91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    "A kormányfő arra kérte a drukkereket, hogy adjanak leckét európai viselkedésmódból"

• Feró Flex
    A magyarok elleni meccsel kezdődött a román kormányülés
  • Her Laca
  • Szepy2884
    Nekem csak németországról meg a vele szomszédos országokról van tapasztalatom. A német csajok átlagosak vagy csúnyák. Aki ott jól néz ki, az vagy lengyel, vagy török, de ha egy német csaj szép, akkor az nagyon szép. A szép csajok itt élnek Magyarországban, Felvidéken, Lengyelországban, Ukrajnában meg a ruszkiknál.

Apró ruszkik! Én nekem csak negatív előítéletem volt az oroszokról, ezért kellemes meglepetés volt, hogy az orosz és ukrán csajok milyen csinosak. Ennek két oka van. Nincs kocsijuk, a tömegközlekedés túlzsúfoltak ezért rengeteget gyalogolnak (távolság pedig van bőven a városokban) a gyorskajáldákat pedig nem tudják megfizetni. Még mindig alacsony ott az életszínvonal. Óriási a társadalmi szakadék. A középosztály alig létezik és a magyar viszonylathoz képest is kifejezetten csórónak számítanak. Akinek meg van pénze, annak sok van. Moszkvában 2 féle autó van: a lada és a luxus terepjárók. A terepjáró nagyon praktikus, mert a jobb minőségű utak csak a nagyvárosokban vannak és azok is jellemzően sugár utak akár 6-8 sávosak is (mert eredetileg a tankoknak építették őket) ami meg nem fő út, az katasztrófa.

Az orosz férfiak amúgy nagyon vendégszeretőek, de szerintem kifejezetten ellenszenves fejük van. Túl kerek a fejük és túl közel ülnek a szemeik. Ez amolyan szláv vonás, a nők feje is szélesebb cseppet a járom csontnál és halántéknál. Ha isznak, akkor mulatnak, és ők nem sírós részegek mint mi magyarok, hanem agresszívak.
  • Her Laca
    Az a jó ,hog ha este akárhová nyúlsz az ágyban ,mindenhol a nőt fogod.
    Mondjuk nekem csak a szám jár:) én megrettenek a "nagy" nőktől:)
  • artivizsla #67616
    Szerintem, mi kb.egyívásúak vagyunk, a főnököm meg egy 30-assal több.
  • Sanyo
    Fogalmazásból egyes, hajnal 3 óta ébren vagyok és este 7-re értem haza. Holnap mégegyszer ugyanez, megyek is aludni.
  • Sanyo
    Eddig nem tudtam ki ő, de kinti viszonyok szerint vékony. :) Mielőtt bárki félreértene, frekventáltabb helyeken több a jó csaj, de Karolinában nem láttunk túl sokat. Vannak szép csajok, de ahol mi voltunk nem láttunk nagyon sokat.
  • Lacusch69
    Pl. Maritza Mendez?
  • Lacusch69
    40 éves filmsorozat...
  • Sanyo
    Az ottani pasik is a husit szeretik, a mexikóiak meg kifejezetten odavannak értük. :) Természetesen nincs baj azzal, hogy ha egy nőn van mit fogni, de ami odakint van az már túl sok. :)
  • Solt
    Kiváló megfogalmazás... kéne! :D
  • artivizsla #67609
    Az ottani férfiakat ez nem zavarja ? Mindenkire nem juthat egy magyar bébiszitter. A főnököm mondta egyszer, hogy amikor kint volt először az USA-ban és kilépett a repülőtér épületéből, ledöbbent, mert csak kövér emberek jöttek vele szembe és az utcanépe nagyon nem úgy nézett ki, mint a San-Francisco utcáiban megismerhettünk.
  • Hecker007
    Pedig azzal pont alacsonyan kéne kommandózni nem? :D
  • Lacusch69
    A '90-es évek elején elég sokszor voltam Münchenben.
    Az utcán, aki jó csaj volt, az magyarul vagy törökül beszélt...
    (Fene azt a finnyás fajtánkat.)
  • Sanyo
    Fél év alatt 2 (kettő) darab jó csajt. Itthon elég ha csak kinézel az ablakon. :D
  • Sanyo
    Sokat dolgoznak és szar kajákat esznek. Még a kenyérben is cukor van, de mindenre büszkén rá van írva, hogy 'fat free' (zsírmentes). :)

Észak Karolinában fél év alatt láttunk magyar szemmel szép csajt, a többi mint kétajtós ruhásszekrény volt.
  • Sanyo
    Hiteleket fizetnek belőle, autó, trailer ház pl. Fogorvos vagy bármilyen doki egyszeri meglátogatása simán elvisz többhavi fizetést is.
  • artivizsla #67603
    Sanyo. Dolgoznak az amik, vagy csak kajálnak, mert itt kételyek merültek fel ?
  • Solt
    Plusz a cápával föld közelben harmadolódik az fps... :S
  • Hecker007
    Még ha csak a multival lenne gond... nekem a kampány közben is hajlamos kifagyni az utolsó patch óta....
  • Sanyo
    Jól bevált, mert még mindig el tudják adni. :)
  • Solt
    Hááát, ha azt tekinthetjük helyrepofozottnak... :))

Ismerem a DCS-t, nekem is megvan pár modul, a Mig-21-t pedig én is nagyon várom...

De ettől még az alap egy raklap fos... ha követed a topikot, akkor láthatod, hogy a többiek miket szívnak a multival. ( én ezért bele sem kezdek ) Jön egy javítás, elbassza azt is ami addig jó volt... ráadásul ott is csak a folyamatos ígérgetés megy... Ez az EDGE motor is olyan mint a Jeti... mindenki beszél róla, de még senki nem látta! :D Ráadásul most már erre a motorra hivatkozva még pénzt is akarnak előre...

Tisztelem őket, örülök, hogy van a DCS sorozat, de azért mindennek van határa! :)
  • GPx8
    Szép.
    (Azért a tipikus "laposkerék"-effektus itt is megvan...) :)
  • artivizsla #67597
    Egy hiányzik a sorozatból, az eladó a nagyszüleitől örökölte.

Lehet, hogy fordulat áll be a szíriai gáztámadás ügyében és a felkelők a hunyók, meg Szaúd-Arábia ?
  • Sidewinder
    Az előbb ez lemaradt:

• Sidewinder
    Ahogy a Sanyo által írt cikkben is szerepel,végül is ő pofozta helyre a Cliffs of Dovert. A másik ami miatt reménykeltő,hogy az ED-nél az utóbbi időben baromira rámentek a maximális realizmusra. A P-51 mellé hamarosan megjelenik a német FW-190.
    Amit én DCS vonalon nagyon várok az viszont Becz Laci MiG-21-ese,és a fehéroroszokkal(Belsimtek) közösen összedobott Mi-8 MTV2 szimulátor.
    A Mi-8MTV-2-ről most jelent meg az első videó. A hajtóműindítást és a gép egyéb rendszereinek életre keltését mutatja be. A Belsimtek vezetője egyébként a seregben a Mi-8-as család különféle változatain volt pilóta,tudomásom szerint jelenleg is aktívan repül,de természetesen már civilként.
  • Lacusch69
    Dolgoztunk apámmal 3 napot (nem röhög!) Németországban egy JVA-ban (fiatalkorú bűnelkövetők javító-nevelő intézete), mint műszaki tanácsadók.
    Érdekes volt:
    8-kor dudaszó - kezdődött a meló (hát nem szakadtak bele...)
    12-kor dudaszó - gyakorlatilag abban a másodpercben kiesett a kezükből a szerszám ott, ahol éppen voltak. És ez volt a természetes...
    Egy öntőmérnök srác (nem elítélt) hozott-vitt minket a szállás és a sitt között.
    Megkérdezte, mennyit kértünk ezért a melóért.
    Fater megmondta az összeget, a srác meg csodálkozott, hogy mi a fenéért kértünk ilyen aprópénzt, többszörösét is megadta volna a főnökasszony.
    Az alatt a 3 nap alatt megkerestem a havi fizetésemet...

Más.

ÉRDEKES blog lesz...
  • Solt
    Júúúúúúúúúúúj...
  • Feró Flex
    Nagyon ott vagytok
  • LeonSilver
    Áááááááááááááááááááááá

• Amaymon
    Lehet találkozott velük mint nagyfater, aki rettegve emlegeti őket, mikor elhúzott egy-egy felderítő repüléseket végezni a város felett. Ha biztonságban érezte magát, néha oda suhintott, hogy meglegyen a respect. :)
  • artivizsla #67589
    Ma hozta meg a fiam :

• artivizsla #67588
    A kaja is ócso odakint, állítólag.Bár mi nem az.:)
  • LeonSilver
    :D

Vérszemet kap :D Ez valami fícsör?? Próbáltam én is, de nem kaptam semmi iylent
  • Her Laca
    Olvasom egy másik fórumon (a war Thunder) ezt és felsírtam.

Idézet jön
    "
    de amikor a veszedelmes Stukával megyek hiába kapok vérszemet nem tudok mit tenni ellenük :S"

A VESZEDELMES jelzőre szeretném felhívni a figyelmet.
    Azé a stukát hívták már mindennek ahogy emlékszem,de ezt a jelzőt én még nem hallottam róla.
    De ezentúl én is így fogom nevezni ammá biztos.
  • Her Laca
    Marihónaljára vagy hernyóra:)

Azé nézzél meg egy USa beli burkolót ,vagy Kanadait (velük már melóztam együtt) ,hogy mit jelent nekik a rohadt sok munka. egy nap alatt (lazán ) többet csinálok mint ezek egy hét alatt,az igaz,hogy ők pont 10x több pénzt kapnak a munkájukért:)
    Ahogy beül otthon az autóba már ketyeg a pénze,és akkor áll meg amikor kiszáll a lakása előtt délután.
  • LeonSilver
    mekkdonácc :D
    Nézd meg mekkora valaguk van :D :D
  • artivizsla #67583
    Bébiszitterek is mesélték már, hogy az amik rohadt sokat dolgoznak, gyakorlatilag reggeltől-estig, de akkor mi nem klappol náluk ? Jól keresnek, kicsi az adó és az áfa, olcsó a benya...Hova szórják el a lét ?
  • Lacusch69
    Csak poén volt, nem nagyon játszom. (A gépem sem nagyon alkalmas már az online CloD-ra, időm sincs rá)
    Gyakran én is telóval netezek, igaz, csak 4"-on (nem akartam nagyobbat).
    De a híreket elolvasni reggeli közben, vagy a klotyón, arra tökéletes.