91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Feró Flex #67828 -
Szepy2884 #67827 Leon... 5 percen belül bekönnyeztem. Nekem még nem jött át ez a vers úgy mint most ahogy Földes előadja
-
Hál istennek oldalakat lehetne megtölteni nevekkel.
Most is van egy két szerintem jó színészünk de csak nagyon módjával. -
Szepy2884 #67825 Pécsi Sándort se hagyjuk ki a halhatatlan színészek közül! -
Igen!!
Én nagyon szeretek verseket olvasni és hallgatni.
Latinovits tényleg színészkirály volt!
Egy ember van, akitől annyira szeretek verset hallgatni.
Földes "Hobo" László! Gyerekek, valami elképesztő!!!!
Ha van 10 percetek, hallgassátok meg! Isten bizony megéri!!!
(a negyedik vers címe rosszul van írva)
-
A világ filmművészetének legnagyobb étkezési jelenete és nem járok messze az igazságtól hogy az egyik legnagyobb színész . -
Ááááá dehogy! Bár én Rejtőn is jól szórakozom. De nem azonos a két műfaj!
-
Szepy2884 #67821 Remélem nem járok vele úgy mint a Rejtő könyvekkel. Nagy ritkán felnevettem, de amúgy lassú, fárasztó és vontatottak voltak számomra a poénok. -
Szepy2884 #67820 ...Ámbár tanárúr. -
Szepy, pótold!!! De készülj fel arra, hogy sikítva fogsz röhögni!
Ha lehet, akkor először a könyvet olvasd el! -
Szepy2884 #67818 ...Csók anyú, Kontrol, Argó, Csak sex és más semmi, Hippolit a lakáj (modern verzsön) stb. -
Ugye?!
Én ezt csak úgy meg szoktam nézni :) Mert jó!
-
Ha már itt tartunk... Ott van ugye a tizedes meg a többiek.
Kérdem én, ki játszaná el ma Molnár Ferenc tizedes szerepét????
Vagy Gálfy Eduárd zászlóst?
És Albertet???
Vagy Márkus László szerepébe vajon ki ugrana be?? AjtóStohl??? Egy francokat! -
Szinbád!
-
Szepy2884 #67814 Mi? Jó könyvekről van szó? Arra mindig vevő vagyok 
Ez nekem is kimaradt. Még csak nem is hallottam róla, de lehet én is beszerzem :D
Apropó könyvek. tudjátok milyen jó dolog telefonon olvasni? Jobbnál jobb könyvolvasó alkalmazások vannak amiket testre szabhatsz ahogy neked a legjobb. Betűméret, lapminőség, stílus, fényerő minden! Én a Cool Reader-t használom. -
Bizonyám!
A tizedes meg a többiek, Szindbád, Veri az ördög a feleségét, Csapd le csacsi!, Eldorádó, Sose halunk meg, és lehetne sorolni még egy darabig :)
-
Testvírem :)
És még mennyi jó hasonló van kis hazánk berkein belül. Tóték? :)
Könyv a film is hatalmas.
Mondjuk az a színész gárda sem volt akármi. -
Na kedvet is kaptam hozzá ,faternál feltúrom a könyves polcot:) -
Ehun ni!
-
Tökéletes :)
Az író neve helyesen Schwajda de ez részletkérdés!! -
Ha jól rémlik akkor a könyv címe a Rátóti Legényanya.
Az író az Svajda ha jól rémlik, nem mostanában volt a kezemben .:) -
Szoktam is idézni Bélának de nem érti ő nem olvasta meg nem is látta. Fel nem foghatóm hogy van olyan aki erről nem tud. -
Látod? Ez is közös!
Én annak idején, amikor először olvastam, hát... majdnem beszabehu a röhögéstől :)
Olvastam 5-6 oldalt, letettem a könyvet és széjjel röhögtem az agyamat :D Valahol meg is van itthon a könyv. -
Mindkettő:))) -
-
Béláim az úrban! ;)
Olvastad vagy láttad? -
Solt #67802 Köszönöm... -
Előfordul hogy egyik nap nincs E1 másik nap már van, randomra adják a gépeket, én pl. E4-et nem látok rajta csak nagyon ritkán, E1, E3 meg szinte mindig van. -
Nos ez skandallum.
ATAG! Most. Térkép van . Mi nincs? Na mi? E1!
Van G50 ,meg van E3/b ,meg stuka meg mifaxom ,de már az elemér 1 et is erősnek találják? -
Szomszédom aki Béla most adott el egyet de az fiatal volt. De van cimbi rákérdezek. -
Solt #67798 Nevetni fogsz, de pont A mercit keresek! Apám bele van szerelmesedve... 2000-2001-s, benzines vagy dízel az mindegy, csak jó állapotban legyen, megbízható eladótól. Nem ingyen akarom, a kereskedő hasznával nincs bajom, csak ne basszon át! :) -
Nekem van de mit szeretnél nő meg mennyi a korpa:) Most tudtam egy jó kis mercit A - t viselt pl. -

-
:D :D -
Solt #67794 Autót! :D -
Attól függ mit szeretnél. -
Solt #67792 Üdv Urak!
Van valakinek megbízható autókereskedő ismerőse? -
GálTomi #67791 Nálunk Pipisen de Atkáron is az a gyakorlat ha repüzem van akkor nincs repülő modellezés! Az ördög soha nem alszik.Pár éve egy idegen modellező leszállóban lévő Mucha oldalán nézett be nem kis riadalmat okozva. Reprádió mindig van nálunk ha betévedne valaki tudjunk róla időben. Nem egyszer nagyon jó szolgálatot tett! -
Feró Flex #67790 BBC-BB -
Szepy2884 #67789 Mikori felvétel ez mai? De szép idő van a filmen
Bezzeg itt Miskolcon tegnap esett, ma meg kisütött ugyan, de csak 2 iskolakört tudtam menni, mert ha már 0-át mutatott a varió már annak is örült az ember
Viszont egy modell vitorlás gépnek sikerült a frászt hozni a rám. A második iskolakörömben a hosszú falon jöttem vissza, de annyira megsüllyedtem, hogy kénytelen voltam szűkíteni a start felé. Igen ám, de ezzel a szűkítéssel épp kereszteztem a reptér melletti placcot, ahol a modellezők reptetnek. 150 méteren szintben egy vitorlázó modell hatolt felém a semmiből előbukkanva. Megijedni sem volt időm, csak marhára meglepett. Hirtelen azt hittem, hogy valódi. A másodperc tört része alatt raktam össze fejben, hogy nem lehet valódi, mert csak egy Góbét hoztunk ki, abban is épp én ülök. Se az IS, sem a Piratok, de még a Jantar sem lett kivéve. És minden bizonnyal beléptem a modellek légterébe. Vagy 20 méterre lehetett tőlem, amikor egy éles fordulóval kitértem az útjából.