91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Egy kis off, van egy eladó félkonfigom, ha esetleg valakit érdekel az kérem jelezze privátban.
Alaplap: Gigabyte GA-MA 770-UD3 (rev 2.0) 2010-ben vásároltam
CPU: AMD Phenom II X4 955 BE 3,2GHz(~3,6GHz-n megy) 2011-ben vásároltam
Hütő: Noctua NH-D14, használtan vásároltam 2012-ben
RAM: 4x2GB Geil Blackdragon 5-5-5-15 2011-ben vásároltam
Számlák, nem tudom merre vannak, de itteni tagnak adok egy hónap próba garit. -
Én üldögéltem Jani bátyán bőr garnitúráján:)
Na nem akkor amikor még élt:) -
lala42 #67867 Valóban az öregre gondoltam.
Pogi! Ma büszkék Hortyra az emberek. Büszkék '56-ra. Tudod Te kik lövöldöztek 56-ban, az emberekre? Kik akasztottak lámpavasra kiket? Nos nem minden hír igaz.
Moszkovában LADÁKAT osztogatnak. Ez a hír. A valóság? Nem Moszkovában, hanem Leningrádban. Nem osztogatnak, hanem fosztogatnak. -
Gondoltam hirdetem az igét egy kicsit az atagon.
Valamiért nem voltam népszerű mert csúnyákat mondott rám vagy két ficak is. -
artivizsla #67865 Melyik rokonra gondolsz, Szamuely-re, vagy az "Andor" bácsira. Szamuely-re én nem lennék büszke, ő inkább hírhedt, mint híres ember volt, túl sok vér tapad a kezéhez, hogy azonosuljak vele, mint családtaggal.
Az ebben a formában nem nagyin igaz, hogy Kádár puritán vezető volt és nem volt vagyona, ez is egy urbánus legenda, a maga idejében kapható földi javakból rendesen részesült azért ő is, az csak egy jó kis pr. volt, hogy a "Jani bácsi a mi kutyánk kölyke".
A mai gond avval van, hogy politikai pártállástól függetlenül, ma mindenki belenyúl a közösbe, ezt inkább a rendszerváltás hozta magával, mint mellékterméket. -
No elvtársak!
Akkor ezt nézzétek inkább:)
Terjeszkedjünk vagy mi. Ez nyugtat.
-
Igen, sorry, hirtelen felindulásból benéztem ;) -
Ő nem arra gondolt ,hanem Andor bácsira, Vizsla rokonára ( a telefonáló befolyásos nyugdíjas )aki annak az embernek volt a rokona. Érted?:))) -
Hát nem is tudom, ez olyan mintha egy sorozatgyilkos lenne a rokonod és te büszke lennél rá. -
Ez is igaz:)
Van mindenhol igazság,de a tuti az,hogy inkább odaát van ala Murder ügynök:)
Én úgy és olyan magasról tojok az összesre ,hogy azt el sem tudom mondani:) -
lala42 #67859 Nos nem tudom hány éves vagy, de akkor ez egy telóba került. Semmi másba. Most? Tudod hogy, hogy megy ez? Én már éltem és dolgoztam abban a korban. Ismertem sok olyan embert, párttitkár,TSZ-elnök,tanácselnök, stb. És elmondhatom, hogy nem nyúltak bele olyan mélyen a közösbe, mint most a vezetőitek (én nem szavaztam egyikra sem, tehát ergó nem az enyém :-) )a magántulajdonunkba. Hidd el nem volt az a kor olyan, mint amilyennek most beállítják. Akkor is voltak gazemberek, de mára szentek lettek. A mai vezetők közülük kerültek ki. Vonjatok pl. Kádár-Orgován vagyona közé párhuzamot. Mi is a mérleg? Sok öreg nem kommunista elmondta, hogy mi folyt pl.'56-ban. Megérne egy litániát. Én pl böszke lennék ha olyan rokonom volna, mint Neked. Mert az Ő nevét még most is ismerik, ellenben sok más magát fontosnak tartó személlyel szemben.
1 pl. Kolombuszt, ill. a kérését ( hajót kért igaza bizonyitására) amikor az egyház elutasítja, az egyik egyházi személy-tudós azt mondja a máriknak, hogy lehet,hogy a mi nevünkre senki nem fog emlékezni, de az övét századok mulva is ismerni fogják. Úgy-hogy légy Te csak büszke, hogy ki is volt a rokonod és ne szégyelld. -
rétesliszt :D -
artivizsla #67857 Van még pár ismerős is a múltamból.
MC'Hammer, - aki épp most züllik le a nullára - nővére az osztálytársam volt, no meg a jelenlegi kick-box szövetségi kapitány is. Kicsi a világ. -
Solt #67856 Nem nekem van izgulni valóm! :)) Nem tudom mi a helyes kifejezés ilyenkor... talán a részvétem helyén való! -
Piros fényt. Az nyugtatja:)) -
artivizsla #67854 Igen. No, nincs kitéve a képe a falra, nem kell izgulni. Anyám nevelőapjának az anyjának a testvére volt a férje a Szamuley húgának. I. vh. után együtt volt a tomszki fogolytáborban Kun Bélával és Münnich Ferenccel, de ő nem jött haza. GPU tagja, Tassz tudósító, majd a szovjet rádió magyar osztályának a vezetője volt '55-ig. A '60-as években egy elvtársaknak fenntartott otthonban lakott a feleségével, no nem szerény körülmények között. '65-ben, amikor Anyuék építkeztek, 60.000 ft-ot lehetett felvenni kölcsönt, de épp akkor hoztak egy rendeletet, hogy az összeget leviszik 30.000 ft-ra. Evvel pont az volt a gond, hogy a kőműves került annyiba, oszt akkor nem maradt pénz az anyagra, amit neki be kellett volna építeni. A családban felvetette valaki, hogy kérjenek segítséget az Andor bácsitól, így Anyuék felmentek hozzá Pestre. Az öreg akkor már 10 éve nyugdíjas volt és amikor meghallotta, hogy mi járatban vannak a vidéki rokonok, odanyúlt a telefért - '65-öt írunk és egy nyugdíjas otthonban vagyunk éppen ! - majd tárcsázás után annyit mondott a telefonba, hogy : "...Jánoskám, tudnál segíteni a..." A telefon vonal másik végén Gács János, akkori OTP vezérigazgató volt. A végén Anyuék kaptak 50.000 ft kölcsönt, amiből nagy nehezen végül felépült a házunk. A helyi OTP-ben nem kis riadalmat keltett, amikor az OTP vezérigazgató személyesen szólt le a helyi fiókba a pénzkiutalás végett, mert azért nem volt olyan megszokott dolog ez az eljárás.
-
Mekkora film!!!! :D
Éssss akkor ezzz!!!!
-
-
Értem! -
Solt #67850 Mármint ő? -
Ó:) A rokonok.Anyám családjában hemzsegnek azok akikkel mostanában nem dicsekszik az ember:)) Bár fater régen se lelkesedett értük:) így én sem. Többet nem írok,mert kapok itt majd a fejemre. -
Kikkel? -
artivizsla #67847 Ne tudd meg, hogy mekkora szava volt a 60-as években egy ilyen volt vöröskatonának! -
Éppen ezért nem is tartom velük a kapcsolatot:XD -
artivizsla #67845 Ha már a századelőnél és a repülésnél járunk, nem rég pontosítottuk a családdal, hogy Szamuely Tibor, mi módon volt rokona a családnak.( Ugye az áll, hogy a rokonait nem válogathatja meg az ember! ) -
Ajánlom! -
Ma jutott meló közben az eszembe.
Karinthy : Utazás a koponyám körül.
A film is zseniális szerintem. -
artivizsla #67842 Csók, anyu, Eldorádó, Csapd le csacsi!, Kontroll, A vizsga, Ménes gazda...nagyon jó kis filmek. Az utolsó nem csak azért, mert én is szerepelek benne! -
Erről van szó -
Nekem Görög Zita úszása tetszett,igaz ő nem egészen színésznő.
-
Jó kis videó,F-86A fülke repülés közben:
-
:) -
Lacusch69 #67837 Baaaaaj???
Ja, a cikk nem tükrözi az álláspontomat, csak hirtelen így tudtam linkelni a képet. (A szmájli annál inkább...
)
-
Mi ezzel a baj? Nem akarom ledegradálni Stefanovics Angélát, de nála "nagyobb" színésznők is mutogatták a melleiket.
Mondjuk Ciptai Llaudiát azért nem említeném egy lapon sem Stefanovics Angélával sem más, valódi színésznővel... -
Lacusch69 #67835 Igen, valóban tehetséges... 
EMESE, kicsit másképp -
Lacusch69 #67834 Mostantól nem is ismerlek... 
Rejtőt 50-ik alkalommal olvasva is felnyerítek a röhögéstől. Csak érteni kell az apró poénokat. -
Ez meg mi a faxom?! #67832 Nem ezt akartam linkelni...
Na még egyszer
-
Ugye, hogy ugye?! -
Persze, vannak jó színészek. Vagy voltak? Kaszás Attila például. Vagy Bubik.
Én mondjuk qrvára csípem a Rudolf Petyát! Annak idején a Csa csa csa című öööö remekműben láttam először (moziban, a Tallós Rita melleit meg muffját mentünk meglesni) és onnantól kedvenc! -
Szepy2884 #67829 A mai színészek sem rosszabbak mint a régiek. Csak a maiak a mai ízléshez idomultak. Ami a régihez képest sok mindenben kificomúltabb. Mert egy kificomúlt világot élünk.
emlékszik még valaki az egyik bankreklám Emeséjére? Szégyelem, hogy nem tudom a rendes nevét, pedig hidjétek el, óriási tehetség. Senki se a reklám vagy a macimosdatás alapján ítélje meg. A korunk szégyene, hogy azt is elő kellett adnia...