91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Köszi. Hol kell ezt megnézni? Prohardver éppen nagyon le van ülve.
  • Hecker007
    A fesz volt kevés akkor, meg abban a lapban csalhat is egy picit a szenzor, mondjuk egyikben se teljesen tökéletes csak a drága tuninglapokban. Én a helyedben megnézném hogy mekkora feszt kell adni neki 4.5GHz-hez arra belőném és minden mást hagynék úgy ahogy van.
  • sakkay
    Chieftec 500, asrock z77 pro 3. A táppal elméletileg nem lehet gond..Szerintem én adtam kevés feszt,(+0.010) csak az kéne tudnom, kell e mást is állítani. A fogyasztás amúgy másodlagos.
  • Hecker007
    Milyen lapod van és tápod van? Lehet ingadozik egy kicsit a feszültség, de az is lehet hogy nem minden proci egyforma teljesen és a tiednek egy kicsit több táp kell. Van egyébként youtubeon egy-két videó ahol elmagyarázzák a dolgokat, de az a baj hogy ott mindben fix feszültségen és órajelen megy a proci ami zabál és melegszik is úgy rendesen.
  • sakkay
    Nekem 4.3-ig, csak néha kilépett egy progi és nem tudtam attól van-e. Most stabil. A gondom az, hogy 3 napja egy kicsit próbáltam emelni4.4, de olyan kék halál volt a tesztnél , hogy öröm volt nézni..igaz alig adtam hozzá feszkót, de ez elvette a kedvem. Igazából az érdekelne, hogy a feszültség adáson, meg a cél órajel megadásánál kívül, kell e valamit buherálni a biosban. Amúgy hőre nagyon frankó, teszt alatt is 70 fok alatt marad.
  • Hecker007
    Samu 840, 840Pro vagy 840EVO, pont ma vettem egy sima 840-est 120GB-osat, hasít mint az álom.
  • Zpogi
    Itt egy jó kis cikk a TF munkájáról:LINK
  • LeonSilver
    "Évek óta halljuk, hogy az EDGE minden tekintetben minőségi fejlődést hoz a DCS: World-nek. A DCS WWII: Europe 1944 képei között van egy, már az EDGE motorral működő terepről. A videó annyira nem új, hogy 8 hónapja fent van a youtube-on. Matt nemrég azt mondta, hogy várhatóan (hogy ezt mennyiszer hallottuk már) még idén elkészül."

( http://www.pcpilot.hu/dcs/3442-dcs-world-ez-lesz-az-edge.html )
  • LeonSilver
    Ha minden igaz, akkor ez lesz az EDGE. A kérdés valóban az, hogy egy vagy két Paks kell hozzá :D

• sakkay

Ez volt már?
  • Her Laca
    Milyen SSd-t vegyek? 120 as kéne ,de mit kell néznem a paramétereikben?
  • Her Laca
    Savikám:) Nekem már nincs is fent az Il 2 ő. És nincs az az isten,hogy én nekiálljak installálni órákat:)Ha valaki átjön és megcsinálja ,akkor talán:)
  • Her Laca
    Nem egy Clod kabin:) az szentigaz.
    Viszont a hogy Tom mondta nekem ,minden bizbaszt lehet és kell kapcsolgatni a megfelelő sorrendben.
  • Hecker007
    Elvileg csinálnak alá valamit, múltkor voltak képek berakva egy új mapról a DCS topikba, azokon kb úgy nézett ki a játék mint a CloD talán még egy kicsit szebb is volt, kérdés hogy az hogy fog futni, meg a repülőgépeket is illene megcsinálniuk hozzá, mert az FC3-ban is van 1-2 orosz gép ami olyan mintha az FC2-ből egy az egyben lenne átrakva :(
  • LeonSilver
    Hamarosan (??) új motor lesz a DCS alatt.
  • acidrain
    +1
  • Sidewinder
    Komoly szimulátor lesz az biztos. Inkább attól kell tartani,hogy magában a DCS alapmotorban esetleg csinálnak valami elbaszást,és az akadályozza a normális futását a programnak. A videón elég sokat beszélnek a AFM-ről(Advanced Filght Modell) ami ugye a Szu-25T típussal jelent meg először. A dolog érdekessége,hogy aki az első AFM-et fejlesztette, az a srác most a Battle of Stalingrad repmodelljét fejleszti. Úgyhogy akár még jó is lehet:)
    A múltkori videóból ítélve talán a Battle of Stalingrados srácok is leakadnak az "automata majd mindent megold,ne terheljük túl a játékost a sok állítgatással és kapcsolgatással" szemléletmódról. Úgy tűnik,hogy ez csak egy lehetőség,amit ha valaki akar bekapcsol,aki pedig nem,az kiszolgálja a gépet. Ez már így sokkal reménykeltőbb. Ez már komoly előrelépést jelent a BoS számára a szimulátor irányba. Szóval elképzelhető,hogy jövőre kettő igen minőségi második világháborús repülőszimulátort kap a kezébe a közönség.
  • Zpogi
    Nem tudom ki hogy van vele, de ez kúrva ronda, úgy néz ki majdnem, mint az IL2-1946.
  • Hecker007
    4.2-4.3ig nekem ment fessz emelés nélkül.
  • sakkay
    Laca. Állítottál a biosban a kívánt Mhz-en, és a feszültségen kívül valamit?
    Nekem most 4.1, + feszko adás nélkül. Innen már kell az is...és még?
  • Johann Wind
    Szia. Neked is köszönöm a segítséget.:) Segítséggel sikerült rájönnöm a megoldásra.:)

"Szia. Nekem is ugyan ez a bajom, iil. csak volt a bajom.:)

Menj be a főoldalon a "Controls" menübe és ott a Quick/save track menünél(majdnem legalul van) jelölj ki egy olyan gombot a billentyűzeten amit nem használsz (én az "A" billentyűt jelöltem ki) és amikor indul a bevetés, akkor nyomd meg amit kijelöltél(ez nálam az "A") és máris indul a felvétel ntrk-ban és akkor nem trk-ban vesz fel, így elvileg nem lesz hibás a track.:):) zzr1

Itt van egyszerűbben leírva, de nem kell variálni vele, csináld azt amit én: http://www.pcpilot.hu/szoftver/596-fraps-video-keszitese-az-il-2-1946-bol.html#prettyPhoto

Nagyon szépen köszönöm zzr1 fórum társnak és a pcpilot.hu-nak, mert ott olvastam a megoldást.:):):):):):)
    Remélem most már megoldódik a problémám a track-ekkel!:)"
  • acidrain
    Jut eszembe!
    Szőrös tökű vén trottyok! :XD
    Szerveznék egy kis össznépi dogot a 1946-al. Kicsit "nosztalgiázhatnánk". Állom a hosztot, lehetne küzdeni az öreg szimmel is egy kicsit az állandó CloD-ozás mellett.
    4.12.1 megy most, pár hét múlva repülnénk, hogy legyen mindenkinek ideje letölteni a patch-eket. Mit szóltok hozzá?

Ha nem jön össze az sem baj, bemegyek a Grij Dedicado-ra és lelövök mindenkit.
  • acidrain
    Controls menü, MISC szekció, Quick Start/Save Track-ra beállítasz egy billentyűt.
    Amikor elkezdődik a küldetés (már a gépben ülsz), elindítod a felvételt. Bármikor leállíthatod úgy hogy a misszióból nem lépsz ki, a billentyű ismételt megnyomásával. Ha jól emlékszem ki is írja az Il2, hogy amikor elkezded venni a tracket (Start recording, vagy valami hasonló), és amikor leállítod azt is.
    Minden egyes felvételről quick****.ntrk fájlt kapsz ( a *-ok helyén a track száma lesz sorszám szerint) amit a Records mappába rak be.

Ha nem állítod le külön a felvételt, akkor egészen addig veszi a track-et, amíg ki nem lépsz a küldetésből.
  • Feró Flex
    ŐŐŐŐ,bocs.Nem direkt volt:O)
  • zzr1
    üdv
    ha jól emlékszem akkor mentette el .trk formátumba, amikor pl. lerepültél egy missiont, a végén nyomtál esc-et ugye, és ott volt alul hogy "save track", na akkor .trk -ba mentett ami ugye nem jó.

.ntrk - ba akkor mentett, amikor már rögtön a mission elején esc-et nyomtál, és alul rámentél hogy "save track", adtál neki egy nevet és indult a felvétel.
    Ill. az új patchek valamelyikében már betették azt hogy hogy a controlsban hozzá tudsz rendelni egy gombot a felvétel indításához,Akkor ki is írja hogy start recording xy.ntrk

de még holnap megnézem mert régen vettem tracet
    üdv

• Her Laca
  • Her Laca
    Ezt most minek?:)) Hogy felbaxxam magam amiért kiadtam érte egy 10 es kb:)
  • Solt

:DDD
  • Feró Flex
    Clod jó áron.
  • Her Laca
    Azt lehet:) De mint mindig
  • Solt
    Lacám, csak annyit mondok, hogy nem értek egyet! :)))
  • Solt
    :DD

#68067: Hatalmasat fejlődtek a GPU-k ez tény, gyakorlatilag ma már simán használhatóak segédprocesszorként.

#68068: Egy pillanat! :) Én egy szóval nem mondtam, hogy hülyék! :) Ha tulajdonos lennék, és mint ilyen csak a profit érdekelne, még tapsolnék is az elmúlt pár évükhöz... :)

A Valve egyébként közösen képzeli el az együttműködést a két nagy gyártóval mind az OS, mind a Steam Box területén! :)

#68070: Ezzel mind egyetértek, ráadásul én is gyűlölöm! :D

• Johann Wind
    Szia. Nekem is ugyan ez a bajom, iil. csak volt a bajom.:)

Menj be a főoldalon a "Controls" menübe és ott a Quick/save track menünél(majdnem legalul van) jelölj ki egy olyan gombot a billentyűzeten amit nem használsz (én az "A" billentyűt jelöltem ki) és amikor indul a bevetés, akkor nyomd meg amit kijelöltél(ez nálam az "A") és máris indul a felvétel ntrk-ban és akkor nem trk-ban vesz fel, így elvileg nem lesz hibás a track.:):) zzr1

Itt van egyszerűbben leírva, de nem kell variálni vele, csináld azt amit én: http://www.pcpilot.hu/szoftver/596-fraps-video-keszitese-az-il-2-1946-bol.html#prettyPhoto

Nagyon szépen köszönöm zzr1 fórum társnak és a pcpilot.hu-nak, mert ott olvastam a megoldást.:):):):):):)
    Remélem most már megoldódik a problémám a track-ekkel!:)
  • Amaymon
    Na ilyen egy hardcore gamer. :)
    Megválogatja mivel játszik, azzal évekig elvan. Nem a konzolgyárak leányálma, ahol pár órára méreteznek egy játékot, egy két kiemelkedő címben lehet 100-200h. Illetve a fighting gamek, azok irdatlan népszerűek keleten.
  • Her Laca
    Egy rohadt SSD re nem vagyok hajlandó pénzt költeni, (pedig azért éheznem nem kéne ha megvenném) mert egyrészt lusta vagyok telepítgetni,másrészt nem izgat,hogy 0.5 sec,vagy 1,5 alatt tölt be valamit:)
    Pedig ma is majdnem vettem egyet:) Inkább egy üveg veresbort vásároltam az a tuti.
  • LeonSilver
  • Her Laca
    Én meg úgy vagyok így öregesen,hogy nagyjából lexarom az egészet:))
    Van a gépemen 1 Clod,1 Diabló,1 Total War,1,Starcraft.
    Ezekből a Cloddal játszogatok néha. Na most mit érdekeljen engem ezeknek a vergődése? Ha lesz jó cucc amin szimek mennek veszek,ha nem akkor felőlem rájuk is száradhat:) UFF
  • LeonSilver
    Én akkor váltok konzolra, amikor egy fasza SZIMULÁTOR ki jön rá.
    De csak olyan érdekel, mint mondjuk az a-10c vagy a CloD. Lehet kapcsolgatni, tekergetni, nyomkodni, bazirgálni a kokpitben mindent (vagy majdnem mindent).
    Addig felőlem jöhet akármilyen csilli & villi konzol...leszarom.
    És mondom, SZIMULÁTOR, nem pedig valami árkád fos.
  • Her Laca
    Én igen . 4.4 en mióta megvan.
  • Her Laca
    Na én megmondom a tutit:)
    Azért nem vettem észre mert ahelyett ,hogy az adott platformra csináltak volna normális hardvert ,az AMD telebaxta mindenféle értelmetlen dologgal a cuccot aminek hasznát nem vettük (max egy csomó szarságot okoztak) , és csak sápítoztak ,hogy jaj meg juj.
    Az tény,hogy az ellenlábas meg nem vitte túlzásba az extrákat ,de mindig egy tisztességes használható VGA-t tett le,ezen meg én nem nyitok vitát:)
    Na most az AMD kitalálta az új apit ami az ő hardverének kedvez ,erre láss csodát mit linkel Phantomass.
    Nesze neked ,most aztán vakarózhatsz ,mert majd két VGA kell ,ahogy ismerlek azokból is a legjobb:)) ha mindennel akarsz játszani.
    Engem hidegen hagy ez az egész,azt veszem ami a szimekhez jó.
    De amit mesterem magyarázol ,azaz Abu a szájatokba ad vagyis elhitet,hogy szegény AMD mert a DX az nem fekszik neki egy baromság. A másik mért nem hőbörög?
    No meg az integrációval végre fogyni fognak a semmirekellő procijaik is. Ne mond Soltom ,hogy azok jók,mert neked sem az van:)