91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #68195 :D
Load-Line Calibration, jó nagy feszültség tüskéket tud adni a CPU-nak, ha nincs jól beállítva, vagy, ha túl magas fesz mellett van használva! :) -
Szepy2884 #68194 A tuninghoz annyit, hogy ebből csak a füsteregetést értettem 
Csak néztem, mint bölcsész a command prompt-ra

Mi az az LLC???
Taníts óóó Mester!
-
Solt #68193 Üdv Urak!
Tuninghoz annyit, hogy soha, semmilyen fesz értéket nem hagyunk "auto" beállításon, mert nagyon könnyen füsteregetés lehet a vége.
Egy közepes tuninghoz nem kell kikapcsolni az energiagazdálkodási funkciókat! ( C1E, EIST, stb ) LLC kikapcsol, minden fesz érték "NORMAL"-ra, majd szorzó emelés, tesztelés, ha nem bírja, akkor Dynamic Vcore-t lehet feljebb tolni egy kicsit... A lényeg, hogy semmi ne legyen "auto"-n, és folyamatosan figyelni a CPU maghőmérsékletet. ( a maghő ne menjen tartósan 75C fölé )
Átfogó leírás angolul
Tömören magyarul
@Laca:
Samsung SSD-t, vegyél. A 840-s széria (nem a PRO) tökéletes ár/érték bajnok. Feltelepíted a Samsung Magician programot, és abban betudsz állítani mindent hozzá értelemszerűen, nem kell semmit bűvészkedni már velük. Gyakorlatilag úgy lehet használni mint egy HDD-t. -
Lehet hogy kiütötted valakinek a hszét, a búcsús sg motor :D -
Mi a retek van? -
-
-
Valamint a DCS WWII bizbaszt is! :) -
Ez a csúfság esett meg velem:( Meg is hótam.
-
Aki esetleg nem olvasta volna, lefordítottam az éjszakai repülésről készült videó streamet. -
Kérdezd meg tőle. -
sakkay #68184
-
Miért lövi a 110-es az U-boat-ot?
-
TF! -
@Hecker007 Na ennek akkor örülök,mert így jobb lapot kaptam kevesebb pénzért és nem hiszem, hogy bármiért elnézést kellene kérnünk egymástól.
@Sakkay Egyrészt, nem hiszem, hogy olyan hangnemben beszéltem volna, ha meg úgy érezted mégis az nem nagyon érdekel.
Ha nehezemre esett volna segíteni próbálni, akkor be sem írtam volna.
Részemről lezártam a témát. -
sakkay #68180
-
-
EZT A FÓRUMOT? OFFOLNI????:)) Azt te nem bírod testvérem:) Annyira nem lehetsz tehetséges :) -
kema007 #68177 Savas: délelőtt tudom felvenni illetve délután 1-3 ig, de inkább írj a bicajoskemakukacgmail.com emilre mert ez már nem a fórum témája, nem szeretném szétoffoni. -
-
sakkay #68171 Ti nagyon hülyék vagytok!
-
Mi van ? Lomizol megint? 

-
-
Szia!
Vedd úgy hogy elkelt, holnap felhívlak, és megbeszéljük a részleteket ha így megfelel. -
Mi annak a filmnek a címe ami annó a pumákoknál fent volt. Az egyiket azt tudom az a Egy gép nem tért vissza,de mi a másik. -
Safi70 #68166 -
Köszi:) Biztos lesz rá innen vagy más repülős topikból vevő rá:) -
kema007 #68164 Sziasztok! Van egy eladó X52-m eléggé jóáron: http://hardverapro.hu/apro/saitek_x52_1 Ha esetleg érdekel valakit.
Ha zavartam itt ezzel titeket, ne haragudjatok. -
Ne tetézd:)
Jobba békesség:)
Front van vagy mi,asszony is hisztis,épp ezért sörözöm meg a gép előtt űlök:) Pedig mondtam neki ,hogy menjünk cukrászdába:) -
-
sakkay #68161 Ide figyelj Pogi..egyrészt ésszel a hangnemmel, mert nem a valagadból rántottál ki! Másrészt egyértelműen leírtam mit mire válaszoltam. Ha félreérteted az a te gondod. De te ne gyanúsítgass engem itt csúsztatással!
Amúgy meg ha fáj segíteni, ne írj. Had döntsem el legalább azt, hová írok segítséget kérni. Nézzél vissza kicsit még egyszer az 1.4v írtam amit írtam! -
-
Ezek szerint több a vörös, mivel nem lövődnek le a csatorna felett. Ez ellen tenni kell, megyek is az ATAG-ra. :) -
Bemegyek ATAG ra.
Indítom a vasat ,látom pamacsol az AA.
No mondom laposban elhúzok ,nehogy céltárgy legyek,így is tettem felszállás után. Keletnek vettem az irány ,nap épp felkelés stádiumában. Figyelem a pamacsokat,csak nem akarnak elfogyni,nosza emelkedjek mondom .
Már vagy 1000 en vagyok ,nzek hátra erősen a félhomályban (no meg némi ser is akadályozott az éleslátásban) szóval ,észlelek egy hatomból igen intenzíven közeledő valamit.
Meresztem a szemem,csak nem akart barátságos sárga nózit őlteni a kollega, na de ennek már a fele se tréfa ,eleve közeledett nagyon,becsaptam egy jobbos emelkedő spirálba hirtelen,na ez utánam rántotta és bőszen lövöldözött. Egy gyors balosba rántás,emberem (Chato volt mint kiderült a lesipuskás) próbálja utánam,még még majdnem sikerül is neki ,no de a köv irányváltást már nem tolerálta a spit kissé léebillent.
No ezt eljátzottuk még egyszer kétszer ,és utána le lett lőve.
Csak késve vettem észre ,hogy nem kapcsoltam be a felvételt így csak a vége van meg.
Node utána lőttem 4 gépet még ,igaz kissé piros ködben szálltam le sietve,mert egy gaz sicc jóóól megsorozott,oszt hazáig kergetett ,és még leszállás közben is lőtt az isten barma,de jól túléltem.
A második lelövés az parádés szárnyszeletelés volt ,arró
l is van felvétel:)
Uff most pedig vedelek tovább.
-
Nálam az Ultra HD-s videók nem futnak akadozás nélkül, agyfaszt is kapok tőlük. Kétféle dolgot szoktam ilyen esetben csinálni, meghúzom a sörösüveget, és addig iszom, amíg az akadásokat már nem veszem észre, vagy visszaállítom a minőséget 1080p-re. 
Ultra HD alatt a videó kicsontozza a procit, mind a 4 mag 100%-on. :)
-
Giga oldalán rákerestem arra a lapra, ők odaírták hogy H87 Express chipset van rajta, rákerestem erre is, csak a H87 jött ki.
H87 ennél hivatalosabb nincs róla, ha itt valótlan van akkor azért már rég szétperelték volna az intelt, Z87
Innentől már csak az lehet, hogy a Giga valamiért a Z87-HD3-asokra ráhúzott egy H-s biost, mert valamiért nem ment át a minőség ellenőrzésen, ezt eljátszották már egyébként 1-2 alkalommal, és most ez a frissítés előhozta a Z-s lap néhány tulajdonságát.
Egy Bios frissítéstől máshogy nem lesz egy hardveresen tiltott dolog feloldva.
Viszont minta ahogy a táblázat is mutatta én se beszélek hülyeséget.
Ha pedig sértő vagy esetleg durva módon írtam volna azért elnézést kérek! -
Tehát ugyan az ahogy én is írtam. Viszont akkor mire írtad, hogy én nem értem?
A H-s chipset Bios-a alapból (azaz amivel kijött a lap gyárilag) valóban korlátozta 3,8 GHz-ig, de a Bios frissítése után már nem, és ez viszont tény. -
Igen eddig így jó is, de a H-s chipsetben ez le van korlátozva, tehát nem támogatja, el lehet egy darabig húzni, de szükség esetén és bekapcsolt Turbo mellet egyébként is felhúzza addig amíg tudja, a P később pedig a Z-s lapokban nincs ilyen limit addig húzod a szorzót amíg a procid bírja szusszal, az FSB-s tuningnál is kellett a szorzóval bűvészkedni, de hogy nincs szorzózár egyszerűbb, nem kell a memóriát vissza osztani, játszani a hidak, pci-e frekvenciáival, egyszerűen feltolod a szorzót és többet rá se nézel. Persze extrém húzáshoz már bele kell mászni a részletekbe jobban, de még így is egyszerűbb mint a régebbi szorzózáras prociknál. -
Rendben akkor tényleg nem értem, de akkor mi valójában a szorzózár mentes processzor tuning. Én azt gondoltam, hogy csak a szorzót állítva emelem a cpu órajelét (mert ugye így nem kell fsb-t,memóriát piszkálni) +adunk neki feszűltséget. -
Rendben akkor tényleg nem értem, de akkor mi valójában a szorzózár mentes processzor tuning. Én azt gondoltam, hogy csak a szorzót állítva emelem a cpu órajelét (mert ugye így nem kell fsb-t,memóriát piszkálni) +adunk neki feszűltséget.