91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
stress test -
Állítólag csinálnak hozzá messzer botot is majd.
Rohadjak meg veszek egyet:) -
Oké, szétszedve :) -
artivizsla #68845 Kaja közben gyorsan megnézve, lehet ki-be tekerni, de le nekem sem jön, tehát simán letekerni nem tudom. Mondjuk mivel műanyag, nagyon nem mertem feszegetni. -
Pumákoknál leltem.
Atagon is van topik róla aszongyák. Orosz a dolog -
Srácok! Haszál vagy használt valaki x-52 prot??
A következő a helyzet.
Vettem annó egy x-52 prot, használtan (soha többet). Én nem tudom mi a faszt csinált vele az előző nyumi tulaj, de az a csavar, amivel a kéztámaszt lehet rögzíteni, szakadt. Szóval nem lehet rendesen meghúzni, így a kéztámasz állandóan elbaszkurálódik. Próbálom leszedni, hogy megcsináljam, de az istennek nem jön le.
Szedte ezt már le valaki??? Simán lejön a csavarról vagy van valami ami miatt nem? Vagy mi a fasz van ezzel a szarral?? Szétvet az ideg minnyá... :D
-
Akkor én vagyok a béna:)
Eddig azért ha eltaláltam valamit az jó eséllyel leesett .
Ideje akkor abbahagynom:) -
Magyarországban? Egy ideig még biztos nem.
Talán majd ha kihal egy két generáció.
Valamiért azt látom,hogy az emberek egy része kéjes kielégülést érez,hogy baxogassa egymást és a politikai másság erre nagyon jó kis ok.
Nem is értem miért foglalkoznak ezzel az emberek.Mármint a politikával.Van annyi más dolog az életben,miért kell ezzel a jelentéktelen dologgal egyáltalán törődni. -
A vasárnapi war- on három és fél megadott légigyőzelmem lett, E1-el repültem.
Lepotyongak a vörös gépek is, ha jól találod el őket. Sérülten értem haza én is, jókora dogfájtba sikerült belecsapnom. Hazafelé tartva még egy Emil is rámlőtt, akkor vörösödött be a pilóta.
A Temze torkolat környékén harcoltunk, magassági, és alacsony légiharcban is részt vettem.
Pár kép:
A célterület felé tartva, Három órában Tom, és Pogi, Tobzos fél ötnél, mögötte Tazar. Négy órában alacsonyan Dornier kötelék, mellettük védővadászok.
Sérülten, de még hacképesen:
A végeredmény:
-
artivizsla #68839 Ennek soha nem lesz vége .
-
-
Na majd mutatok én neked robbanást a szárnyon ,törzsön:)))
Utána úgy jött utánam a spit mintha megtáltosodott volna:)) -
VO101 tvr #68836 Olvastam vmi olyasmit, hogy a lövedékek sebességét/átütőképességét csökkentették és a robbanást/rombolást fokozták. -
Azt vettem észre,hogy nagyobb elé tartás kell,és a 20 as jobban konyul. -
Nézd meg a hevederezést Laca,bár sok varia nincs rajta. -
Nem:) -
artivizsla #68832 Nem lehet, hogy a szomszéd Béla kicsit "megtuningolta" a szülinapi piát oszt még annak a hatása alatt vagy ? :)) -
Ja nem működik valamiért.
De ha megcsinálják,majd bekerül,vagy nullázzák az egészet.
Ne foglalkozz vele ,elég az ha te tudod ,max csinálj róla filmet és megmutatod( én szeretem nézni őket,meg gondolom mások is) de nem stat miatt harcolunk:)) Persze jó azt nézni olykor:)) -
Ez valami olyasmi "anomália" mint War Thunderben.. egyszer gyönyörűen lehet puffogtatni a Messzával.. máskor meg olyan mintha rajzszögeket lőnék az ellenséges gépekre.. érdekes.. :/ -
Érdekes.. A hivatalos fórumon nézd meg, vannak -e olyanok, akiknek hasonló a véleményük, hátha... Ha nincs tényleg fáradt vagy. (Egyébként szerintem a fáradság nagyon is sokat számít!!!) -
Nem az azzal van a bajom,hogy el kéne találni (bár valamiért ez nehezebben megy most) hanem avval,hogy HA eltalálom akkor a beharangozottak szerint valami jelének kéne lennie ,de a spitek erről nem tudnak:)
Van pár felvételem,látszik,hogy E1 el csúnyán megszórom ,és a találatok ülnek is nagy százalékban,folyik belőle minden ,erre hazamegy a francia partok fölül és reptéren leszáll.Ha én egy emíllel koppanást hallok anglia felett már biztos lehetek abban,hogy nem érek haza. -
LV 426 #68827 Ööö előfordulhat, hogy a tegnap esti 4 air killem az atag stat-on nincs meg? Pedig milyen büszke voltam. -
Nincs más hátra: be kell vetned a célzóvizet! :D -
Egy csomó dolog. Szerintem nagyon le lett butítva a BF míg a spiteken én javuló tendenciát vélek fölfedezni,de az is lehet én felejtettem el célozni,harcolni. Az tény,hogy amíg a BF en koppan egy kavics mert az alant játszó gyerek csúzlival odapöttyint ,az már max fél percen belül kiesik a játékból, addig egy spiten kitárazok E1 el (és ha csak az 50% talál) na az vígan repked tovább,még akkor is ha szép páracsíkot húz maga után. Az E3 húszasa az meg olyan mintha nem is volna.Igaz régen is ilyen volt ,(valamiért kiröhögték a spitek) de állítólag ezen változtattak. Mondjuk szépen durran rajtuk,van fény és hangjelenség is:XD de látható károsodás az semmi,nyugodtan harcolnak tovább.
Mindegy is van még egy pár észrevételem,de az is lehet,hogy fáradt vagyok meg béna.:) -
Miért? Mi az ami neked nem jött be? -
No testvérek ,kicsit belemélyedtem az új patch be és aszt kell mondjam,hogy "nekem " ( a látványon kívül) hangsúlyoznám "NEKEM" nem tetszik.
Asszem leszokom a repszimekről. -
hyperx10 #68822 jééééézusom 

-
artivizsla #68821 Alternatív történelem III. -
artivizsla #68820 A könyv október 25-én jelenik meg várhatóan a Libri tájékoztatása szerint, viszont a kezdeti 2399 Ft-ás felkúszott 3039 Ft-ra. Lehet ebbe belejátszik, hogy a Librit is megvágta a versenyhivatal kartelezés miatt.
-
Solt #68819 Hát ezt kenjék a hajukra! :D -
:D
ja, én is....azt hittem egyébként hogy ffb, csak most hogy utánanéztem derült ki számomra is hogy nem az
itt van ni -
Solt #68817 Ez most övön alul volt, tisztára belelkesedtem! :D -
talán azért mert nincs is :)
bocsesz, én olvastam félre, nem ffb hanem egy force sensor kit van hozzá, amitől kb. olyan lesz mint a saitek x65, vagyis merev.
szóval marad a jó öreg MS sidewinder -
Solt #68814 FFB kiegészítő? Erről nem is hallottam még, és a hivatalos oldalon sem találtam infót róla... :S Van esetleg valami linked róla? -
sakkay #68813 Na ez az..dobhatna már valamelyik cég valami újat. -
hogyne lenne alternatíva :)
-ms sidewinder ffb2 (régi és már nem kapni, de az ebay-en még találni) asszem erre gondoltál hogy nem akarsz költeni ilyesmire
-vagy veszel egy warthog -ot (csak joystickot külön, kb. 70000 ft), és veszel hozzá egy ffb kiegészítőt (450€ +vám és posta).
Persze ahhoz még kell pedál+gázkar.
Szóval ja, vagy régi és olcsó joystick, vagy új de drága
De amúgy énis és nagyon sokan a régi ms ffb2 joyt használjuk és nagyon jól műxik...
én pl, 6e ft-ért vettem, van hozzá egy x52 gázkarom azt hali -
Kisebb kiszerelésben vajon nem lehet kapni?
(hol dolgozol? nem a munkahely kell :) csak hátha fel tudok hajtani valakit, aki szerezne nekem egy kis ilyen bizbaszt) -
Fürtös #68801 A melóhelyemről,de csak egy pet palack kupakjában.
Kereskedelmi forgalomban kapható csak kicsit drága 70 dodó 1 doboz (0,3kg)
Mondjuk förtelmes cucc,megéri az árát,még lemosni se nagyon lehet. -
Ésss honnan szerváltál ilyen zsírt? -
sakkay #68799 Srácok az saitek evo force, és a g 940 kívül nincs is más ffb joy? Mármint tudom van valami 10 éves modell is, de az már nem alternatíva ha meghal az evo.
Ez azért elég fura nem, vagy ilyen kevesen lennénk a világban?
A saitek pedállal maximálisan meg vagyok elégedve, ezért nem szívesen dobnék ki annyi pénzt a 940-re..főleg ami sok gond van vele..70000-ért! Szóval van ezen kívül valami?