91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Hecker007
    Már várom, jó hallgatni közben hogy milyen beszélgetések folynak a csata alatt.

Más, a CloD-ban nem lehet valahogy beállítani a joystick érzékenységét? 1946-ban ugye minden tengelyre belehet, de a clodban ezt sehol nem találom és vagy én szoktam el tőle vagy a TF4.0 csináltak valamit, de egy kis botmozdításra is elég hevesen reagál a madár :(
  • mijki
    Köszönöm. :)
  • Her Laca
    Csak töröld a cache mappát.
  • mijki
    A TF 4.0-hez ajánlott újra rakni a CloD-ot és a TF patcheket, vagy elég csak a cache mappáját törölni a TF 3.01-nek? Vagy ennyi sem kell, csak mehet rá a 4.0 telepítő?
  • LeonSilver

Imádom olvasni ezeket a beszámolókat :) És nézni a videóid!
  • Her Laca
    Ma délután összerakom . Savi is vett fel majd később a kettőből is csinálunk valamit. Monumentális volt megszálltuk az angol légteret forrt a levegő rendesen.
    Tomék azt találták ki hogy álljon össze egy rahedli vadász szorosan had higgyék azt az angolok, hogy bombázó kötelék. Volt magas fedezet meg minden. Aztán észak keleten összecsaptunk. Szerintem meglepődtek a kollégák hamar leszorítottuk nullára őket.
    Már már zavaró volt a vége felé hogy mindenhol német kötelékek repkedtek legalábbis magasan.
    Savi kapott egy tank találatot hazaért mindenki más ép bőrrel megúszta.
    A rádiózás benne lesz majd csak halk zenét teszek alá.
  • V43 1105
    Borííícccsssááá le! :D
  • Willenbrock
    Találtam egy ilyen BoB kiegészítőt FSX-hez.A videója nem rossz,nem próbálta ki valaki? Link
  • Hecker007
    Mikorra várható a teljes? :P A rádiózást lehet majd ott is hallani végig?
  • Her Laca
    Egy kis előzetes. Voltunk vagy 100 an a war on ,volt nagy harc .
    Ez egy olyan 30 gépes kötelék volt meg még felettünk alattunk az apró.
  • Her Laca
    Az a baj,hogy meg se várta,hogy érdemben segítsünk neki lépésről lépésre,hanem csak mondta a magáét. Szvsz az az érzésem,hogy csak hőbörögni akart,de ha tévedek annak csak örülnék.
  • Zpogi
    Annyit azért még hozzáfűznék az alábbi eszmefuttatáshoz, hogy a Dokumentumok/1C Softclub/Il-2 Sturmovik Cliffs of Dover - MOD mappában levő Cache mappa tartalmát törölni kell, ha új patch-et raksz fel.

Ettől el kellene múlnia a laggolásnak.
  • Willenbrock
    Nálunk (Komáromban) rakodott ki a Totenkopf,és innen kezdték a Konrád hadművelet északi szárnyát indítani 1945 Újév napján.Ahol 3 éves koromig laktam (Dunaalmás),ott pedig lezajlott a Budapest felmentéséért indított ellentámadás első komoly páncélos csetepatéja.
  • Hecker007
    A WarThunder jobb van benne realisztik mod, ami kb olyan mint az il2-1946. A World of Planes egy tps lövölde és abból is a szarabb verzió.
  • LeonSilver
    De állítólag az a jobb, amit nem a WoT-os banda csinál.
  • LeonSilver
    Egyik sem :)
  • Szepy2884
    War thunder vagy World of Planes?
  • LeonSilver
    Nem tudom mit köcsögösködik az ezsgé ezzel a képmegosztó szarral..
  • Solt
    Nem oda töltöttem fel, csak rákerestem... nem láttam, hogy onnan van! :)
  • LeonSilver
    Így, simán az imidzs zsákot már vagy 100 éve :)
  • Solt
    Nem lehet megnyitni? :)
  • LeonSilver
    Te meg használd ezt :p

http://tinypic.com/
  • Solt
    Ragaszd ki a falra! :D
  • Feró Flex
    jaj szegény
  • Her Laca
    Ez már nem Tomcsi:)
  • Her Laca
    Erre mondják,hogy majd a jó isten kiválogatja:)
  • GálTomi
    Gyönyörű rácsapás meg kell hagyni!
  • Her Laca
    Nem röhögni:)
  • macleody
    Köszi. Nálam csak a mouseUse, joyUse meg trackIRUse van.
  • Her Laca
  • Her Laca
    Akkor egy kis téli életérzés.
  • macleody
    Nálam nincs is ilyen bejegyzés a conf.ini-ben. Hogy kell beírni? ProcessAffinityMask = 15?
  • Her Laca
    Ha arra vagy kíváncsi,hogy egy kontaktot honnan veszel észre az kb megint csak ember függő. Van aki (ugyanazon konfigról beszélek) 5Km ről sem látja ,van aki meg messzebbről. Ha rááll a szemed és megfelelő az időjárás akkor elég messziről is ki lehet dörzsölni a pontokat.
  • Her Laca
    Ameddig a szemed ellát.
  • Amaymon
    A látótáv mennyi a játékban kb.? Kilométer, pár száz méter vagy a conf-tól függ?
  • acidrain
    c:UsersNévDocuments1c SoftClubIl2 - Mod könyvtárban lévő conf.ini, RTS szekció, Process affinity mask értékét írd át 15-re, pontosvesszőt vedd ki előle, így használni fogja a program mind a négy processzormagot.

Ati kártyával az élsímításról ne is álmodj, nem lehet ráerőszakolni.
    5770-es kártya eléggé karcsú a CloD-hoz, a videókártya memóriája is kevés a rendes futtatáshoz.
    Ezt a szimet oroszok írták, tehát ne csodálkozz, hogy szarul van optimalizálva. Mikor annó az ős Sturmovik megjelent nem volt olyan PC, amin simán futott volna.

A CloD fejlesztését befejezték, a fejlesztő gárda már jó ideje széthullott.
    A legutolsó hivatalos patch után is egy rakás sz@ar volt az egész. Ezután lelkes programozók (Team Fusion) vették a kezükbe a szimulátort, nekik köszönhetjük a sok-sok javítást-tesztelést, és azt, hogy repülhetővé tették a játékot, mindezt INGYEN a szabadidejükben végzik.

Az 1946-al is ugyanez a helyzet, azt is külsősök kalapálják a mai napig.

(A visszapereket nem rakja be a fórum valamiért az elérési úthoz ,képzeld oda.)
  • VO101 tvr
    Látszik a csávó írásaiból, hogy a csalódottságát, frusztrációit vetíti erre a témára és próbálja magából kiírva enyhíteni az érzést.
  • LeonSilver
    Ettől én is el szoktam "szállni"!
    Kinek mi köze hozzá, hogy a megkeresett pénzemet mi a faszra költöm?! Ha úgy tartja úri kedvem, akkor a seggemet törlöm ki vele. Én kerestem meg, én döntöm el, hogy mire költöm.
  • Her Laca
    Mint az alább említettem elég ékes jelzővel ,hogy mennyire is érdekel a problemád a továbbiakban ,kérlek ne fárassz tovább.
    Elmondtam,elmondtuk mi a helyzet. Na most vagy nem tudsz olvasni (ezt kétlem mert írni tudsz és ezek összefüggenek) vagy valami nagy baj van nálad lévén nem értelmezed a mondandónkat vagy nem akarod.(EZ A TE DOLGOD). Eszemben sincs megsérteni téged! De sajna én így látom.
    Uccsó segítség.
    Az épületeket lejjebb veszed és voala. Be lehet lőni ,hogy korrekt legyen egy gyengébb gépen is és a látvány is meglegyen ,de én sajna mint fentebb említettem hanyagollak:) Majd más esetleg.

És ez ,hogy jön ide? Van bármi közöd neked ehhez? Eszem megáll.

"Neked lehet hogy jól megy, hiszen elköltöttél súlyos pénzeket a gépre kizárólag erre a játékra. De én csak akkor újítok gépet, ha nem 1 hanem a legtöbb játék fut rosszul. Ettől nagyon távol vagyok."
  • Solt
    Minél kisebb a felbontás, annál inkább a CPU-tól függ a képkockák száma, ergo a kis felbontás + szimulátor + AMD cpu = rossz választás! :)

Ezzel a CPU-val és ezzel a VGA-val ne használd Full-on... már csak azért se, mert ilyenkor a Buildings Amount "Unlimitedre" van állítva, ami borzalmasan CPU limitessé teszi a játékot városok felett.

Normal, High beállítást használj, és nem lesz gondod... arra törekedj, hogy meglegyen a fix 60 fps, és akkor nem lesz darabos. Tenger felett nekem ilyen 140-150 körüli fps-t produkál maxon, ha kikapcsolom a vsync-t, tehát a te gépeden tuti be lehet úgy lőni, hogy meglegyen a fix 60.

Az élsimítás egy raklap fos, de ezzel nem is vitáztam! :)