91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
-
Én sem Laca! Nagyon közel áll egymáshoz az értékrendünk ! Ezt már többször megállapítottuk!
-
Igen. Itt hallottam először. -
X 1000 . Ennyit tudok mondani:)
Amúgy nekem is.De ezen már nem is csodálkozom:) -
Imádom ezt a verset!
Ezt a verziót ismered?
-
No nekem ez a stílus tetszik.
Egy jó pipa,egy jó pia,na meg egy jó könyv ,mellé ez a zene, mi kell több:))
-
Kedvencem!
Nemrég volt a születésnapom, és mit kértem??
EZT
Mégpedig ezért is! Imádom Latinovitsot és imádom, ahogy verset mond!!!!
(én töltöttem fel és a kis Latinovits idézetet is én biggyeszettem elé :) )
-
Testvírem.Ezt most leltem nézd meg!
Ammá biztos,hogy igen széles az a paletta jazz vonalon:)
A nagyon elvont dolgokat én se bírom :)
Én most Harcsa Veronikát hallgatok az autóban ,na az tetszik pl -
Jó is az, bár én a dallamos jazzt kedvelem. A klimpírozást (elnézést a művészektől) nem bírom.. :) -
Én meg mostanában rákattantam a jazz re.
Nehogy vége legyen az off nak:)) -
Szepy2884 #69320 akkor nincs más hátra, mint egy két iskolakör frissen modolt il2-vel és rögtön megérted, hogy mi mit nem értünk
-
Persze,hogy ismerem az Il-2 t évekig játszottam én is vele,igaz a legújabb modokkal nem.Jó az Il,csak idővel kissé meguntam,ezért néztem körül milyen világháborús szimek vannak még.Szerintem ahoz képest,hogy ez cfs3,elég jó ez a mod.Csak azért linkeltem be,hogy akit érdekel az lássa,hogy ilyen is van. -
Már régen volt egy jó kis off... hát tessék! :)
-
Szepy2884 #69317 nem akarom én is a véred szívni, de te láttad már az il2-őt? 
Remélem nincs harag, csak nem hittem a szememnek a hozzászólásodnál
-
artivizsla #69316 

Lassan tényleg gyere át zil2tőzni.:) -
artivizsla #69315 Vaterás alkatrész. -
Szerintem azért ez az IL2-es minden tekintettben szebb, a sebesség érzettel meg szerintem nincs baj.
-
VO101 tvr #69313 Objektíven kijelenthető, hogy ez a gép már 10 évvel ezelőtt sem számított szépen kidolgozottnak. -
Ez valami bűn randa:) Szerintem teszem hozzá:) -
Ilyen most a cfs3 eto expansion 1.4-ben a fóka,szépen kidolgozott a gép,a sebességérzet jobb mint az Il-2 ben:
-
GálTomi #69310 Ez pedig egy másik különlegesség! Ez a fotó ma lett bedigitalizálva eredeti üveg lemezről egyenlőre kis felbontásban:
-
GálTomi #69309 Tom Ha nem probléma időnként inkább a pumaszállásra raknák fel képeket. De elég ritkán járok arra és már megint nem tudtam belépni. Tudnál majd segíteni? -
Ebben a könyvben a story nagy része német oldalt mutatja be. És ahhoz képest hogy amerikai író tollából van egyáltalán nem elfogult. Sőt... de nem akarok "spoilerezni", tényleg érdemes elolvasni. -
GálTomi #69307 Ahogy korábban is jeleztem a készülő Levente II gépnek készül a főtartója. a főtartó bekötési csomópontja is készülnek!
Ez már csak a hegesztésre vár:
-
Szepy2884 #69306 
De jó volna most már, ha a másik oldalról származó könyvet is lefordítanának végre
Heinz Knocke és Norbert Hannigon kívül is van még anyag bőven! -
Akkor futok is a Libri-be. :D -
OFF
-
Megvettem megjelenés napján, közepénél tartok. Csodálatos írás. A témája ellenére mélyen emberi, és megérinti szerintem még a legcserzettebb kérges lelkű veteránokat is. Egy kis ajánló:
Megéri elolvasni.
-
Jópofa.
-
Allan A. Michie, a légi hadviselés egyik katonai szakértője a Skyways című amerikai szaklapban így foglalta össze a Harmadik Birodalom elleni légibombázások végső eredményét: „Ha London, Bristol, Coventry és más bombázott brit városoknak a Luftwaffe által elpusztított területeit egyesítenénk, akkor együttesen is több mint kétezerszer kisebb lenne ez a romba döntött terület nagysága, mint amit a brit és az amerikai bombázók egy-egy német ipari központ ellen ledobtak. A német légierő legsúlyosabb támadását 1940-ben Coventry városa ellen intézte. Ekkor a német bombázók összesen 200 tonna bombát dobtak le a településre. Ezt az adatot alapul véve Berlin 363-szor, Köln 269-szer, Hamburg 200-szor, Bréma pedig 137-szer több bombát kapott, mint Coventry… és akkor a többi germán várost, ipari területet még csak nem is számoltam hozzá ehhez az eredményhez” -
artivizsla #69300 Már vásárolható, a héten megjelent végre :
-
Ide lehet menni kirándulni.
http://www.bay-tours.co.uk/page9.php
-
artivizsla #69298 Újra divat a pedálos autó. -
artivizsla #69297 Kávé mellé.
1. -
GálTomi #69296 FPV (first person view) modellere szereltek egy airsoft fegyver mechanikáját. És így vadászik. Érdekes megoldás CSAK VESZÉLYES! -
Szegedtől nem messze Szerbiában van egy kisöreg,isten tudja mennyi díjat nyert a pálinkáival,na szóval jó barátom szokott arra járni és hoz nekem tőle. Azok a nemes italok beszabehu szó szerint:)
Én most a pipa mellé esténként attól függően,hogy éppen milyen dohányt pöfékelek iszogatok egy egy pohárka borocskát ,brandit, meg whiskyt. Abból mondjuk csak a bourbont szeressem. A lényeg az,hogy félelmetes ízeket érzek meg ,mondjuk köll türelem a pipázáshoz,egy tömet úgy fél- egy óra pipától függően.
A reggeli kávémhoz is elpöffentek egyet (még az ebsétáltatás is belefér) ,van egy csokis ,kávés,narancsos keverékem ,igazi orgazmus a kávéval.
Na nem kedvet akarok csinálni evvel a dohányzáshoz:)) -
Szepy2884 #69294 Tudod mi ebben a poén? Hogy én meg a minőségi pálinkára kattantam rá! Énnn, akin mindenki röhög aki csak ismer, hogy kvázi abszinens vagyok és még a 2%-os gyümi sörtől is képes vagyok berúgni 
Eddig mindig a gyárból szereztem be a jó kis házipáleszeket szájhagyomány útján terjedő forrásokból, de az egyik kedvenc beszállítómtól elkobozta a NAV a barack páleszt. Kénytelen voltam más forrás után kutatni és végül egy hivatalos pálinkaházban kötöttem ki. Hát az árakat látva egyből ki is fordúltam. 4-6 ezer félliterje átlagosan. Én 2500-3000 között vettem literjét a haversrácoktól.
De aztán nagy nehezen csak rávettem magam, hogy "a pi***ba hát még is csak egyszer élünk!" alapon vettem egy 50 fokos ágyas kajszibarackot. Ja, 7000 volt félliter

!!!!
De rá kellett jönnöm (ismét), a minőségnek tényleg ára van! Egy világ omlott bennem össze amikor megkóstoltam! Hát szó szerint sokkot kaptam pozitív értelemben! Ha ez a pálinka, akkor én mit ittam idáig??? El is fogyott alig egy hónap alatt a franc essen bele
-
Szepy2884 #69293 
megígérem, hogy ha majd összefutunk respeketálni fogom
-
nagyon szép !!!!
de az anyagi részét már viszi a Railworks !!!más ötletem meg nincs -
Ez picit magyarosabb,
egyenlőre kis felbontásban: