91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Zpogi
    Nincs senki hétköznap? Lehet, hogy tényleg nincs szerencséd. Amúgy nem tudom mely órákban próbálkozol, de mi közülünk mondhatom, hogy legalább két ember állandóan fent van esténként, de inkább több.

Ami tény, hogy az esti órákban nagyobb az élet nemzetközi szinten is, de hogy nem lenne senki az erős túlzás. Az ATAG szerverét 50 alatti játékossal ritkán látni vagy ott van az AX Dogfight 10-20 ember átalában van rajta.

Általában mikor fellépek a steam-re mindig látlak fent, de más játékokkal játszol. Tudod a Ts címünket is, miért nem jössz fel soha, ha repkedni akarsz velünk? Nem harapunk.
  • Szepy2884
    OFF

Egy elég érdekes videó kering a neten. Nem tudom eldönteni, hogy most furcsa vagy bizarr. Inkább mindkettő 1x-re.

Egy biztos, a kiscsaj tökös és valahogy nem tudom elítélni. De a kiscsávó valami szánalom akárhonnan nézem.

• sakkay
    Srácok mi a helyzet a CLODdal?! Ahányszor felnézek soha nincsen senki..ezért hagytam abba annak idején a Rofot is,mert hétköznap alig voltak. Pedig annak a single kampánya is tök jó volt, csak ott meg az ai nem volt kihívás. Szóval ez ilyen mostanában, vagy nem volta szerencsém?
  • Nesuten
    *ma kaptam
    már csak egy hun billentyűzet egy működő kell

• Nesuten
    Igaz ez nem pipa ... ,a kaptam

• VO101 tvr
    Hogyne lenne érdemes :-) mindjárt utána is nézek
  • PhantomAss
    látta valaki ezt a "Talvisota" (Téli háború) c. filemt ami Pogi videója alatt megy?
    Nekem tetszik de még nem is hallottam róla.
    AHogy látom ncore-on fent van magyar felirattal, de nem tudom érdemes e letölteni.
  • artivizsla #69443
    Két írás ebben a témában.
  • acidrain
  • Willenbrock
    Ez fantázia szintjén nem lehet ritka dolog,mert néhány felnőttfilmben ez az alap felállás.Talán kategóriája is van már,de aki a valóságban megteszi azzal valami nincs rendben,mert akkor tényleg minek házasodik? (Ja,ha egy milliomos öreg a férj akkor még érthető :D)
  • Lacusch69

Szinte ugyanaz, csak gyengénlátó kiadásban...
  • artivizsla #69439
    Jah, ez nem a vágyam volt, hanem olyan dolog, amit egy esküvővel kapcsolatban nehezen lehet űberolni és mégis sok példát hallani rá.
  • LeonSilver
    Itt nem a harmadikról van szó, hanem a buxxáról. A fasznak megy férjhez akkor. Menjen el kurvának és basszon homokért.
  • Her Laca
    Azért az már milyen hogy ha meghívnak egy esküvőre valakit oszt az meg megdönti az arát:) Némi tiszteletet kéne azért gyakorolni bakker:) Még ha a nőszemély kapható is a dologra ,azért legyen tartása mán egy férfinak:) Szerintem.Bár a világ sose olyan amint én elképzelem:)
  • artivizsla #69436
    A kettő sokszor együtt jár, a harmadiknak vagy sok bátorságra, vagy sok pálinkára azért mégis csak szüksége lehet.
  • Her Laca
    Na itten van már minden szükségessel berendezve:)
  • LeonSilver
    Hát igen.
    Azt a nőt, akit az esküvője napján megdug VALAKI aki történetesen nem a leendő férj, azt máskor is, máshol is meg fognak kupakolni.
  • Her Laca
    Ehhez nem virtus kell,hanem egy cemende nőszemély ,és egy idióta friss férj ,véleményem szerint:))
  • artivizsla #69432
    Ez a kis vörös sem pont úgy néz ki, mint aki apácának tanult, talán szerencse is, hogy "ennyivel" megúsztad. :))
  • artivizsla #69431
    Szinte mindenki volt már esküvőn, evvel kapcsolatban szerintem a non plus ultra, mikor a menyasszonyt éjjel még "megrakja" valaki rendesen. Ehhez kell azért vér a pucába, meg egy jó adag magyaros vírtus !

• Her Laca
    Ja hogy a hölgyekkel?:) Volt aki kért ,hogy szippanthasson egyet. XD
    de csak így :)
  • Her Laca
    Gondoltam összegyűjtöm egy helyre azokat a fontos tárgyakat amikre egy magára is valamit adó férfinak szüksége lehet.A Fóka is ilyen szerintem:)
    Még megkerült egy fém lapos flaskám is ,de arról már nem csinálok képet:)
    Természetesen megtöltve jó kis szerb szílvóriummal.
  • artivizsla #69428
    Fóka =

"A végén még nők is odacsapódtak."

Magunk közt vagyunk, még, még, még, ne csigázz minket, 18+-os a társaság, szóval mi lett a társaság nőtagjaival az éjszaka folyamán ? :)))
  • artivizsla #69427
    Kávé mellé.

1.

• Her Laca
  • sakkay
    Na akkor lehet elő kéne venni a régi pipámat! Ez az utolsó mondat megfogott.
  • Her Laca
    Fingom sincs:)
    Nem is ismerek senkit akit pipázna.
    Van fórum amit olvasgatok és kérdezgetek a tapasztaltabbaktól,de csak ennyi.
    Mondjuk a baráti körben elég derültséget váltok ki evvel az új hóbortommal,viszont az is tény,hogy pl tegnap egy barátom esküvőjén voltunk,oszt úgy délután 6 fele a vacsora után kivonultam rápöffenteni (ugye ez kb egy jó órás művelet) ,szállt a pipafüst erre megjelent egy srác csak úgy beszélgetni ő nem is dohányzott. Röpke 10 perc után már volt körülöttem vagy 5 ember (egyik sem dohányos) és végigállták velem a pipázásomat:) Eleinte furcsállottam,de mondták ,hogy nagyon jó érzés beszippantani az illatokat ,főleg ,hogy mindannyiunk kezében volt némi alkohol tartalmú folyadék is.:) A végén még nők is odacsapódtak:)
  • lala42
    Szóval ebben.
  • lala42
    [IMG][/IMG]
  • lala42
    Én ebben :-)

• artivizsla #69420
    a Kennedy gyilkosság margójára :

"...'90-ben írt egy könyvet Griffin az USA-ban,ami-többek között-a Kennedy gyilkossággal is foglalkozott.Kennedy államosítani akarta a FED-bankot /megszűnt volna a pénznyomási lehetősége/ és otthon a személyzet előtt az apja/Joseph Kennedy volt USA nagykövet Londonban/üvöltözött vel.-Ha te ezt megteszed,"ezek" megölnek!Két hét múlva Dallasban lelőtték.../kik azok az "ezek"?Ugyanazok akik a WCT-tornyokat is intézték..."
  • artivizsla #69419
    A pipások ilyenkor hogy köszöntik egymást ? Jó szívást? :))
  • Nesuten
    A spoiler lemaradt ...
  • Her Laca
  • Nesuten
    Nagyon ügyes

én ebben utazom

• sakkay
    Nagyon komoly!
  • Her Laca
    Elkészűlt.
  • sakkay
    Szerintem meg a pofánk leszakad ha kijön.. az a szép, hogy mindenképpen igazam lesz vagy így, vagy úgy... amúgy szerintem tényleg odabasznak a srácok.
  • sakkay
    Mivel nem kicsit vagyok ittas, a harmadik képnél ugrott be miről van szó!
    Állat!
  • LeonSilver