91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • GPx8
    Nálunk ilyen csak kiképzésen volt. De az mondjuk pont arra van. (Szívatásra) Egy háborús helyzetben sem lehet kényeskedni. :)
  • Her Laca
    Én nem keverem:)A sorkötelesség ellen ágálok:)
    A hivatásos katonaság az korrekt szerintem is.
  • Her Laca
    Vagy nyáron (megint az istentelenül túlképzett tisztikar dicsőítésére) amikor a viselet megkövetelte,hogy az ingujjat fel kell tűrni ,na szóval a száraz kóróban úgy kúszattak minket. Mert a ruha az nem azért van,hogy védje a testedet bakker:) Edződjön az isten barma. fujj.
  • GPx8
    Ne keverjük a hivatásos katonaságot (ez akár biztos megélhetést, jó műszaki oktatást tud nyújtani) a kötelező sorkatonasággal.
    Ingyé sorkatonának mi sem mentünk szívesen...
  • Her Laca
    Apád is csak a szépre emlékszik:) Vagy csak operett katona volt.
    Higgyé nekem,nem akarsz te mínusz 20 fokban 8 órákat bújdokolni egy erdőben ,és akkor még nem is köll a sárban mászkálnod hasmánt közben.
  • Solt
    Nézd meg a privát üzeneteid, mert megnyúzlak... nem menekülsz! :D
  • Her Laca
    De bővebben:) Mi a ráknak akarna egy 18 éves srác akár egy évre is elvonulni a világ elől? Persze van egy réteg akik militáns beállítottságúak ,de azok így is úgy is megoldják ,hogy kedvenc időtöltésüknek hódoljanak:)
    Elmegy biztonsági őrnek pl:) Vagy katona gúnyát húz ,oszt játékfegyverekkel rohangászik (ezzel nem minősítem ezt a fajta szórakozást jelezném!!!!!!!!!!!) .
    Persze ha jól megfizetnék a katonát ,akkor lenne bőven jelentkező,sőt úgy tudom,hogy bizonyos helyekre eleve túljelentkezés van a seregben.
    No meg minek ide sorkötelesség egyelőre,arra a 10 harckocsira amink van?
    Bokorugrót pedig 2 hét alatt kiképeznek aztán meg jöhet a természetes kiválasztódás. Etetni sem tudnánk őket jelezném,nem hogy fűteni ,mosni elszállásolni őket. És akkor hol a ruházat:)
    Persze jó a használt gönc is (turiból öltöztetni a népet) mint hajdanán minket is:)
  • V43 1105
    Én benne vagyok.. de még minimum két embert tudnék mondani aki simán.. apám is csak jót mesél, jó mondta hogy volt persze szívatás, de hát na.. :-D
  • Her Laca
    Csoda.
  • VO101 tvr
    Mi kellene ahhoz, hogy a fiatalok "önként" és esetleg "ujjongva" menjenek katonának? Komolyan kérdezem.
  • VO101 tvr
    Ez ugye megint a szokásos marketing vonal...
    Hetente bombázzák az arra fogékony népet vmi videoval, hogy felkeltsék és fenntartsák mesterségesen az érdeklődést és kíváncsiságot. Aztán a legfanatikusabb, leginkább beetett polgár minden mindegy alapon kiteszi a zsét... Akit lehúz a community örvénye, az ész nélkül költ.... Ezeket jól lerántják az elején, aztán majd szépen akcióznak, mikor a kezdeti eladási hullám elül... A RoF-nál is kb negyedévente jönnek az akciók, máskor felesleges is költeni.
  • Solt
    Divat lett ILYEN idióta blogokat írni... No meg jönnek ugye a választások, ki kell találni mindent, hogy a nácifaszistasátánistavezírkirály hatalmát megdöntsék.
  • repvez
    Ennyit lehet róla tudni
  • Her Laca
    De szerintem nem lesz ebből semmi,főleg a választások előtt nem.
    Ekkora öngólt nem rúgnak maguknak a fiúk:) szerintem ez egy nagy hápi.
  • Her Laca
    Kíváncsi lennék én a nagy ujjongásra amikor majd az ifjakat behívják oszt elkezdődik az egreciroztatás:))Én se örültem neki ,és az igazat megvallva elvettek az életemből másfél évet ,hogy rohadjanak meg ,bár utólag mindig a szépre emlékezik az ember. Voltam itthon vagy 3x a másfél év alatt,és én hogy utáltam az egészet azt el sem tudom mondani.Főleg a sok idióta alkoholista beszari tisztet ,aki ha egy csillaggal többet látott akkor már bokáig fosta össze magát,és még a telefon előtt is nem győzte vigyázzba vágni magát. Annyi eszük volt mint egy molylepkének .
    Sose felejtem el amikor az egyik nagytudású kitalálta,hogy húzzunk gumicsizmát ,mert ugye az vízhatlan ,és úgy menjünk a fertő tóba a nyakig érő vízbe sárba.Ő csodálkozott a legjobban amikor a szakasz minden tagja mezítláb került elő . Még üvöltözött is,hogy nem vigyázunk a kincstári cuccra. Na mind1:)
    Nem mondom,hogy ez nem lenne üdvözítő különben ,de ,hogy szerintem nem lenne nagy társadalmi támogatottsága ,főleg az ifjú korosztály köriben az ziher.
  • Willenbrock
    Tele van a facebook "Újra lesz sorköteles honvédség" megosztásokkal,meg ujjongó kommentekkel,miközben a híroldalakon semmit sem találtam róla,meg a rádióban sem hallottam.Mit terveznek már megint?
  • Her Laca
    Most olvasom Tomtól,hogy a BOS 99.99 dodo lesz a megjelenésekor:)
    És utána még vegyél gépeket?
    Én elég megszállott volnék ,de ,hogy ennyit ki nem adok érte az fix. Főleg nem rögtön.
    De mint tudjuk fél év múlva amikor a kutya se veszi már lesz ez még ingyé közeli állapotban is.
  • Johann Wind
    Egy nőről szól, aki férfinak adja ki magát. Azért nem írok többet, mert nem akaros Spoilerezni.
  • PhantomAss
    rákerestem erre a filmre de enyhén szólva egy kicsit zavaros az ismertető:

A poros kisvárosba egy elbűvölő fiatalember érkezik. Brandon Teena (Hilary Swank) igazi társasági ember. A helyi srácok hamar befogadják, a lányok bomlanak érte. Sikerének titka azonban súlyos teher. Lana (Chloë Sevigny), a helyi szépség is beleszeret, családja is örömmel fogadja be az álomfiút. Ám amikor kiderül a szörnyű igazság Brandonról, a becsapott közösség bosszút áll és kegyetlenségük nem ismer határokat.

Hilary férfit játszik? Átoperáltatta magát? Vagy ez most mi?
  • Johann Wind
    Az.:) Jó film.:) De fejtsd meg az én egyik kedvenc filmem, pontosabban filmjeim címét is.;)
  • Johann Wind
    A fiúk nem sírnak. A főszereplő Hilary Swank. Egy nagyon jó film, igaz történet alapján. A film arról szól, hogy egy ember kihívja maga ellen a sorsot.
  • Lysandus
    Lassan már valami "jó" kis művészfilmet lehetne forgatni rólatok!

Pedig: Boys don't cry!

Egyébként is péntek van:

• LeonSilver
    Vááááááááááááááááááááááá
  • zmok

Jöttünk, láttunk, visszamennénk...
  • Fürtös
    De a nagy szerelemnek is csak ez a vége:
    Büdöske
    Ezt igazán Szepy fogja értékelni szerintem:D

De mára befejezem az offolást
  • Fürtös
    No meg Gusztibá is elmagyarázza:
    Gusztibá
  • sakkay
    Na Mijki ha tudnád(persze ezt csak sejtem) , hogy az itt jelenlévők közül hányan megszívták, még jobban el lennél keseredve. De amúgy jó játék ez. Tanács meg-jó-erre nincsen. Majd lesz valahogy...talán egy van. Nyámnyila fasz soha ne legyél a csajoknál. Két okból.
    1. Azért-mert ne legyél nyámnyila fasz
    2. mert ha az is vagy, a csajok megérzik, és még annyi esélyed sincsen mintha natúr paraszt állat lennél. Tehát ne legyél..
  • Fürtös
    No Májki fiam, nékednek okkulásodra eme gyöngyszemet:
    A.K.R.Ö.

Kerestem vagy fél óráig úgyhogy olvassad szorgalmasan
  • GPx8
    Szerintem a "és majd tisztes szegénységben fogunk élni" duma mindig bejön a széplányoknál...
  • Her Laca
    Kösz.
    Most gyártok alá egy fiókos részt ,no meg felkerül mellé a billiárd dákom a falra. Szereztem egy retro álló fogast is na az még melléjük kerül és természetesen kellene még egy szép bőrfotel .
  • Johann Wind
    Merész Godefroy.:D

Az én egyik kedvencem pedig a "Megöllek a csészémmel." :)
  • Johann Wind
    Ez nagyon jól néz ki.:)
  • Her Laca
    Miki fiam!
    Mi lenne ha odamennél egy neked tetsző lányhoz ,és kerek perec megmondanád neki ,hogy szeretnéd meghívni egy villamos utazásra mondjuk a 4-6 os teljes vonalán. Ez a szöveg régebben bejött úgy nagy általánosságban:)
    Viccet félretéve,nehogy azt hidd,hogy a lányok másként vannak ,éreznek mint te.
    Harcra fel Miki ! Győzni kell! Ahogy egyik kedvenc filmhősöm mondotta:)
  • Her Laca
    Nekem is ott a lányom,de ahogy cseperedik be kell látnom ,hogy ez se lesz másabb :) Imádkozom ,hogy elvigyék ,de ki fogom kötni,hogy visszahozni nem lehet.:)
  • macleody

Lacusch69: úgy legyen :)
  • Lacusch69
    NANA!!! A kislányom kivétel!!!
  • zmok
    Volt köztünk pár másodperc....
  • zmok
    Némelyik nő...., mind egyforma.
  • macleody
    Mondtam én, hogy némelyik nő mind egyforma.
  • Lacusch69
    Legalább ne reklámozd...