91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Nem vesztettél semmit, csak a játékon belüli track felvételt részletezte Jason. -
sulouos #69809 Mi volt a streamben? Lemaradtam róla. -
BoS Live Stream 18:00-tól -
Majd ki lesz balanszírozva. Jó lesz az a Jakab 1 es majd meglásd a végére:)) Az F meg majd szarabb kicsinykét ,ahogy az már lenni szokott.
Mondjuk érthető is,hiszen ki az aki egy retek szarral akarna célzsákként szerepelni?
És majd a Fóka! Na az milyen lesz? -
Ha PM-ben küldesz email címet tudok küldeni. -
Na, már kezdik is a sírást a BoS veres oldalának hívei,:) hogy miért ezeket a gyenge vadászokat kellett belerakni a játékba(LaGG-3;Yak-1;La-5), bezzeg az F-4-es mesza az mennyire "OUTCLASSED".
LINK -
Itt egy másik tőle:
"We are always very happy to hear from those players from countries which are on the Pacific.
Maybe in the future, (long in the future) we will have some campaigns which are closer to where you live" -
Ez jól hangzik,Buzzsaw írta az ATAG fórumon:
While obviously in War all is fair, I think players will find that strafing and vulching may be a little less rewarding with TF 4.01.
We will be enabling AAA weapons for player use, and the accuracy of player controlled weapons is quite a bit higher than AI.
A damaged aircraft being pursued back to his base by a vulcher will be able to call up a buddy and have him waiting manning a Bofors or 37mm flak gun.
And someone who has just been strafed can jump into an AAA weapon and get revenge fairly easily. -
Solt #69802 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Urak, van esetleg valakinek ncore meghívója? Nem jelentkeztem be 8 hete, erre figyelmeztetés nélkül kivágtak, és nem tudok meséket letölteni a kölyöknek... :( -
sulouos #69801 Kinek kell Harrier? Felszállnak ezek helyből így is :D -
-
Mit kap a ballon egy-egy ilyen leszállásnál! Én csak AN-26-oson látom, de ott se kutya. -
Reactive Grip -
-
-
Az alaszkai bozótpilcsik is megérnek egy misét.
Azok bárhová,bármire lészállnak:) -
Na erre mondják,hogy PROFI:) Gondolom nem kevés pénzt keres vele az ürge,vagyis megfizetik rendesen. Semmi méricskélés ,semmi szarozás:)
Az idő meg pénz ugyi:) -
Sanyónál van még:
-
Nem szarral gurigázik a pilóta az szentigaz:) -
Pumáknál leltem:
Khm...
-
-
-
-
-
-
bucsher #69785 Én a kelly hőseinek nem tudom a végét mert mindig bealudtam amikor elkezdődik a végeláthatatlan pufogtatás, de már nem is erőltetem. -
:D -
-
Besxírtam -
Láttam már párszor:) -
Lacusch69 #69780 Nézd megy a Gallipoli (korai Mel Gibson film) szuronyrohamos befejezését, de inkább az egész filmet.
Ennél jobban semmi sem mutatja, mekkora baromság a háború.
Sajnos magyarul nem találtam meg a tecsőn.
-
egyik kollégám volt férje Morricone személyi titkáraként dolgozott évekig, ismeri az Öreget :)
szokott mesélni róla, én is nagyon szeretem a zenéit -
No kezdődik NFL meccs meggyek bambulom kicsit.
Mindenkinek jó éjt. -
Ezen mindig besírok:)
-
sakkay #69776 Ja ja. És van pár dolog ami tényleg nagyon el lett találva. -
Szerintem te tudod miről beszélek. A katonák szemszögéből nagyon jól mutatja mit és ,hogyan,meg miért. -
artivizsla #69774 Ez az egy film, amit az öldöklés miatt nem tudtam/akartam végignézni. Úgy látszik, hogy már akkor is öregedtem, amikor megjelent a film. -
sakkay #69773 Nagyon nagy film. Pedig én nagy utálója vagyok az amcsi háborús filmeknek..bár inkább az akcióháborús ha lehet így fogalmazni. -
Mellesleg a Black Hawk Down az ami számomra teljesen jól írja le, körbe ezt az esztelen ,értelmetlen dolgot amit mi művelünk háborúskodás címszó alatt.Vagyis az egyes emberek miért is csinálják ha már ott vannak.És az a zene fenomenális. -
Megvettem a BF4-et amit kész játéknak adtak el, de még olyan sincs mint a béta volt pedig már toltak rá nem kevés patchet, na az volt az igazi átbaszás (volt aki rögtön 20 ropit adott érte prémiummal együtt).
Ezért inkább kiperkálnám a pénzt, legalább tudom hogy ez Alfa/Béta és korlátozottan használható, de mivel azzal sincs időm röppenni ami van, inkább nézegetem még :D