91390

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Ez perverzió a részemről tudom, de imádom. A beszélőkém meg elég jó, úgyhogy sokszor végződik úgy a dolog , hogy komolyan megingatom-persze csak egy időre-az aktuális baromságát. De ha éppen nem vagyok nagyon fáradt, igen tudom élvezni..persze sokszor hihetetlenül berágok-mint pl. a nácik a hold túloldalán...Ez komoly , felnőtt emberek ilyenekben hisznek. Beszarbehugyoz...
  • PhantomAss
    a mostani aranysasban is volt egy cikk a chemtrail-ről. Az a szomorú hogy már egy ilyen kaliberü újságnak is foglalkoznia kel ezzel. Egy repülésben kissé tájékozottabb ember csak röhögni tud ezen.
    A legnagyobb gond általánosságban nem is ez, hanem hogy mindig annak van igaza aki hangosabban tud ordítani, a birkák aköré gyűlnek.
    És egy ilyen vitában nem lehet igazad, nem győzhetsz.
    Ehh, agyatlanok
  • Her Laca
    Egy ismerős srác fotózta,nekem nagyon tetszik.
  • Her Laca
    Értelmetlen a vita.
    Egyrészt ! Sose győzöd meg az igazadról,vagy ha úgy tetszik sose látja be,hogy marhaságokat hord össze.
    Másrészt! Legyőz a rutinjával! Ez tényleg megfigyelhető,nem véletlen van mondás is erre.
    Harmadszor! Felidegesíted magad (mert nem érted,hogy egysejtű létforma szinten ,hogy létezhet valaki) és gyomorfekélyt kapsz.
    Negyedszer! Had higgyen abban mindenki amiben akar:) Én lexarom.
  • sakkay
    Na nekem éppen a héten volt egy kis vitám egy ilyen chemtrail hívővel. Mondjuk ő halmozottan hátrányos helyzetű, mert elképesztő sok baromságba hisz.(miközben amúgy tök jó ember) Én meg nem bírom szó nélkül hagyni a faszságot. Szóval nem semmi az biztos. Na látjátok ezért baromság a demokrácia, kritérium nélkül. És ezt most komolyan mondom. Azért mert elmúltál 18 meg van 2 füled meg 1 orrod szavazhatsz?! Királyság..
  • L Viper #71368
    Kemény!
    Arról nem is beszélve, hogy akkoriban még ennyi böhöm nagy vas sem repkedett, csak kisebbek. Persze, hogy nem látott ennyi csíkot. Azért egy A-380-as a 4 "apró" hajtóművével nem gyenge.
  • Her Laca
    No mesélj!:)
  • Vogel
    Gondolom el tudjátok képzelni, hogy mit élek meg egy ilyen videó, komment láttán, mint repmérnök...
  • Her Laca
    Én régóta azon a véleményen vagyok,hogy kis hazánk az szerény becslések mellett is mintegy 7-8 millió alul művelt ember országa,és most nagyon udvariasan és óvatosan fogalmaztam. Más jelzőt is mondhattam volna!
    Közvetlen környezetemben az ismerősök közt is néha meglepődve tapasztalok olyan megnyilvánulásokat,hogy az a 3 szál maradék hajam is égnek mered,viszont arra is rájöttem,hogy értelmetlen vitába szállni bármely témában ,mert foggal körömmel ragaszkodnak a nyilvánvaló marhaságaikhoz,és miután kínodban ráhagyod ,boldogan konstatálja,hogy biza neki volt igaza:)
    Így én már csak rezignáltan figyelem az embertársaimat amint marhaságokról beszélnek:)
  • Gundark 1 1
    Háború zajlik az ionoszférában meg a világűrben. Kicsit bővebben? Ha jól emlékszem az ionoszféra 80-100 kilométer magasan kezdődik, ott azért ritkán jár a permetező. De lehet hogy az ISS is olyan bazi nagy vegyszer tartály. Mondjuk egy csomó hordó alakú alkatrészből áll. És onnan szórja a zatomot. Tetszik amikor a csávó azt mondja hogy gyerekkorában nem volt ennyi... És azóta nem is növekedett a légiforgalom.. Hihetetlen számomra ez. Azt hittem ez a tüntetés is valami kamu. De nem.. Ezek az emberek fizikából gondolom buktak. Mert különben nem lennének ott.
    A mostani Aranysasban van egy cikk pont erről.
  • lala42
    Na mondtam is a mamának. Én ma ki sem megyek. Lapátolja Ő a havat. Nem akarom,hogy lepermetezzenek. Fúrcsán néznek azóta rám(A család szerint megzakkantam) :-)))
  • Her Laca
    Édes jó istenem!
  • Her Laca
  • Johann Wind
    Akkor nem csak nekem tűnt fel.:D XD Ez a legújabb film, a Riddick. Imádom a Riddick filmeket.:)
  • Willenbrock
    Hihetetlen mire képes némelyik ember! A türelem mellett kézügyesség és sok leleményesség is kell ehez.Gondolom sok szabad ideje van,én egy vacak hajómodellt nem tudok tető alá hozni x éve,mert valamiért sosem jutok odáig,hogy befejezzek végre egyet.Főleg a szabadidiő hiánya az oka.
  • Her Laca
    Azt tudom,ha engem egy láthatatlan valami lőne le én valszeg a monitort is átfejelném:) Jobb is ,hogy nem foglalkozom már vele:)
  • lala42
    Na jó nem több alkalommal, csak ritkán :-)
  • lala42
    Na jó-jó, de ha ők is tudják? Ezért lő le több alkalommal a semmi.!
  • Her Laca
    Ez így teljesen rendben van.Ne fecsegjetek ki hadi titkokat bakker:) Ez a Romulán álcázó technika .
  • Zpogi
    Itt az ellentettje:
  • lala42
    Állítólag hárman voltunk.
  • lala42
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    Nos a valamelyik napi láthatatlan kisérőnk.
    Én nem láttam. :-)
  • 77pxdumbo
    Nem!
    Ez a Sötétség krónikája című filmben van, amikor a havas bolygóról a fejvadászok űrhajójával távozik, ha jól emlékszem.
  • artivizsla #71350
    Ez az a film, amikor valamilyen tengerparton egy sárkány kerget egy férfit és egy nőt a társuk meg egy kocsiból az x52-vel irányít valamit ?
  • 77pxdumbo
    Ja! én is kiszúrtam amikor láttam a filmet.
  • 77pxdumbo
    Szerintem meg a kabintetőkioldóhoz van köze. A madzagja, ha jól megnézed, be van vezetve a kabintető keretbe, és bal oldalon lent van kivezetve, a kioldóhoz. Szerintem vésznyitó, ami alkalmasint csúszásjelzőnek is használható.
  • LeonSilver
    Meg Lacám!
  • LV 426
    Azt hittem bekakálok mikor megláttam, az asszony meg nem érti min röhögök még mindig.
  • sakkay
    Háhhh.
  • sakkay
    Ja tudom. Bár nem volt nekem, de éppen azért mert gondolkodtam régebben, hogy joyt cserélek, utána néztem.
  • LV 426
    Az X52 az egész univerzumban elterjedt eszköz.
    Riddick is ezt használja.
    Most néztem meg a filmet és egyből kiszúrtam.
    1:59:35- nél látható, ha valakinek megvan az alkotás.
  • sakkay
    Nagyon le van állva. A többiek nevében nem beszélek, én azért hanyagolom mert ha fellépek tuti nem repül az a 2-3 gép amit én szeretek. Inkább úgy látom a 1916-17 gépeket repüli a tömeg, én meg a 1917-18 vadászokat szeretem..éppen 2 órája néztem fel és megint nem repültem. Pedig úgy hiányzik, mint az állat. Az előbb már majdnem megvettem a minyót. De akkor is kivárok egy akciót..remélem nem nyáron lesz a következő.
  • LV 426

• Lacusch69
    Nehogy azt hidd, hogy az X52 az überfaszakirály...
    Én SOHA nem tudtam megszokni, hogy kb. 2x akkora úton mozog a bot, mint a többi joyomnak. (Sidewindert használok(-tam), X52 gázkarral)
  • Lacusch69
    Ez vágja homlokon Szásán, ha elájul a sok G-től... :)

Szerintem csúszásjelző, primitív kivitelben. (Nem kell néznie a műszerfalat kapáslövéskor?)
  • lala42
    Valszeg. csúszásjelző. Ez szem előtt van, nem kell a golyót nézni. Én erre tippelek. A vitorlázóknál használtunk ehhez hasonlót, csak ott cérnával oldottuk meg, és az a termiket jelezte.
  • Her Laca
    De ahogy nézem a Rof totyik sem szárnyal:) Gondolom azt is rengetegen művelik:)
  • Her Laca
    Nem akartam írni ez ügyben:) Mert mit lehessen tudni:XD Csak tudod mit beszélsz:XD
  • sakkay
    Néztetek mi, milyen szerény a gyerek..most olvasom csak mit írtam.
    Tehát még egyszer. A ROF-ban tényleg elég jó voltam, ott mindig használtam. És a lent írt dolog miatt hasznos is volt. Persze valamiben meg nehezebb. A CLOD-ot viszont multiban nem repültem annyit, hogy véleményt tudjak alkotni. De az biztos , hogy pl az alap beállításon még a kiskala is úgy rázott mintha ágyú lenne.
  • sakkay
    Ez így van. Mindenesetre én nagyon élvezem. A CLOD-ban tényleg elég jó voltam, én ott mindig használtam. Repülésnél-lévén , hogy ott alig van műszer sokat segített.