91390
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Melyik az a film amikor egy szigetre mennek nyaralni a kölkök a Dunán. És megvannak bízva a helyi lakosok ,hogy figyeljenek rájuk? -
Az tény,hogy volt mikor tetőtől talpig összehorzsolva mentünk haza ,anyám max jól lecsutakolt mosószappannal:) Fatert ilyen marhaságok nem nagyon érdekelték.:)
Van egy jó kis sztorim az öregekről.
Elmentünk az évi rendes Balatoni nyaralásra (2 hét ) és ugye az öregek kártyáztak ,meccset néztek ,ittak stb. (ez a mostani kölkökről jutott eszembe ,hogy programot kell csinálni nekik,nehogy unatkozzanak),na szóval mi is nyűglődtünk hugival ,hogy menjünk valahova ,mert nekünk ez nem buli.fateréket meg se karcolta a mi problémánk:) Oldjátok meg közölték,nem is értették mi a retket akarunk mi tőlük:) Osztán csak összeverődtünk gyerekek ott vagy 20 an , a végére már senki sem volt kíváncsi a szülőkre,úgy elteltek a két hetek,hogy csuda. Talán a legszebb nyaralásaink voltak. -
Indi69 #71531 az egész film minden zenéje Morricone :) -
Indi69 #71530 -
GYerekként le nem lehetett volna vakarni a TV-ről ha ez ment :) -
De, az :) -
Bakker:) És tényleg. Pedig első hallásra nem is tűnt fel:))Amit te linkeltél az Morricone ,ez a másik nem tudom akkor mi. -
Ez nem Morricone? Amúgy nem tudom:) -
ITT az eredeti!! -
Nem ez volt ám az EREDETI zenéje! Azt tudod? -
Tápos meg allergiás, asztmás is a legtöbb gyerek. És pontosan attól, hogy a széltől is óvják őket! MI meg?? Árokpartról szedett sóska, mosatlan gyümölcs. Vagy nézd meg a TV-t! Elesik a gyerek, lehorzsolja a lábát.... egyből neogranormon kenőcs... Hát a lónak a faszát, azt! -
Indi69 #71522 ha már őrjárat -
-
-
Retro hangulatban ébredtem:)
-
-
Emlékeztek erre?:)
http://kepkezelo.com/images/qmjs4nx23dxu50gk5hep.jpg
Még a tetejére is felmásztunk,hol volt akkor még EU szabályozás,oszt nem emlékszem ,hogy bárkinek bármi baja lett volna.
Ma meg azt látom,hogy a játszótéren az anyukák már attól pánikba esnek ha a csemete rámegy a fűre ,vagy felmászik egy 20 centis tuskóra. -
feca1229 #71516 Azért szerencsére itt még nem tartunk! :D -
Szerintem pakold szépen vissza azokat a filctollakat a monitor mellé :) Haverom kislánya egy szöggel rajzolt a Seat ajtajára szép figurákat :) -
sakkay #71514
-
De milyen rendes volt,hogy megetette,nem sajnálta tőle :D -
bucsher #71512 ez lesz a befutó.
sztori 10 pont.
előadásmód 10 pont.
:D -
77pxdumbo #71511 Az én fiam két éves volt kb amikor a nem kicsi kulcscsomómat belevarázsolta a villanyradiátorba, s mindezt az idő alatt, amíg hazaérkezve levetettük az asszonnyal a kabátokat. 1 cm széles nyílások vannak rajta. Már ránézésre is lehetetlennek tűnt. Szét kellett, szednem a cuccost. Aztán hetekig próbálgattam, Én belegyömöszkölni, de egyszer sem sikerült.
-
Nekem a lányom volt nagy Leonardo. Még kisebb volt ,talán 6-7 éves ,a szobája összes falát telerajzolta zsírkrétával és filccel ,tokától bokáig. No most a filc eltüntetése egy vakolt és festett falról nem a legegyszerűbb mutatvány a földön.
Máig találgatjuk,hogy a fenébe ért fel olyan magasra
-
Lacusch69 #71509 arcszesz... -
Lacusch69 #71508 A lányom kb. 2 éves koráig olyan 10-12db távirányítót rágott szét vagy dugott el hónapokra.
Már "nagy lány" (3éves), és nem csinálja... -
sakkay #71507 Egyszer az én fiam-azóta sem értem a szitut ,hogy volt erre képes- majd 4 évesen egy vasárnap reggel..szóval arra kelek , hogy húzkodja a vécét. Gondoltam megnézem mit csinál már. A látvány:a wc-ből kilóg a párnája amit elmélyülten nyomkod bele és közben próbálja húzkodni a láncot.
Persze elordítottam magam odaugrok kirántom a párnát! Alatta van egy kis dömper! Kiveszem azt is,láto ám , hogy alatta mindenféle katona, kocka, kis biszbasz, na azokat már vödörbe...mi volt az alján? Egy danonos puding, amit megevett a kis nyomi, és úgy akart eltüntetni, hogy lehúzza a wc-én. Csak mivel nem ment le
, gondolta segít neki.Az anyagi kár nem volt jelentős, csak a lelki
.
-
feca1229 #71506 Na tehàt, sikerült megoldani kártékony csemetém alkoholos filctollal történő pingálását. Találtam egy jò pár éves SIGMA nevezetű monitor tisztitòt és azzal kezdtem el dörzsölgetni, először nem akarta leszedni, de kicsit erősebben dörzsőltem aztán szép lassan lejött. Azért elpakoltam a gép mellől az összes rajzeszközt.
Köszönöm a jótanácsokat! -
Indi69 #71505 hehe, nem találtam a tv távirányítót. majd egyszer szétszedtem a számítógépem portalanítás okán, és láss csodát. a mai napig nem értem :) -
bucsher #71504 Itt a nyomtató gyűrte össze a lapokat amíg meg nem találtam benne a lego darabokat :) -
naaaaaaaa. Akkor a kinek a gyereke volt a legkártékonyabb vetélkedő következik:))) -
Váááááá :) AZ én fiam meccccsssssbokszot, képeslapot és logikai izét (ált. ikolások használták, biztos ismered... négyszög, kör háromszög, különböző színek, méret, stb..) tömött bele :) -
artivizsla #71501 Könnyen vagy, mert ma már nem használnak VHS magnót. Az sem volt semmi, amikor nem tudtam betolni a kazettát, mert valamitől megakadt, oszt mikor benéztem látom ám, hogy meg van tömve háztartási keksszel. -
Ja! Gyereket meg beadni átnevelő táborba:) Ezek a kis művészek mindig mindent összefirkálnak:) -
Patikában vegyél tisztaszeszt, próbűld azzal. -
Cilint? De a gyógyszertári alkohol az tuti lehozza. -
feca1229 #71497 próbáltam alkohollal (házipálesz), ecettel, de nem váltak be. körömlakk lemosóval, na azzal nem merem. Kipróbálom majd amit írtál talán segít. -
Ez mondjuk csak a TrackIr-re vonatkozik...
A fórumon mások is panaszkodnak erre. -
GálTomi #71495 Úgynevezett monitor tisztító hab. Enyhén alkoholos azt hiszem. -
101per7Jani #71494 Szia Pogi! Kipróbálom, de a beállításoknál a TrackIr-t alapon hagytam. A joy-t is defaultra kell tenni ezek szerint?