91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101 tvr
    Erre mondják, hogy néger meló
    Ez nem szegénység kérdése, hanem tipikusan technikai igénytelenség....
  • Her Laca
    Mit becsülsz nagyra? Ezek komplett idióták bakker. Azt se tudják mit csinálnak ,és legfőképp hogyan ,aztán ne adná az isten,hogy valami erősebb aggregátot beletákolnak ami még fel is emeli valameddig ,és a levegőben hullik darabjaira. Azok a hegesztési varratok milyen erősek lehetnek bakker ,másról már ne is beszéljünk.
  • mijki
    Ezt hallgatom lassan napok óta :)
  • Willenbrock
    Hát az a gép már ránézésre sem igazán néz ki repképesnek,talán jobban jártak volna,ha vesznek valahol egy kiszuperált Cessnát :)
  • Szepy2884

Én is nagyra becsülöm az ilyet.

Sokan talán kinevetik, lebecsülik és megvetéssel tekintenek a próbálkozásaikra, de attól hogy szegények nem adják fel az álmaikat és képesek érte cselekedni mi több, összefogni.

Bizony megható ilyesmit látni. Gyerekkoromban láttam a tv-ban hogy afrikai gyerekek hogy készítettek maguknak játékot drótokbol meg kólás dobozokból. Meglepően ügyes és élethű játékok voltak. Velem egy idősek lehettek a képen. Rögtön átértékelődött bennem valami, amikor eszembe jutott hogy egyszer kicsaptam a hisztit a játékbolt előtt, mert nem kaptam meg valami lego-t amit akartam...
  • Johann Wind
    Sztem kocka vagy, mert ilyen sosem hallott oldalakra írsz.;)

Milyen tehetséges emberek vannak Afrikában, nézzétek csak!
    Csodálatos, majdnem repülő emberek Afrikából.
  • Willenbrock
    Persze,meg ijesztően furcsák stb.Azért a P-40E (amit akkor még nem is használtak) hogy utolérte a zérót emelkedésben,nem volt semmi.A lényeg az,hogy a jó győzött,a gonosz pedig megbűnhődött.
  • Her Laca
    Mert ez így is van:) Mármint ,hogy qrva kevés embert érdekel:)
  • Lacusch69
    Egy mozifilmes blogban legagyiztam a Pearl Harbor c. filmet, elsősorban a légi jeleneteit.
    Erre megkaptam, hogy kocka vagyok, mert senki mást nem érdekelnek ezek...
  • Her Laca
    Miért?
  • Lacusch69
    Off...(?)

Kockák lennénk?
  • sakkay
    Ebbe nagyon könnyen meg lehet halni...mondjuk idősebb csákóval nem csinálnám meg. Vagy szívbeteggel.
  • artivizsla #71601
    Betegek ezek a Japánok.

• zmok
    Nálunk is járt ilyen marketinges "csodagyerek", két nap alatt 1.5 millát szakított le a cégről...
    "Hála" neki, 16év után kirúgtak (munkanélküli lettem), mert ki vagyok "égve"...
    (Gátlástalanul röhögtem azon a sok f@szságon, amit megpróbált lenyomni a torkunkon...)
  • Her Laca
    Ez az érdekes nem a politika:)
  • sakkay
    Milyen tokot' használtok a pisztolynál?...ami amúgy Para?
  • grebber
    Most 1dollár a játék! Itt!
  • Vogel
    Ma voltam lövészeten. Lelőttem a kötelezőt pisztollyal és karabéllyal, majd utána volt lehetőség egy kicsit lazább gyakorlásra :) Ráfeküdtem egy 20-as sorozatra, de csak a Szabó-család dőlt :D A pisztoly kapáslövés az ment könnyedén.
  • Her Laca
    Hijnye de jó ,hogy látlak:) Hívtalak.XD
  • VO101 tvr
    Hétköznapi marketingesek, reklámos emberek is 15-20e/órától kezdődnek egy kisvállalkozó számára is.
  • Solt
    DE... Más forrásból is megtalálható, de hirtelen most ezt találtam...
  • Willenbrock
    50000 óránként,ez ugye nem komoly?
  • Romeo One
    A mostani balodal egy ajándék a fidesznek. Gyk a kampány felét megússzák... Hátradőlve figyelhetik, ahogy a vakok között félszemű is király elv érvényesül.
  • Her Laca
    Szerinted ez pl és még sok más is mért mostanában került nyílvánosságra?:) Fűrészelik egymást ahol érik,mondjuk ezek a mostani a baloldaliak már nem azok a vén dörzsölt rókák akik régen vitték a primet:)
  • Solt
    Ezek az uszítások (roni húzása volt a 23 millió román bevándorlóval való riogatás) nálam sem találnak táptalajt... Jó lenne már túl lenni az egészen... :)
  • Her Laca
    Mindjárt itt a választás,fogunk kapni ezekből a senkiháziakból épp eleget ,én aszondom ne foglalkozzunk velük:) Egyikkel sem. Nekem momentán kisebb gondom is nagyobb annál ,hogy mint szapulják majd egymást ,és hogy őszinte legyek nem is nagyon érdekel,hogy az egyik tolvaj anyázza a másik tolvajt.
  • Her Laca
    Azt hittem valami érdekes lesz ,és nem vettem észre:) Hallottam én ilyet élőben többet is mint akartam:)
  • Zpogi
    Hát kell még más is? :)
  • Solt
    És itt van a ron werber gyerek is megint, úgyhogy gyűlölet kampányból sem lesz hiány... :) 50 ezerért óránként... :)
  • Her Laca
    Mi van 5.00 ,hogy kell a hangerő? Csak a lövéseket hallom.
  • Zpogi
    Mielőtt elindítanátok adjatok rá hangerőt :) 5:00-nál

• Her Laca
    Személyi edző tanfolyam indul. Jelentkezni Kolompár rafaellónál... Tel: 555-.....
  • artivizsla #71581
    Egy kis OFF :

Az elfuserált hamis bajai videóval az MSZP saját magát szúrta tökön, most meg a Simon üggyel még meg is forgatta magában a kést a biztonság kedvéért.
    Most komolyan, lehet ezekre bízni egy ország vezetését, mikor még lopni sem tudnak rendesen, olyan töketlen egy társaság ?

Egyébként egy újságírónak feltűnt, hogy Bajnai Amerikában volt "továbbképzésen", mielőtt itthon megtartotta azt a híres tömeggyűlését, ahol kikiáltotta magát a leendő miniszterelnök jelöltnek, majd miután ez a projekt látványosan megbukott vele együtt, most Mesterházi "miniszterjelölt" ment "továbbképzésre" az USA-ba a közelgő választások előtt.
  • Her Laca
  • LeonSilver
    Ezen ma egész konkrétan beszartam :D

• Willenbrock
    Ha koreás kiegészítővel akarok játszani,akkor melyik kiegészítőt kell most feltelepíteni? Online módban sokan vannak a koreás szerveren?
  • Zpogi
  • Johann Wind
    Szerintem is Mölders.
  • macleody
    A 80-as évek hősei.
  • Lacusch69
    1. Nem igazán láttam elbaxott nagy brit légifölényt.
    2. A Cerkák meglehetősen lent oldották a szeretetcsomagokat, meglepődhettek az angolok.
    3. 7.33-nál az Mölders?