91390

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • LeonSilver
    Áááááááááááááááááá :)
  • Her Laca
  • Her Laca

• artivizsla #71651
    Me-210 lelet.
  • artivizsla #71650
    Még az is lehet, hogy mi gyártottuk anno.
  • Vogel
    P9RC, normál rendszeresített gyöngyvásznas tok.
  • LeonSilver
    Sőt! A két Belsimtek cucc is megéri az árát! Minyó, Huey, mind a kettő nagyon fasza!
  • Willenbrock
    Off:EZ hihetetlen,talán vannak köztük fake videók is.
  • Zpogi
    A P-51D-t csak ajánlani tudom mindenkinek, már a beindítás is kihívás - végre - és a felszállásról már nem is beszélek. Én ajándékba kaptam Janitól és ezúton is szeretném neki megköszönni (azért majd egyszer lesörözzük) na szóval szerintem ennyiért is megéri.

Itt egy videó az indításról:

Amin még gondolkozom az az A-10C, ennyiért szerintem ez is megéri, legalábbis nekem, valahogy mindig a szívem csücske volt ez a repcsi.
  • sakkay
    Úgy nézem ez folyamatosan változik az akció alatt is, a black shark 2 10!!! euróért vettem tegnap..az azért elég jó.
  • Hecker007
    A10C asszem 9k-volt, de az szerintem még azt az összeget is megérte, a BS2 szintén megéri akár a teljes árát is.
    De ha csak lövöldözni akar az ember akkor FC3, mondjuk azért én nem fizetném ki a teljes összeget, mert még mindig van benne FC2-es modell, ami azért elég szarul néz ki a többi mellett, multiban meg nem egyszerű szervert találni egyikhez se, hogyha csak így random fel akarsz menni repkedni.
  • PhantomAss
    sajna ez nekem még mindig sok, mennyibe kerül amikor nem akciós?
    egy gépért~6-7e ft?
  • lala42
    Nem fogy a cucc? Tudod kitől nyúlnak le pénzt? Akinek két anyja van. :-)
  • Zpogi
    Urak akciós a DCS!

DCS: UH-1H Huey - 20,99 euró
    DCS: Flaming Cliffs 3 - 27,59 euró
    DCS: A-10C Warthog - 9,99 euró
    DCS: P-51D Mustang - 13,59 euró
    DCS: Combined Arms - 10,19 euró
    DCS: Black Shark - 29,99 euró
    Su-25: DCS Flaming Cliffs - 5,09 euró
    A-10A: DCS Flaming Cliffs - 4,75 euró
    DCS: Mi-8 MTV2 Magnificent Eight - 27,59 euró

Steam Store

(THX Sanyó)
  • Feró Flex
  • feca1229
    Köszönöm, már megoldottam.
    Leszedtem mindent és újra raktam, kalibráltam és most fasza! Nem raktam fel hozzá semmit, amíg működik rendeben nem is basztatom! Valamiért nem ismerte fel a jobb oldali rudder részt, de akalibrálás segített.
    Azért köszönöm.
  • 77pxdumbo
    Szia! A tuti megoldás, hogy nem teszel fel hozzá saját drivert. A win látja, mint játékvezérlőt, és úgy beteszi a kalibrálást, hozzá. Az SST szoft inkább a joy-hoz kell, a pedálon nincs mit programozni, a tengelyeket pedig a win is beállítja. Bár az enyémen fenn van a driver. A saját progija is beállítja egyébként, mert amikor a csúszkák végigmennek az útjukon, azalatt be is lövi a határokat.
  • sakkay
    Megvan..ékezet.
  • sakkay
    Srácok próbálok vásárolni a steamon a DCS-hez,, de nem akarja engedni. Ezt írja:There seems to have been an error initializing or updating your transaction. Please wait a minute and try again or contact support for assistance. Mi lehet a gond? A kártyám matercard és már sokszor használtam a neten..igaz a steamon nem.
  • Willenbrock
    Poénos videó 1:40-től :D
  • Fürtös
    Enable pinkie opciót keresd asw!
  • asw27
    Gondoltam, én is frissítem az X52-es drivert, ami sikerült is.
    A gond az lett, hogy a DCS-ben eltünt a kisujjnál lévő gomb.
    Minden más gomb, poti megvan, csak ez az egy hiányzik. Mivel modifikációra használtam így sok minden nem működik. Elkélne a segítség. Egyszer mintha már megtörtént volna ez, de nem emlékszem a megoldásra.
  • feca1229
    Gondoltam megkeresi magának a tutit. Mármint a lemez. megnézem a saitek oldalán.
  • sakkay
    A saitek oldalon van a legújabb verzió.
  • LeonSilver
    Erősen megkérdőjelezem azt is, hogy egyáltalán w8 kompatibilis lenne a lemezen lévő!!
  • LeonSilver
    A lemezen mindig ocska, szar régi van!!!
  • feca1229
    Én lemezről tettem fel, úgy gondoltam az jó lesz, addig volt rendben minden, amig fel nem tettem.
  • LeonSilver
    Jó szoftvert tettél fel? Töltsd le a saitek oladaláról a frisset és azt told fel. És a drivert se a lemezről tedd fel.
  • feca1229
    Na ez jön be, de itt nem tudom kalibrálni.
  • feca1229
    http://www.geeks.hu/files/imagecache/large/images/content/0525_saitek_config_1.jpg
    http://www.geeks.hu/files/imagecache/large/images/content/0525_saitek_config_2.jpg
    tehát nekem ez jön de itt nincs kalibáráls
  • LeonSilver
  • feca1229
    Nem. Agondom az, hogy ha a joy-nál belemegyek a játékvezérlő beállításokba, és utánna a tulajdonság akkor bejön egy ablak, amin az van, hogy beállitás, és teszt. Ha a beállitásba megyek bele ott bejön a kalibrálás mint lehetőség. Ezt ha ugyanigy megcsinálom a pedálnál ott a a deadzone jön be meg a teszt ami mutatja, hogy müködik a pedál. De ott mint kalibrálás mint lehetőséget nem adja fel. Addig tudtam kalibrálni a pedált amig nem telepítettem a lemezét. Biztos, hogy lehet valahogy csak én fasz, hogy nem találom. Ja és Win 8-asom van.
  • LeonSilver
    Tudod, az SST szoftvert!
  • LeonSilver
    A driver mellé fel kell tenni a basztató szoftvert is! Csak az teszi fel a kalibrálós, basztatós szoftvert.
  • sakkay
    Ha csak az érzékenységgel van gondod, azt a progikon belül is tudod általában állítani..a clodon belül pl. tuti.
  • sakkay
    Nekem is volt ilyen, pofon egyszerű a megoldás...csak éppen k*rvára nem jut eszembe, hogy mi volt az.
  • feca1229
    üdv.
    Vettem egy saitek pedált csak bekalibrálni nem tudom, így nem működik megfelelően. Feltelepítettem a lemezét és azóta nem találom a kalibráálást, ha bemegyek a játékvezárlő beállitásba csak az illesztő program beállítás jön be, ahol adeadzonet tudom beállítani, de a kalibrálást az nem. A joynál megtalálom, de a pedálnál nem.
  • Szepy2884
    Egy újabb nosztalgikus darab

• Szepy2884
    Emlékszik még erre valaki? Még mindig hatalmas zene :)

• Szepy2884
    Na, ahogy elnézem senki sem érti mit akarok mondani de nem is érdekel :)

Akkor hallgassunk inkább zenét :D