91390
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Áááááááááááááááááá :) -
-
-
artivizsla #71651 Me-210 lelet. -
artivizsla #71650 Még az is lehet, hogy mi gyártottuk anno. -
P9RC, normál rendszeresített gyöngyvásznas tok. -
Sőt! A két Belsimtek cucc is megéri az árát! Minyó, Huey, mind a kettő nagyon fasza! -
Off:EZ hihetetlen,talán vannak köztük fake videók is. -
A P-51D-t csak ajánlani tudom mindenkinek, már a beindítás is kihívás - végre - és a felszállásról már nem is beszélek. Én ajándékba kaptam Janitól és ezúton is szeretném neki megköszönni
(azért majd egyszer lesörözzük)
na szóval szerintem ennyiért is megéri.
Itt egy videó az indításról:
Amin még gondolkozom az az A-10C, ennyiért szerintem ez is megéri, legalábbis nekem, valahogy mindig a szívem csücske volt ez a repcsi. -
sakkay #71645 Úgy nézem ez folyamatosan változik az akció alatt is, a black shark 2 10!!! euróért vettem tegnap..az azért elég jó. -
A10C asszem 9k-volt, de az szerintem még azt az összeget is megérte, a BS2 szintén megéri akár a teljes árát is.
De ha csak lövöldözni akar az ember akkor FC3, mondjuk azért én nem fizetném ki a teljes összeget, mert még mindig van benne FC2-es modell, ami azért elég szarul néz ki a többi mellett, multiban meg nem egyszerű szervert találni egyikhez se, hogyha csak így random fel akarsz menni repkedni. -
sajna ez nekem még mindig sok, mennyibe kerül amikor nem akciós?
egy gépért~6-7e ft? -
lala42 #71642 Nem fogy a cucc? Tudod kitől nyúlnak le pénzt? Akinek két anyja van. :-) -
Urak akciós a DCS!
DCS: UH-1H Huey - 20,99 euró
DCS: Flaming Cliffs 3 - 27,59 euró
DCS: A-10C Warthog - 9,99 euró
DCS: P-51D Mustang - 13,59 euró
DCS: Combined Arms - 10,19 euró
DCS: Black Shark - 29,99 euró
Su-25: DCS Flaming Cliffs - 5,09 euró
A-10A: DCS Flaming Cliffs - 4,75 euró
DCS: Mi-8 MTV2 Magnificent Eight - 27,59 euró
Steam Store
(THX Sanyó) -
Feró Flex #71640 -
feca1229 #71639 Köszönöm, már megoldottam.
Leszedtem mindent és újra raktam, kalibráltam és most fasza! Nem raktam fel hozzá semmit, amíg működik rendeben nem is basztatom! Valamiért nem ismerte fel a jobb oldali rudder részt, de akalibrálás segített.
Azért köszönöm. -
77pxdumbo #71638 Szia! A tuti megoldás, hogy nem teszel fel hozzá saját drivert. A win látja, mint játékvezérlőt, és úgy beteszi a kalibrálást, hozzá. Az SST szoft inkább a joy-hoz kell, a pedálon nincs mit programozni, a tengelyeket pedig a win is beállítja. Bár az enyémen fenn van a driver. A saját progija is beállítja egyébként, mert amikor a csúszkák végigmennek az útjukon, azalatt be is lövi a határokat. -
sakkay #71637
Megvan..ékezet.
-
sakkay #71636 Srácok próbálok vásárolni a steamon a DCS-hez,, de nem akarja engedni. Ezt írja:There seems to have been an error initializing or updating your transaction. Please wait a minute and try again or contact support for assistance. Mi lehet a gond? A kártyám matercard és már sokszor használtam a neten..igaz a steamon nem. -
Poénos videó 1:40-től :D -
Fürtös #71634 Enable pinkie opciót keresd asw! -
asw27 #71633 Gondoltam, én is frissítem az X52-es drivert, ami sikerült is.
A gond az lett, hogy a DCS-ben eltünt a kisujjnál lévő gomb.
Minden más gomb, poti megvan, csak ez az egy hiányzik. Mivel modifikációra használtam így sok minden nem működik. Elkélne a segítség. Egyszer mintha már megtörtént volna ez, de nem emlékszem a megoldásra. -
feca1229 #71632 Gondoltam megkeresi magának a tutit. Mármint a lemez. megnézem a saitek oldalán. -
sakkay #71631 A saitek oldalon van a legújabb verzió. -
Erősen megkérdőjelezem azt is, hogy egyáltalán w8 kompatibilis lenne a lemezen lévő!! -
A lemezen mindig ocska, szar régi van!!! -
feca1229 #71628 Én lemezről tettem fel, úgy gondoltam az jó lesz, addig volt rendben minden, amig fel nem tettem. -
Jó szoftvert tettél fel? Töltsd le a saitek oladaláról a frisset és azt told fel. És a drivert se a lemezről tedd fel.
-
feca1229 #71626 Na ez jön be, de itt nem tudom kalibrálni. -
feca1229 #71625 http://www.geeks.hu/files/imagecache/large/images/content/0525_saitek_config_1.jpg
http://www.geeks.hu/files/imagecache/large/images/content/0525_saitek_config_2.jpg
tehát nekem ez jön de itt nincs kalibáráls -
-
feca1229 #71623 Nem. Agondom az, hogy ha a joy-nál belemegyek a játékvezérlő beállításokba, és utánna a tulajdonság akkor bejön egy ablak, amin az van, hogy beállitás, és teszt. Ha a beállitásba megyek bele ott bejön a kalibrálás mint lehetőség. Ezt ha ugyanigy megcsinálom a pedálnál ott a a deadzone jön be meg a teszt ami mutatja, hogy müködik a pedál. De ott mint kalibrálás mint lehetőséget nem adja fel. Addig tudtam kalibrálni a pedált amig nem telepítettem a lemezét. Biztos, hogy lehet valahogy csak én fasz, hogy nem találom. Ja és Win 8-asom van. -
Tudod, az SST szoftvert! -
A driver mellé fel kell tenni a basztató szoftvert is! Csak az teszi fel a kalibrálós, basztatós szoftvert. -
sakkay #71620 Ha csak az érzékenységgel van gondod, azt a progikon belül is tudod általában állítani..a clodon belül pl. tuti. -
sakkay #71619 Nekem is volt ilyen, pofon egyszerű a megoldás...
csak éppen k*rvára nem jut eszembe, hogy mi volt az.
-
feca1229 #71618 üdv.
Vettem egy saitek pedált csak bekalibrálni nem tudom, így nem működik megfelelően. Feltelepítettem a lemezét és azóta nem találom a kalibráálást, ha bemegyek a játékvezárlő beállitásba csak az illesztő program beállítás jön be, ahol adeadzonet tudom beállítani, de a kalibrálást az nem. A joynál megtalálom, de a pedálnál nem. -
Szepy2884 #71617 Egy újabb nosztalgikus darab
-
Szepy2884 #71616 Emlékszik még erre valaki? Még mindig hatalmas zene :)
-
Szepy2884 #71615 Na, ahogy elnézem senki sem érti mit akarok mondani de nem is érdekel :)
Akkor hallgassunk inkább zenét :D