91391
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ettől félek én is! Akkor viszont nem értem a korai hozzáféréshez ezt az igen magas összeget... -
Egészen biztos, hogy olyan lesz, mint a RoF. -
A cég tervei annyiban módosultak,hogy bár 2014 eleje van a készülő mű kb 40% on áll. A többi kérdésedre szvsz csak a jó isten tudja a választ. Erről nem beszélnek,de felteheted a kérdésed a hivatalos fórumukon is ,hátha válaszolnak.
-
"A cég tervei szerint az IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad valamikor 2014 elején fog megjelenni, a premiert követően pedig új küldetéseket és helyszíneket hozó letölthető tartalmak fognak jönni."
A kérdésem az, hogy a premium elvileg mindent takar a játék teljes kiegészítését és ami még meg fog jelenni? Vagy olyan lesz mint a ROF, hogy megvan a játék és mindig vehetek hozzá plusz dolgokat? Ha megjelenéskor venném meg mit fognak akkor adni szerintetek? -
feca1229 #73093 Ki tudja, majd meglátjuk mi sűl ki belőle. Az viszont biztos, hogy a komolyabb rep szimek eléggé szük réteget vonzanak. -
A jövő mindenképp a WoT és WT féle dolgoké. Az a kérdés hogy lesz e skálázhatóság, és a skála végén ott lesz e egy mondjuk a Clodhoz hasonló részletesség, az elején meg a "sima" vegyél még gépágyút mert az jó.
Ezekben a játékokban talán lesz egy új szimes nemzedék. Akinek nem lesz elég a nagyobb motor,nagyobb sebesség, hanem a gépre vágynak.
Azt gondolom hogy ha a oculous féle dolgok bejönnek, akkor léphetünk egy nagyot előre ezen a téren is. Mondjuk már sokszor temettük a szimeket, aztán még mindig itt vidulunk :) Jó, nem mindig új cuccokkal (Il2 Falcon) de azért reppenkedünk :) -
Tévedés. Nem hagyták abba,hanem abba hagyatták velük.
A fene se tudja milyen összefonódások voltak ott ,ki milyen érdekek miatt döntött úgy az 1C nél ,hogy kukázzák,és helyébe átadják a három 7 nek az Il2 címet.De valami turpisság volt ott.
Gondolom a 777 már kezdte érezni a Rof végét ,így kellett valami új amit csinálhatnak és valahogy meggyőzték a döntéshozókat,de mind1 is ez már történelem,majd kiderül mit is hegesztenek össze.
Én ahogy a morzsákból kibogarásztam ,kb Il2 es szintet akarnak ,ami alapvetően nem lenne rossz,de már a világ túlhaladta azt szerintem.
persze lehet ezzel lesznek üzletileg sikeresebbek ,hisz inkább erre van igény. Végül is ők sem hülyék ,és nem jótékonysági egylet. -
feca1229 #73090 Jobban örültem volna én is neki ha a Clod-ot csinálják tovább, és nem a Bos-al foglalkoznak, de valmiért így történt. Azért az elég érdekes dolog, hogy akiknek ez lett volna a dolguk, hogy jól megcsinálják a Clodot, és még kaptak érte pénzt is valahogy abba hagyták vagy beleszartak, aztán jött pár ember és a szabadidéjét feláldozva kalapálgatják a játékot (TF). Én örülök minden rep szimnek ami megjelenik, meg van a DCS,Rof az Il 2-ök, csak ne legyenek árkádok. Pedig úgy tűnik, hogy inkább erre van kereslet mint amilyen a WT. -
Mármint kis hazánkban nincs 100 ember ,hogy érthető legyek. -
Na ja reménykedni mindig jó dolog:)
Én azt látom ,hogy ez az egész szimulátorosdi,főleg a repülős rész valóban annyira keveseket érdekel,hogy egyszerűen nincs olyan komoly cég aki tényleg nekiállna egy korrekt szimet összehozni.
Így maradnak ezek a mindenféle hiányosságokkal küszködő dolgok,ami persze több mint a semmi,még örülhet is az ember,hogy pl az oroszok ilyen elhivatottak ebben a témában.
De az Il2 ő sikerét asszem nem most fogják felülmúlni ,abban biztos vagyok.
Nagyon ,de nagyon megengedően számolva,sem a Rof-ban sem a Clod ban nincs 1000 ember a világon akik stabilan online jelen lennének ,ehhez még adjunk hozzá mondjuk 10.000 embert akik ofline játszanak.
Ez annyira baromira kevés üzleti szempontból, pláne ha megnézem mennyibe is fáj egy játék fejlesztése.
Épp ezért én nem is vagyok bizakodó . Max azt tudnám elképzelni,hogy csinálnak egy olyan valamit mint pl a WT,és annak a hasznából párhuzamosan fejlesztenek egy jó szimet ,de ehhez elhivatottság is kell nem is kevés.
Itt van a Clod ,azt azért leszögezhetjük,hogy minden hiányossága ellenére jelenleg nincs jobb II.VH -s szim,és nincs 100 ember aki így vagy úgy rendszeresen használná. Persze beszél róla mindenki,meg várja a javításokat,de aztán ahogy elmúlik az újdonság varázsa félre is teszik.
Régen az Il2 -t azért jóval többen használták akár napi rendszerességgel,na most az ifjabb korosztályt nem érdekli már annyira ez a fajta szórakozás és nincs utánpótlása a játékosoknak ,az idősebbek meg már tojnak nagy vonalakban az egészre,így szépen lassan elkopik a potenciális vásárlók köre sajnos. -
feca1229 #73087 Viszont ha úgy álltam volna hozzá mindig a nőkhöz is, hogy úgy is elhagynak, vagy megcsúnyulnak, akkor sohasem d*gtam volna velük. A remény nagyon fontos mindig bizni kell valamiben, talán ez lesz az...
:-) -
feca1229 #73086 Igazad van, benne van a pakliban!
Viszont időm sincs mindig játszani velük, sőt egyre kevesebb lesz.
A Rof valóban hanyagolva van a Bos miatt sajnálom mert én nagyon kedvelem. Ez van. -
A csata kezdetén alig volt ott szovjet gép (valahol olvastam ,hogy leginkább női egységek )a bombázók porig bombázták a várost.
Később amikor ,házakért ,szobákért ment a küzdelem, akkor a légierő szerepe a folyón átkelő utánpótlás ritkítása volt ,de az oroszok ezt egyszerűen megoldották,éjszaka hajókáztak.
Na most persze voltak vadászok a térségben ,de nagy akciózások nem voltak ,később pedig mint írva volt ,a szállító gépeké volt a főszerep,ráadásul qrva hideg is volt ,így a német vadászok nem is mindig voltak bevethetőek. -
Na! Erről beszéltem. -
Aha, attól félek én is. Aztán megveheted mondjuk 15e Ft-ért a mapot. Majd jön valami új project, és ugyan úgy le fogják fosni a BoS-t, mint a RoF-ot most a BoS miatt. -
feca1229 #73082 Én is jobban örültem volna Kurszknak, az nekem valahogy érdekesebbnek tűnik. Ki tudja lehet a Bos-t is szép lassan évek alatt felépítik szinte az összes eu. csatamezőt, hiszen a régi Il2 is először csak a sturmovikkal és pár repülővel indult jó pár éve. -
VO101 tvr #73081 Ilyen formában viszont nem komoly légiharcokról beszélhetünk, hanem sarkítva szállítógépek(Ju-52, He111) vs AAA. De semmiféleképpen sem vadászrepülők által kivívni szándékozott légifölényről, légiuralomról szólt a történet.
Ezen mit akarnak történelemhűen szimulálni a BOS-ban? Anyám borogass....
Legalább választották volna a 43-as kubáni vagy kurszki térképet, ahol rendes vadászerők is összecsaptak. -
A szállítókapacitás szűken meglett volna,csak a szovjet 6.gárdahadsereg már talán November 19-én elfoglalta az egyetlen nagy betonozott repülőteret,ami Sztálinrádhoz a gépek hatósugarán belülre esett.Ezen a nagy bázison vagy 200 Ju-52-est szolgáltak ki.Földi csapatok nem védték,éjszakai harcban, T-34-esek tüzében sikerült felszállnia és nyugatra elmenekülni a gépek többségének.De onnan már nem tudták elérni a katlant,legfeljebb légvonalban,úgy meg pontosan kiszámítható lett az útvonaluk,a ruszkik az összes légvédelmi löveget ez alá a folyosó alá állították. -
Ok így már világos:) -
VDomino #73078 Atag-on is írja Kwiatek,hogy a francia pilóták szerették (Normandie ezred),csak páran fűbe haraptak a 650km/h feletti zuhanórepülésben,ezek megtörtént esetek.
A szovjet vadászok bevetési profilja 1-2,max.3k magasságon kísérték a néhány száz méteren repülő csapásmérőket,nem is nagyon volt szükség a nagysebességű zuhanásra,inkább vízszintes fordulóharcot erőltették.
F szériának is 750 körül volt a max. sebesség zuhahásban gépkönyv szerint,G-K széria 850 körül,szóval 700-at elhiszek egy Jakabra,de a 800 feletti egy vicc. -
Nem ezt írtam?:) -
sakkay #73076 Ez biztosan nem ok..600 körül mentek..ezek szerint kicsit maxon lenyomná aztán esik szét. 7-800körül kéne lenni valahol. -
-
feca1229 #73074 a messernél több pilóta említette, hogy akár bírta az 1000 km/h, itt kb. olyan 900 km/h nál elkezd szét esni és még nem kezdtem kivenni a zuhanásból. -
feca1229 #73073 Egy ember halála tragédia, százezrek halála statisztika. talán ezt is bajszos mondta. -
feca1229 #73072 Talán egy ratán láttam, és nem olyan volt mint az Il2-ön, hogy a légcsavaron is volt jelzés, meg a szélvédőn is, itt konkrétan festékkel volt felfestve a ratán célzókör. elég fura tábori megoldás gondolom siettek. Ja és persze a rádió hiánya... -
Sztálin mesternek voltak arany köpése:) "ahol gyalulnak ott forgács is van" pl:) -
Különben ez a 650 honnan van ,hogy szétesik az orosz masinéria?
Szerintem annál azért csak többet kellett bírnia.
Mi volt egy jak1 max sebessége? Wiki szerint 600. Akkor az a 750 -800 aminél kb szét kéne hullnia. -
feca1229 #73069 Igen szeretem én is olvasgatni ezeket a történeteket, mármint a korabeli pilóták visszaemlékezéseiket. Azért az is érdekes adat, hogy a sturmovikokban hullottak a lövészek mint a legyek talán egy pilótára hét lövész jutott. Ha jól emlékszem Sztálin mondta, hogy a mennyiség az minőség! -
Nem is mondtam ,hogy bárki át lenne baxva. Mindenki azt vesz azt csinál amit akar:) Ez az én álláspontom:)
-
sakkay #73067 iGEN EZ IS OLYAN DOLOG AMI EGYSZERŰEN NEMM..hopp...mérhető. Mindenesetre én a magam részéről nem várom el...vagy , hogy is fogalmazzak...
Szóval legyenek az orosz gépek a lehető legjobbak amik kijöhettek a gyárból-tehát nem megy szarabbul mint a hivatalos, nem festett a revi, nem szarik be a motor stb..de ez a max! Még jó , hogy itt minden mérhető és megvan az összes adat. -
IL2? -
feca1229 #73065 hát én már megvettem, tehát sok választási lehetősegem nincs. azt nem mondanám, hogy bánom a vásárt, én úgy gondolom (bízok benne) hogy talán akár egy nagyon fasza rep szimis lehet belőle mikor kész lesz. Nem érzem magam átbaszva, hiszen nem szorítottak fegyvert a fejemhez, hogy vegyem meg. Időm van kivárni, jön a második gyerekem is nyáron, tehát én már biztos kapok valamit nyárára! Csak egészség legyen meg térerő, és a kacsák előtt pedig víz! -
Talán a pumákoknál olvastam egy orosz pilcsi visszaemlékezéseit,akik átrepülték a vasakat a frontra,na szóval volt ,hogy a zsír új vasból koccoltak menet közben:) Némi vodkáért azért elárulták a gyárban neki,hogy melyik gépet érdemes elvinni,mert az már jól kiszáradt fából készült ,oszt így kevésbé vetemedett. De írta is,hogy töméntelen selejt volt.
Egy Cobra az számukra maga volt a menyország. -
Különben rengeteg dolog lesz ami befolyásolja majd milyen vélemény alakul ki erről a progiról. És egy csomó dolgot majd csak akkor fognak észrevételezni a felhasználók amikor elkezdik használni tömegesen.
Eleve ezek az orosz masinák 5-6 K felett életképtelenek voltak,a Lavor volt ami már ott is korrektül működött. -
feca1229 #73062 Visszatérve az orosz technikára, láttam olyan képeket is, és könyvekben is olvastam, hogy a német pilótákat igen csak meglepte mikor látták, hogy vannak olyan orosz masinák melyeknek a szélvédőre volt felfestve az irányzék. Lehet, hogy ugyan olyan tapasztalatlan volt a nagy átlag az oroszoknál mint a többi nemzetnél, viszont a repülőjék minősége nagyon sok esetben csapnivaló volt köszönhetően a szakmunka hiányának, és gondolom mikor a gyárakat kitelepítették a keleti országrészbe, az sem tett jót a minőségnek, ott aludtak a sebtiben felhúzott gyárakban a szerelő asztalok mellet, viszont ontották a gépeket, egyszerűek voltak és nagyon nagy mennyiségben tudtták őket előállítani a sok lúd disznót győz tipikus esete. -
VO101 tvr #73061 Na erről beszéltem
25%-os túlparaméterezés.
-
Én? Kérlek szépen ha nem lesz normálisan megcsinálva akkor én nem veszem meg :) Pont lexarom akkor ,hogy mennyinél esik szét:) Idegeskedjen rajta akinek ez a heppje.
Mondtam már,hogy nem okoz álmatlan éjszakákat ez a leendő valami:) -
VO101 tvr #73059 Véleményem szerint észrevétlenül összemosódnak az orosz pilóták képességei és a sztálini szovjet hadsereg nyújtotta lehetőségek és korlátok.
Nyilván a képesség és a tanulékonyság bennük is megvolt. Más kérdés, hogy bürokrata kontraszelektív vörös légierő mennyire fojtotta ezt le a pilótákban.
Az egyéni kezdeményezőképesség soha nem volt üdvös arrafelé.
A szovjet vadászirányítás az amerikaival ellentétben nem az autonóm célfelderítésre és elfogásra épült a modern korokban sem. -
Viszont szerintem a gépek többet bírtak az életben mint ami meg volt adva .
Olvastam valahol,hogy a Mustanggal (megvan a Fehér Sas kék mezőben volt) 800 al lehetett zuhanni ,ez meg volt mondva nekik,de amikor egy 262 est üldöztek ,pont leszarták és biza nyomták neki .