91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #75137 Beszarás..és mi lehet a tűz??????????? -
sakkay #75136 Nagyjából összevágva.
13./JG51mprhead, on 29 Jun 2014 - 00:32, said:
I totally agree, "known issues" thread would be beneficial to everybody. Lacking that, I think it would be a good idea to make sure that this doesn't drown in the sea of million old threads.
I agree, I do, but even with the general populace giving the thread the occasional bump up it's nowhere near the same as a proper pinned thread with the developer's comments.
In the absence of proper I guess the following will sorta have to do ...
'Zak', on 26 Jun 2014 - 10:35, said:
Since the chat in thread is as lovely as it can get, let's keep on discussin the Bf 109 issues right here.
So. Can you guys list the things that you think are modeled wrong in Bf 109 (f-4 or g-2, any)? Rudder sensitivity? I've heard of that, gave a brief comment, and we'll talk about it more.
Then, what else?
Zak, on 26 Jun 2014 - 11:00, said:
And before we begin, let me make the rudder issue clear.
As I said, we acknowledge that current implementation of rudder control is questionable. You as experienced virtual pilots feel that rudder doesn't work correctly - and we agree with you on that.
We know where this peculiar sensation of Bf 109 is located and it doesn't fit the expectations (same thing as you experience, isn't it?). But IL2BOS is a simulator modeled painstakingly and with greatest attention to the most trustworthy tool that we have - maths. Current version of Bf 109 (as well as any other plane in the project) is a purely mathematical model based on all avalilable data on the original aircraft. And after the entire FM development procedure (2 months or smth, can't remember for sure now) we came to what we have now. And we CAN and we WANT to revise the FM for BF 109 because of the questionable rudder performance.
But being a flight sim (not an WT, WOWP grade arcade game) IL2BOS does not allow us to switch smth off, or to grab a "rudder hypersensitivity" slider and move it to minimum. The only way to fix it is to go thru the entire Fm production process. We plan to do that. Obviously, it has to wait until Fw 190 and He 111 are finished and released to early access, and lacking game modes added too. After that we will have resources to revise Bf 109 FM. You know, it is like developing a real plane back then in 1940s - we roll out a prototype, it fails our expectations and we have to put it apart all over again to find what the problem is.
That's official. Pretty much everything I can tell about the topic. And honestly, I think it gives you all a certain answer.
-
sakkay #75135 Majdnem..a fórumon kb. 2-3 hónapja megy a hirig', hogy alapvetően nagyon komoly gond van az fm bizonyos részeivel. Sokáig, vagy nem adtak rá választ, vagy kentek és mismásoltak. Ez kb. most ért véget, mert egyértelműen elfogadták a hibát hivatalosan is ,és ígéretet tettek a javításra. Magyarázatnak-virágnyelven-azt adták, hogy menet közben sok minden előjött, de mivel vannak prioritások már nem nyúlhattak vissza. De most ha minden gép készen lesz(úgy látom az alap működés után ez a legfőbb), nekiállnak rendbe tenni. Azt írták, hogy mivel egy motoron' megy-természetesen-az összes gép, ez a hiba nem csak a messzernél van, csak ott jön ki a legerősebben. -
VO101 tvr #75134 "és azt ígérték amint kész a 111 meg a 190, keményen rendbe rakják"
ez úgy hangzik, mintha eddig nem ők csinálták volna ilyenre és nem tehetnének róla, hogy szar.
Ígérgetés, marketing vigéc duma és csúsztatások területén megérdemlik a csillagos ötöst
-
sakkay #75133 Ma lőttem le az első lovacskát a Bos-ban.
Amúgy elismerik a fm-ben lévő anomáliákat főleg a messzernél, és azt ígérték amint kész a 111 meg a 190, keményen rendbe rakják. Kíváncsian várom. -
-
ww -
És utánozza a rendőrautó szirénáját. Bexarsz ,meg nem mondod,hogy nem igazi:)) -
Solt #75129
-
Elvittem az ebeket a Rómaira had úszkáljanak egy picit.
Nem is volt semmi baj a kis kutya ment a nagy után ,élvezte a dolgot.
Node aztán egyszer jobban bemerészkedett oszt épp fotózom és látom,hogy hiába tempózik viszi az ár:) Eldobtam a telefont ,pipát aztán ruhástól utána eredtem a kis vakaréknak:))
Itt hatol befele
Itt útóléri az öreget.
Itt már kétségbe esik:)))
-
sakkay #75127 Naaaa..
-
:) -
És a roncsdarabok a vízen? Bexarok. A járművek? Csodálatosak.
3*7 elsírja magát ha meglátja. -
Ja és a felhőzet is parádés:) -

Mire őszre megint megveszek mindent ,csak összeáll ez is korrektre:)És a fa leszakította a szárnyat!!!! BOS Fuck:))) Sehol sincs:XD
-
Team Fusion Update - June 27th 2014 - Effects work + cloudy with a chance of fps :) -
-
Netes kép,nem saját.Csak a sert akartam megmutatni. -
Hát nekem a setét serek nem nagyon ízlenek, úgyhogy maradok a világosnál meg a búzánál, na meg a pálinkánál:) Amúgy király az a retro terítő :) -
Érdekes lehetett, utólag meghallgatni. :)))
No akkor erre a sörre én is rákóstolok, már csak az íze kedvéért is. :))) -
Én most erre az anyagra kattantam rá így meccsnézés közben. Ajánlom kipróbálásra.
-
Alap ,hogy repülés közben legyen valami itóka is az asztalon.Legalábbis én így vagyok vele,lévén kikapcsolódás ,lazítás lenne a lényeg ahhoz meg szervesen hozzátartozik pl a sör. Meg a pálinka:) Meg a bor. Meg minden ilyesmi.
Régen egyszer Gida barátom olyan makonyán harcászkodott (ámde sikeresen) ,oszt felvettük a TS beszélgetést. Kár ,hogy már nincs meg a dokumentum,hónapokat röhögött mindenki amikor visszahallgattuk.
De pl Savi sem veti meg a jóféle nedüket ,de akad még pár szomjas kollega rajtuk kívül is:) -
A múltkor próbáltam tökszárazon repülni egyet valamelyik helivel, de rá kellett jönnöm, hogy nem megy. :))) -
Solt #75114 :D :D :D
-
Így van! Rátapintottál a lényegre:)
-
Én elvagyok a trackir-rel is. :)))
Így legalább megtalálom a poharam az asztalon. :D -
Azért ez sem annyira gömbölyű,lehet várhattok még a búvárszemüvegre. -
Szepy2884 #75110 

-
sakkay #75109
-
bucsher #75108 Remélem mire megjelenik elolvad ez a sok hó :) -
artivizsla #75107 -
Lacusch69 #75106 Túlélte, aztán belekeveredett valami lázadásba, a legjobb barátját mellőle lőtték ki tizedeléskor (ha igaz), ettől megőrült.
A 20-as években öngyilkos lett.
Nagyapám másik két testvére meg nem jött haza a keleti frontról.
Az egyikük a Yad Vasem honlapján holocaust áldozatként van feltüntetve. Persze azt elfelejtették leírni, hogy sváb nemzetiségű m.kir. honv. tizedes volt. (És köze nincs a zsidókhoz)
A másik testvére pedig (nem megerősített info) az egységével fogságba esett, és mindenkit tarkón lőttek az oroszok... -
sakkay #75105 Igen...van egy csomó helyen töltés is-nemcsak hidak előtt meg ilyesmi mint a legtöbb szimnél, de van hogy tök lapos..nemtom' mi a szisztéma. A fákat meg tényleg most anti-klónozzák
,kíváncsi is vagyok.
-
A sín alá valami töltés kéne,így elég lapos.A fákkal az a gond szerintem,hogy csak egyfélék,egyformák. -
Ennek a hajónak olyan tipikusan magyaros sors jutott.Mint a revíziós politika: Célba ér,elkészül nagy erőfeszítések árán,aztán jön a hirtelen összeomlás.Amúgy túlélte a rokonod,és milyen beosztásban volt ott? -
sakkay #75102 Fene tudja. A fák elég furák amúgy is. Mármint közelről, mert a gépből nézve iszonyat élethűek amúgy. Éppen ezért örültem a múltheti hírnek, hogy rengeteg fa típus lesz meg bokrok is. Szóval lehet a hasábozás is elmúlik.
-
1.52 nél nem hasáb azaz kocka a fa törzse? -
sakkay #75100 -
Lacusch69 #75099 Köszi, le is töltöttem!
Én meg ezt találtam, személyes érintettség miatt linkelem (apám egyik nagybátyja ezen a hajón szolgált.)
-
THX!