91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #77232 Küzdeni kell a tönkremenés ellen, de mostanában vesztésre álltam.
De a nyáron egész jól rendbe raktam a lábam, a teniszkönyök már csak edzésen fáj, a hasizom szakadásom is csak akkor érzem-bele varrattam egy hálót pár éve-ha nagyon megcincálnak földharcon, vagy ha komoly súlyzós edzés van. A maradékot:kisebb régi törések-ujj-kézen lábon, egyéb ín gyulladásokat-meg már megszoktam!
Most, hogy visszaolvasom,kár hogy nem csak valami jópofa vicces fórumszöveg, hanem a kemény valóság.
Faxomat.. -
croatianus #77231 Bocsánat, nem akartam megtörni a komolyságot, csak gondoltam, ha annyira fontos az a fa, hát ott ingyen van.
Egyébként én, speciel, ha itt nem olvasom, hogy CloDban átmehető a fa, lehet, sose tudom meg. Azt az ember, úgy alapból, kikerüli.
A múltkoriban egy elszámított manővernél már keresztet vetettem, mert a fákra érkeztem, és még meg is lepődtem, mikor mégis egyben maradtam, pedig akkor már tudtam a tutit. -
Előbb utóbb csak tönkre teszed magad:) Látod addig addig futkároztál,hogy megsínylette a lábad,most meg majd aranyeret kapsz:)
-
sakkay #77229 Futni alap.
A gk, csak melóban játszik, meg ha valami iszonyatos sietős valahová és messze van, de leginkább ha valami havernak nyüge van, és kel kocsi. Imádok futni is, meg mostanában már biciklizni is. Amióta gond volt a lábammal sokat tekertem nem csak helyváltoztatás céljából, hanem edzésből, és tetszik.
-
Há mán dehogy nem:) -
Mit futkározol te? Mióta feltalálták a robbanó motort épeszű ember nem bízza a haladását az izomzatára:) -
sakkay #77226 
nem az!
-
sakkay #77225 Rendeltem egy új merrell barefoot futócipőt, mert 41% leárazásban volt(nem nagyon van ilyen) így kerül 19.000 ft-be.-a májamat most,
a vesémet a jövő hónapban adom el, mert amit mostanában művelek az már nem normális-de rájöttem , hogy hiába ingyenes a kiszállítás azt nem írták mikor. Én meg 16-ig nem vagyok otthon. Úgyhogy honlapra fel, szerkesztés gombot látok a tételem mellet. Lenyomom beírom a sirámom,ok gomb, nézem ám , hogy ez a szar úgy vette rendeltem még egyet. Fax kivan az ilyen értelmetlen rendszerekkel!
-
A wartündért ne keverjük ide:) Itt komoly népek vannak:)) -
No akkor olvasgathatsz,nézhetsz videókat :) És a kardodba dőlhetsz:),hogy ez mennyire xar:) -
Na ezért várok én evvel az esetleges vásárlással:) Egyrészt lesz ez olcsóbb,másrészt lehet még akár jobb is . De csak a remény miatt én már nem veszek ezektől semmit:) Majd ha a sok barátom tömegesen repked a havas téli táj felett és mindenki örömködik,hogy ez qrva jó ,na majd akkor talán:) De eddig még egy cimbi sem törte magát ez irányban,kb ugyan ez a véleményük mint nekem,csak én hangosabb vagyok:) -
croatianus #77221 A fákon a vártündérben se mész át. Sőt, ha megsturcolod, susog! -
sakkay #77220
Mindenki nyugodjon le..jó lesz ez!
Megjöttem, indulhat a napi rutin:ez egy szar-nem az-de szar-nem ez, egy álom lesz-faxt lesz-de-ne..............
-
De van kipufogo effekt! Ejjel milyen kiraly mar! 
(Ettol fuggetlenul ertem en a gondjaid a BoS-al) -
A felhőzet parádés. Ilyet még sehol sem láttam,és nagyon tetszik,a garffal sincs semmi bajom,maxon teljesen rendben van,a pilóta nézet is ok a gépben ,szerintem ebben jobb mint a CLOD ,itt úgy érzed ,hogy valóban benne űlsz.A domborzat korrekt ,leteszed a vasat a domboldalra és csúszol le ,és érzed ,hogy milyen a táj. DE!! Ritkán teszem le a domboldalra,ritkán megyek fák közt,és a felhőket kerülöm :) A többit tudod:) Csak ezekért én nem adok ki 20 ropit + majd a többit .
-
Akkor jó, ezt látod nem gondoltam.
Egyébként nekem bizonyos mértékig tetszik. Vannak benne kétségtelenül jó megoldások. Ezek a fák például... tök megszoktam, hogy át lehet rajtuk repülni más szimben. Itt meg azért nem ildomos :D -
Fujj akkor tenyleg nem harcoreroomacenek valo! Vissza is kerem a penzem! 
Persze ahogy Sakkay mondta majd ha vegleges lesz es ilyen elsz akkor azert tenyleg jogosan lehetnek a hc gamerek poffogo viperak. Vegulis meg megoldhatjak hogy fullon ne ilyenek legyenek pl a serulesmodellek. -
-
Ez mondjuk korrekt,mert a közhiedelemmel ellentétben az RLM színek fényesek voltak. Bár csak mattutak idővel,de alapvetően nem mattak,na persze a kosz sokat tompít ezen:) -
Az a vicces,hogy először bementem multiba Sakkay val és lelőttem egy halom gépet.Előtte kb max fél órát töltöttem el vele.
Mi van akkor ha mindent ráprogramozok a hotasra ami kell ,beállítom a TR is ,mert az is csak tessék lássék volt ,még a középreállás sem volt bekapcsolva,na szóval ha minden kézre áll akkor mit csinál egy magamfajta öreg hal ott? Megunom fél óra alatt .Mentem fókával egy enemi ,odalőttem égett,ni egy másik,odalőttem égett,ni mögöttem lavor ,rám lőtt égtem:)) -
Úúúúú, akartam kérdezni! Az miért van, hogy koszos, piszkos a gép és mégis mint a tükör. Nem kellene ez. -
Szerintem ez semmi másról nem szól,csak ,hogy sikerélménnyel lássa el a játékost,nincs törekvés a tények felé mozdulásra,egyszerűen játékos csalogató. Leül a player a bot elé oszt meglátja az ellent ,odapiszkál ,és máris látható nyoma van a tevékenységének. Hurrá,örül a játékos,Én vagyok az ÁSZ! és elégedetten hátradől. Szerintem ennyi az egész. -
Vagy csak szerelmesek ebbe a fekete fustbe..anno volt is Sztalinvarosban felgyujtott olajfinomito futje fekete falat csinalt az egen :D -
Biztos arra hivatkoznak hogy tabori korulmenyek, messze minden jol karbantartott gep, minden olajos meg koszos, meg a gep kivul is parafinnal van lekenve..oszt ha jon egy kosza szikra akkor ugy fustol hogy nem is langol!
-
Jelzem fekete gyárkémény vastagságú füstöt elég ritkán látni. Nem is értem mi a retek füstölne olyan feketén egy gépbe,max az olaj ha ég,vagy a gumi a keréken. No de itt hatból meglövi az ember oszt máris van olyan füst ,hogy Moszkváig ellátszik.
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.08.28. 16:05:12 -
A 21 .perctől nézzétek,szép tiszta felvételek a propaganda filmhez
-
-
No de Leon:)) E USÁK gép ez detroiti acél,meg alumííííííííííínium:) Ez bírja a stresszt:) Mondjuk tésztaszűrőnek elmenne a végére az ziher:) -
Az apró "tűz tűzeffekt" nem véletlen.
2:35 -től nézzed csak! -
Itt nem kell félned. Ha csak egy kósza 7.62 es betalál, hogy Leont idézzem "ég mint a kalapgyár 56 ban":))Sikerélmény az tuti és azonnali :)))Már akinek ez kell persze. -
Számomra most az etalon a CLOD ,de pl most a következő patch ban azon is finomítanak,mert arra jutottak,hogy a spitek többször gyulladtak ki mint ahogy most van.
Viszont! A BOS nem ettől "szar" a szememben,nagyon sok dolog és összetevő mondatja velem amit hangoztatni szoktam.
De amúgy nincs is vele különösebb baj ,mert ha valakinek tetszik és szeretne egy könnyed fight ot arra tök jó,de azon kívül egyszerű mint a faék.
A repmodell olyan amilyen ,pilóták (akik repültek,repülnek és én hiszek nekik) mondják ,hogy gép így nem viselkedik a levegőben ,lásd kóvályog, valszeg elég limitált lesz a földi egységek száma ,plusz multiban nem biztos ,hogy elég lesz egy 60 fős szeró,és akkor még a sérülések.
Hova tovább a német gépekben nincs nagy durr azok automatizáltak voltak,no de mi van az orosz vasakkal? Arról nem beszélve,hogy az a fehérség engem egy idő után rohadtul idegesít. Persze vannak pozitívumok is kár lenne tagadni,de alapvetően nem ez lesz az évtized szime ,mint ahogy promózzák. -
superdrinker #77201 ja az il2-ben azt utáltam én is hogy volt olyan elég sokszor, hogy belelőttél a gépbe, volt ilyen apró tűzeffekt, a gépen meg egy karcolás se..ugyanúgy repült tovább.
na az idegesítő volt!remélem a bosba olyan lesz hogy ahová lövök ott jeleníti meg a találatot, nem 20-30 darab textúra közül válogat -
Nem arrol van szo hogy nem hiszek neked, csak epp vegre egy szim amiben ha talalok annka van "ertelme"... anno emlekszem IL2ben milyen szivas volt mar hogy szitava lott geppel is lehetett virgonckodni. Persze Il2 meg a CLoD meg a BoS nem ugyanaz. Joggal lehet elvarni az ujjonc BoS-tol hogy realisztikus legyen, es megugorja az eddigi mercet.
Azt is alairom hogy nem minden gep gyulladt ki a valosagban. sot legtobbszor szarny talalatnal az uzemanyag alkotott felhot ahogy kirobbant a nyomason az okozott serulesen. (mar ha volt a szarnyban adott tipusnak uzaja) Akkor se mindig gyulladt be.
Ettol meg nem biztos hogy szar lesza BoS, ez szerintem javithato kerdeskor a fejlesztok reszerol. -
No ha megnéztél jó néhányat azért azt te is láthatod,hogy nem gyulladt ki minden gép kényre kedvre (jelzem inkább a hurri és a korai spitekre volt ez jellemző) rengeteg találatot elbírtak .. Ha nem robbanó lövedék volt ami eltalálta sokszor csak átment rajta,hisz elég szellős volt azért az a szerkezet bizonyos helyeken. Itt viszont egyet lövök,és ég ,tök mindegy német avagy orosz.
De ne nekem higgyél:) Az atagos srácok komoly kutatást végeztek ez ügyben,és elég jól körbejárták ezt a dolgot. -
Egyebkent nem hányat, mert akkor nem erdekelne 
-
Marmint videot? az evek soran? szerintem tobb szazat. -
Így van.Meg kell nézni. Te megnézted? És hányat ha igen? -
Azért tegyük hozzá hogy az eddigi szimekben a sérülésmodell a játék élményhez volt igazítva! azaz mi értelme pl 1 óra útvonalrepülésnek, ha azonnal lelöknek az égröl!
Anno itt is ment a szajkarate erről, szerintem most is lesz olyan aki nem ért ezzel egyet, de csak meg kell nézni a korabeli fotogéppuska felvételeket! Amikor jenkic 12.7-es M2 Browningbol alig talál valami és már füstöl és lángol a cél! Szerintem pont reális a sérülésmodell. Ezek a gépek sérülékenyek voltak. Aztán ugye német meg orosz szúnyogokban volt 20-30mm-es is..az meg kész kétszárnyas ajtót lő valamire....sőt képes a motor blokkot átvinni vagy úgy ahogy van leszakítani a sárkányról! -
Solt #77194 Mire használható lesz rendesen, addigra az ára is lemegy... :) -
Nem kicsit túlárazott!! A ~100$-os verzió érne >nekem< 50-60$-t.
Amúgy a tetsziktől még azért odébb van, de egyelőre elrepkedek vele. Mondjuk eléggé vicces, hogy eltalálok valami és ég, mint a kalapgyár '56-ban...