91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • narancsbokor
    este vannak azért, 80 ember összejön hétvégén több is
  • sakkay
    Elvitte a CLOD, majd a BOS az embereket. A BOS esetében délután 100-150 néha több ember van, a clodnál is hétvégente 100+ este felé már. Arról nem beszélve, hogy a hibáik ellenére ha kipróbálod őket, a régi IL-2vel, már nem nagyon akarsz menni. Ja és most már a DCS is..
  • Valka78
    Na erre nem számítottam. Össz. 12 ember lézeng a hyperlobbyn.... Utoljára mikor játszottam, több százan voltak éjjel-nappal.
  • Valka78
    Xpadder 5.7-el lehet programozni a gombokat, a POV-ot hozzá is rendeltem az egérhez. A kormányomból lett a magassági trim, a pedálja az oldalkormány, a régi cyborg evomból meg csináltam egy gázkar félét. Kész is a flight system :) Még gondolkodom egy freetrackes megoldáson.
  • sakkay
    Jut eszembe..úgy néz ki, hogy a hét végén a fejemen lesz egy oculus dk 2! Majd mesélek!
  • sakkay
    Ez a joy a legjobbak egyike!
  • Valka78
    A pumaszállásos pakkban benne van a FF szerkesztő. Gyakorlatilag azt állítok be amit akarok. Mozgásokat, intenzitást... saját FF -et tudok csinálni.
    Jó ez a joystick.
  • sakkay
    Na akkor..win-7 és totál jó ffb. És nem csak középre húz, legalábbis dcs-ben majd kitöri a kezemet a heli trimm-nél. Erről ennyit.
    A BOS-ban te is tudod a ffb erejét állítani a program alatt is, plusz a narancsbokor által leírt manőver a clodban is jó.
  • Valka78
    Köszi, megnézem ezt is mit tud.
  • Valka78
    Köszi narancsbokor, sokat segítettél. Neki is látok szerkesztgetni. Egyébként működnek a FF effektek, csak a középre húzást és az erőt kell beállítani. Sokat vacakoltam az eredeti driverrel is, de egy ponton mindig lefagy. Majd Írok tapasztalatokat.
  • PhantomAss
    évek óta ilyen joyt használok, win7-től kezdve megszűnt a sw támogatás.
    Bedugod a gépbe azt hali...a játékban meg beállítod a gombokat
  • narancsbokor
    értelem szerűen ha light-os erőket akarsz akkor a light mappában lévő fájlokra cseréled a játék mappájában lévőket.
    meg ha nem akarod hogy a gépágyúnál beremegjen a joy- akkor egyszerűen csak kitöröl az autocannon file-t
  • narancsbokor
    win xp felett sdewinderből állítólag nem tudsz force feedback-et kihozni. Én xp-n használtam csak, úgy hogy nem tudom megerősíteni vagy megcáfolni ezt az állítást, de az, hogy csak középrehúzásod van csak megerősíti ezt.

Windows xp alatt viszont van egy progi, 0,2 mb nagyságú, amivel tudod szerkeszteni a force feedback mozdulatokat a josticknak. A program neve:
    Force Editor version 1

ezt a microsoft adta ki '99-ben a sidewinderhez editor programnak.

De a legegyszerűbb módja a force erő szerkesztésnek, ill. ha nem akarsz ezzel a progival vacakolni, hogy egyszerűen felülírod a játék könyvtárában lévő force feedback erőkre vonatkozó beállításokat, 3 különböző mappa van :
    light, medium, heavy.
    Mindegyik mappaban 7 db file van, kölön a gépityu, gépágyú, bomba, középrehúzás, stb..... Illetve nekem még megvan külön az 50%-os center erő is.
    Ezeket a mappákat innen tudod letölteni:
    http://www.pumaszallas.hu/letoltesek/il-2-1946/programok/241-force-feedback-files.html

ha innen nem megy, ill a programot se találod, akkor írj privátot és elküldöm emailben.
  • narancsbokor
    hülyeség, ez nekem is megvan. Ezzel csak a force erőt lehet megmérni, jópofa program, de haszontalan.
  • sakkay
    Ez az!
  • sakkay
    A bos fórumra menjél fel, és a hardver\joy résznél találsz hozzá programot.
  • Valka78
    Üdv!

Vettem egy használt MS sidewinder force feedback 2 joy-t és hát némi problémám akadt a driverrel. Alapból is felismeri a win 8, de így semmit nem lehet rajta állítani. Igazából a FF-et kéne valahogy megzabolázni, mert alapból túl erős, ráadásul centerbe húzza a kart. Il2 1946 -ot tolom. Guglin sajnos nem találtam megoldást, de emlékszem, hogy régen itt sok "szaki" mozgott - hátha valaki tud segíteni. Előre is köszi!
  • croatianus
    hurri vs. messer jelentés
    Ez nagyjából így van a CloD-ban is, legalább is szerény mértékű tapasztalataim szerint.
    Meg is volt, tudtommal, tiltva a fordulóharc a németeknek hurri ellen.
    De hát ez nekem egyszerűen könnycsalogató, hogy nem csak magamfajta tojáshéjasok vállalják be időnként ezt az öngyi ficánkolást.
  • acidrain
  • acidrain
    Köszi Laca! :)
    Utoljára szerkesztette: acidrain, 2014.10.13. 13:27:56
  • lala42
  • Willenbrock
    Az IL-ben ilyenkor palástorsókat csináltam, ha szerencsém volt hamarabb kifogytak a lőszerből, mint hogy eltaláltak volna.
  • Willenbrock
    A hurricane és a spit elvileg jobban ollóznak, mert fordulékonyabbak és kisebb a felületi terhelésük. Jó videó.
  • Willenbrock
    Ha már annyira új adót akarnak, vezessék be a luxusadót, az valahogy nagyon el van felejtve. Ez magában foglalhatná a luxusvillák utáni adót is.
  • Zpogi
    Szép darab :)
    Ha esetleg eladnád, khm... :)
  • Seaweed
  • Her Laca

Ilyen lett.

• Her Laca

Minden ok:) csak én nem értem ezt a vitézkedést talaj közelben:) De kinek a pap ugye:)
    Ügyi vagy !
  • Zpogi
    A koncepció a túlélés! Ja, amúgy meg 3-4 enemy ellen nem nagyon van mit tenni ezen a magasságon, szerintem...
    Utoljára szerkesztette: Zpogi, 2014.10.12. 21:55:43
  • acidrain
    Igazad van!
  • FiBriZZo
    az első 2 perc kitérőmanővereiből hiányzik a koncepció, random tépegeted a gépet + alapvető hibát követsz el újra meg újra, többi oké :)
  • Seaweed
    Nagy, vastag, hosszu
  • acidrain
    Volt egy kis fejforgatás, joy tépkedés, meg pedálrugdosás közben :)
  • acidrain
    Köszi!
  • acidrain
    Köszönöm bajtárs!
    Utoljára szerkesztette: acidrain, 2014.10.12. 21:37:19
  • acidrain
    Örülök! :)
  • LeonSilver
    Ja, hát nekem fogalmam nincs, hogy hol vett viskót az a fasztarisznya. Pont leszarom. ;)
    Minden politikai felhang nélkül mondom, akinek qrva nagy és rohadt drága fáskamrája van, az fizessen. :D
  • croatianus
  • croatianus
    Huhh, az elején az ollózás a nem t'om hány hurrival, az elég állat. Jó sokáig életben maradtál.
    Na ez tényleg jó kedvtsináló lett! Megyek is, azt lelövetem magam párszor.
  • artivizsla #78756
    Ha megválasztanák Bokrost, Pesten bevezethetné az ingatlanadót, de ez nem érintené Szijjártót, mert Dunakeszin vett házat, de a lényeg nem is ez volt és most pont politikai felhang nélkül írtam, engem maga az ingatlanadó ténye idegesít és milyen érdekes, hogy ez mindig a baloldalhoz, azon belül is állandóan Bokroshoz köthető, nem először ebben az életben.