91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • artivizsla #79275
    Nem így kezdte mindegyik ? Okés, hatalomra kerülnek - most a múltjuktól tekintsünk el - és amikor a támogatók majd kezdik benyújtani a számlát, szerinted meddig őrizhetik meg az "ártatlanságukat" ? Jön majd megint egy "civil" képződmény akinek nem fog tetszeni az új kormány ilyen-olyan intézkedései és kezdődik előröl minden.

Ui. Mondjuk én a teherautó sofőr helyébe nem biztos, hogy 10 percet vártam volna, főleg, hogy ott ült mellette a rakodó is...
  • L Viper #79274
  • Solt
    Okés... ;)
  • asw27
    Törölni akartam, de elkéstem.
  • L Viper #79271
    Na, ezt is megnéztem. Komoly volt
  • L Viper #79270
    Tehénfodrászat, és erről én nem tudtam eddig Köszönöm.
  • LeonSilver
    Végignézet őket? Széjjel röhögtem az agyamat :D
  • L Viper #79268
    "Édesjóistenem". Na ezek is komoly hírek
  • Indi69
    Figyu, lehet nem a legjobb módszer valszeg én is anyáztam volna, DE legalább csinálnak valamit és nem a fotelből tépik a szájukat mint én. És igen akár rájuk, bár kik ezek. lehet jobbak mint a törpe cigány meg a szarházi pökhendi szemét slepje. Nézd már meg a kósát vagy a szarjártót, rogánt lézert, tarlóst....................stb. komolyan kérdezem hol éltek? Meg próbálom befejezni ezt a témát mert kezd lefőni a kávé
  • artivizsla #79266
    Adrenalin :

• artivizsla #79265
    Az ingyenes WT és a CloD ca. 3000 Ft-os árához képest még az is túlzó talán, de emiatt biztos fog még lejjebb menni decemberre.
  • artivizsla #79264
    Kire gondolsz még, esetleg rájuk ? :

• artivizsla #79263
    A lámpát figyeljétek :

"...Hofi is megmondta, teljesen felesleges a sorompó, ha jön a vonat úgyis elzárja az utat. .."
  • LeonSilver
  • artivizsla #79261
    Én emlékszem olyanra is, amikor ez első Vitya kormány alatt emelték a minimálbért 25.000 Ft-ra, aztán lett erre akkora ribillió, mint a fene és mindezt ki csinálta, hát pont a szakszervezet, meg a gazdáik, hogy szegény munkaadók hogy tönkre fognak menni. Ha 2002-ben a pestiek nem buktatják meg a kormányt, a minimálbér a szakszervezetek nélkül is már egy barátibb mértéknél járna.

Egyébként senkinek nincs megtiltva egy szakszervezet létrehozása, de szerintem ezt úgy lejáratták az elvtársak - mi célból is ? - hogy ennek hosszú távon nincs realitása.

"Leon : Egy normális kormány, oldaltól függetlenül! "

+, ehhez nincs is mit hozzáfűzni.

• Indi69
    Csak engem zavar, hogy ha politikáról van szó akkor a qrva fidesz és a tanítója az mszp jöhet szóba? Ezek egy repgépen mennek Indiába üzletelni kézen fogva, és közben röhögnek a 8 millió alattvalón. Ez egy kib....szott színház, csak szar a darab
  • sulyid
    Kicsit visszatérvén az il-2-höz. Az lenne a kérdésem hogy az il-2 1946-ba hogyan lehet multis kampányokat berakni? A minap nekiálltunk coop bevetéseket és kampányokat repülni, de szeretnék pár plusz kampányt.
  • sakkay
    Leon, Laca, egyetértek. A BOS reális ára most valahol a 10-12 között van. Lehet az volt , hogy a fejlesztés alatt elhitték, hogy sikerül befejezniük, az is benne lehet, hogy gondolták ha komoly árat kérnek, komolynak tűnik az egész. Mindegy a meccs nincsen lejátszva, sőt igazából most derül ki van e még egy dobásuk. Gondolom a kiadó is azt mondta elég, gyerünk a piacra, oszt' ha jön a pénz befejezhetitek, ha nem, akkor is de más értelembe.
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.10.24. 09:52:44
  • LeonSilver
    EZ mennyivel gusztusosabb? :D :D

Mi lenne jó az országnak? Egy normális kormány, oldaltól függetlenül! Szerintem.
  • L Viper #79256
    Tényleg, egyáltalán, mi lenne jó az országnak?
    Jó lenne megint egy baloldali kormány? Szétvertek, eladtak mindent az országban. Valamiért belőlük is elegük lett az embereknek, 3x voltak hatalmon, 3x kaptak bizalmat, de én egyáltalán nem lepődtem meg,, hogy megint ennyire leszerepeltek. A szétaprózódott, több részre osztódott baloldal csak azzal van elfoglalva, hogy hogyan harapják el egymás torkát egy-két helyért a Parlamentben. Semmi erőt, egységet nem mutatnak a szavazók felé. Hőbörögnek állandóan, ahelyett, hogy szavazóbázist szereznének maguknak, de arra képtelenek. Elérték azt, hogy elfordultak tőlük a szavazóik, vagy el sem mennek szavazni, mert nincs kire. Ezt szépen meg is lovagolta a narancsos banda. Gusztustalan mindkét oldal.
    Az meg érdekes, hogy diktatúrát emlegetnek egyesek. Nincs itt semmiféle diktatúra, nagyon is mindenki azt csinál amit akar. Milyen diktatúra az, ahol a fő kereskedelmi médiában a híradó csak a jelenlegi kormány szidásáról, hibáiról szól? Amióta megkapták a reklámadójukat, már nem a balesetek, meg a balhék a fő hírek náluk. Gyomorforgató ez is.
  • LeonSilver
    Nincs nekik, ez nyilvánvaló. :)
  • Indi69
    Hali.Ha lenne agyuk, meg keresnék a tf-es srácokat oda adnák a forrás kódot és fizetést aztán ráfeküdnének a clod vonalra. Vagy ez butaság
  • LeonSilver
    Nem hiszem, hogy nem látod miért van ez az egész?!
    Az egész gazdaság mozgató rugója, bárki bármit is mond, nem más mint a Zemberek fizetése.

Ha sokat keresel (mondjuk 500e Ft-ot a példa kedvéért), akkor sokat költhetsz. Ha sokat költhetsz, akkor lehet drágább a termék. Ha drágább a termék nem mész el tizedannyi fizetésért dolgozni ergo több lesz a fizetésed. Ha több lesz a fizetésed sokat költhetsz. Ennyi.
    Fogyna az élelmiszer, a paraszt (nem pejoratív értelembe vett paraszt) többért adhatja a gabonát, a állattenyésztő a húst. Neki is lenne pénze, elkezdene JD mezőgazdasági eszközöket venni. Stb.. lehetne ragozni, de érted miről van szó.

De az emberek zöme örül ha megél valahogy ma.
    MIt kellene - lehetne csinálni? Én azzal kezdeném, hogy az ÁFA csalókat, mutyizókat, megvesztegetőket és megvesztegetetteket hosszú-hosszú évekre bezárnám a picsába. Azért az mégis nonszensz, hogy ha én, alkalmazottként tartozom 1000Ft-al az adóhatóságnak, akkor küldik a csekket mellette meg a fenyegetést, és akkor ma Magyarországon vannak emberek és cégek, akik több száz milla adóval tartoznak apám!
    Vagy trükköznek az áfával. mert papíron kiviszik meg behozzák meg mit tudom én mi. Faszán leírta az az apehes pali, mégis Őt kezdték húzkodni, ahelyett, hogy csináltak volna valamit.
    Ja! És a börtön mellett még mindenét elvenném, de a gyerekétől nejétől, kutyájától. Mert a lopott zsetont ráírják másra oszt' jó napot.

De egy ilyen országban, ahol az folyik ami... trafikmutyi, földmutyi. Mert lehet vetíteni meg megmagyarázni de a trafikok és a föld is mutyiba ment.
    Ahol a megvádolt apehes vezető, aki TŐLEM meg TŐLED kapja a fizetését nem nyilatkozik? Elmegy nyaralni a másik megvádolttal karöltve?
    Tudod mi történne a világnak a jobbik felén ezekkel a szarokkal, ugye?
    A gengszertváltás óta felállt összes kormány sara ez barátom! maszop, szadesz, fütyesz. Egy kutya mind és egyik sem jobb a másiknál.
    A térség összes országa, akik valaha mögöttünk kullogtak, már rég elhúztak mellettünk és integetnek vissza.

Kíváncsi leszek ma André Goodfriend sajtótájékoztatójára.
  • Her Laca
    Így van.kb 12 ezres lenne korrekt ár.Annyiért megvenném én is aztán majd lesz valami .De lesz az még ingyé is ne félj. karácsonyra garantálok egy árcsökkentést:) ert nem hinném,hogy tolonganának a vásárlók.Aki meg akarta venni az már rég megvette,aztán már ki is szorakozta magát vele,és ott pihen a sarokban lásd sakkay is csöndben van mostanság inkább helizik:) Ha a Clod ból indulok ki akkor van kb stabil 500 fő akik multiznak,na kb ezek azok akik potenciális felhasználók a jövőre nézve ,,aztán ott vannak azok akik sose csak a kampányokat nyomják.Egyszer végig tolja oszt ennyi volt azért meg sok a 24 ropi.Eleve nincs nagy közönsége ennek és buták voltak,hogy a wartündéres vonalat célozták meg ,mert azoknak is sok ez az összeg ráadásul ott tengernyi a gép és kedvükre fejlesztgethetnek a népek.Ez csak a fanatikus szim rajongókból tudna megélni ,vagy ha egy régi IL2 es élményt hozna ,de az is idő lenne.Üzletileg szvsz bukta ez akárhonnan nézem.Pedig lehetett volna ebből jó is.
    Ha a TF így folytatja és valóban jön új térkép ,gépek stb akkor a 3*7 le is húzhatja a rolót.
  • Her Laca
    Hogy ki? Megmondom én neked. A mindenkori magyar kormányok.És miért? Mert nincs érdekvédelem ebben az országban,azaz van csak az is mutyis. Mert nincs meghatározva egy normális minimál bérezés.Nincs meghatározva egy szakmai bérezés.Nincs szakszervezet sehol,ami van az zszínház.Mert olyan jogosítványokat adnak a multiknak ,hogy azt csinálnak amit akarnak.
    És a fidesz sem kivétel ez alól.Egyik sem az. Árak nyugati színvonalon,bérek Indiai.Azért él a paraszt,hogy fenntartsa magát ,a minimális szinten.
    Ruhát a bolha piacokon a turkálókba vesznek az emberek,már eszükbe sem jut bemenni egy ruha boltba.Bárki bármit mond ez az ország úgy szar ahogy van.Mért van az,hogy nyugatabbra ugyan az a bank jóval kevesebb kamatra adja a hitelt mint itt? De még az OTP is!!! De lexarom az egészet.
    Ha a lidl-t hoztad fel példának akkor miért van az,hogy Bécsben megközelítőleg ugyan ezek az árak vannak a termékeknek?És 10x es a fizetés?
    Érdekes,hogy ott így is megéri?
  • LeonSilver
    Az a helyzet, hogy ugye sakkay mindig megvádol minket :D , hogy divatból szidjuk a BoS-t. Pedig nem.

Őszintén mondom, hogy én megvenném szívesen, de nemhogy 24e Ft-ot nem ér a drágább verzió, de még 15-öt sem.
    Ha a drágább lenne 10 vagy max 12, megvenném. De 24K-t, néhány géppel??
    Be vannak ezek baszva, nem kicsit.
  • Her Laca
    Tudod mit? Ír már mindenki mindent , megy az ötletelés jobbról balról,a végén jól összekuszálják a szálakat,hogy még véletlen se lehessen kibogozni.Aztán szépen elfelejtődik minden.
    Xarni rájuk.
    Ekézzük a BOST! az a biztos:) Ahhoz legalább konyítunk.
  • artivizsla #79248
    Laca : Ki a hibás azért, ha a bécsi Lidl-ben 10x annyi a fizetés, mint a budapestiben és itt a Lidl helyett írhattam volna bármelyik külföldi tulajdonú céget ?

asw27 : Horn bátyó anno eladta a gázszektort 250 milliárd Ft-ért, majd az új tulajok kivettek és kivittek a rendszerből 750 milliárd Ft-ot. A második lépésük majdnem nagyobb baj, mint az első, ha érted a különbséget.
  • Willenbrock
    Érdekes adalék a "korrupciós" botrányhoz.
    Elejétől fogva sejtettem,hogy a náci konferenciájuk provokáció volt.
  • Solt
    Inkább majd akkor szólok, ha diktatúrában élünk majd... ;)
  • Solt
    Erre a stílusra nincs szükség, köszi.
  • Her Laca
    Ezen besírtam
    "Ezen felül bevallottan nem hardcore pilótáknak szánják (az egyjátékos hadjáratban pl. egy kitalált század névtelen pilótája vagy, aki XP-t gyűjt, "level"-t ugrik és "kilockol" felszreléseket, fegyverzetet a gépekhez miközben kitalált kitüntetéseket gyűjt - mindezt úgy, hogy amíg offline nem szerzed meg, addig online sem használhatod)"
    Meg is van a válasz amiről múltkor beszéltünk.
    Sim és a level-kilockol,XP-t gyűjt ,az számomra nem összeegyeztethető fogalmak.
    És mindezt 20 -on párezerért.
    Lesz ott vakarózás én azt hiszem nem is olyan sokára.
    Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.10.23. 22:23:46
  • Her Laca
    Na megmondtam vagy megmondtam?
    Mán megint
  • LeonSilver
    Tom a DCS totyikban írt fasza összefoglalót a BoS-ról.
    Érdemes elolvasni.
  • 77pxdumbo
    OK Akkor szólj, ha szerinted már a demokráciában vagyunk.
    Addig inkább offoljuk szét a topikot és beszéljünk a repülésről
  • Her Laca
    Jaja. Azok a retkes Usákok,meg Németek, Angolok ,Franciák stb ugatnak itt nekünk ,akiknél szárnyal minden, náluk meg csak kb 10x es bért kapnak 10 ed annyi melóért a népek ,meg kevesebb az adójuk is oszt nem is lopnak annyit a politikusaik.Mi a retkest képzelnek ezek,hogy csak úgy beleszóljanak a dolgainkba:)Mikor szarba vannak ,persze mi is ,csak ugye a mérték más. Ők bokáig ,mi meg szájközépig:)Azt a betyár mindenit nekik:)
  • asw27
    Azt hiszem, tényleg nem érted és reménytelen dolog azt remélni, hogy valaha meg fogod érteni.
  • artivizsla #79238
    Na, mondjuk, nem is volt eddig szokás, hogy ne csak az emberektől vegyen el az állam, hanem ahol ténylegesen is van korpalé és azt is meg tudom érteni, hogy ez a gombóc fenn akadt sok cég torkán, oszt meg is akarnak tenni mindent azért, hogy ez a szokás ne nagyon honosodjon meg kis térségünkben tartósan.
  • Her Laca
    Nem tom:) De az biztos,hogy most az aktuális széljárással szembe állunk és próbálunk vizelni. Oszt majd csodálkozunk,hogy a nyakunkba kapjuk az anyagot.
  • sakkay
    Akkor nem gyújtom meg..