91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Zpogi
    Igen láttam, válaszoltam is :)
  • Seaweed
    Ugyse lesz ingye' mert meg a vegen a sok fanyalgo is rakap..es hova lesz e vilag akkor?!
  • Fürtös
    Pogi privát ment!
  • feca1229
    :-DDD
  • Zpogi
    OFF:
    A Scapa Flow szellemflottája
  • Her Laca
    Már 13? Nocsak nocsak:) nem rossz egy 10 est csúszott kerek pár hét alatt,na még egy két hónap oszt ingyé osztogatják.
    Úgy látszik elmaradt a nagy eladási rekord:))Hú de gonosz vagyok.
    Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.11.20. 20:40:36
  • PhantomAss
    már volt ez a videó :)
    amúgy steamen 13e ft-ért meg tudnám szerezni a deluxe változatot, minden géppel, de sajnos az is sok érte, legalábbis nekem.
    Max 5e ft amit adnék...még várok
  • sakkay
    Nem nagyon követed a fórumot ugye?
  • citroface
    Én nem tudom miért bántjátok a BOS-t. A fizikája mesés , a he111 300 km/h-ról kényelmesen loopingol.... 22 ropiért abszolút megéri az az 5 gép.
    Itt van még pár reklám videó akit még nem győzött volna meg.

• sakkay
  • Her Laca
    Ok:) Legyen igazad:) Nekem olyan mind1 ,hogy ütközéskor mit csinálnak,pláne a BOS mert Jusztse foglalkozom vele:)
    Várom mikor rúgják ki őket az 1C től.:))) Vagy megvették az IL2 jogait ? Akkor is le velük:)

Azt megnézném,hogy amikor a fókák taszigálják egymást az életben vaj mit csinálna a szárnyvég :) Azért ezek a vasak már nem lepkefing súlyúak voltak, pláne ha valaki látott szárnyszerkezetet az el tudja képzelni mi is történhet a valóságban. Ennyit erről a híres földi fizikáról.
    Uff.
    Főldmíves vakítás semmi több.
    Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.11.20. 17:17:12
  • sakkay
    Szerintem BOS, ROF a sorrend, de ezen nem veszünk össze, mert nincsen különösebb jelentősége. De azért hidd elhogy így van, mert sokat teszteltem mind a kettőt, messze jobb a bosé'. Akkor jön elő főleg, ha tereptárgynak, vagy netán gépnek' ütközöl.
    Laca az hogy miket képes modellezni a földön az engine, az rengetek mindent jelent(het) a szimuláció egyéb területein is...az egy más dolog, hogy egyenlőre azt ahol igazán fontos lenne nem fejlesztik.
  • Seaweed
    Da-da taran! Meg leszecskazom a svancat mint a pinty!
    Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.11.20. 17:03:41
  • PhantomAss
    fizikát tekintve a RoF, BoS, CloD a sorrend ebben az ütközéses tesztben (szerintem), de mint Laca is mondta ez nem fontos.
    Itt is jól látszik hogy a ROF fizikát ráhúzták a BoS-ra azt hali
    az igazság valahol a kettő között van: a BoS-ban a két fóka simán elpöcköli egymást, ez a valóságban tuti sérüléssel járna (az 1. vh-s gépeken viszont működhet a dolog)
    a CloD-ban pedig egy lepkefingtól letörik a szárny, szintén nevetséges
  • Szepy2884
    de a sérülés modell is sokat elárul egy szimulátor színvonaláról nem csak az fm. Hiába van über fasza fm ha a dm egy vicc. Annó a zil2-ben is voltak kiábrándító dolgok, amik ugyan apróságok voltak de még is ciki volt
  • Lacusch69
  • Szepy2884

érdekes konklúziót vonhatunk le ebből is...
  • Her Laca
    De könyörgöm:) Orosz vagy é ,hogy izgat ez az ütközés valami? Évente kb 1-2 alkalom,hogy koccantam valakivel,szerinted ez mennyire érdekes?
    Nem taranolunk mi:)))
  • sakkay
    Nekem pl. ez lenne a legnagyobb fájdalmam a programmal kapcsolatban-ha tényleg-nem csinálják meg jóra az fm-et. Mármint, hogy itt van többek között ilyen ütközés modell, mint alap, és kuka az egész, ha nincsen jól belőtt fm hozzá.
  • Her Laca
    Ez legyen a legnagyobb örömük:) ,hogy ezt jóóóól megcsinálták.Jelzem ki a retket izgat ez ,hiszen nem szokásunk ütközni sem a levegőben sem a földön,fákat is csak 6-8 K ról látok:)
  • sakkay

Nem vitaindító, aki gyakran jár ide tudja mi a helyzet, de érdekes videó, hát berakom
  • croatianus
  • lala42

Egy kis művelődés.
  • Her Laca
    Azt is.:) De abból van elég:)
  • Szepy2884
    Tényleg Laca, múltkor nem úgy volt hogy te pipákat gyűjtesz?
  • Seaweed
    Tényleg szép ez a pönge
  • Solt
  • sakkay
    Nagyon szép.
  • Her Laca
    nem bánják
  • croatianus
    Persze, hogy olyan mint a Birds of Prey, hiszen abból lett tovább fejlesztve. Úgyhogy, ha így nézzük még van is köze az Il-2 frencsájzhoz.
    De nem csak ennyi! Múltkor TS-en mondta Tom, hogy a Gaijin megkapta annakidején az 1946 összes FM-jét. Mondjuk, erre magamtól soha nem jöttem volna rá:)
    Hát igazi szim nem lesz soha, ez tény. Ami a legjobban meggátolja ebben , mint már írtam, a motor. Kicsit olyan mintha bazinagy filmgyári műteremben repkedne az ember. Illetve nem is kicsit, mivel nincs rendes horizont, hanem egy hengeres kulissza fut végig körbe. Egyszerűen nem erre találták ki. De ennek ellenére tényleg folyamatosan dolgoznak rajta, és a kezdetekhez képest rengeteget javult. Csak egy példa: az elején a felhő olyan volt, hogy minden átmenet nélkül tűnt el előled egy gép, ha belerepült. Jelenleg, rengeteg próbálkozás után, tökéletes az átmenet, pont ahogy kell.
    Úgyhogy - fenntartva, hogy valóban nem lesz belőle soha az a szimulátor, amit a "komoly szimesek" oly régóta várnak - ebből a tabu státuszából szeretném rehabilitálni. Mert két dolgot mindenképp el kell ismerni: Az egyik, hogy nem kétséges a fejlesztők jó szándéka a virtuális repülés iránt. A másik, hogy egy valóban zseniális koncepcióval találkozik ez a szándék, amivel a zsíroskenyér gondjaikat is megoldják, és a folyamatos fejlesztés is finanszírozva van, anélkül, hogy bárki hajtaná őket. És a legfontosabb: anélkül, hogy bárkit átvernének. Összehoztak egy olyan rendszert amiben én nem érzem a pénzsóvárság leghalványabb illatát sem, és mégis működik.
    Ha nem is lesz belőle "a" szimulátor, egy egészen vállalható "light" szim még összeállhat belőle, ha sokat barkácsolják.
    Olyasmi, amit legújabb ötletük szerint a 777 akar csinálni a BoS- ból.
  • Caterpillar
    Remélem nem bánjátok, Laca úrtól kaptam a minap. Köszönöm itt is:

• Seaweed
  • sakkay
    Ja, tényleg azt is loptak már tőlem is. Marha dühítő tud lenni.
  • LeonSilver
    Én Isten bizony visszahoznám a kézlevágást! Nekem két bringámat lopták el. Lezárt biciklit, lezárt pincéből.
    Elméletileg zárt lépcsőház. Azért elméletileg, mert sok idióta barom beenged minden ótvart.
    Rendőrség - feljelentés - nyomozás megszüntetése - aztán vissza nyomozati szakba, mert meglett az elkövető (bringa nem) - bíróság - ítélet - ha kártérítést akarok, indítsak külön polgári pert - nevetséges az egész!

Lámpát?? Abolt előtt szokott lenni a bringám, ahol dolgozom. Ha olyan az idő, akkor a nyeregre ( Selle Monte Grappa Argo) egy nylon táskát szoktam tenni, hogy ne legyen vizes. Hát baszki! Van, amikor még azt is ellopják!!!!!
  • sakkay
    Én is elmondom.
    Törjön el a keze annak a rohadt faxszopó kis gexinek, aki kb 7 perce lelopta a lámpát-nem is rosszat- a biciklimről!
    Nem tudom hányadik(amit leloptak), de ez most direkt olyan, amit nem lehet csak simán levenni-erre letörte....
  • PhantomAss
    én próbáltam a tündért, kb fél órát játszottam vele, annyi elég volt nekem. Ingyenes játéknak kiváló, de kb. olyan mint az il2 birds of prey.
    Olyan konzolos fílingje van.
    Vannak a tündérben jó dolgok, szép, sok gép van, eléri a kezdőket, azokat akik nem akarnak belemélyedni, annyira nem kemény vonalas szimesek.
    Ebben nincs párja.
    De részemről ennyi, sajnos a komoly szimek közül kiesik a BoS-al együtt.
    Természetesen nem szólom le azt aki azzal játszik, főleg hogy én is kb 4-5 éve nem repültem online.
    Senkit sem akarok leszólni, a lényeg hogy mindenki megtalálja azt a szimet ami leköti.
    Ez a fórum emiatt is jó, itt mindenki elmondhatja a véleményét.
  • croatianus
    "Úgyis régen védtem a BOST"
    Azért az megvan, hogy már nem a CloD-al és DCS-el, hanem a WT-el szemben?!
  • croatianus
    Nyilván, a hatás kedvéért, egy "kissé" túloztam. De a lényeg a már-már abszurd humor, hogy miközben a vártündérrel jobb híján kínlódó arcok a BoS-ról, mint egy végre majd überalles II.vh szimről álmodoznak, a 777 megcélozza a Gaijin árkád-közönségét.
    És közben meg a vártündér esetleg szép lassan előlép valódi szimként IS. (Persze ez az engine korlátai miatt valójában lehetetlen)
  • sakkay
    Csak a végére reagálnék. Úgyis régen védtem a BOST
    Szóval ilyen anomáliákat mint az általad említett vidi, minden szimulátorról találsz jó fikázós' humor videókat a youtubon. Mármint igaziról, úgymint DCS, CLOD. A Jelenlegi szimek közül, csak a bosnak van fizikai fa modellezése, és a legjobb! a földön lévő mozgás és ütközés. Az egy más lapra tartozik hogy ez nagyon kevés , és jelen állás szerint a 777 elbaxta a leglényegesebb dolgok többségét, és ha nem hoz komoly változást a hozzáállásába bukik a projekt. És egy dologban biztos lehetsz. A wártündérnél a jelen állás szerint is lényegesen jobb az FM. Nem egy kategória.
  • croatianus
    Nem érte károsodás a lelkemet, és tudom, hogy tabu téma, de ha már szóba került - az igazság kedvéért - csak elhelyezném a megfelelő helyre a szimulátor-repülősjáték panorámában a Vártündért.
    Én majd egy évet elszórakoztam vele.
    Mint sokan mások, én is az 1946-al fertőződtem meg (na jó volt előtte egy kis Wings Over), viszont mivel akkoriban nem volt netem (de talán önbizalmam se), csak offline nyomtam, nem mintha nem élveztem volna szerfelett módon úgy is. Jelenleg is fenn van a gépemen, és néha nosztalgiázom vele (a legutóbbi patch óta brutálisan jók az AI-k!).
    A Clod-ot egyből megvettem lemezen, amint 4k-ért kezdték nyomni, és ugyan nem ért készületlenül, de azért nem esett jól, hogy teljesen élvezhetetlen, és az egy dolog, hogy a talán nem elég erős gépemen, de, mint kiderült, atomerőműveken is... mindegy, fiókba rak.
    Továbbra is 1946 (néha LOFC, FSX), egyre ritkábban, továbbra is offline, nagy Il-2 társadalmi élet lecseng, kimaradtam...
    És akkor jött a Vártündér, ingyé van, gondoltam, kipróbálom, és így "repültem" először online. Nem igen volt más.
    Számomra egyből egyértelmű volt az elképzelés: meglovagolni a vérpistike áradatot, hogy létrehozzanak egy valamiféle "light simulatoristic" dolgot, amit azért a lehetőségekhez képest igyekeznek közelíteni egy szimulátorhoz. Hogy ez a titkos szándékuk, az két dologból egyértelmű: Az egyik, hogy az ún. "simulator battle" (egy időben "full real battle") módra üzletileg semmi szükségük, hiszen a játékosoknak mindössze 1%-a(!) használja. Ráadásul - ha ez még egyáltalán számítana - ezek nagyrésze nyilván egyetlen kanyi befizetése nélkül nyomja (és még folyamatosan rinyálnak is, hogy ez nem így repült, az meg nem úgy...), ugyanis bármiféle prémium nélkül is gyak. bármi hozzáférhető, csak lassabban, ami meg csak véristvánoknak szempont. A másik pedig, hogy, ugyan igencsak lassan, de mégiscsak folyamatosan csiszolják a repmodelleket. Amikor nyílt béta lett, alig egy pár gépnek volt még sajátja, a többi töltelék, csak legyen valami. A pénzt már így is hozta, vérpisti leszarja, csak berregjen, meg ratatázzon. Nekik be kell rakni időnként új gépeket, amiket meg akarnak gyorsan szerezni, úgyhogy a lemaradás időnként reménytelennek tűnik, de mégis dolgoznak rajta folyamatosan. Azokon is, amelyekről már azt gondoltuk, késznek tartják, és reménytelenül úgy marad. Pedig a másik két módhoz, ami a pénzt hozza, nem igazán van szükség rá, mert - ugyan ebből a repmodellből - de olyan mélységesen le vannak butítva, hogy azok a finomságok, amikért az graf.motorral küzdenek, ott teljesen irrelevánsak.
    Fél év után ránéztem a minap, és meglepődve tapasztaltam, hogy jó pár dolgot kijavítottak, ami engem már tényleg rohadtul idegesített anno.
    És marhára ráérnek, mivel, ahogy ez immáron divat, ez egy örök béta. Csak arra kell figyelniük, hogy a vérpityuk megkapják a kaját a pénzükért, tehát folyamatosan kell csorgatni az új tartalmat, de azt meg van miből, hiszen az eredeti terveik, olyan grandiózusak, hogy azt esetleg tíz év alatt, ha meg lehet valósítani (már ha egyáltalán meg lehet). Ugyanis az eredeti végcél kombinált háború földön, vízen, levegőben, 300x300 km-en (ennyi a motor limitje). És akárhogyis, igazán nem csúnya grafikával, ami simán elfutott gyak. maxon azon a konfigurációmon, amivel a Clod diavetítésnek is rossz volt. Mondjuk, olyan igazi határtalanság élmény, mint egy rendes szimulátorban, az sajnos nincs, ezt tudja a motor. Na de hát eredetileg egy zsékategóriás fantasy-játékot hajtott, ahhoz képest ez se semmi.

Kijöttek a TF patchek, beszereztem egy rendes VGA-t (mondjuk egy proci se ártana), úgyhogy végre itt van számomra is a CloD, és tényleg össze sem lehet hasonlítani az élményt. Szinte egy szertartás, amiből viszont valahogy elég is egy héten egyszer-kétszer az a kb három órás adag nekem. Mellette simán eltudok képzelni néha egy kis lazulást Vártündérrel, ha még dolgoznak rajta kicsit (egy-két évet).

Persze bújtam a WT-fórumot is, és ott a hisztérikus repmodell-rapliknak mindig volt egy reménykeltő konklúziója, hogy nem baj, ha majd kijön a BoS, akkor majd jól itthagyjuk a pcsába ezt a sz@rt.
    Az a pár ember, akikkel TS-en együtt vártündéreztem (azt persze nem tudom, hogy mi számít "komoly szimesnek" de mind 1946-ot megjárt arc), és együtt hőbörögtünk, köztük is gyakran hangzott el: na nem baj, majd a BoS.

És akkor kényszeredett vigyorral kell néznem ezeken a BoS videókon egy olyan repmodellt, amit tán még a Vártündér töltelék FM-je is megszégyenít!
    Ja, és TELJESEN INGYEN! Ütközésmodelles fákkal :)

(Elnézést az esetleg indokolatlanul hosszúnak tűnő bejegyzésért, de ez kikívánkozott belőlem.)
    Utoljára szerkesztette: croatianus, 2014.11.18. 22:19:04