91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Dns5000
    Kedves Lecso meg a tobbiek :P

Hat lehet hogy tenyleg nem ugyan azzal a jatekkal jatszunk, mert nallam a bf109 sokkal jobban nyer magassagot, es meg a segsebessege is jobb de max ugyanakkora. A la5 siman utoleri az fw-t.
    Mindennel emelkedve emelkedve szoktam fordulni erre mar rajottem, igy sokkal kissebb a forulo ive, plussz magassagot is nyersz vele. De az fw-nel ilyenkor nagyon visszaesik a sebbesseg, bfel sokkal jobban megy a magassag nyeres. 400-500 nem is lehet fordulni !!! egyenesen 110%+mw50 megy vagy 510-520at szegeny fw.
    A radiator becsuk meg minden es ugy ernek utotl az orosz gepek, hogy meg pislogni sem tudok.
    Bf-el siman tudok la5-ot gyilkolni, yak3 meg la7 mar elegge izzaszto dolog de lehetseges.
    De nagyon megneznek par tracket la5, la7, yak3 ACE AI ellen!!!!
    Seaweed kuldott mar la5 ellen amiben turnfightol es meg nyer is , amit nem ertek :P. De jo kis energy figtot szeretnek latni, ugy hogy 500al fordulsz. Megy hogy lehagyod a la5,yak3 at.
    Irtam mar, hogy szivesen mennek multizni, csak szar a netem ezert nem tudok, igy marad a gep ellen valo jatek :((.
  • VO101 Lecso
    Kedves Dns5000!

Te valamit nagyon benéztél! A fóka sokkal gyorsabb, mint a messzer, sőt a korabeli orosz vadászokat is veri sebességben. A te problémád sztem abban áll a fókával, hogy ugyanúgy akarod repülni mint a messzert. Na ez nem fog menni. Ha úgy harcolsz vele, mint a 109-el, akkor meghalsz. A FW sokkal inkább energiaharcra termett, mint a Me109.

-6000 felé ne menj vele.
    -Támadás előtt mindig gyorsíts szintben, ha nincs legalább 1000m magassági fölényed. Inkább legyél gyors szintben, mint laffogjál az ellen felett 500 méterrel.
    -Gyorsíts, támadj, és szintben távolodj el, majd kicsit emelkedve fordulj meg és támadj újra. A FW nagyon jól gyorsul. 400 felett a sebesség gyorsabban nő, mint bármelyik másik gépé.
    -Ne hagyd a sebességet 350 alá esni, mikor harcolsz. Efelett ugyanis sokkal dinamikusabb fodulókat lehet csinálni. 400-500 között egyik gép sem tud olyan szűken fordulni, mint a fóka, amellett a sebességét nagyon tartja, ha nem húzod túl.
    -Ha szarban vagy, radiátor becsuk, 110%, és enyhén süllyedve húzzál el. Nem fognak utolérni.

Próbáld ki ezeket, és meg fogsz lepődni.

Ja! Amiről te beszéltél az nem engine fighting, hanem energy fighting. :))

Minden jót!
    VO101 Lecsó
  • [NST]Cifu
  • neuro
    Én mondtam már neki, hogy jöjjön be egyszer Hyperlobbyra és ott tesztelje le az elméleteit
  • Vlala #1667
    Köszi az infót!
    Durva egy gép lehetett, mennék vele egy kört! Ahogy fordítom a szöveget, a pilóta és a másodpilóta/navigátor felváltva vezették. Képzeljétek, ha összekap valamin a két pilóta, és az egyik haza akar menni...
  • [NST]Cifu
    Az fw-k meg a legszarabb gepek a jatekban azokat minden megveri...

LoL!!!!
    Ezt ugye te sem gondoltad komolyan?
    Vagy csak szimplán nem játszottál még a játékkal?
  • neuro
    Szerintem mi nem ugyan arról a játékról beszélünk...
  • Dns5000
    bf-nel tuti nem fordul jobban es magassagot sem nyer jobban, a vegsebessege is sokkal kissebb. Az fw-k meg a legszarabb gepek a jatekban azokat minden megveri, de meg azok is gyorsabbak a mustagnal. Szoval nallam hatulrol a 2 helyen van a jatekban a kb 40 gepbol, persze a sajat kortarsaival osszehasonlitva nem a 39es gepekkel. Esetleg meg a me262 rosszabb nalla, akkor mondjuk hatulrol a 3. .
  • koppim
    BF 109 típusaival, a többi gépnél tényleg nemnagyon venni észre a javulást.
  • Nemcso
    Ha érdekelnek más amerikai géptípusok is : USAF museum
  • neuro
    F-82 Twin Mustang volt a neve. Koreában használták csak.
    Volt egy másik Twin Mustang változat is, aminek a két törzse közé radarkupolát építettek, az éjszakai vadász volt.
  • Nemcso
    Ja ne tévesszen meg a P-82 - F-82 néveltérés.
    A típus keresésnél P-82 a típus megnevezése.
  • Nemcso
    VLala !

Amit Te leírtál az a P-82 -es : North American F-82 "Twin Mustang"
  • Vlala #1658
    Sziasztok, hallottam, hogy volt egy dual Mustang is (asszem P81-nek hívták) +Ez távolsági vadász volt, összeépítettek két Mustangot egy közös szárnydarabbal. Erről lehet tudni valami közelebbit? (még egy régi Kolibri zsebkönyben láttam)
  • neuro
    Hmm a Mustang nem túl jó gép? Ez azért így egy kicsit erős volt... Szerintem fordulózásban sokkal jobb, mint a német gépek, B&Z-ben pedig legalább olyan jó, mint a Messzer. Ráadásul egyformán teljesít földközelben és 8000 méteren is. Az egyik legjobb "általános célú" vadászgép a játékban.
  • Dns5000
    milyen gepen nezted?
  • Dns5000
    hmm, nekem harc kozben mindig 2500 felett van ha auton hagyom akkor is. Felszallashoz meg felesleges alligatni,anelkul is fel lehet szalni.
  • koppim
    propeler pitchet alligattam de nem vettem nagyon eszre semmi kulonbseget.

Szerintem nagyonis észrevenni, sokkal gyorsabban felgyorsul a gép felszállásnál. 2500-felett kel tartani a fordulatot, akkor húz legjobban a motor.
    Korábban énis auto-n hagytam, de rájöttem, hogy így jobb.
    A teljesítményt csak 100 %ig nyomom fel max, de csak ha nagy sebesség kell, amúgy elég a 75 % is.
  • Dns5000
    Mostmar rajottem az engine fighting lenyegere. Tenyleg van eselye a bf-eknek is. De az fw-ket meg minig nem ertem miert ilyen lassuak, lassabbak mint a bf, la5 siman lenyomja oket engin fightban is. Egyetlen pozitov dolog, hogy nagy sebessegnel jobban fordul, mint a bf , persze ilyenkor meg kimegy az ember fejebol a ver.
  • Dns5000
    propeler pitchet alligattam de nem vettem nagyon eszre semmi kulonbseget, ha nagyon leveszen akkor negativan hat a sebbessegre. Alapbol 100% van minden gepen ahol nem automata, fw-knel siman lehet 100% tettni semmi nem valtozik. Egyegyedul a bfnel lehet tonretenni a motort vele de ott nagyon gyorsan. Jelentos teljesitmeny novekedes meg biztos nem lehet kicsikarni az allitgatasbol, szerintem meg minimalisat sem.
  • Dns5000
    van mustang nem tul jo gep, se nem gyors, se nem fordulekony, de a 6 .50 caliberu geppuskak szep nagy teruletet beszornak, ezert konnyu vele celozni
  • 505thZajcev[PT]
    Online-ban a szimulacio merteke a servertol fugg, akkor te azt nem tudod allitani ,csak akkor ha te vagy a server, vagy AI-val jatszol.
  • Kata
    Az jó!! :D Majd az online játékban is lesz ilyen kapcsoló? Töltényhüvelyekkel szeretném bevetni a földet. :)
  • cifuatwork
    Ez esetben javasolhatom a "Dificulty" menü "Unlimited Ammonution" kapcsolóját :)))
  • Kata
    Mustang van benne? Jó gép a játékban?
  • Kata
    Nem, én le akarok lőni majd mindenkit.
  • FREAK
    lövöldözős.... amíg el nem fogy a skuló, ami elég hamar beszok következni, szóval csínján kell vele bánni :)

de ha nem szeretsz lőni, repülhetsz bombázóval is, azt csak vezetni kell :)
  • Vlala #1644
    Senki nem születik pikótának (csak a keksz) először a Neked megfelelő szinten kóstolgasd a gépet, aztán fokozatosan emeld a tétet. Egykettőre úgy bele fogsz jönni, hogy sorra nyered a multis légicsatákat :-)
    Az AEPet én Losoncon vettem meg, kaptam is hozzá szlovák nyelvű kézikönyvet gratis... a képek szépek benne, de a szövegből egy szót sem értek.
  • 505thZajcev[PT]
    Igen itt legiharc megy, de ha nagyon nem megy, lehet visszavenni a szimulaciobol, ugy szinte meg konnyu is.
  • antijedi
    ebben nincs nagyon rádiózás meg navigáció, vagyis nem kötelező :)
  • Kata
    az még ment, meg fordulózgattam óvatosan, de az ilyen szél, meg navigáció, meg rádiózás, meg a többi nyalánkság már kifogott rajtam :) De azért lehet, kipróbálnám, bár ezek a lövöldözős játékok nem mennek nekem annyira. :)
  • antijedi
    pedig az alap repülési dolgok abban sem nehezek, padlógáz azt kész :) tényleszálás már rázos meg iylenek de idővel bele lehet jönni :)
  • Kata
    köszönöm, már próbáltatták velem, igaz csak a 2002-t, de felülmúlta képességeimet a program. :))
  • antijedi
    amugy ha már veszel joy-t szerezd meg flight simulator 2004et is, szerintem téged az is érdekelne (polgári repülőgép szimulátor)
  • antijedi
    nagyon élethű de mégsem az
    magához a repüléshez elég anyi hogy gázt maxra és probálod ugy rángatni a botot hogy ne meny stallba :)
  • Kata
    Majd veszek egyet. De azon felül. Úgy értem, ha nagyon élethű a gépek repülési fizikája, akkor elég nehéz lehet irányítani. Nem?
  • 505thZajcev[PT]
    Van joystickod??? mer azzal nem nehez ,de billel izzadni fogsz!
  • Kata
    ha nem nehéz az irányítás, akkor igen
  • FREAK
    komolyan érdekel a dolog?
  • Vlala #1632
    Láttam magamnak il2skinsdotcomon Heinekenes skint a He11-eshez :-)
    Már készülnek a karbontörzsű és -szárnyú gépeim, majd felpakolok egyet-kettőt.