91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Ez egy sci-fi TV sorozat, Angliában elég népszerű, különösen ez a színész aki a címszereplőt játszotta (régen).
  • LeonSilver
  • LeonSilver
    Wiki
  • repvez
    de
  • LeonSilver
    Ezt most ugye nem komolyan kérdezed..?
  • repvez
    Akkor már csak az a kérdés ki az a dr. Who ?
  • VO101Tom
    Valamelyik angol srác ismeri a színészt (nem TFS tag), aki meg volt olyan rendes, hogy felmondja ezt az egy perces szöveget teljesen grátisz. Szerintem is hangulatos lett
  • Lysandus
    Az túl könnyű lenne! :)))

De ezek szerint van, aki elolvasta és megosztotta velünk. Köszi! :D
  • Paladin
    "Team Fusion Simulation would like to thank our voice over talent, non other than former Dr. Who, Mr. Colin Baker."

Kérdés előtt olvasni? ;)
  • Lysandus
    Jó lett!

Ki az aki beszél? Kinek a hangja?
  • VO101Tom
  • zmok
    Ne engedd el!
    Kb. tíz év után telepítettem újra az 1946-ot, egy Fishyyy nevű Youtuber ,,hatására" .
    Imádom a Csendes-óceáni, és a CBI küldetéseket!
    Nem azt mondom, hogy nincsen jobb, de engem még most is leköt, és szórakoztat.
  • VO101Tom
    CloD-ban egérgörgőt natívban nem lehet gázkarnak használni, viszont régi il2-vel ellentétben a fékszárnyat CloD-ban tényleg a repülőgép fékezésére használod, fordulóharcban nincs értelme mert igaz, hogy a felhajtóerőt növeli, ezzel szűkíted a fordulót, viszont a légellenállás növekedés miatt a sebességet is sokkal előbb eldobja és mint tudjuk a corner speedhez a fenntartható legmagasabb G szükséges, aminél a sebesség négyzetesen, a forduló sugara viszont csak egyenesen arányos, ezért ívelőt, fékszárnyat dogfightban sosem nyitsz. Mármint ha nem akarsz ernyőn lógni minél előbb Egy esetben van értelme, ha valaki után lógatsz, és még az utolsó pillanatot is ki akarod húzni, akkor pár pillanattal később esel át ha fékszárnyat nyitsz. Egyébként csak fel és leszállásnál használod, tehát a gázkar +- -t nyugodtan lehet jobb/bal gombra tenni, ha az kell, bár a korai meszáknál a légcsavar állásszög állítás az, amit a lggyakrabban használnál, E4 fölött ezek automatizáltak.
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2020.07.04. 16:45:21
  • kri_1219
    Köszönöm! Szeretnék multizni :)
    Azt nem tudja valaki esetleg, hogy a Blitz-nél ezeket be tudom-e állitani:
    A régi Il2-nél mivel gázkarom nincs azt az egér görgőjére állítottam be, a fékszárnyakat meg a jobb és bal egérgombra (fel-le), erre nem találom a lehetőséget a Blitz-nél, pedig elég fontos lenne ezeket beállítani, hogy kézre álljon és ne a +/--t kelljen nyomogatni.
  • mustangdc3
    A box sorozat szebb grafikailag és fejlettebb is a 46nál de nem szimulátor szintű, mint a blitz. Most hogy jön a Tobruk nem tudom hogy mennyien maradnak majd a box-nál.
    Ha nem akarsz multizni a boxal akkor a kampányokat esetleg géptípusokat külön meg kell majd venned játékon belül. Nem feltétlenül drágák ezek csak tudd, hogy nem tartozék alapból.
  • kri_1219
    Köszönöm. Én is így gondoltam.. :) Megvan a CloD Blitz is de azt annyira nem szeretem, nem tudok rajta 1-2 dolgot beállítani olyanra, mint a 46ban megszoktam meg nekem az E4 nem jön be. Ezek szerint akkor be kell szereznem a Battle of Stalingrad sorozatot.
  • mustangdc3
    engedd el.... már a clod is majdnem 10 éves ami a 46 után jött szerintem senki nem foglalkozik már ezekkel.
    Hardver és szoftver szinten is sok fejlődés történt azóta, kompatibilitási problémákon keresztül rengeteg oka lehet annak, hogy nem megy rendesen.
    Nekem például megvan a pokoli szomszédok 1-2 mert imádtam anno azt kis játékot de nem megy az új (4éves) konfigomon.
  • VO101Tom
    Szorri, de részemről én passzolom a kérdést. Aki a hadjáratot kiadta, azon a fórumon érdemes próbálkozni.
  • kri_1219
    Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni, bár gondolom az Il2 1946 4.13.4-et már senki se használja itt :)
    Letöltöttem pár dgen hadjáratot hozzá, amikre azt írták modok nélkül is indulnak, erre meg csak néhány indul és azok is pár bevetés után lefagynak. Ha kiválasztom és rákattintok a generálásra akkor egy BEEP hang lesz és nem történik semmi, vagy egy üres kék térkép fogad. Meg ha közben megy tönkre a bevetés utáni mentésnél akkor is ugyan ez van. Valaki emlékszik esetleg arra hogyan kellett ezt megoldani? Köszönöm!
  • PhantomAss
    Remek, köszi az infót, akkor meg is veszem.
  • VO101Tom
    A Blitz + Tobruk teljesen kompatibilis marad a "Blitz only" klienssel, ha a szerver nem használ Tobruk kontentet, akkor együtt is tudnak repkedni (viszont ekkor a Tobrukos játékos sem használhatja az új kabinokat, akkor sem ha az AI-ként a BoB térképen megvolt). Viszont ehhez az kell, hogy verziószám és a kapott peccsek is teljesen azonosak legyenek. Igazat megvallva bármit amit csinálunk Tobrukhoz, azt már különösebb ráfordítás nélkül is elérhetővé tehetjük a Blitz only játékosoknak, és bár contentet, gépeket, AI-kat, térképet, satöbbit nem kapnak ingyen, a játékot tovább fejlesztjük számukra is, remélve, hogy előbb utúbb megveszik majd a Tobrukot is.
  • VO101Tom
    Nem lesz fizetős, az új időjárás engine, a grafikai változások és a VR is ingyenes, sima patchként jönnek majd mindenkinek, annak is, aki nem veszi meg a Tobrukot.
  • PhantomAss
    Arról esetleg van infód hogy a vr update is fizetős lesz, vagy csak egy sima peccs? Mert ha az is fizetős lesz akkor inkább megvárom és akkor veszem meg egyben, ha viszont nem lesz fizetős akkor most megveszem én is.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2020.07.02. 20:01:22
  • Lysandus
    Csak már tartanánk ott! :-D
  • Lysandus
    Ok!
  • mustangdc3
    Ár van! 70 dollár lesz 15%os kedvezménnyel az első héten
  • VO101Tom
    Kell hozzá a Blitz, de a weblapon is gyakorlatilag steames kulcsot kapsz, amit steamen kell aktiválni, csak nem ott fizetsz érte. Amíg a steam store leszed 30%-ot, addig a máshol eladott kulcsok után jóval kevesebbet - ezért is tudnak a weblapos áruházak a steam árai alá menni.
  • Lysandus
    Teljesen új játék lesz (standalone) vagy kiegészítő?

(Mert nekem pl steames Blitz van, tehát ha kieg, akkor csak a steamről tudom beszerezni,)
    Utoljára szerkesztette: Lysandus, 2020.07.01. 17:12:06
  • VO101Tom
    Ami a vásárlást illeti, egyébként nekünk az a jobb, ha 1C-től veszik minél többen, ott valamivel olcsóbb is lesz, de nekünk még így is jobban megéri mert a Steam leszed 30%-ot az árból minden egyes eladás után.
  • VO101Tom
    A pontos kiadási dátumot nem tudjuk mi sem. Mindenki (1C is) minél előbb ki akarja már adni...
  • mustangdc3
    sorry de már nagyon várós az új kiadás! a box széria árkádabb és eléggé csaló orosz irányba....
  • mustangdc3
    nem még. steamen is csak kívánságlistára lehet tenni. az il 2 weboldalán még nincs fent semmi
  • Lysandus
    Csak átfutottam a hírlevelet, de azon belül, hogy még nyáron megjelenik nem írnak semmi konkrétumot, ugye? Illetve az árat.
  • Lysandus
    Ja, ja,ja!!!!
  • VO101Tom
    Megelőztél
  • mustangdc3
    Még idén nyáron megjelenik!!!
  • VDomino
    Summer Sale Is On!
  • Lysandus
  • LeonSilver
  • VO101Tom
    A 3D department volt mindig a legnépesebb, nem véletlenül :)