91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
nalyib #10673 hmm.. ez gáz, nekem is fél délelőtt kellett;Ð (Magyarázkodás: 1.22-ben nehezebb felszállni; ratyi volt a joyom; nem segített senki:D)
Igen, 1 év nagyon sok, nemrég másfél hét (!) után először majdnem földbe csaptam a gépet..új joyyal meg senki nem tud rendesen repülni. De ijesztően jó játékos lehetne később, köztünk még senki nem játszhatott 8 évesen olyasmivel, amiben bármilyen "repmodell" van..
Autót még nem vezet?:D nekem az tűnik könnyebbnek, pedig keveset szoktam..:) -
Grrrrrrr #10672 A felszállás megtanulása online warrokon szokásos nehézséggel, fél délelőttöt vett igénybe. És akkoriban még nem volt orudderes joy. Egy kicsit haragszom rá, amiért nem fejleszti magát, amiért abbahagyta, de ez végülis csak egy játék. Nem fogok pisztolyt tartani a fejéhez, hogy márpedig ezzel játszanod kell. ma próbálkozott magától egy kicsit, gondolom valahol belül zavarja, hogy az idén kimarad a versenyből, de mindháromszór lezuhant. Az 1 év kihagyás, az 1 év kihagyás. Ráadásul most könnyítve van a joy rugója, így érzékenyebb. -
nalyib #10671 Tényleg nem semmi amit művelt a hölgy..:))
A 7 éves unokatestvérem 1-2 alkalom után még segítséggel sem nagyon érezte át, hogyan is kell pl kanyarodni:D (azért elvolt vele:) -
Grrrrrrr #10670 Az sem fejezett be soha semmit, csak jó volt a sajtója. :-DD -
Én is gratulálok a lányodhoz :) Az ide oda belekapásról meg csak annyit hogy Leonardo da Vinci is ilyen volt :)) Szóval nem tűnik elveszettnek :)) -
Grrrrrrr #10668 Csak sajnos ugye nem foglakozik a játékkal. De nem csak ezzel volt így. A tánc is ugyanígy járt, és kishíjján a zenetanulás is. De azt nem hagytam, és mikor ráérzett a szolfésra, a kottaolvasásra, akkor meg az lett megint a mindene. Ennek ellenére hajlamos arra, hogy belekapjon ebbe, belekapjon abba, de ne csinálja végig. -
Lacusch69 #10667 Grrrratulálok!
A hölgy Sanyo elleni trackjeit néztem meg, szerintem sokkal tovább bírta, mint ahogy én tenném... :) -
Grrrrrrr #10666 Visszatettem a lányom honlapanyagát a netre. A letöltéseknél elérhetők a tavalyi verseny repülései, már ami megvan belőle. Itt elérhető az oldal. -
Lebowski #10665 egs -
Grrrrrrr #10664 JetFly ügyben egyébként ajánlom a Dongó kantint. Dongó -
Grrrrrrr #10663 Lehet, de az nem a 2006-oshoz volt, hanem korábban. És te azt kérdezted.
Egyébként már az enyém sem foglalkozik vele. Pedig a földalól is előkeríteném a verseny összegét. Fifa07, sims2, ebnevelde. Ezek futnak nála. -
sindelnet #10662 A kislányhoz gratulálok,bár az enyém lenne ilyen...
Csak addig hajlandó figyelni a joyra míg telefonálok:(
Játszottam már én is dogot 11 évessel,és meg tudott szorongatni,sőt az elején nem gondoltam hogy le tudom majd lőni.
-
sindelnet #10661 Persze,ez mind igaz,de a jetfly oldalán akkor is volt egy link a selejtező missről,még ha azt a versenyen nem is használták rgr???
Ha érdekel már tudom küldeni...
(köszi Leb.)
-
Grrrrrrr #10660 Track végülis csak a verseny trackjei vannak, meg 3 film a repüléséről. De törlődött a honlapja, amit azért csináltunk tavaly, mert 18 év alatt csak vírtuális vadászszázad tagjai vehettek részt a versenyen, és ezt megkerülendő alapítottunk egy ilyen századot. Márpedig ehhez honlap is kell. Sajna azóta nem foglalkozik a játékkal, így az idén nem leszünk ott. Pedig ha ezt a több, mint egy évet gyakorlással tölti, akkor azért nem lehetne félvállról venni. Így sem volt olyan könnyű lelőni. A kiscsaj még 8 sem volt, mikor a legnehezebb fokozaton (4.01) feltudott szállni, és levegőben tudott maradni.
A versenyig önmagában is nagyon érdekelte a repülés: link -
Lebowski #10659 az én mission-ömben 3 kocsioszlop van. ugye G2 250/500/4*50 bombákat tudsz felrakni.ez a bombázós része, majd jön 4 Li-2es amiket le kell pottyantatni. ennyi. lehet hogy ez a tavalyelőtti.de volt ilyen.!.
csak ezt tudom elmondani kérem kapcsoljaki :) -
nalyib #10658 Szia! Mindig nagyon érdekelt, hogy játszik egy gyerek Il2-t, esetleg tudnál küldeni tőle tracket?:) (1.22, 4.08m, vagy .ntrk) a naib[kukac]freemail-re légy szíves, ha sikerül. -
Grrrrrrr #10657 Tekintve, hogy tavaly májusban a lányom (8 évesen) versenyzett a JetFly-on, azt hiszem képben vagyok a versenyzők számát, és a lebonyolítást illetően. :-) Nem volt bombázás tavaly. Körmérkőzés volt, és utána a legjobb 4 kiesésben. Úgy nézz ki, az idén csoport mérkőzések lesznek, ahonnan az első 2 jut tovább. Infóm szerint (VO101_Menyus) eddig 20-25 jelentkező van Bf ágra. Sz'al nem lesz bombázás. -
sindelnet #10656 Tudom kezelni a FullMissBuildert,de nekem idétlen,szentimentális okokból ez kell....
Ímél ment priviben THX. -
Lebowski #10655 amúgy egy másodperc alatt összedobsz egy hasonló kaliberű missönt. -
Lebowski #10654 megvan. küldj egy emilcímet priviben és elküldöm! -
sindelnet #10653 Letölthető verzió volt.
A jetfly oldalán,de már sajna halott a link...:
http://www.jetfly.hu/rovatok/news/il2_mission/
G2-vel kellett kocsioszlopot bombázni,és C47-eseket ápolni,nem maradt meg a miss fájl vknek??? -
szerintem kevered a Fortis EU kupával.. -
Grrrrrrr #10651 Nem volt ilyen. Körmérkőzéses dogfight volt. Összesen 8 résztvevő volt, nem volt értelme missiont készíteni. -
sindelnet #10650 Nincs meg vknek a 2006-s JetFly kupa selejtező missionja??? -
Lacusch69 #10649 Ideiglenes, de megy:
http://pumaszallas.uw.hu/ -
Lebowski #10648 zsírkaraj :) -
Holnap megyek vissza kamerával a Deutches Museumba ott van kiállítva Messerschmitt Bf. 108-as Bf. 109 E3, Ju 52, Me 262, Me 163, V-1, V-2 kibelezve, és egy méretarányos FW-190 D9 cockpit (1:2).
Szóval holnap azokról csinálok képeket:) meg egy csomó más dolog is de ezek amik az erahoz tartoznak:) -
Lebowski #10646 óóh nem engedi normálisan megformázni:) -
Lebowski #10645 

bucser bácsi

-
kiskorúbézoltán #10644 rgr...out... -
Lebowski #10643 ték it ízi. elmondta már hogy na! -
kiskorúbézoltán #10642 Azért bazze mert az én hozzászólásom után írtad... Ha másnak nyomod mint az előtted lévő hozzászóló akkor használd azt a kib***tt "válasz erre" gombot...
Nem tudod minek, mi? Ehh... -
KOrby #10641 Bocs, de nem rád gondoltam a leugatással kapcsolatban... Mellesleg ha rád gondoltam volna akkor az üzenetedre válaszolok. Nemtom minek vetted magadra. -
Lebowski #10640 jesszusom.NANÁ! hogy gondolod küldeni?? -
ŐŐŐŐ... Kv
most értem vissza OberschleissHeimból érdekel egy restaurálás alatt lévő Heinkel 111 H16-osról képek?:) -
Lebowski #10638 asszem egy knagy kép mindent elmond amit kell. -
Lebowski #10637 átalakult 102.VO-á.
102.VO -
Lacusch69 #10636 Picit disztingváltabban, ha szabad kérnem...
Arra nem gondolsz, hogy mi is tájékozódunk erre-arra?
Olvasgass itt:
http://www.102vo.hu/index.php?page=forum_message&topic_id=28&m_from=0
Különösen ajánlom NeghWar 2007. 08. 12. 12:17-es hsz-át.
Annyit még hozzátennék, hogy előfordulhat: akinek a neve előtt nincs századjelzés, az nem biztos, hogy nem tud, hanem lehet, hogy nem akar sehova sem csatlakozni...
-
kiskorúbézoltán #10635 KOrby kedves!
Nem ugattalak le szerintem de mindegy, nincs bennem semilyen viszketegség se, egyszerűen csak megemlítettem, hogy volt/van olyan magyar csapat ahová be lehet jutni mindenféle felvételi követelmény nélkül... Ennyi.
Legszívesebben írnék Neked cifrákat de nem teszem, nem érsz annyit... -
KOrby #10634 Azt imádom még amikor puszta jóindulatból írok fórumokra, erre jön egy-két nagy profi, akik frankón megmondják nekem a tutit (ergo leugatnak a picsába), de mire fel, azt nemtom. Talán valami felsőbbrendűségi viszketegségből?