91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Nem értem a kérdést. Hogy érted ezt a belsö nézetet? A configurációban állits mindent full realra és csak belsö nézeted lessz.
-
Szép, szép, de ...
A szépség nem minden. Amugy ez a cég 1C vagy mi a nevük, meg a Maddox is változtathatna nevet már végre. Javasolhatnám részükre a TW nevet (Two Weeks). -
Kösz a tippet működik 

hihetetlen élmény. Megérte a pénzt
-
madmanic #13630 valaki aki bombázóval repül segítsen pliz, hogyan varázsolok belső nézetet? -
blash #13629 X36, kizart, hogy az ms csinalta volna, gyartatta feherre valakivel a saitek licensz alatt. -
Én aszondom ,hogy ez is kielégít egy réteget ,nem kell leírni. Mit lehet tudni,hogy a konzolok hogyan fejlődnek a közeljövőben,az is lehet ,hogy lassan lekörözik a pc ket.
De ha már a BOB -nál tartunk asszem nem kell félteni ezt a konzolos micsodát ,tőle:D Bár ha belegondolok és 2237-ben megjelnik a BOB valószinű ,hogy sokkal jobb lessz:D
Itt alant linkeltek egy joyt konzolhoz (tiszta X45) mikrofost módra ami azért jelent valamit. Mert pl lássuk be ha szoftvert nem is de hardvert azt tudnak csinálni:) Lehet lassan lessz nézelődő, pedál miegymás. -
hetti #13627 

-
szép és jó, de ez tipikusan az a game amit patchelni kell orrba szájba. Vagy ami elképzelhetőbb lesz vagy 5 repülhető gép. Olyan lesz mint az ős il2. Gonosz kérdés: Pedált hogy támogat konzol (nem is emlitve a többi kieget)? Sztem jó lesz ez igy konzolon azoknak akik először látják a gamet. De nem fogja kielégiteni azt a réteget akik télleg il2znek. Sok apró szar kéne hozzá hogy "téritsen" a játék. Kiváncsi vagyok a többi fan véleményére, mennyire térnétek át?
szerény véleményem szerint nagyon el lesz maradva ha kijön BOB. -
blash #13625 http://screenshots.teamxbox.com/screen-hires/75469/IL2-Sturmovik-Birds-of-Prey/
-
sindelnet #13624 Hali,nagyon jó,de multiban nem használom,ott nekem gyorsabb a POV. -
szeva
működik jól a trackir? -
Itt egy video a konzolos Bird of prayröl lehet hogy ez a BOB csak a PC kimaradt a szorásból vagy most hogy áll a fejlesztés? -
madmanic #13621 valaki aki bombázóval repül segítsen pliz, hogyan varázsolok belső nézetet? ( ma próbáltam először bombazóval repülni)
bocs ha már le van írva, lusta vok végiglapozni -
sindelnet #13620 6DOF csak a SoundMod verziójába integrálható.
ITT mindent megtalálsz,de letölteni,majd csak regelés után tudsz...
Javaslom olvass vissza,több fórum foglakozott régebben ezzel. -
Hogy lehet beüzemelni il2-ben hogy a TrackIR-el 6DOF-ban működjön?
Azt vágom hogy a profil ami a progiban van csak 2D, de egy csomó videon látom hogy működik mind a hat tengely.
Ha van info azt nagyon nagyon megköszönöm
-
blash #13618 pedig van hozza fasza joy is: http://maxconsole.net/?mode=news&newsid=17955
:P -
lehet Kozolon(xbox360) jól irányitani repülős szimet, és az il2 pc-n próbáltam gamepaddal egész jó(persze jó jojjal jobb)
PSP-n persze arcad lesz, de várom rá nagyon:)
Xbox360 valmi eszméletlen jól néz ki a IL-2: Sturmovik: Birds of Prey -
Majd a PSP képernyőjén kiszúrod kilométerekről az ellent, miközben lehelletfinom mozdulatokkal döntöd a gépet hüvelykujjaddal :) -
nem, a mellbimbó imitátorral :D -
és az x-y gombokkal fogja irányítani ? :O) -
szánalmas. Szted ki fog átmenni konzolra? Azok a kisgyerekek akik nem tudnak repülni lobbyn, nem baj, nem is hiányoznak. Kb fél évet adok neki aktivitásra aztán elfelejtődik. Gyér a fejlesztés rá, csak a játékosok fejlesztései tartják életben a játékot. Online warok, modok. + dobhatod el a trackir-t meg ziksz52-t:) valószínű :D -
Richtofen #13612 IL-2 konzolokra? -
tothgyorgy #13611 Jó link. Átfogó kép a magyar 109-es gyártásról. Persze gyártottak Héjját (Re-2000) és Me-210-est (kb 270db) is. A héjják gyártása eléggé megkésett. Gyakorlatilag elavultak mire legyártották őket. A 210-esek viszont jól bevált többfeladatuak lettek. Vadászok ellen ugyan rosszúl teljesítettek, viszont bombázni v bombázókat támadni jó volt. -
blash #13610 262 kezelese: luftwaffe_aszai_236-237_me262.jpg -
NAh ez az igy muxik,h xp-re felraktad anno es csak inditod vista alol,install mar nem megy! :( -
Ez így azért nem teljesen igaz.
Bf-109G licenciagyártás Magyarországon -
Valka #13607 pedig szinte már látom, ahogy a dachaui benntlakók sugárhajtóműveket esztergálnak :) -
Nemtom, kb fél éve raktam még xp-re, és azóta csak a rendszerparticó lett formázva, és ez másik partición fentvan, és install nélkül is műxik. -
pontosítsunk. A munkatáborokból hoztak embert az összeszereléshez.
(BTW tök mindegy az eredmény ugyanaz) -
Siman feltepult vagy van vmi trukkje?! -
Azért repülőgépet munkatáborban nem nagyon szereltek össze:)
Max a munkásokat egészítették ki olyanokkal akik ,hogy is mondjam nem egészen a maguk akaratából akartak repülőgépeket építeni. -
Azt hiszem pont ezen a fórumon írta valaki, hogy a magyar Messer lekörözte a németet több szempontból is, egyszerűen jobban szerelték össze a mi Repülőgépgyárunkban mint a német munkatáborokban. -
Valka #13601 ami azt illeti repülőgépeket is gyártottunk. éppen a játék leírásai közt olvastam, hogy a magyarországon gyártott késői messzerek g10, k4 jobbak voltak mint a német gyártmányúak. -
tothgyorgy #13600 Magyarországon is gyártottak alkatrészeket német repülőkhöz, tankokhoz. A német karbantartók kifejezetten keresték a magyar alkatrészeket, mert nálunk még volt ötvözőanyag, náluk meg már nem. -
30-40órát ha egy gép kibírt 44ben a levegőben az szép. -
hetti #13598 Az élettartam rövidsége föleg a höálló acél elöállitásához szükséges krom, nikkel hiuánya volt. -
ELhiszem neked, én csak olvastam, hogy az első szériák(A1-a) motorjai nem sokat birtak, 30-40 órát.
A lényeg, hogy a szim.-ben nem szabad úgy rángatni a gázkart, mint egy légcsavaros gépen. -
Nekem megy 64bites visztával jól. -
hetti #13595 Azt azért nem mondanám hogy kezdetlegesek legalábbis a saját korukhoz képest föleg ha a bmw-hajtóműveket nézzük. A 262-es gázkarját 6000 1/s felett nyugodtan rángathatod nem fog kigyulladni. -
Nem azert van 4 gb ramom,h azt hasznaljam!! Mellesleg csak ez nemfut,rohej!! :)