91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lebowski #14313 DEAKKORIS! vagy SE!
:D :) bocs.tom a szarkazmus...:D -
Réges ,régen lehetett a messer motorját is állítgatni. Sokaknak a gázkarra volt beállítva a prop és bizony ha valaki megtanulta kezelni manuálisan ,a végletekig ki tudta használni a gépét. Nos akkor is voltak virtuális háborúk,és a veres oldal pilótái nehezményezték,hogy mindig lelövik őket. Namármost kérésük meghalgatásra talált Oleg füleiben,miáltal sok minden mással együtt ez is megváltozott.
Remélem érthető voltam:) -
nalyib #14311 Olegék szándékát tekintve ez nem szimulátor.
Azért bitítják, mert így jobban fogy.
Jó hogy vannak kapcsolók, de a legtöbb dzsojsztikhős nem nyelné le, hogy a teljes fizika neki túl bonyolult, és inkább menne CoD-ozni. -
Hogy miért kell lebutítani:
A háború alatt a németek leteszteltek egy zsákmányolt La-5FN-t és arra jutottak,hogy jó a gép persze,de ahhoz,hogy a pilóta kihozza a maximumot a motorból kb. nyolc féle beállítást kellett megváltoztatnia a vezérlésen.Ez ugye időt vesz igénybe,ami nem szerencsés egy stresszes harchelyzetben.Gondold el mi lenne a sok Spit meg Lavocskin huszárral,ha gyorsan meg akarna lépni. -
Ha ez egy szimálátor és egyre élethűbbnek kéne lennie akkor mi a faxér butítják egyre jobban? Ott vannak azok a hülye kapcsolók, amivel lehet butítani, az mérnem elég? -
Lebowski #14308 pont ezt mondjuk hogy ne piszkáld mert tök fölösleges! már nem tudod azt a pluszt kihozni belőle mint rég. de tudom a zéro jobb mint a hellcat:D:D:D
(tudom nem te montad csak hasonlo a szitu...) -
nalyib #14307 Szerintem a "nem kell hozzányúlni"-ba beletartozik, hogy ne tedd át kézibe..:D -
most nulláztam le egy emilt 3 sec alatt. 100% prop pitch, 110% gáz, felpörög maxra, de meg se mozdul a gép, pedig fék nincs benyomva, majd overheat, és inoperable.
De tökmindegy szétmegy e vagy sem, üzemanyagtakarékoskodni, hűteni a motort lehet vele. -
Lebowski #14305 semelyik gépnél sem kell hozzányulni a prop pitchez. kivéve foka ugye.ezt meg nem mondom melyik verzióban szedték ki, mert előtte szépen lehetett vele játszogatni h mennyin van a pitch és a gáz és hogy hogy huz jobban meg ilyenek. de ez ki lett véve ismétlem. -
Lebowski #14304 orosz gépek alap mixture értékkel, 3000 méter felett csíkot huz.akkor kell állítani. ugyanugy asszem a heinkelnél is kellett 5-6ezer környékén anno.de ebbe nem vagyok biztos. -
nalyib #14303 "100% prop pitchel nagyon keservesen indul el az összes gép kifutópályán, és szintén túlpörög."
Sorold milyen autoprop nélküli gépeken láttál ilyet, most rögtön kipróbálom:P -
nalyib #14302 Tudom, énis, de azokról beszéltem, ahol csak kézzel lehet pitchet állítani:) -
Én már pörgettem szét bf-109e motorját(alap 1946-os verzióval), laza 2 sec alatt. Semmi nem kell hozzá, csak 100% prop pitch földön állva, és fullgáz, felpörög, szétpörög, tröty tröty, és vége, többé nem indul. 100% prop pitchel nagyon keservesen indul el az összes gép kifutópályán, és szintén túlpörög. -
Lacusch69 #14300 A korábbi verziókban szépen szét lehetett pörgetni a Messzerek motorjait manual prop.pitch-en.
A feltöltőt többnyire 2500-3000m körül kell II. fokozatba tenni, ahol nincs automata (pl. Hayate) -
nalyib #14299 Előre kikötném, hogy javítatok ki ha tévedek, de:
A játékban a motorkezelés teljesen gagyi.
Prop pitch: ahol nincs automata, ott fullgáz mellett 100% proppal lesz a leggyorsabb. Akármennyivel tépsz, így optimális fordulatszámon lesz, sőt, néha látni hogy magától megy vissza a jó értékre! (pl ha 30%-ról fellököd százra, mialatt 700-zal repülsz).
Tehát ahol nincs auto-prop, félig ott is van. Csak gázlevételnél vedd vissza.
Mixture: ha rosszul van beállítva a magassághoz (túlságosan dús), csíkot húz a motor és lelassul. Minden átmenet nélkül. Ha (asszem) 60% alá veszed alacsony magasságon akkor szintén lelassul, de amúgy az átmeneti értékek közt semmi teljesítmény-különbség nincsen. Illetve lehet, hogy kevesebbet fogyaszt. (ez jó legális cheat-lehetőség, ki kéne próbálni:)
Feltöltő: ha magasan vagy, próbáld meg átkapcsolni. Ha nő a nyomaték akkor jól csináltad, ha esik, akkor egyelőre tedd vissza. -
Számít, de mi köze ahhoz hogy hosszú vagy rövid távú? -
Atesz91 #14297 Az automata rpm alatt mit értzesz? Nem manuális fordulatszám vezérlés-t? A Mustang-ba érdekes, hogy nincs pedig hosszútávú repülőgép és ott ha jól tudom számít az rpm vagy nem? -
Akkor mondok pár elhanyagolható nem orosz típust ahol egyáltalán nincs automata rpm (legalábbis full realban):
p-38, p-39, p-40, p-47, p-51, F4U, A-20, Corsair, F6F, Zero, J2M5.
Szerencsére a legtöbb amcsinál van valami jelzés a mérőn hogy hol a jó.
Biztos van még több is, de ennyit néztem meg :)
mixturét tényleg nem soknál kell állítani, de annak legalább utána lehet nézni. -
Atesz91 #14295 Ja és le tudok szállni jobban megy mint billen. -
Atesz91 #14294 Sikerült 2 B-17-est lelőnöm még egy kis gyakorlás és vadászgépek ellen indulok -
A fordulatszám szabályzás egyébként is automatikus minden gépen,(a játékban persze)már ahol állítható a légcsavar. -
Banyek!:) Német oldalon nem kell állítgatni semmit. Sőtt szövi oldalon is csak nagyon kevés gépnél, mixturát, meg kompresszort. Csak a fejlett repülőgépgyártásukról híres Oroszok-nál kellett ezzel behatóbban foglalkozni,de mivel itt a többség jószerivel nem azokat favorizálja így nem is foglalkozik vele senki. Ez nem azt jelenti,hogy ha repülünk eme csodálatos szerkezetekkel,nem tudjuk állítgatni. De nagyon változó,géptől függ ,leginkább az a jel ha füstöl meg erőlködik a motor. -
még :) -
Atesz91 #14290 1 év garancia van rá ha tűrhetetlen lesz visszaviszem, de most meg kell oldani a problémát. Jah és a magassági kormánnyal semmi baj. -
Dobd ki, az a joy a kukába való, bár úgyis oda kerül miután 1 hónap után, amikor magassági kormány attól függetlenül hogy hogy tartod randomba fog rángatózni :) -
Nem nyert, pár szövetséges gépnek van leírva az optimális rpm, amúgy semmi. -
Atesz91 #14287 A trimm az aoké legalábbis billnél tökéletes. Genius F-23U a neve, kicsit javult az irányítás, már csak azzal van a baj, hogy ha alaphelyzetbe teszem akkor ugyanúgy be vannak döntve a lapok ezn lehet vmit állítani. -
Szerintem az Aircraft Guide-ban minden le van írva. -
Aha tehát mindenki fókával meg 109-el repül, mert a többiről senki nem tud semmit? Változatos... -
Szepy2884 #14284 "Ma reggel vettem egy joystik-ot és az isternért nem tudom bekalibrálni"
Milyet? -
Lebowski #14283 állíts trimet is! -
Ez lesz a KIRÁLY a repülőnapon... 
A/OA-10 Thunderbolt II -
Atesz91 #14281 Azt tudom már vagy 3 éve:D Csak arra voltam kívncsi, hogy angol PF-fel lehet e magyarul menni. Ma reggel vettem egy joystik-ot és az isternért nem tudom bekalibrálni azt tudm ,hogy hol és hogyan kell, de nem sikerül. Aközéppont egyszer már jó volt, de a játékban sokkal lasabban érzékeli ráadásul nem teljesen mozog mert lefelé húzva a botkormányt alig mozdul meg. -
conf.ini-ben a locale= után írj egy HU-t
tehát locale=hu -
Atesz91 #14279 Csak ezért kérdem, mert Ecobit-os PF-em van amiben ugye hiányoznak a zamerikai szárazföldi kampányok és gondoltam letöltöm, aztán magyarosítam. Utolsó kérdés meg lehet oldani? (azt nem kell leírni, hogy hogyan)
Előre is THX -
blash #14278 faq a haverod -
blash #14277 Repulj egy geppel, peldaul fokaval. -
Atesz91 #14276 Nem magyarországon vett PF-et át lehetr magyarosítani? -
Atesz91 #14275 Talán külföldi jó esetben angol oldalakon van leírás, de ez csak feltevés. -
Meg tanulsz csingcsangul,egyébként passz:|