91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Sanyix
    Szerintem meg de. Alap pf-et én még a 750-es duronomom gf2-vel játszottam. Viszonylag jól ment közepes grafikán. Aztán 4.xx-en már a 3100+ athlon xp-n radeon 9600pro-val se ment olyan jól.
  • Lebowski
    azé me nemvagyok itthon.dohányzom hogy legyen heje a májamnak a hirtelen növekedéstől.:Dde valamikor majd felnézek :)a hétvégén.
  • Willenbrock
    Csak az a gond hogy angolul nem tudok az a fórum meg angol.Ezért kérnék most segítséget.
  • sindelnet
    Húúúdesokszorírtunkerrőlatémáról...
    http://allaircraftarcade.com/forum/index.php
  • Willenbrock
    Sikerült letöltenem a Bf 109 cockpit modot ami minden változathoz tartalmaz új fülkét.Viszont nem tudom hogyan kell telepíteni.Van 1 3do című mappa benne 1 cockpit mappa abban alváltozatonként van 1-1 mappa.Azokban pedig tga meg mat kiterjesztésű fájlok vannak.
    Az a kérdésem hogy hogyan kell ezeket installálni mivel Cockpit mappát a játékban nem találtam meg semmi hasonlót.Az info fájl erről nem ad felvilágosítást.
  • Szepy2884
    Lool kicsit off, de ezt látni kell :)

http://www.youtube.com/watch?v=QCq-sgihxfg

• Atesz91
    Nekem simán fut a PF, annyit leszámítva, hogy az elején max 3 perc alatt betölt és utána még egy kicsit dolgozza az adatokat, de utána szépen megy, amíg dologozik legalább ihatok valamit an agy csata előtt.
  • Lacusch69
    Szerintem nem kell komolyabb gép a '46-hoz, mint a PF-hez.
  • Sanyix
    repmodell az az új repmodelles pecs bevezetése után volt hajhullós, amikor ha rátoltad a kraftot a motorra úgy kicsavarta az egész gépet mint az állat. Alig lehetett levegőben vízszintesben, földön meg egyenesen tartani :)
  • Atesz91
    Jelenleg nem akarom az 46-ot megvenni mert a gépem nembírja, amugy csak a PF és az FB vásárolt a többi torrentes beszerzésű. Most patch-eltem max-ra a PF-et és gondoltam kipróbálom a PE-2-őt is, de majd inkább egy új géppel és egy 46-tal prbálom ki.
  • blash
    Szoljal, hogy honnan sikerult.
  • nalyib
    Nem tudom írt-e korábban de lehet hogy nem az egészet akarja összeszedni:)

Mindenesetre én a világért sem játszanék offline a '46-tal. Sőt ha lennének régiverziós szerverek, lemondanék attól a pár (tucat) új gépről is.

Lehet hogy megpróbálom megszerezni azt az ős-béta PF-et is, amire mondta itt valaki, hogy kihullott a hajad úgy volt beállítva a repmodell. Mert hogy igazából baromijó (is lehetne), az szerintem most is látszik rajta.
  • Lacusch69
    Most pont neked magyarázzam, hogy az eddigi rész/kiegészítők összeszedése többe kerül, mint venni egy '46-ot?
  • nalyib
    ha offline akar játszani akkor nagyon is lehet értelme..:P
  • Lacusch69
    Esetleg valahol online még találsz...

DE: SEMMI ÉRTELME, A '46 TARTALMAZZA!!!
  • Atesz91
    A Pe-2 Peshka kiegészítő lemez-t külön is meg lehet venni?
  • Lacusch69
    A későbbi Zerók (A6M5-től) 730-750-nel tudnak zuhanni, ha nagyon finoman kezeled a botkormányt.
  • Sanyix
    Azt hittem már azt mondod amit a gép szokott csinálni :) . p-38-al zuhanás 700-al, zero meg nyugodtan jön mögöttem ugyanúgy 700-al...
  • madmanic
    nem sajnos..
  • Lacusch69
    Nem tudod véletlenül, hogy ki volt az?
  • Lacusch69
    Érdemes elolvasni a Messzerekről is a cikket. Oleg biztosan nem olvasta...
  • Richtofen
    Szerintem lag. Amikor a szerver nem kap pozíciót egy játékostól, akkor egyenes vonalon mozgatja tovább a korábbi irányban a gépét a többiek számára így is látszik. Amikor újra kap jelet akkor a helyes pozícióba ugrik.
  • madmanic
    Nna ez mi?

Épp felszállok, rámcsap a srac egy zeroval óriási a seb különbség...

csinálok egy spirált, hogy elhúzzon, nézem a külső nézetet, ott van mögöttem, bármerre térek ki, mindíg visszaugrik mögém..

Nem lag, mert bármerre fordulok, elhúz a másik irányba, majd visszaugrik mögém.. ezt vagy nyolcszor mire leszed...
  • TG Gida
    Télleg' KV!Miért nem jösz egy kicsit repülni?Akkorákat bombázunk mostanában Lacával a fingsz óver júrópon hogy csuda.
  • Gundark
    Elméletileg nagyhatósugarú kisérővadász lett volna. Utána voltak olyan változatok is amiben az egyik pilóta a radart kezelte. Nem volt túl sikeres, nehézkesen (legalábbis a többiekhez képest, a pilótái szerint) manőverezett. No és persze akkor már rohamosan teret hóditott a sugárhajtómű.
  • TG Gida
    Hejj!Hülyeséget írtam.Az a P-51.
  • TG Gida
    Pont a koreai háborúról van egy cikk az Aranysasban.Ott azt írják,hogy a P-47 hadrendből való kivonása miatt kényszerültek bevetni a Mustangokat alacsonytámadó feladatokra.
  • tothgyorgy
    ikrek feketében
  • Atesz91
    A világháborúban még hasznát lehetett volna veni, milye nszerepe volt a koreai háborúban?
  • tothgyorgy
    A twin mustang nem volt sikeres. A légcsavaros vadászok egyik utolsó típusa alárendelt szerepet játszott a jetekkel szemben. Nem is készült sok belőle.
  • PhantomAss
    persze
    f82 twin mustang
    a koreai háborúban használták
    ezek mind létező gépek voltak
  • Atesz91
    Az a kéttörzsű Mustang jól néz ki, a valóságban próbálkoztak ilyennel?
  • PhantomAss
    szerintem ez kamu
  • Lebowski
    és végtelenig is elszámolt.kétszer!!! :)

najo sztem stop :D
  • TG Gida
    Miért?Chuck Norris meg elolvasta az internetet.
  • Bucser
    miért az 1946-ot már végigjátszottad?
  • TG Gida
    Két hét múlva. :)
  • Lebowski
    második rész? sztem ez már a 28adik :D
  • Lacusch69
    Ilyesmi néven nem.

Várható a Storm of War: Battle of Britain, valamint létezik a "Project Galba" is (koreai háború).
    Egyik megjelenési dátumáról sincs megbízható információ.

ITT találsz képeket róluk.
  • stuka85
    lenne egy kérdésem,bár nem a mostani témához az IL-2 sturmoviknak az 1946 után lesz 2.-része vagy ilyesmi a válaszokat előre is köszönöm