91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szerintem meg de. Alap pf-et én még a 750-es duronomom gf2-vel játszottam. Viszonylag jól ment közepes grafikán. Aztán 4.xx-en már a 3100+ athlon xp-n radeon 9600pro-val se ment olyan jól. -
Lebowski #14392 azé me nemvagyok itthon.dohányzom hogy legyen heje a májamnak a hirtelen növekedéstől.:Dde valamikor majd felnézek :)a hétvégén. -
Csak az a gond hogy angolul nem tudok az a fórum meg angol.Ezért kérnék most segítséget. -
sindelnet #14390 Húúúdesokszorírtunkerrőlatémáról...
http://allaircraftarcade.com/forum/index.php -
Sikerült letöltenem a Bf 109 cockpit modot ami minden változathoz tartalmaz új fülkét.Viszont nem tudom hogyan kell telepíteni.Van 1 3do című mappa benne 1 cockpit mappa abban alváltozatonként van 1-1 mappa.Azokban pedig tga meg mat kiterjesztésű fájlok vannak.
Az a kérdésem hogy hogyan kell ezeket installálni mivel Cockpit mappát a játékban nem találtam meg semmi hasonlót.Az info fájl erről nem ad felvilágosítást. -
Szepy2884 #14388 Lool kicsit off, de ezt látni kell :)
http://www.youtube.com/watch?v=QCq-sgihxfg
-
Atesz91 #14387 Nekem simán fut a PF, annyit leszámítva, hogy az elején max 3 perc alatt betölt és utána még egy kicsit dolgozza az adatokat, de utána szépen megy, amíg dologozik legalább ihatok valamit an agy csata előtt. -
Lacusch69 #14386 Szerintem nem kell komolyabb gép a '46-hoz, mint a PF-hez. -
repmodell az az új repmodelles pecs bevezetése után volt hajhullós, amikor ha rátoltad a kraftot a motorra úgy kicsavarta az egész gépet mint az állat. Alig lehetett levegőben vízszintesben, földön meg egyenesen tartani :) -
Atesz91 #14384 Jelenleg nem akarom az 46-ot megvenni mert a gépem nembírja, amugy csak a PF és az FB vásárolt a többi torrentes beszerzésű. Most patch-eltem max-ra a PF-et és gondoltam kipróbálom a PE-2-őt is, de majd inkább egy új géppel és egy 46-tal prbálom ki. -
blash #14383 Szoljal, hogy honnan sikerult. -
nalyib #14382 Nem tudom írt-e korábban de lehet hogy nem az egészet akarja összeszedni:)
Mindenesetre én a világért sem játszanék offline a '46-tal. Sőt ha lennének régiverziós szerverek, lemondanék attól a pár (tucat) új gépről is.
Lehet hogy megpróbálom megszerezni azt az ős-béta PF-et is, amire mondta itt valaki, hogy kihullott a hajad úgy volt beállítva a repmodell. Mert hogy igazából baromijó (is lehetne), az szerintem most is látszik rajta. -
Lacusch69 #14381 Most pont neked magyarázzam, hogy az eddigi rész/kiegészítők összeszedése többe kerül, mint venni egy '46-ot? -
nalyib #14380 ha offline akar játszani akkor nagyon is lehet értelme..:P -
Lacusch69 #14379 Esetleg valahol online még találsz...
DE: SEMMI ÉRTELME, A '46 TARTALMAZZA!!! -
Atesz91 #14378 A Pe-2 Peshka kiegészítő lemez-t külön is meg lehet venni? -
Lacusch69 #14377 A későbbi Zerók (A6M5-től) 730-750-nel tudnak zuhanni, ha nagyon finoman kezeled a botkormányt. -
Azt hittem már azt mondod amit a gép szokott csinálni :) . p-38-al zuhanás 700-al, zero meg nyugodtan jön mögöttem ugyanúgy 700-al... -
madmanic #14375 nem sajnos.. -
Lacusch69 #14374 Nem tudod véletlenül, hogy ki volt az? -
Lacusch69 #14373 Érdemes elolvasni a Messzerekről is a cikket. Oleg biztosan nem olvasta...
-
Richtofen #14372 Szerintem lag. Amikor a szerver nem kap pozíciót egy játékostól, akkor egyenes vonalon mozgatja tovább a korábbi irányban a gépét a többiek számára így is látszik. Amikor újra kap jelet akkor a helyes pozícióba ugrik. -
madmanic #14371 Nna ez mi?
Épp felszállok, rámcsap a srac egy zeroval óriási a seb különbség...
csinálok egy spirált, hogy elhúzzon, nézem a külső nézetet, ott van mögöttem, bármerre térek ki, mindíg visszaugrik mögém..
Nem lag, mert bármerre fordulok, elhúz a másik irányba, majd visszaugrik mögém.. ezt vagy nyolcszor mire leszed...
-
Télleg' KV!Miért nem jösz egy kicsit repülni?Akkorákat bombázunk mostanában Lacával a fingsz óver júrópon hogy csuda. -
Elméletileg nagyhatósugarú kisérővadász lett volna. Utána voltak olyan változatok is amiben az egyik pilóta a radart kezelte. Nem volt túl sikeres, nehézkesen (legalábbis a többiekhez képest, a pilótái szerint) manőverezett. No és persze akkor már rohamosan teret hóditott a sugárhajtómű. -
Hejj!Hülyeséget írtam.Az a P-51. -
Pont a koreai háborúról van egy cikk az Aranysasban.Ott azt írják,hogy a P-47 hadrendből való kivonása miatt kényszerültek bevetni a Mustangokat alacsonytámadó feladatokra. -
tothgyorgy #14366 ikrek feketében -
Atesz91 #14365 A világháborúban még hasznát lehetett volna veni, milye nszerepe volt a koreai háborúban? -
tothgyorgy #14364 A twin mustang nem volt sikeres. A légcsavaros vadászok egyik utolsó típusa alárendelt szerepet játszott a jetekkel szemben. Nem is készült sok belőle. -
persze
f82 twin mustang
a koreai háborúban használták
ezek mind létező gépek voltak -
Atesz91 #14362 Az a kéttörzsű Mustang jól néz ki, a valóságban próbálkoztak ilyennel? -
szerintem ez kamu
-
Lebowski #14360 és végtelenig is elszámolt.kétszer!!! :)
najo sztem stop :D -
Miért?Chuck Norris meg elolvasta az internetet. -
miért az 1946-ot már végigjátszottad?
-
Két hét múlva. :) -
Lebowski #14356 második rész? sztem ez már a 28adik :D -
Lacusch69 #14355 Ilyesmi néven nem.
Várható a Storm of War: Battle of Britain, valamint létezik a "Project Galba" is (koreai háború).
Egyik megjelenési dátumáról sincs megbízható információ.
ITT találsz képeket róluk. -
stuka85 #14354 lenne egy kérdésem,bár nem a mostani témához az IL-2 sturmoviknak az 1946 után lesz 2.-része vagy ilyesmi a válaszokat előre is köszönöm