91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • tothgyorgy
    Hát elég vicces, de hát minden szentnek maga felé hajlik a keze. A valóság 1 kicsit más volt. A németeket nem a jobb technika v a jobb katonák, henem a mennyiség győzte le.
  • Her Laca
    Na már megint berzenkedünk:)))))))))
    Nekem pedig az a véleményem az egészről,hogy tök mindegy melyik gép volt a jobb ,az egész háború kimenetele nem ettől függött. Hanem hogy mennyi volt .
    Ami pediglen az ismeretterjesztő műsorokat illeti, hát mit várunk.
    Német ismeretterjesztő csatorna tudtommal nincs:) az Amiktól meg ne várjátok már el,hogy mást dicsőítenek,mint ami az övék volt.
    A mustáng szerintem egy jóval fejlettebb repülőgép volt mint a messer ,bár igaz,hogy nem is közelharcra volt tervezve.
    DE ami a lényeg!!! Kúrva sok volt belőle!!!!!
  • Nohab
    Elég csak megnézni a "vadászgépek, bombázok legjobbjai" típusú műsorokat. Csak amcsi meg angol gépek voltak benne. Hogy ne legyen átlátszó beraktak azért egy két német gépet (Stuka, Me-262)...
  • nalyib
    Még jó, hogy amerikai mustang-veteránt láttam az mondani, a mustang mennyire bűn rosszul fordul a 109-hez képest, és hogy közben pillanatok alatt eltűnik az összes sebessége..:) a riporter srác pedig kicsit kínosan nevetgélt meg kérdezett vissza, mert a játékokban valami egész mást tapasztalt.
    (Ugyanez a pilóta mondta, hogy nehezen képzelné el ahogy egy Spit befordul a 109G mögé. Igaz, spittel nem nagyon volt tapasztalata.)
  • Lacusch69
    Hát, a német kommentárok amcsi propagandának tartják az egészet.
    Szerintem is az...
  • Lacusch69
    Ez szép és jó, de gyakran rögtönözni kell, mert kergetnek, vagy sérült a géped.
  • Willenbrock
    A leszállásnál fontos hogy elég messziről közelítsd a pályát.Kb 500 méterről kezd a beereszkedést lapos szögben teljesen nyitott ívelőlapokkal és futóval.A sebesség eközben ne ingadozzon 200 körül maradjon.Mikor már a pálya fölött vagy még tovább kell lassan csökkenteni a sebességet és közvetlenül a talaj érintése előtt finoman vízszintesbe kell húzni az orrát.Vagy pár fokkal megemelni.A sebesség kb.150 mikor a futó földet fog.Szép landoláskor nem is pattog a földön csak leül és gurul.
  • Willenbrock
    Van itt 1 kis videó a P-51B és a Bf 109G(?) harcban való összehasonlításáról.Persze a 109 húzza a rövidebbet.link
  • Figliar
    PhantomAss, Köszi nagyon szépen a segitséget,Játszottam pár órát már elég jol feltudok szálni, de leszálni még nem nagyonde minél többet játszok annál jobban élvezem,remélem nemsokára már jol tudok repülni
  • Willenbrock
    Jó úgyis ahogy van,de ha lehet miért ne próbáljuk jobbá tenni?Mert azért a grafikus engine kissé már elavult lehetne rajta ezt-azt javítgatni.A cockpit modok pl. a műszerfalakat olyan élethűvé tehetik ahogy az eredeti fotókon látszanak stb.Jó lenne ha a motorindítás-vezérlés is olyan komplex lenne mint pl. az alábbi Black Shark videóban.Talán majd a BOB-ban.A térkép modok is jól néznek ki,az új hangok szintén közelebb állnak a valósághoz.(DB 605 stb.)
  • DonZorro
    Minek MOD-olni eme csodás játékot? Nem jó úgy ahogyan van?
    Olyan telhetetlenek vagytok!
    Nem is értem!

Willenbrock:
    Tudomásom szerint a Lobbyn csak 4.08m van!
  • Szepy2884
    Azt hiszem ezt a játékot sem az amerikai piacra szánták

DCS: Black Shark
  • Willenbrock
    Hogy lehet csatlakozni olyan szerverhez ami nem dob ki soundmod miatt?(és 4.09 patchet is feltettem.)A hyperlobbys szerverek között van ilyen vagy más módon lehet olyenekhez csatlakozni?A realisztikus beállításokat szeretem,az árkádosított szerverek nem érdekelnek.
    A cockpit modnál jelentkező nap áttűnés javítására senkinek nincs tippje?
  • Lacusch69
    Lebutítva lehet, hogy eldöcög... Fraps-szal mérj FPS-t, amikor csinálsz egy 16vs.16 dogfightot QM-ben, felhős időben.

Jelenleg a lobbyn mindenki az "Il-2 Sturmovik 1946" 4.08m verziójával játszik, ezért megtévesztő, de a "Forgotten Battles" szobába kell menni.
  • Mikeeeee
    A gépem elég régi úgyhogy ne csodálkozzatok :
    1200Mhz AMD K7
    512Mb DDR Ram Geforce4 mx440 64Mb VGA
    polluxware:
    Beregeltem a hyperfighter.sk-n megvan a hyperlobby kiválasztok az Il-2-t és nincs egy szerver se és egy ember se csak forgotten battles-en meg egy-két játékon vannak emberkék.
  • PhantomAss
    ja kössz
  • Lacusch69
    "Willenbrock:
    a messzeren ne használj auto propot, mert 3mp alatt megsüti a motort
    csak az A-sorozatu fókán esetleg
    a408-as peccsben már nincs sok értelme"

Nyilván félregépelted: kézi propot ne használjon.
  • PhantomAss
    köszi :O)
    (trackirt vettem az usa-ból, postával együtt 29e ft volt, plusz adtak hozzá sapkát is)

Willenbrock:
    a messzeren ne használj auto propot, mert 3mp alatt megsüti a motort
    csak az A-sorozatu fókán esetleg
    a408-as peccsben már nincs sok értelme

Figliar: a játékra felrakod a4.08 peccset mondjuk
    innen, azután feltelepíted ezt a programot.
    elindítod, megadod neki hova van a játék telepítve
    felül a connect/select game menüben kiválasztod a forgotten battles-t,
    callsign-hoz beírsz egy nevet, passvord-höz egy jelszót, majd alul a chat ablakba beírod megint a jelszót és az emilcímed (asszem nagyjából így)
    ha megvagy már mutatja is a szervereket bal oldalon, rákattintasz, join game
  • Figliar
    hello, uj vagyok ebben a játékban még csak 2 napja szereztem be a Sturmovik 1946 ot, lehet hogy nem ide kéne irnom, de a Sturmovik 1946 forumába már 2007 december ota nem irtak :S csak annyit szeretnék tudni hogy vannak-e valami szerverek ahol lehet játszani,és esetleg hogy melyik fajtával játszanak legtöbbet a neten... előre is köszi
  • Willenbrock
    Feltelepítettem a cockpit modot a Bf 109-esekhez.Nagyon élethűek de van 1 gond velük:Néhány esetben-különösen a Cockpit Ultimate Pack esetében-a fülkék szélvédőkeretén és néha a műszerfalon is átsüt a napsugár,áttetszőek.Nem tud valaki erre patchet?Az Allaircraftarcad-on nem találtam kimondottan erre való javítást.
    Hogy lehet használni a komplett motorirányítást?Pl hogy a Bf 109-esen is lehessen manuálisan állítani prop.szöget?
  • polluxware
    hyperlobby.com

Beregizel, felrakod a kliens progit és automatica dob a szerverre amit kiválasztassz. Mázli az il2, ugyanis min 150en játszanak állandójan vele.
  • Lacusch69
    Milyen géped van? (Proci, RAM, VGA)
  • sindelnet
    Szia.
    MapMods:ITT
    Eladó TrackIr,ha kell még:ITT
  • Mikeeeee
    Ok megveszem ha van értelme.
    Milyen gépigénye van ennek a játéknak mert ha nem is megy a gépen sok értelme nincs megvenni.
  • PhantomAss
    srácok hallottam ,hogy vannak realisztikusabban megcsinált mapok (földtextúrák stb)
    honnan lehet ilyet leszedni?
    megnézném
  • kiskorúbézoltán #14448
    Látom az ilyedtség még nem múlt el... :)))
  • Sanyix
    fejreálltam egy ta-152-vel leszálláskor jól megilyedtem, hogy baze már leszállni se tudok? Aztán ugyanez egy f4u-val... de ott már hallottam a nyikorgást, így tudtam miért :D benthagytam fullon a féket.
  • madmanic
    Il2 1946 -ot szerezd be, ebben benne van az fb is, meg az összes kieg...

3000 huf tuskóban

+ a patch

játszik boldogan
  • Mikeeeee
    Végre sikerült a dolog de egy szervert se látok.
    Nem tudom hányas verzióm van azt tudom hogy Il-2 sturmovik.
    Jó lehet ez a Forgoten Battles is csak nem hiszem, hogy megy a gépemen, szegény már elég régi darab, kb mekkora a gépigénye?
  • Lacusch69
    KIZÁRÓLAG a 4.08m ('46-ra ez az egy patch kell) verzióval tudsz játszani, és NE TEGYÉL FEL soundmodot, vagy más modot.
    Ebben az esetben (a jelszavas szerverek kivételével) bárhol tudsz játszani, ha van elég hely.
    Nem kizárt, hogy a lobby mutat pl. egy 40/50-es telítettségű szervert, de nem tudsz csatlakozni, mert 10-en nem a lobbyn keresztül mentek fel, és így tele van.
  • Her Laca
    "Kár hogy csak Forgotten Battles-el játszik mindenki."
    Neked:)
    Amúgy a 46 -al játszik mindenki.
  • Mikeeeee
    Sziasztok!
    Hát így se működik ezzel a progival se valami olyasmit mond hogy kapcsolódási időtúllépés vagy mi persze angolul.
    Tudnátok ebben segíteni?
    Kár hogy csak Forgotten Battles-el játszik mindenki.
  • madmanic
    mindíg van üres szerver, nem kell hamachin baszakodni
  • madmanic
    telepítsd fel a hyperlobby nevű progit innen:

http://hyperfighter.sk
  • Mikeeeee
    Hello!
    Szeretnék Il-2-t játszani hamachin haverokkal de nem látjuk egymás szerverét itthon két gép között működik mi lehet a problem?
    A másik hogy lehet ezt neten játszani? Vagy a játék valami más részével mert nem lehetne rossz ezt sokan játszani.
    Előre is kösz a segítséget.
  • Sanyix
    omg azt hittem először valam transzvesztita oldal :D
  • TraviSuli
    Nézzetek be a www.travisuli.g-portal.hu -ra!
    Minden Ami Travian! Saját kezűleg írt segédletek! Továbbá kezdőknek vállalunk MSN oktatást!
  • Vogel
    Szted miért tudom hogy Warclouds beenged? :) 6dof + soundmod nálam is befigyel.

Egyébként simán lehet állítani a gépek tulajdonságát a soundmod installal anélkül hogy észrevennéd. Ezért "veszélyes" és nem szereteik a fronton.
  • nalyib
    Így van, dogban csak álló egységek vannak... nem tudom miért, jó lenne igazi csatákat támogatni dogszerveren is.

Felnézek még ma, majd figyelem a szervert:)
  • kiskorúbézoltán #14434
    Régen foglalkoztam már az Il-2 küldiszerkesztőjével, de nekem valami olyasmi rémlik, hogy ha dog-ot csinálsz akkor nem jelennek meg a mozgó egységek, coopban viszont meg kell jelenniük.