91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
félreértés ne essék, nem unom! sose unnám meg
sőt...
de jobb a békesség
-
Lysandus #14592 Sportember :-D -
Most már értem,mit nem ért Lacusch kollega:)
Azt ugyan nem értem ,hogy lehet megunni ezt a játékot:D de nem vagyunk egyformák.
Van ,hogy napokig nem ülök a bot mellé(mert hát valóban vannak fontosabb dolgok) ,de azért ha odakeveredek ,mindig feledteti a napi gondokat.
Az a jó benne,hogy ha este 9 kor van egy kis időm,akkor is van akivel lehet egy kis parázs lövöldözést lebonyolítani:)
Bár most nyáron inkább a kertben ,a medence melletti sörözést részesítem előnyben:D -
tothgyorgy #14590 Ez végül is egy játék. Én is akkor játszom vele ha kedvem van. pl most nyaraltam pár napot. És most megint játszom, ha időm és a család engedi. Ha a gyerekeim nem űldöznek el e gép mellől.
-
fontosabb dolgok vannak készülőben és nem akarom az időmet pazarolni most erre a játékra:)
kipróbáltam, jó volt, nem felejtettem el, de inkább leállok -
Mit nem értesz? Én semmit:) Mi az amit érteni kell? -
helixP #14587 Köszönöm szépen a segítséget, máris könnyebben tudok célozni:) 
Amúgy Ti milyen szervereken "vitézkedtek"? -
Lacusch69 #14586 XBOX360, PS3. Ezekre megjelent Birds of Prey néven. -
Lacusch69 #14585 Most már qrvára nem értem az egészet.... -
nalyib #14584 Ha ezek saját küldetések, betehetsz repülhető bombázókat (igaz kisebbek), azokon régóta teljesen "gyógyszeres" az AI lövész. (Perse lehet, hogy AI gépként azokról is jól lőnek..) -
Lebowski #14583 konzolra még nem. -
krizoli #14582 megjelent ps2-re?ha igen kb mennyi? -
van egy eladó x52 pro-m és egy trackir4pro-m
érdeklődni priviben
köszi -
Lebowski #14580 teljesen gépfüggő.fóka nagyon hamar le tud hűlni erhöhte(v hogy írják:D )-vel együtt.persze 110gáz open hűtő ha melegszik leveszed 106-5re és lehül.amúgy általában érdemes relatíve nyitottabb hűtővel keresni ha nem sietsz vhova.amúgy a 2es hűtő tud segíteni de nem eszetlenül kell repülni vele.nagy bombázóknál gondolok itt a kétmotorosokra ajánlott emelkedésnél a 6os állás aztán ha eléred a kívánt magasságot onnan már ami jól esik.ezeket tapasztalati úton tod csak megfigyelni, úgyhogy repülj sokat.de amúgy a radiator az kifejezetten az overheat ellen van. -
Üdvözöllek a multi playerek világában!
1. kérdésedre a válaszom: IL2-JoyControl az X-52 botom elött, alapfelszerelésnek számitott ez a program, Mindenképp javaslom a kipróbálását.
2. kérdésedre, tanult kollégáim alapos elemzést adnak majd, ugy gondolom. Szerintem mindenképp használd. Zárt állapotban gyorsabb a géped, viszont nagyon melegszik. Nyitott állapotban jól hüti a motort, viszont lassabb a géped. Az arany középutat megtalálni, nos kérem, az a müvészet.
Jó leszállást!
-
helixP #14578 Olvasgatok fórumokat és látom,h. nekem nagyon alap joy-om van Speed Link... gondolom innentől kezdve sok lehetőségem nincs
-
helixP #14577 Sziasztok!
Új vagyok énis. Sok-sok-sok single game után beléptem a multi világába, és valami eszméletlen élmény
, ma megvolt az első légigyőzelmem is:) Igazándiból két kérdésem lenne (könnyen lehet h hülyeség
).
Az egyik h hol tudok állítani a Joystick érzékenységén, mert elég nehéz a dolgom, hogyha a célzáshoz érek...
A másik pedig,h. a túlmelegedés ellen mennyire van értelme a radiatorral szórakozni?
Előre is köszi! -
Egyik se túl jó, ha rookie-re van állítva akkor ha egy légy rájuk fingik már ugranak ki a gépből :D (és szerintem nem befolyásolja a mesterlövészkedést sem, legalalibbis ace, és average-en is ugyanolyan mesterlövészeknek tűnnek, csak acen van amikor megpróbálnak kitérni, és nehezebb kiugrasztani őket a gépből.
Ha a fegyverzet empty akkor bombázni sem tudnak, és az se jó ha egyáltalán nem tudnak visszalőni. Olyan beállítás kellene amin úgy lőnek mint még mint az alap fb-ben lőttek, akkor még élethűbb volt, és nem öngyilkosság volt egy bombázó megtámadása bizonyos gépekkel. -
Lacusch69 #14575 Két lehetőség van:
1. A bombázó skillt rookie-re állítod (ez nem biztos)
2. a bombázók fegyverzeténél "empty"-t állítasz be... -
Tudja valaki hogy lehet átállítani az ai bombázók lövészeinek célzási pontosságát? Mert egyszerűen az egy vicc hogy képesek egy 300 km/h val oldalról, 45 fokos szögben rájuk zuhanó vadászt is eltalálni (régen volt az a játék a b17 flying fortress , abban is egész élethű volt a lövészkedés, abban azért tapasztaltam, hogy egy hátulról érkező vadászt se könnyű a lövészállásokból eltalálni, nemhogy extrém szögekből támadókat, meg valahogy a korabeli felvételeken se az látszik hogy a hátulról jövő vadászokat olyan szépen szitává lövik a bombázók lövészei...) . Valamelyik patchel olyan hülyén megcsinálták ezt, hogy annak örülök ha nem bombázókkal, hanem vadászokkal kell harcolni, mert azokra legalább rá lehet lőni a nélkül hogy rommá lőjenek. -
Szepy2884 #14573 Azt hiszem az alábbi gondolatok sokakban megfogalmazódtak, akik a kék oldalon repülnek :)
azok a bizonyos nehéznapok ;) -
Azért ,mert valaki ,vagy valami már meglövöldözte és olyankor ugyan megadja ,de a pontot azt nem. -
Lacusch69 #14571 Szerintem minden mapváltást leszállásként értékel. Legalábbis a WarClouds biztosan. -
Lebowski #14570 mert a szerver mapot váltott:) -
bucsher #14569 mert nem szálltál le -
Ma leszedtem 2 gépet a Spit vs.109 szerveren a Norvégia 1943 hadjáratban.A szerver oldalán mégsem mutatja a 2 győzelmet,ez hogy lehet?Bf 109G-6-tal voltam és először egy 2 motoros angol gépet szedtem le-mindkét motorját felgyújtva-majd egy Corsairt.Ki is írta a győzelmet a program.Aztán másodszor is rámtámadt egy vadász de nem tudott leszedni,harc közben pedig váltott a térkép.Vajon miért nem látható a két győzelem a szerver oldalán? -
Lacusch69 #14567 Ez az, hogy nem húztam akkorát, csak felét... -
Richtofen #14566 A G erőknél a sebesség nagyon kritikus.
Ha +100-zal érted utol ahogy írtad, nagyon is elképzelhető hogy blackout-oltál ő meg nem. Nem vagyok fizikus, de itt is a sebesség négyzetével arányos a G erő. Azaz ha ő 300-zal Te meg 400-zal próbálod ugyanazt a fordulókört tartani, akkor a G erő rád 1,77-szer akkora azaz majdnem kétszeres. Ha 200 és 300 a sebességetek, a G-különbség 2,25 szörös (persze itt nemigen lehet akkorát húzni hogy feketedjen) -
nalyib #14565 Szökés közben nem kell foglalkozni a túlterheléssel, én sokszor ráztam le spitet csutig húzott trimmel (azt szürkén is lehet kezelni), hagy gondolkodjon:) -
Lacusch69 #14564 Shiteket nem köpködtem, tudomásul veszem (bár igazságtalannak tartom).
A Mossie baxott fel... -
bucsher #14563 már megint ezek a spitek :) -
Ne foglalkozz vele:) Van ilyen.
Minap rommá lőttem egy P47 -et (valószínűleg nem elég ügyesen) mert még forgolódott ,oszt egyszer csak , PK ra lőtt egy spit. Tanulság!!!
Nem leállni harcolni,ha az első támadás nem sikerül,főleg ha sokan vannak,hanem húzni el a francba. -
Atesz91 #14561 Megpróbáltam visszamenni a játékba, de mintha be se lett volna kapcsolv a a gép, egyszóval nem jött vissza a gép és csak újraindítással tudtam megszüntetni. Mondjuk kicsit kár mert 2 Zerot lőttem le, deh majd holnap újra lefutom. -
Megpróbáltál még egyszer visszamenni a játékba? Vagy még egyszer megpróbáltad a küldetést? -
Atesz91 #14559 Hello!
Van egy olyan gondom, hogy ma este karrier módban Chichi Jima-n végigvittem az első küldetést, leszálltam és amikor a köv. küldetés generálására értem volna a monitor kikapcsolt. Vagyis NO SIGNAL-t irt ki. Mit lehet ezzel kezdeni? -
Lacusch69 #14558 Legalább Te ne idegesíts... :)
Valamivel (50-100km/h között) sebességgel utolértem, húzott egy olyan emelkedő-jobbfordulót, hogy a fele ívet sem tudtam tartani, mert befeketedtem... Rá nem hat a túlterhelés ???
Persze mire mire kitisztult minden, a Mossie meg 2 Shitfire már a s.ggemben volt... -
Ügyes volt:) -
Lacusch69 #14556 Nem vettem fel tracket, de áruljátok már el: hogy a fészkes fenében vert meg engem (Fóka A6) fordulóharcban egy Moszkító???? -
tothgyorgy #14555 Most egy pár napig nem leszek. Családi vakáció készül holnaptól, ha sikerül a szállást is elintézni. Jó leszállást mindenkinek ! -
tothgyorgy #14554 Ha valorozok akkor a saját szerverén. (67.106.81.137:8761)
Te hol szoktál ?