91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ott voltunk.Jó volt.
Csoportképek -
Szepy2884 #14872 hát akkor tényleg csesszék+... még jó hogy nem mentem le. -
Solyom2 #14871 Nem.Úgy tudom az új játékuk ami repcsis lesz a Storm of War Battle of Britain.[Remélem jó a címe]. -
na csesszék meg a repnapjukat, többet nem megyek az tuti
pont azok a gépek hiányoztak amik érdekeltek
me108, mustang, rafale
minden évben ugyanaz van, engem már nem nagyon köt le a gripen meg az f16
a c17-es viszont jó volt
de legalább jó idő volt -
horthy #14869 Lesznek-e még uj repülögép kiegészitések kiadva ehez a játékhoz vagy már végleg lezárták a fejlesztők az IL2-t ? -
én ottleszek:)
remélem nem fog esni -
Igen! Sztem holnap nem lesz olyan szar idő...
-
Lacusch69 #14866 Nos uraim, holnap? -
Igen vannak, de azoknak a mozgása és lehetőségei meg sem közelítik a rendes heliknek a mozgását!
Nekem is van egy ILYEN gépem...
-
Richtofen #14864 Nagyon kemény! :)
Vannak egyébként ilyen kis ultralight gépek, szinte törhetetelen rugalmas anyagból. Én biztos azzal kezdenék tanulni. -
Én vezettem már ilyet, de meg kell hogy mondjam nem egyszerü... 
Tán egy hetet is kell gyakorolni hogy az ember függeni tudjon maga előtt és szemben...
Maradok a repülőknél egyenlőre és nyírom az Extrámat...
-
Ez tényleg hihetetlen!Néha még az operatőr se tudta követni. -
Lehet h 10 méterrel magasabban tanulta meg ezt a szintű irányítást:) Amúgy tényleg elképesztő. -
Azt a kurva.... elöször film trükknek gondoltam. Le a kalappal. Azért arra kiváncsi lennék, hányszor törte össze a technikát, mig betanulta a koreográfiát. -
Ehhez nincs is mit hozzáfűzni... -
A hiba oka:
Hardver gyorsítás.Nekem is csinálta.
Megoldás: futtatás->dxdiag->hang->gyorsítás kikapcs -
Én is erre voksolok:)
Mondjuk a melóhelyen (bankban) érdekesen néznek mikor meló közben dobolok rá a kezemmel:) (mp3 lejátszó füles és saját feladat amikor nem szólnak hozzám:))
Ja és "You Shook Me All Night Long" a legjobb -
A játékban a controlsnál legalul van egy olyan ,hogy hotas control.
Na ott ráböksz a power feliratra és megmozgatod a gázkart.
Azért érdekelne miket néztél már meg a sok minden közben:D -
Sziasztok. Hogyan tudnám a gázadást az X52-es jojomra beállítani ? Sok mindent megnéztem már de nem jártam sikerrel :S. Köszi a helpet. -
jaja
egy jó400-as elég kell legyen -
Solt #14853 E8400+HD4870 rendszer terhelt fogyasztása kb.: 270W... egy jó minőségű 400-as tápnak még 3 vinyóval sem okozhat gondot! ;) -
Lacusch69 #14852 3 hónapja, amikor is készen lett, semmi gond... -
Viszi viszi,aztán egyszer csak leteszi:) -
Lebowski #14850 bátor -
Lacusch69 #14849 Ebben az esetben nem hiszem, hogy a táp (hacsak nem valami hibája van).
Nekem egy 400w-os Chieftech viszi a 8400-es procit, 3db winchestert, 8800GT-t, DVD-t, meg az apróságot... -
A tápom 350W-400W nem tudom pontosan, de 1 éves nagy ventilátoros!
Azt kizárom mert másnál is elő jönne. Joyom meg nincs jelenleg!
A másik most vettem bele winyót, így most két winyó van. Előtte is csinálta. Megpróbálom a DVD olvasót hátha úgy is akarok egy másikat
-
Hali!
Lehet joy probléma is.Nekem a retek x52 miatt csinálta mindig ezt.Amióta viszont újraraktam windows-t meg az il-2-t egy új sata-s vinyóra nincs ilyen gondom. -
tothgyorgy #14846 Milyen tápod van ? Lehet hogy az a hibás. Gyenge v régi v rossz minőség. Próbálj meg némi fogyasztáscsökkentést pl dvd táp le. Esetleg kérj kölcsön egy nagyobbat. -
A kártya jó.
Viszont DVD írót használok, nincs olvasóm, és nem is mostani példány, esetleg az?
Néztem a naplót is nincs semmi hiba! -
Nem jön be így se, simán újra indúl.
-
Lacusch69 #14843 Automata indítás kikapcsolása:
Vezérlőpult--> rendszer--> speciális--> indítás és helyreállítás beállítások--> rendszerhiba--> automatikus újraindítás
Itt a négyzetből vedd ki a pipát.
Legközelebbi problémakor kapni fogsz egy álló kék képernyőt, azt fényképezd le, majd olvasgasd el, milyen hibára hivatkozik. -
tothgyorgy #14842 A vidikari jónak tünik. Táp ? Hőmérséklet ? Próbálj meg egy jó erős videotesztert végignyomni. Az megizzaszt mindent. -
Még a medievalal 2, szintén eredeti.
grafika kártya amire én gondolok. Inno3D Geforce 7600GS 512Mb PCI-E.
Viszont azt nem tudom, hogy mit jelentenek ezek: X32, X64, X86 frissítéseknél.
Autómata újra indít hol van? Bios? -
Lacusch69 #14840 Ilyet az enyém is játszott. A gameport miatt beszerelt Genius hangkártya drivere időnként összeakadt valamivel. -
akkor kapcsold ki az automatikus újraindítást, és akkor még látni is fogod miért halt be. -
tothgyorgy #14838 Más programmal is csinálja ? -
Játék közben, repülök, vadászok és egyszer csak meg áll a kép és újra indúl a gépem.
-
Mer ugye manapság menő a fogalomzavar pl: lag= szaggatás, kifagyás = ctd, critical error
Pedig nagyon nem így van... -
Mert szar a vindóz. Egyébként bővebben hogy fagy ki? :) -
Miért van az hogy kifagy a játék??
Csak az fb van meg eredetiben. A többit még nem vettem meg.