91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • tothgyorgy
    Aki 19-re lapot húz könnyen pórul jár. Ha hazamentek volna, tán leszállnak. Lehet abban bíztak h elfogy a benyád ? Én pl 50-75%-al szállok föl.
  • tothgyorgy

Azért ha téged lőnélek le tévedésből, annak nem örülnél.
  • Her Laca
    Hát ezt el kell mondanom.
    CC Berkut ,meg Omni nevű srácokkal olyat kergetőztem dórával ,hogy már kezdtem unni. Konkrétan egy teli tank benyát elégettem ,és már piros volt a lámpa mire leszálltam. Ők P63C vel voltak,már mindketten húzták a füstöt ,egyik kevésbé a másik jobban de még így is elhivatottan jöttek utánam vagy fél órát,de lehet volt az háromnegyed is,mire az amelyiket alaposan meglőttem felrobbant. Nem hiszem el ,hogy egy kígyo ennyit kibírt volna:) de mindegy mert aztán a másikat is lelőttem.
  • Her Laca
    Ez nagyon jó:DDDDDDD
  • Negwar
    "Lödd le mindet, majd az Úr kiválogatja..." régi légvédelmis mondás:)
  • tothgyorgy
    Hu én megnéztem és elég siralmas vagyok rajta. Ez tán változik kissé, mert elkészült a szemüvegem. Hát nem semmi a különbség. Már értem miért nem láttam senkit. Kiszúrtam két pöttyöt (messzerek voltak), levettem a szemüveget és eltüntek. Az azonosítással azonban még mindig gondjaim vannak.
  • Her Laca
    Ha akarsz találsz egy rakat magyar srácot.
    Ma kb 8 an repültünk egy szerveren egy ts en volt ott pumás ,ricsis ,hvst-s stb. Mondjuk gyönyörű volt mert veszteség nélkül lelőttünk vagy nyolc ,kilenc spitet,meg p51 et egy felszállás alatt. Az is igaz hogy ebből ötöt 101vo Pistu vakart le:) No de az összhang nagyon jó volt.
  • Lacusch69
    Ebben a pillanatban a Ricsitől a lobby cseten van: Gida, Blaster, Tony. Laca, Neghwar, HUN_Vihar a WoE-n repül. Ennyit találtam 20s alatt...
  • Sanyix
    ja, arma serveren is van mindenféle emberke, csak egyszerre 4-nél több soha :)
  • Lacusch69
    Elég, ha csak ITT szét néz Sanyix kolléga.
    Van itt minden: V.4, 102.VO, 1/3.vszd, 1/2.vszd, HVS stb...
  • TG Gida
    Vannak századok.Ha jobban körülnézel a lobby-n mindig találsz néhány Dongót,Pumát és mi is rendszeresen fent vagyunk.Ha nem találkozunk annak az lehet az oka,hogy legtöbbünk dolgozó ember és nem ér rá hajnalokig repkedni.
  • Richtofen
    Egy kis il-2 hangulat:) Két nagy kedvencem:
    Flying for the first time

(nem perfekt angolosok kedvéért, bocs a gépelési hibákért)

I fly smooth,
    except when I'm turning
    I fly smart
    too bad, I can't get dogfighting figured out

I'm so brave
    Look at how well I'm stalling
    I still try
    That's probably why it feels just like
    I'm flying for the first time

I'm so green
    My skill is so lacky
    I'm so lost
    Too bad I can't get all these bandits off me

This flat spin
    It's making me dizzy
    Hit the silk
    I can't believe it feels just like
    I'm flying for the first time

Anyonone perfect must be cheating
    Flying with externals and their cockpit off
    Every one plane is so lovely
    How much will FOrgotten Battles cost

What if I lost his location
    What if my engine starts to whine
    What if they dodge my detection
    Maybe the worst is behind

It feels just like I'm flying for the first time
    It feels just like I'm flying for the first time

I'm so chilled
    I can't keep them shaking
    He's so still
    I just can't keep my crosshairs over anything

I'm so thrilled
    To finally be landing
    I'm so done
    to be over
    'Cause it feels just like I'm flying for the first time

The skin on this plane
    Is so lovely
    Whith icons off I'm walking lost
    Number 1# give me your location
    What if my flight is decost

Anyonone perfect must be cheating
    Flying with externals and their cockpit off
    Every one plane is so lovely
    How much will FOrgotten Battles cost

What if I lost his location
    What if my engine starts to whine
    What if they dodge my detection
    Maybe the worst is behind

Shooting you
  • Her Laca
    Jé!!!!! Mi van Hegymennel? Ezt hol vették fel? Mi ez? Meg különben is,mi van?
  • DonZorro
    Ebben sajnos van valami igazság. De kérdem én is, tudja valaki az okát? Fáradság vagy lustaság? Sok munka? Család? Nálam a munka az oka... Egszerüen, későn ér haza az ember...
  • Sanyix
    Vannak még századok? Régebben még hallottam sokat a századokról de mostanában nem, nekem úgy tűnt hogy szétesett mind, azt ilyen 1-2 ember lézeng egy időben maximum egy szerveren. Ha nem akkor mi ez a csönd? :)
  • DonZorro
    Na most már jónak kell lennie...
  • DonZorro
    Bocs majd mindjárt...
  • DonZorro
    Itt van megvágva is! Csak a lényeg...
  • DonZorro
    Ez nagyon JÓ Negh...
  • madmanic
    most akartam kérdezni, hogy hol lehet meghallgatni, mert csak a végét csíptem el... danke!
  • Negwar

Virtuális repülés a Kossuth rádióban, 102.VO_Hegymannal
    Winampal meg lehet hallgatni. Add URL utána Play tekerd 39:55-re.
  • Lacusch69
    Megint megy a FlyOnline.hu szerver.
  • Trucker39
    Lehet, hogy nem pontosan értem, hogy mi is a gondod. Próbálom megérteni.
    Tehát, az X-52 FCS rendszeren semmit nem állítottál be a profilban, ha jól értem. Ugy gondolom, ezt a lehetöséget kár lenne kihagyni. Enélkül csak egy "mezei" botkormányként kezeli az IL-2. Mindenképp javaslom, hogy az IL-2 setupjában NE! a botkormány gombokat állítsd be, hanem a billenytüzeteden található kombinációkat!
    Ezeket a kombinációkat késöbb be kell állítani az X-52 egyik, általad készített profiljában.
    Egy egyszerü példán próbálom érzékelteteni, mire is gondolok:
    A fékszárny kiengedésére például alapból a "V" billentyü van beállitva. Ne állítsd el, hanem az FCS profiljában, a neked erre a célra legmegfelelöbb gombra készits egy macrot és ott a "V" billentyü legyen beállítva. magyarra lefordítva, mikor te lenyomod ezt a bizonyos gombot, az IL-2 azt "hiszi", hogy te lenyomtad a "V" billentyüt, a billentyüzeten. Ez miért is jó?? Azért, mert így jóval több gomb, kar, tekerentyü beállítást alkalmazhatsz, mintha csak az alap gombokat használnád az FCS-n.

Nem tudom, mennyire érthetö volt, amit leírni próbáltam. Most nyugodtan mondhatod, hogy ez egy hosszadalmas és unalmas fáradozás. Igen, de ha ügyes vagy, elegendö egyszer egy jó beállítást kitalálni és megszokni. Emlékeim szerint az enyém majdnem két hétig készült és finomodott, mire azt mondtam, hogy igy jó. Persze nem sokkal utána volt egy rendszer összeomlás a gépen és majd' sírva fakadtam, hogy elveszett a beállítás. Szerencsére meglett. Azóta özön helyre kivan írva, el van mentve.

Próbálok belinkelni a profilomról némi képet, hátha így érthetöbb, mire is gondoltam:

Kép 1

Kép 2

Nos, elkészíteni sem volt egyszerü, de megtanulni sem. Készítettem ilyen "oktató" kártyát, ami most is ott van a gép mellett azon minden gomb, kar, stb. összes lehetséges funkciója be van állitva.

Ha véletlen félre értettem volna a problémádat, elnézésed kérem. Akkor fogd fel némi X-52 profil gyorstalpalónak az egészet.

• Lacusch69
    Mert az nem funkciógomb, hanem a megnyomott gombok nevét/funkcióját tudod megjeleníteni vele.
    Pl. tartsd nyomva azt a gombot ("i" mint információ van ráírva), és nyomd meg mellé a kisujj-kapcsolót.
    Az MFD-n megjelenik a "Pinkie" felirat. És így sorban a többi...)
  • Sanyix
    x52 joy. kíndózban a tulajdonságoknál semmi gond, minden úgy megy ahogy kéne. Ha a gázkar alsóbbik csavarós izéjének közepén megnyomom a gombot, szépen felvillan a száma. Il2 indít, onnantol nyomogathatom, a rá állított funkciót nem csinálja, csak ha megnyomom villan mögötte a led, meg a joy hat switchén is, ha nyomvatartom akkor villog. Kilépek megint normálisan érzékeli. Nincs még a profilos cucc se feltelepítve, tehát attól nem függhet. Miért csinálja ezt?
  • Lacusch69
    ITT keresgélj, ha beszélsz angolul.
  • Sanyix
    Játszik valaki innen akár hd38xx-el vagy akár hd48xx kártyával il2-t?
  • tothgyorgy
    Igazi pilóták, igazi repülésről, igazán pontos válaszokat.
  • Lacusch69
    Mondtam már, ha bármilyen, valós repüléssel kapcsolatos kérdésed van: www.pumaszallas.hu
    Ott van néhány emberke, aki tudja, hogy milyen a valóságban is leszállni.
  • Sanyix
    Mér a valóságban tudod milyen?
  • nalyib
    "Egyébként sztem még mindig túlságosan pattogósak a gépek."

Lehet hogy jobban pattog a futó mint kellene, de cserébe százszor nehezebben törik.

FS-hez van 1-2 vadász- és egyéb kisgépmodellem, amivel ma is megizzadok, ha le szeretnék szállni...a szétlőtt il2-vadászokat ezekhez képest elég könnyű letenni.
    Egy biztos, leszállni még mindig elég könnyű a játékban, mármint a valósághoz képest.
  • Atesz91
    A probléma oka valószínűleg az volt, hogy valamely kieg. angol nyelvű csak valszeg az AEP miatt van ezt egy fórumon leírták prá éve pontosan nemtudom, hogy hol volt.
  • wowfan
    Köszi a segítséget! Ezt észre se vettem a FAQ-ban...
  • Lacusch69
    FAQ...

Lényeg az, hogy állítsd át angol nyelvűre a játékot.
  • wowfan
    Már újratelepítettem. Xp-t használok, de eddig nem volt gond a kampánnyal.
  • tothgyorgy
    Valszeg programhiba. Esetleg újratelepítve megszűnik. Milyen windowst használsz ?
  • wowfan
    Üdv!
    Ismét lenne egy gondom. Ha egy kampányban megpróbálok elindítani egy küldetést, akkor csak egy pittyegést hallok, és nem indítja el a küldetést. Nem ír ki semmit, csak egyszerűen nem indítja el.
  • Sanyix
    Enyéim se, bár törni nem szoktam, túlfutni se nagyon. Utoljára összetörtem egy fókát mert összevissza pattogtam vele, persze egy szép nagy lyuk volt a szárnyán, meg egy 109-est, mert az enemy felett paff egy légvédelmi találat és áll a motor, és persze elvitorláztam az ellenségtől, de egy emelkedő hegyoldalra szálltam le :D de pukkanni sohasem szoktam, csak leválasztok egy két fölösleges elemet a gépről :) Régebben online olyanokat csináltam, hogy 109-essel füstölgő, csicsergő motorral, hiányzó bal csűrő és magassági kormánnyal szálltam le. 262-essel meg fél hajtóművel szálltam le nemrég, ködben megint csak a légvédelemnek köszönhetően, aztán utána thunderstormban (éljen a küldetésgenerátor) nem tudtam eldönteni melyik volt a rosszabb, de vicces volt amikor 5 másodpercig a szél miatt, bal hátsó fútóművön balettoztam. Egyébként sztem még mindig túlságosan pattogósak a gépek.
  • tothgyorgy
    Hát az én leszállásaim nem múvésziek. Legfeljebb akrobatkusak az ugrálás miatt. Előfordul h túlszaladok ha túl nagy a sebesség, de általában (90%) sikeresek. Szálltam már le motor nélkül is(kerékre,egyben), bár szerencse is kellett hozzá. A rossz látási viszonyokat viszont rühellem.
  • nalyib
    Általában ez a "szabályos" leszállás, a valóságban is megpróbálták leszoktatni róla a pilótákat, hogy alacsonyan közelítsék meg a repteret. Persze nagyobb szögben ereszkedve inkább biztonságos mint "művészi" de kinek a szépség, kinek a túlélés:)