91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lebowski
    helyesírási.

ez már gáz :D
  • Lebowski
    helyesíási hibákért a nagybetűs alkohol vállal :D
  • Lebowski
    sztem arafikus motirt simán ráhúzták a földi modellekre.hamár a stuka így néz ki akkor asszondom egésségetekre.lepetézés a négyzeten.szeressük majdan eztis:) kíváncsi vagyok h a lobby bővít e majd;)
  • nalyib
    Jól látom, 2d ellenfelek?
    Azt hittem ilyen nincs is, nekem C64-re is volt repszimem 3d gépekkel;Ð
  • tothgyorgy
    bob
    Kéretik az öreget nem kiröhögni. Anno nekem nagyon tetszett és jókat játszottam vele.
  • kiskorúbézoltán #15109
    Mi értelme lenne? Ugrabugra árkádból tömegtermelés van, a szim piacon viszont nem igazán van sok konkurens produkció, igaz a piac is sokkal szűkebb...

Van valahol valami nem_1000_éves repülhető gép lista?
  • tothgyorgy
    Battlefield of britain.
  • Richtofen
    Lehet. Csak nehogy egy Battlefield klón legyen belőle, mert akkor a szimulációt cseszhetjük.
  • Sanyo
    Oleg szerintem valami nagyobban gondolkodik. Abból gondolom, hogy a légvédelmi ágyúkat is irányítani lehet majd, később talán az egyéb járműveket is. Mindenképpen új generációs lesz a játék, az elején sok időt kell beleölni a fejlesztésbe, aztán csak ontani kell a kiegészítőket. :)
  • madmanic
    ugyanez jött le a képek láttán..

a földi célokkal kár ennyit pöcsölni, 300 felett mindegy
  • Richtofen
    Szép, szép...

Csak tudnám mi a túróért kell így kidolgozni egy teherautót, Amikor 500m-nél közelebbről sose fogjuk látni, akkor is szanaszét lőjük.

Inkább csinálnának komolyabb repmodellt, meg részletesebb fülkéket, szuper hangokat, ha engem kérdeztek. Az adná az élményt. Az életben soha még nem volt alkalmam repülés közben egy Spitfire szerelőajtaját, meg trim-lapjait csodálgatni... De még a saját gépem külsejét se nagyon szoktam skubizni.

Arra megy ki az egész hogy vegyél új gépet hozzá...
  • tothgyorgy
    Gyönyörű képek. A repmodelt remélem nem rontják el. Jó grafika + reális repmodel = erőmű ?
  • Lacusch69
    Mivel a neten szedtem össze az angol "tudományom" lehet, hogy én értettem félre, de volt egy olyan kérdés, hogy nagy sebességnél bekeményednek-e a Messzer kormányai, amire az volt a válasz, hogy nem.

Ezt nem árt tudni, ha a vörcsikkel vitára kerül sor...
  • Szepy2884
    Nem sok érdemlegeset mondtak. Magyarán semmit. Pár hülye kérdésre néhány semmit mondó kissé flegma válasz. ennyi.
  • Sanyo
    Kösz a linket, csinálok egy (remélem érthető) magyar fordítást róla a flyhura.
  • Sanyo
    Aligha jelenik meg idén, még mindíg csak alpha-test van a játékból.

új BoB képek

A képek eredeti forrása: Olegfórum

A FlyOnline Il2 szerverrel folyamatosan gondjaim vannak, de még nem fogytam ki az ötletekből. :)
  • Lebowski
    ja itt az ideje 70 évesen abbahagyni a vadászrepülőzést... ez édes :D
  • Lebowski
    nemértem a kérdésed.ezis egy repülő :D ezen behaltam :D
  • Lacusch69
    Két, jelenleg is 109-esen repülő pilóta véleménye ITT.
    Remélem, Oleg is olvassa...
  • PhantomAss
    már tavaly is olvastam a megjelenésről, augusztusi dátummal
    sőt ha jól emléxem 2 éve is
    az összes ilyen listán rajta van, szal nem kell vele foglalkozni
    a pontos dátum 2 hét múlva
  • tothgyorgy
    Az enyémen is.
  • nalyib
    Szerintem a BOB minden ilyen listán rajta van:D
  • TG Gida
    Azért az érdekes,hogy semmi előzetes hír nincs, csak valaki belökte a dátumot.
  • tothgyorgy
    Ez igaz, de a játék és a valóság más. Ezért érdekel a vléleményetek. A pumások általában mo felett is póttankkal repültek megnyújtandó a messza rövid repidejét.
  • Sanyix
    maradjunk a két hétben :)
  • Her Laca
    Na már csak 6 nap és itt van:)))))) Ezek szerint BOB
  • Sanyix
    "valószínűleg ausztrál, japán vagy amerikai lehetett"

aaa micsoda megállapítás, ezt vajon honnan sikerült így meghatározniuk? :D
  • Lacusch69
    Meg mikor kapsz egy üza.-elfolyató találatot...
  • Her Laca
    Gondolj arra ,hogy igaziból is tele tankkal mentek harcolni,és a póttank azért kellet hogy még tovább a levegőben tudjanak maradni.
    Mondjuk lehet ,hogy a háború vége felé már az üzemanyag hiány miatt kevesebbel is beérték ,de én aszondom a sok benzinnél jobb a több. Mit lehessen tudni meddig kell a levegőben tekeregni.
  • Lacusch69
    Valószínűleg úgy gondolták, hogy a Dora nagyon gyors, nem érik utol és úgy örülsz a megmenekülésednek, hogy nem fogsz visszafordulni
  • Her Laca
    Szerintem a póttank butaság. Csak az oroszok szeretik használni :) de komoly embernek nem kell. Meg kell tanulni 100 benyával harcolni és akkor semmi baj nem lehet.Ez az én véleményem.
  • Lacusch69
    Régebben én is így csináltam, de eléggé megfogja a gépet, plusz néha elfelejtettem ledobni... :)

Más.

NEKI nem volt szerencséje...
  • tothgyorgy
    Mi a helyzet a póttankkal ? Megéri-e mondjuk 50% + póttank, amit baj esetén dobni lehet?
  • Her Laca
    Nagyon ügyesen csinálták ,szintbe voltunk ,szembe repültünk ,az egyik le a másik fel. A fentire fordultam kicsit meglőttem de már az alsó lőtt is rám. Na aztán orra a fókát oszt nyomás. Ott hibáztak,hogy amikor a repterem közelébe értünk átváltottak két másik gépre és volt időm megfordulni. Na akkor jól meglőttem az egyiket utána rögtön a másikat de nem elég jól mert csak felbőszítettem őket. Aztán kezdődött a nagy kergetőzés.
  • Her Laca
    Hát igen vannak nevek akiknek a látványától is ideges lesz az ember.
  • Lacusch69
    A nem csihi-puhi szervereken (pl.WarClouds) mindig 100% benzinnel szállok fel.
    Ahol hirtelen akciók vannak (pl.BGszerver), 25-50%-kal.
  • Her Laca
    Mondjuk dogolni meg sem akartam próbálni vele:) Max G2vel lenne bármi esélyem asszem:D
  • Lacusch69
    Grat!
  • Her Laca
    Ja ja:)
  • Lacusch69
    Ez a Berkut AZ A Berkut?