91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Sanyo
    Nekem az első egy Spektrum átirat volt: Flight Simulator. De ami miatt Amigára váltottam, az ez: F/A-18 Interceptor A régi szép idők, ahh...
  • nalyib
    "Lelőnek az ellenséges terület felett, erre szerzel egy jó kis tehergépkocsit amivel megpróbálsz visszajutni a saját bázisodra,"

képzelem ahogy '45-ben dogszerveren nekiindulsz a 100 km-nek egy teherautóval..:DD
  • Szepy2884
    Ha nem lenne az IL2 talán még ma is ezekkel szórakoznék :)))
  • Szepy2884
    Életem első rep.szimje Ez fertőzött meg és jutatott ide :)

Aztán a folytatás Én ezekkel nem órákat, én ezekkel ÉVEKET JÁTSZOTTAM!!

Imádtam őket :))
  • Szepy2884
    Csatlakozom az előttem szólókhoz. Bár én sem vagyok már tag sehol, de akkor is csak ajánlani tudom az online századokat! Hihetetlen milyen sokat és gyorsan tanul ott az ember. És egy jó közösségben a repülés is más plusz a csapatmunka meg minden.
  • Szepy2884
    "Oleg szerintem valami nagyobban gondolkodik. Abból gondolom, hogy a légvédelmi ágyúkat is irányítani lehet majd, később talán az egyéb járműveket is. Mindenképpen új generációs lesz a játék, az elején sok időt kell beleölni a fejlesztésbe, aztán csak ontani kell a kiegészítőket. :)"

Ne álmodozz Sanyó:)) Vagy gondolod, hogy Oleg csinál egy vérbeli OFP hangulatú játékot?

Lelőnek az ellenséges terület felett, erre szerzel egy jó kis tehergépkocsit amivel megpróbálsz visszajutni a saját bázisodra, de ha mindez nem jönne össze, akkor még mindíg átúszhatod a Dnyepert és kommandózhatsz hazáig anyaszült mesztelenül...

• Szepy2884
    "volt egy olyan kérdés, hogy nagy sebességnél bekeményednek-e a Messzer kormányai, amire az volt a válasz, hogy nem."

Ez igaz, itt Oleg el is baxta pláne a G6-nál és felfele, de ezen kívül semmi érdemleges.

Minden esetre köszi a linket.
  • TG Gida
    Pontosan.KV jösz a hétvégén repülni?
  • tothgyorgy
    Még alszom rá. A flyonlánon úgyis hirdettek felvételt. Ha újra hirdetnek lehet jelentkezem.
  • DonZorro
    Ez azért szépen sikerült!!!

Gratula...
  • Lebowski
    ne viccelj már.előszöris segítséggel sokkal könnyebben lehet megtanulni a dolgokat.navigálást konkrétan ugy csináltuk h eleinte csak szárnyat adsz és folyamatosan nézed a térképet,aztán ahogy több órát repültetek egyre többször te mondod meg h merre jártok majd végül te vezeted a géppárt egyik pontról a másikra. semmiféle gonoszkodás nincs belőle ha esetleg eltévedsz.az meg a másik hogy általában akkor mehetsz vizsgázni amikor a kiképzők is ugy gondolják.egy egyhetes pilótát 86szor le lehet dobni egy térképen h gyereünk találj haza, nem fog neki sikerülni mert nincs benne rutin. mindenki türelmes hiszen azért alakultak hogy egyre többen legyünk (igaz én már nem tartozom sehova de ebbe ne menjünk bele), és közösen repkedjünk.tessék csak jelentkezni bátran. úgy az élmény megtöbbszöröződik.sztem.

ámen :D
  • Hypo #15143
    semmifele egesrol nincs szo senki nem nez le mert elsore vagy 8 ra nem megy valami minden magyar szazadban jo fejek vannak es ok se ugy szulettek hogy tudtak, raadasul repulesben mindig tanul az ember olyan nincs hogy kesz.
  • tothgyorgy
    Ezért nem jelentkeztem még századhoz. Mindig utáltam a vizsgákat és égés lenne megbukni, pláne többször. Pedig amugy lenne kedvem csak félek nagyok az elvárások.
  • Lebowski
    nekem anno finnországban volt a navvizsgám ^^ neszebazeg ott tájékozódj címszóval.de sikerült. sok kis kecseg folyó pfujj.
  • Hypo #15140
    hat igen en is igy hasznaltam anno
  • tothgyorgy
    Jó térkép mindig segít.
    Szépen kinyomtatva és ölbe téve.
  • Hypo #15138
    Hatha segit
    terkepek
  • Lacusch69
    Nem baj, ha full realban, vagy ahhoz közelivel játszol, mert online csak az ilyenekre érdemes felmenni. Kevesebb kis hülyegyerek van ezeken, ide inkább csak a komolyabbak jönnek.
  • Lacusch69
    1024x768-ban elég jól elnavigálgatok. Persze néha eltévedek, becsúszik az ilyesmi, de azért eltalálok a célig, meg vissza. Közben egy kicsit harcolgatok is, tehát nem egyszerű útvonal-repülésről van szó...
    Persze nem árt ha van rendesen benzin a gépben, meg nem 0m-en kell nézegetni a térképet. Mondjuk a Korall-tengeri térképen már nem ilyen egyszerű a helyzet... :)
  • moho
    Tehát full reálban ne játszak és jobb ha hagyom a label-t is. :)
  • Sanyix
    talán az újabb mapokon igen, de az alap fb-s 0 szintű mapokon nem.
  • Sanyix
    Ilyen grafikával nem.
  • tothgyorgy
    1-2 térkép nagyon nem segíti a tájékozódást, de van ahol én is jól eltalálok. Az nem árt ha csatlakozni tud az ember vki tapasztaltabbhoz. Ők vhogy mindig jó irányba mennek.
  • moho
    Igen ezzel nekem is gondom van, mert sokszor nagyon hasonló tereptárgyak ismétlődnek. Próbáltam én is, hogy figyelem térképen és nyomon követem magam de egy csata után ... minden egyforma. Meg hát ugyanez a kérdés felmerül PF esetében is. Ott meg csak víz van.
  • Lacusch69
    Magyarul: nem tudsz navigálni full realban...
  • Sanyix
    Ez még oké is lenne olyan játékban, ahol nem olyan szögletes a terep, és nem pár textúra ismétlődik állandóan. De itt nem így van.
  • tothgyorgy
    Offlinében a német oldalon aziránytűben van 1 jel ami a következő navigációs pontot mutatja. Onlinében neked kell tájékozódni.
  • moho
    :) köszi
  • Solt
    Kérdés kérdést szül! :D

Itt minden felmerülő kérdésedre választ kapsz... még arra is, ami eddig eszedbe sem jutott!
  • Hypo #15125
    Ez inkabb VFR repulesre hasonlit ahol oledben a terkep nezed es nezel ki a gepbol es probalod megallapitani merre jarsz igy muxik ez, a tobbi dolog az mar segitseg, persze eleinte lehet jobb ha nem full realben jatszol amig megszokod
  • tothgyorgy
    Keress a térképen jól beazonosítható helyeket. pl folyók, tavak, tengerpart. Ezekhez viszonyítsd a saját helyedet.
  • moho
    És ha full reálban nyomod és te vezetsz egy csoportot (2-4 gép) akkor hogy tudsz navigálni? Mert ugye akkor van térkép de nincs ikon és utvonal rajta.
  • tothgyorgy
    Full realban nincs segítség. Csak a szemed. Nekem is nehéz azonosítani. A nyomjelzők segítenek. A zöld ellenség.(a német oldalnak)
  • moho
    Még egy kérdésem lenne. Ti, hogy csináljátok? Én szeretném full 100%-on használni a játékot, tehát külső nézet és label nélkül viszont ilyenkor legtöbbször lemaradok a csatákról mert mire észreveszem a gépeket és beazonosítom már vége is az összecsapásnak. Létezik olyan megoldás, hogy 100% realism mellett teszem azt van valami padlock ami az ellen felé mutat? Vagy Ti hogy csináljátok? :)
  • nalyib
    Fighter Bomber, 2 színből rakta ki a képet, de még a torony is 3d volt:)
    A gépeket ráadásul fel is lehetett ismerni kb, ami C64 3d-nél nem jellemző...
  • moho
    ok, köszönöm, tehát elég ha conf.ini-ben átírom a felbontást.
  • Solt
    Fent a három piros betűs résznél megtalálod! ;)

Ha Vistát használsz, akkor rendszergazdaként indítsd a játékot, nekem csak így működött...
  • moho
    Sziasztok!

Lehet láma kérdés nektek de nem tudjátok véletlenül, hogy lehet a játékot átállítani 1680x1050 -es wide felbontásra?
    ELőre is köszi
  • tothgyorgy
    Utána vettem észre, h ez a pc-s verzió. Nekem amigán volt meg, és emlékeim sterint szebb és jobb hangú volt.
  • DonZorro
    Melyik volt az "A.C.E."