91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Negwar
    Szerintem meg a La-7R a legjobb gép a mai napig :D nincs ellenfele mert neki még lopakodnia sem kell, lefordul mindent :D
  • Sanyix
    ahaha szép álom :)
  • Lacusch69
    Nem, van olyan, aki nem tudja...
  • Sanyix
    nekem is csak 512 megás, és c2d helyett x2. Ez olyan mint az ofp vagy az arma. SOHA nem lesz olyan gép amin ne tudna szaggatni.
  • Lacusch69
    Na ezen ne kezdjünk el vitatkozni, mert mindig Villeneuve nyerne, ha visszatérne, és normális kocsit kapna...
  • moho
    Nekem is 3850/256 van és C2D 2GB RAM
  • Sanyix
    Azért ha Schumi visszatérne, mindenkit péppé verne
  • Sanyix
    Hát nekem még kevesebbre is, valamelyik csendesóceáni szigetnél, ahol a sziget környékén repked 20+ repülő, tele van légvédelemmel, és minenféle dizájnelemmel. De néha 20+ gép egyedül is elég, bár én 1280x1024-ben játszom.
  • moho
    Szerintem erre mindeni tudja a választ, egyértlemű, hogy mind mozgékonyságban mind fegyverzetben és elektronikában a Raptor a nyerő. Szép-szép a Flanker de ahhoz, hogy ütőképes legyen fejlettebb elektronika kell és pontosabb és hatékonyabb fegyverzettel. Mert most ez a lényeg. Mint F1-ben úgy a repülésben is egyre kevesebb jelentősége van a pilóta képességeinek.
  • Lacusch69
    Nekem is leesik az fps-számom (15 körülire), ha Berlin felett zoomolok, még 1024x768-ban is. Pedig nem épp gyenge gépem van
  • Lacusch69
    Laca, PhantomAss: most pont ezen vitázok egy Index-fórumon, ahol én az F22-est tartom jobbnak (kb. a Ph. kolléga érvei alapján), és nemrég "hisztiző és csőlátó okoskodó komolytalan palinak" ugatott le egy topiktárs...
    Mondjuk konkrét érveket nem hozott fel...
  • moho
    Igenis, beletörődöm. :)
  • PhantomAss
    sztem az f22 az übergép manapság
    lopakodik, szupercirkáló képesség, durva elktronika, stb
    egy baja van, az iszonyatos ára, ezért kevés példány áll hadrendbe
    kb mint a tigris tank a 2. vh-ban
    (egyébként bevethető az első női raptor pilóta , lásd aranysas legújabb száma)
    szal a ruszkik hiába csinálnak tolóerővektoros gépeket, helyben megfordul, mittudomén, ha a hajtómű sokat eszik, a fegyverzet elavultabb, a kabinban meg régi analóg műszerek vannak, és a pilótát leköti a gép vezetése
    nem azt mondom , hogy rossz gép a szu, sőt az egyik kedvencem, de ma a raptor ellen sztem nincs túlsok esélye egyik gépnek sem
    ma nem a manőverezőképesség számít, hanem az elektronika és a fegyverzet
    ebben pedig az oroszok mindig egy lépéssel el voltak maradva
    persze ez csak az én véleményem, biztosan van aki nem így látja...
  • Sanyix
    Hát törődj bele.
  • moho
    Sikerült átraknom 1680x1050 -be DirectX és minden High-on. Ugy vettem észre egy kicsit szaggat város közelében. Pedig ez 2004-es játék. A konfig meg idén lett összerakva :)
  • moho
    Stealth: nem volt olyan nagyon rossz film, max az nem tetszett benne, hogy totál valótlan volt a repülés is és a pilóták viselkedése a kabinban hatalmas terhelés esetén :) Hna meg, hogy a kamerát folyton rángatták. Összességében nézhető.
  • Her Laca
    Én nem is tudtam ,hogy van ilyen film :D
    Mondjuk most rákerestem,megnéztem egy két részletet,és asszem nem vesztek sokat ha kihagyom:)
  • madmanic
    A stealth ből van..

Nem néztem végig asszem.. Übergyenge
  • Her Laca
    Ez ugyan fantázia ,de tetszik
  • Her Laca
    Mondjuk a Raptor mellett szól az elzárt fegyverzet,meg gondolom a fejlettebb elektronika. Bár ki tudja az oroszok hol tartanak a katonai elektronika területén.
  • Her Laca
    Szerinted melyik a jobb. Nekem az orosz technika valahogy meggyőzőbb ,de igazából a fülem se tudja. Minden esetre bitang egy erős madár ez a SU.
  • Lacusch69
    [URL=http://uk.youtube.com/watch?v=_za3KfMFKLk]"Összehasonlítás"[/URL]
  • Her Laca
    Ez meg félelmetes
  • DonZorro
    Ez NAGYON beteg...
  • Solt
    Ez is igaz... de akkor még jelentett valamit a "hív a haza" is... egy átlag mai fiatalnak mondhatnál bármit!
  • Her Laca
    "szerintem ez tiszteletet és köszönetet érdemel!"

Persze ,ezt nem vitatom. De nem hiszem ,hogy tisztában lettek volna mindennel a delikvensek. Tudod fiatalon hiszékeny az ember.!!!!
  • Solt
    Szerintem ezt ők is tudták... mégis beültek... szerintem ez tiszteletet és köszönetet érdemel! :)
  • Her Laca
    Hát tudod a köszönettel nem sokra mennek. 0 esély az 0 esély. Szerintem.
  • Solt
    Viszont jár nekik a köszönet, hogy egyáltalán ennyi képzés után beleültek azokba a gépekbe...
  • Her Laca
    Nem volt vicces:) De rád nem vonatkozik a mondandóm.
  • Her Laca
    Na! Eloszlatva a félreértéseket. Pl: a magyar pilóta képzés ,igen magas színvonalú volt. Kezdődött a kiválasztással ,majd eleinte Olaszországba mentek a leendő pilóták tanulni. Aztán persze itthon is elkezdődött a képzés . De ne hasonlítsuk a kiképzett harci pilótákat ,azokkal a (véleményem szerint ágyútöltelékekkel) pár hét alatt gépre engedett srácokkal,akik a háború vége felé gépre kerültek. De ez látszik is az eredményeiken asszem,azokat nem kell magyarázni.
  • tothgyorgy
    Nem olyan könnyű egy boing-el. Az nem egy spitfire.
  • Solt
    Az egyiknek mégis majdnem sikerült kikerülnie! :D
  • Scottt
    2Batárnagy tornyot nagyon nehéz eltalálni
  • tothgyorgy
    Sőt el is találták mind s 2 tornyot.
    Ez azért teljesítmény ismerjük el. Némi repkedés után (mert amerikában jártak pilótasuliba) nem is lehetett egyszerű. Igaz szabályos leszállásra nem készültek.
  • Szepy2884
    "Azért régen se két hét alatt lett pilóta valakiből."

Pedig volt rá példa...
  • Szepy2884
    "Egy trabantal lemenni balatronra jó mert hangulata van és élvezed az utat, ugyanez egy ferrari-val azért jó mert brutális az erő és gyorsan ott vagy. :)"

Erre van egy példám de nem ennyire drasztikus.

Életem első kiküldetésére (Svájc) kaptam egy S80 D5-ös Volvót hogy azzal menjek fel Ferihegyre. Nekem otthon egy Peugeot 309-m van. Szóval amikor megláttam a bérautót, azt hittem hogy kandikamera, de amikor tudatosult hogy ez a való világ, akkor meg nemtudtam hovaverjem a seggem.

Nem szaporítom tovább. Mire felértem Pestre, hálát adtam az égnek, mert a Volvo tempomatja és automata sebváltója a full manuális Peugeot-om után, ahol még az utat is érzem a fenekem alatt, olyan ingerszegény volt számomra, hogy folyton attól féltem, hogy bealszom.

Talán bennem van a hiba, de ez van.
  • Szepy2884
    "Engem pl kimondottan idegesít,ha egy srácra sok sok órát rászánok a szabadidőmből ,és egyszer csak el tünik a balfenéken ,és azt sem mondja fapapucs."

Fapapucs :))
  • Szepy2884
    "Pl. Dogfight (Microprose), ha nem szedem elő, sosem kezdek IL2-zni."

Fú én azt gyűlöltem. De a Tornado nekem is megvolt. Az volt talán az első komoly repszim a piacon, de voltak sajna komoly hiányosságai.

Sok repszimem volt aminek a nevére sem emléxem mert nem érdemes... a Dogfight is közéjük tartozik.
  • Her Laca
    Mé Arabok is elvezettek gépet ,pedig csak szimulátoron tanultak.