91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
tothgyorgy #15314 Biztos jól csináltad ? A hyperlobby fent van ?
lobby -
madmanic #15313 repülés közben dob ki, hol 5 perc után, hol fél óra, teljesen változó.. -
tothgyorgy #15312 Lehez ezért nincs fent senki ? Én nem próbáltam felmenni mert más sem volt fönt. Majd este. -
Sziasztok! Megvan a 4.08 patch, de nem enged fel egyetlen szerverre sem. Azt írja hogy nincs 4.08 felrakva! Valaki tudna segíteni ez ügyben?
-
madmanic #15310 nekem gázos v40 esem van..
de szétfúrkálni egy 30 millás viper motorját, kicsit más mint a 30 ezres lada
ON
a flyonline szerver miért dob le állandóan, nem tudjátok?
( timeuot ) -
tothgyorgy #15309 Második kocsim gázos lada volt. Én építettem át és nem bántam meg. Sokkal olcsóbb üzem. Ráadásul ez mentette meg a lopástól. A tolvaj télen nem tudta elindítani.
-
madmanic #15308 benzin - GÁZOS??
-
Lacusch69 #15307 Egy utolsó OFF... Ilyen még Makón is van... -
madmanic #15306 ha már offolunk:
a legszebb hangja ennek van:
[URL=http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=3113950&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=7700&makeModelVariant1.modelId=12&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&fuel=LPG&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&customerIdsAsString=&lang=de&pageNumber=1]de a kis "takarékos" tulajt addig ütném egy botkormánnyal -ravasz csavarral vissza a topikhoz- amíg mozog..[/URL] -
Lacusch69 #15305 Naaa... nem ilyen smile-t akartam... -
Lacusch69 #15304 Miért ne? Olyan Saabom van, mint az a fekete, amelyik sz*patta a Ferrarikat. (Pontosabban: csak úgy néz ki...
, de GMalma kolléga építget egyet, most 400-450Le-nél tart, meg 500Nm feletti nyomatéknál)
-
tothgyorgy #15303 Ez se rossz.
ügyes -
tothgyorgy #15302 Akkor még óvatos is voltam. Az én 19 éves opelem beéri 6 lityivel. 30x300 ft az 90 ft/km. Nem az én pénztárcámnak való. Egyébb költségekről nem is beszélve. Akkor már inkább 1 repülő.2mmotoros szappantartó -
Nézzétek és hallgassátok!!!
Bullit -
No aszongyák ,hogy 0-100 ra kb 5 sec ,egy kis tuninggal nyugodtan 500paci ra lehet hergelni és a minimum benzinigénye olyan 30 liter. -
15 liter?????? :DDDDDDD Szerintem csak ha beindítja a tulaj kb annyi tünik el a tankból azonnal:)Ha jól tudom 7200 as a moci ,nem hiszem ,hogy 25 lityi alatt beérné. Mindjárt utána pislogok. -
tothgyorgy #15298 Takarékos vezetéssel 15 liter. Mielőtt elkezded nyomni neki, ellenőrizni kell a tank szellőzését, mert behorpad.
-
Ne ilyen kifinomult Svéd technikával gyere már:DDDD
A Charger mocija egy tömb vas ,elektronika sem sok van benne,oszt mégis közel 400 paci:) Ja meg vagy 30 éves!! -
A dodge -ot valaki úgy aposztrofálta,hogy az univerzum leggonoszabb belső égésű motorja van benne.:)
De az én véleményem ,hogy van három autó márka MB,BMV,AUDI.
Azontúl meg tök mindegy.:D
Bucser! Milyen anyagi csőd?:) Takarékos egy jószág az:DD -
Lacusch69 #15295 Nem, ITT meg ITT... 
-
Itt az anyagi CsŐD kezdődik. Benzinkutat kell utánakötni.
-
Ez IGEN Laca Bácsi!!! 
Itt kezdődnek az AUTÓK...
-
Bocsi hogy belevakkantok ,de ha már benzinüzemű valami akkor csakis ez!!!
A MOTOR -
Lebowski #15291 csaka v12. :D
najo a v8as amg is jöhet.nemrég volt szerencsém egyben ülni :) -
Szepy2884 #15290 Kicsit off, de ha már hangok, akkor a V8-ról mi a vélemény ? :) -
Szepy2884 #15289 Szerintem is gyönyörű, bár erről Ivánnak más véleménye lehetett :)
Azokat a hangokat amiket belinkeltél, ott nekem csak a dugattyús motorok tetszenek. A mai modern gépeket csodálom, de nem izgatnak fel, a hanglyukat pedig nem szeretem. -
Akár hogyan is csinálta, szép hangja volt...
-
nalyib #15287 Valószínűleg, mert direkt emiatt tették rá:) -
tothgyorgy #15286 Én csak azt nem értem miért működik együtt a féklappal. Lehet hogy a féklap kibocsátása kapcsolta be ? -
Lacusch69 #15285 A Pumáknál Tom volt oly kedves, és megoldotta a Stuka szirénák "rejtélyét"...
Volt sziréna, mindkét futószáron megvolt a rögzítési pont, de általában csak az egyiket tették fel, a másikra áramvonalas burkolat került.
De néha mind a két szirénát felszerelték.
Ergo: Ott ahol Bucser mondta a SoW-os képen. -
Lacusch69 #15284 OK, nem SOS... -
Szepy2884 #15283 "Most olvashatok át egy rakás papíralapú irodalmat..."
Apropó én meg lassan küldhetem őket vissza. Csinálok is mindjárt egy leltárt mivel végeztem és mivel nem.
Azt hiszem még nincs meg a címed. De ide a e-mail-em a szokásos: szepesykukacfrímélponthu -
A stuka problémája, hogy taktikai precíziós csapásmérésre lett kitalálva. de egy idő után ehhez túl kicsi volt a sebessége és a páncélvédettsége.
A Luftwaffe legnagyobb problémája az volt, hogy taktikai haderő volt és nem stratégiai. Rövid hatótávú repülőkkel. -
tothgyorgy #15281 Ez a Rudel hihetetlen dolgokat vitt véghez a stukával. A létező összes kitüntetést megkapta, sőt kifejezetten az ő számára kreáltak egyet, hogy legyen még mit adni neki. Egymaga akkora pusztítást vitt véghez, mint egy páncélos hadosztály. -
Talán ez segít. -
Én ugyan nem értek hozzá ,de mi a bánatért tettek volna a futószárra propellert?????
A bőrnadrágos mérnökök azért ennél ,jóval esszerűbben okoskodtak.
Ha sziréna akkor valószínű a hűtő környékére tették . -
És ha már Stuka( a gonosz) ne feledjük azt az embert aki ezzel az "elavultnak" kikiáltott géppel olyan károkat okozott az ellenfélnek ami ha nem is tiszteletre,de figyelemre méltó!!!
Rudel -
bucsher #15277 na, a jobb futószáron biztos, hogy nem. -
tothgyorgy #15276 Régebben azt olvastam, hogy a féklap hangja csak mellékhatás volt. Rémisztő hatása miatt viszont még örültek is neki. Sőt néhány más gépre amelyre a sivítás nem volt jellemző külön sziránát tettek föl. De tényleg volt külön sziréna v nem ? -
A mendemonda szerint Herman külön kérésére szereltek rá szirénát.
Hogy még ,sokkal,sokkal gonoszabb legyen:)