91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • tothgyorgy
    Biztos jól csináltad ? A hyperlobby fent van ?
    lobby
  • madmanic
    repülés közben dob ki, hol 5 perc után, hol fél óra, teljesen változó..
  • tothgyorgy
    Lehez ezért nincs fent senki ? Én nem próbáltam felmenni mert más sem volt fönt. Majd este.
  • i robot
    Sziasztok! Megvan a 4.08 patch, de nem enged fel egyetlen szerverre sem. Azt írja hogy nincs 4.08 felrakva! Valaki tudna segíteni ez ügyben?
  • madmanic
    nekem gázos v40 esem van..

de szétfúrkálni egy 30 millás viper motorját, kicsit más mint a 30 ezres lada

ON

a flyonline szerver miért dob le állandóan, nem tudjátok?

( timeuot )
  • tothgyorgy
    Második kocsim gázos lada volt. Én építettem át és nem bántam meg. Sokkal olcsóbb üzem. Ráadásul ez mentette meg a lopástól. A tolvaj télen nem tudta elindítani.
  • madmanic
    benzin - GÁZOS??

• Lacusch69
    Egy utolsó OFF... Ilyen még Makón is van...
  • madmanic
    ha már offolunk:

a legszebb hangja ennek van:

[URL=http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=3113950&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=7700&makeModelVariant1.modelId=12&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&fuel=LPG&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&customerIdsAsString=&lang=de&pageNumber=1]de a kis "takarékos" tulajt addig ütném egy botkormánnyal -ravasz csavarral vissza a topikhoz- amíg mozog..[/URL]
  • Lacusch69
    Naaa... nem ilyen smile-t akartam...
  • Lacusch69
    Miért ne? Olyan Saabom van, mint az a fekete, amelyik sz*patta a Ferrarikat. (Pontosabban: csak úgy néz ki..., de GMalma kolléga építget egyet, most 400-450Le-nél tart, meg 500Nm feletti nyomatéknál)
  • tothgyorgy
    Ez se rossz.
    ügyes
  • tothgyorgy
    Akkor még óvatos is voltam. Az én 19 éves opelem beéri 6 lityivel. 30x300 ft az 90 ft/km. Nem az én pénztárcámnak való. Egyébb költségekről nem is beszélve. Akkor már inkább 1 repülő.2mmotoros szappantartó
  • Her Laca
    Nézzétek és hallgassátok!!!
    Bullit
  • Her Laca
    No aszongyák ,hogy 0-100 ra kb 5 sec ,egy kis tuninggal nyugodtan 500paci ra lehet hergelni és a minimum benzinigénye olyan 30 liter.
  • Her Laca
    15 liter?????? :DDDDDDD Szerintem csak ha beindítja a tulaj kb annyi tünik el a tankból azonnal:)Ha jól tudom 7200 as a moci ,nem hiszem ,hogy 25 lityi alatt beérné. Mindjárt utána pislogok.
  • tothgyorgy
    Takarékos vezetéssel 15 liter. Mielőtt elkezded nyomni neki, ellenőrizni kell a tank szellőzését, mert behorpad.
  • Her Laca
    Ne ilyen kifinomult Svéd technikával gyere már:DDDD
    A Charger mocija egy tömb vas ,elektronika sem sok van benne,oszt mégis közel 400 paci:) Ja meg vagy 30 éves!!
  • Her Laca
    A dodge -ot valaki úgy aposztrofálta,hogy az univerzum leggonoszabb belső égésű motorja van benne.:)
    De az én véleményem ,hogy van három autó márka MB,BMV,AUDI.
    Azontúl meg tök mindegy.:D
    Bucser! Milyen anyagi csőd?:) Takarékos egy jószág az:DD
  • Lacusch69
    Nem, ITT meg ITT...
  • Bucser
    Itt az anyagi CsŐD kezdődik. Benzinkutat kell utánakötni.
  • DonZorro
    Ez IGEN Laca Bácsi!!!
    Itt kezdődnek az AUTÓK...
  • Her Laca
    Bocsi hogy belevakkantok ,de ha már benzinüzemű valami akkor csakis ez!!!
    A MOTOR
  • Lebowski
    csaka v12. :D
    najo a v8as amg is jöhet.nemrég volt szerencsém egyben ülni :)
  • Szepy2884
    Kicsit off, de ha már hangok, akkor a V8-ról mi a vélemény ? :)
  • Szepy2884
    Szerintem is gyönyörű, bár erről Ivánnak más véleménye lehetett :)

Azokat a hangokat amiket belinkeltél, ott nekem csak a dugattyús motorok tetszenek. A mai modern gépeket csodálom, de nem izgatnak fel, a hanglyukat pedig nem szeretem.
  • DonZorro
    Akár hogyan is csinálta, szép hangja volt...
  • nalyib
    Valószínűleg, mert direkt emiatt tették rá:)
  • tothgyorgy
    Én csak azt nem értem miért működik együtt a féklappal. Lehet hogy a féklap kibocsátása kapcsolta be ?
  • Lacusch69
    A Pumáknál Tom volt oly kedves, és megoldotta a Stuka szirénák "rejtélyét"...
    Volt sziréna, mindkét futószáron megvolt a rögzítési pont, de általában csak az egyiket tették fel, a másikra áramvonalas burkolat került.
    De néha mind a két szirénát felszerelték.

Ergo: Ott ahol Bucser mondta a SoW-os képen.
  • Lacusch69
    OK, nem SOS...
  • Szepy2884
    "Most olvashatok át egy rakás papíralapú irodalmat..."

Apropó én meg lassan küldhetem őket vissza. Csinálok is mindjárt egy leltárt mivel végeztem és mivel nem.

Azt hiszem még nincs meg a címed. De ide a e-mail-em a szokásos: szepesykukacfrímélponthu
  • Bucser
    A stuka problémája, hogy taktikai precíziós csapásmérésre lett kitalálva. de egy idő után ehhez túl kicsi volt a sebessége és a páncélvédettsége.

A Luftwaffe legnagyobb problémája az volt, hogy taktikai haderő volt és nem stratégiai. Rövid hatótávú repülőkkel.
  • tothgyorgy
    Ez a Rudel hihetetlen dolgokat vitt véghez a stukával. A létező összes kitüntetést megkapta, sőt kifejezetten az ő számára kreáltak egyet, hogy legyen még mit adni neki. Egymaga akkora pusztítást vitt véghez, mint egy páncélos hadosztály.
  • Her Laca
    Talán ez segít.
  • Her Laca
    Én ugyan nem értek hozzá ,de mi a bánatért tettek volna a futószárra propellert?????
    A bőrnadrágos mérnökök azért ennél ,jóval esszerűbben okoskodtak.
    Ha sziréna akkor valószínű a hűtő környékére tették .
  • Her Laca
    És ha már Stuka( a gonosz) ne feledjük azt az embert aki ezzel az "elavultnak" kikiáltott géppel olyan károkat okozott az ellenfélnek ami ha nem is tiszteletre,de figyelemre méltó!!!
    Rudel
  • bucsher
    na, a jobb futószáron biztos, hogy nem.
  • tothgyorgy
    Régebben azt olvastam, hogy a féklap hangja csak mellékhatás volt. Rémisztő hatása miatt viszont még örültek is neki. Sőt néhány más gépre amelyre a sivítás nem volt jellemző külön sziránát tettek föl. De tényleg volt külön sziréna v nem ?
  • Her Laca
    A mendemonda szerint Herman külön kérésére szereltek rá szirénát.
    Hogy még ,sokkal,sokkal gonoszabb legyen:)