91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Az nem érdekes. Nem fejleszt oszt kész!!!! Megmondta.
-
madmanic #15393 és 2012 ben nem lesz kissé elavult egy 2000+ AMD? fél giga rammal..?
-
nalyib #15392 mondjuk azt a két hetet már kibírja;) -
De azt:) Szepy megmondta ,hogy amíg nem jön a BOB addig nem fejleszt gépet. Még ha minden nap meg is hal miatta:)))) Mit nem lehet ezen érteni:D -
bucsher #15390 de amiatt van -
IL-2-őt normálisan játszani, 1GB-nál kevesebb memóriával el lehet felejteni.Már négy vagy öt évvel ezelőtt is panaszkodott mindenki,hogy lövés előtt beszaggat.Ráadásul az még egy kissebb gépigényű kiadás volt... -
nalyib #15388 Vagy fél évig én is 512-vel játszottam, és természetesen nem folyamatosan töltöget, mert akkor kezd darálni, ha valami újra van szüksége. Pl eltalálnak/te lősz: kell a hangja. Jön egy ellenséges gép: kell a modell, textúra, hang. Ezek nyilván a legrosszabb pillanatok.
Mielőtt megpróbáltam bekonfigolni, elég volt ha rám lőttek, akkor végem is volt egyből. -
Richtofen #15387 Ez az amikor virtuális memóriába swappel a rendszer, de ez szerintem folyamtosan szaggatná a játékot.
Ami nálam szokott lenni, hogy 10 percig zökkenőmentesen játszom, aztán egyszer csak, persze biztosan a legjobb pillanatban, épp amikor a shájtfájör betölti a célkeresztemet, vagy épp zuhanok rá 800-al a gané Tempestre ( ;) ), na akkor 2-3-4-5 másodpercre megfagy a játék, és mire magához tér akkora a shájtfájör mögöttem van, a gané Tempestet elvétettem, és beleálltam a földbe. És ez fáj. Na szerintem ez a fajta szaggatás a nem a swappelés miatt van. -
nalyib #15386 "belagoltam" alatt ő szerintem (most:) azt érti, hogy megállt az oleg-világ, és ledarált a vinyója egy kiló kávét.
700+ MB foglalt a legjobb rendszerből is, ha fut az XP meg az IL2, és ha ezt mégis 500 MB-ra bízod rá, akkor abből soha az életben nem lesz normális játék, hacsak nem kis lapos térképen és össz. néhány féle géppel. -
Richtofen #15385 És az utolsó, (bocs mindenkitől :))
Ha többmagos vagy HyperThreading a processor:
a conf.ini-ben a processAffinityMask=1 (ne legyen előtte pontosvessző), az első (nullás) magon futtatja az il-2-őt.
Az egyéb programokat (TrackIR, Hyperlobby, TeamSpeak, TeamspeakDisplay, stb) elindítás után Feladatkezelőben át lehet állítani a második (egyes) magra. Folyamatok fül, kiválasztod, jobb klikk, process affinitás, bepipálod, hogy csak a második (egyes) magon fusson.
Úgy külön magon fut az il-2 a többi programtól.
Vírusírtót, tűzfalat egyéb vacakokat meg persze játék alatt kilőni -
Richtofen #15384 És ha földközelben szaggat a játék, akkor a conf.ini-ben vedd lejjeb a Water, Forest paramétereket (2,2 vagy alacsonyabb) -
Richtofen #15383 Ja és a 3. ponthoz még: Stencil Buffer beállítás BE (ezt asszem lehet a programon belül is) -
Richtofen #15382 Nos, szerintem nem lag lesz a te problémád, lag esetén csak ugrálnak a gépek esetleg olyan géppel ütközöl aki a te "világodban" nincs is közel.
Inkább beszaggat a játék nem? Nekem is csinálta/csinálja sokszor, ugyanis elég öregecske a masinám.
Saját tapasztalat szerint a szaggatás nagyrészt megszűnik, ha a következőket beállítod (ezek durván befolyásolják a program teljesítményét). Én mostanában offline kampányokat nyomok, sok géppel és földi ojjektummal, ezért aktuális volt egy kis tuningolás. Ezekkel a beállításokkal még elég faszán néz ki a program szerintem, és simán megy öregebb gépeken is.
1. conf.ini-ben a ProcessAffinityMask=1 -re veszed (Hyperthreading-es vagy többmagos proci esetén, esetleg többprocis rendszeren). Az 1-2 másodperces szaggatásokat ez nagyrészt megszünteti. HardwareShaders=0.
2. kikapcsolod a videokártyád driverében az anizontrópikus szűrést, és max 4x-esre veszed az antialiasing-ot (nem kell semmilyen adaptive vagy temoprary AA, csak normál élsimítás)
3. il2setup.exe felületén kiválasztod a Video fülön a Custom Settings-et. Ezeknek a beállításoknak komoly hatása van, és némelyiknek semmi értelme hogy be legyen kapcsolva, vagy együtt értelmetlenek. Fél napig keresgettem a neten, mire mindegyiket úgy-ahogy megfejtettem.
Számomra így optimális:
- anizontropikus szűrés helyett Trilinear esetleg bilinear szűrés
- textúra tömörítés S3TC
- dither KI
- vertex arrays BE
- polygon stipple KI
- az extensions keretben mindegyik hintet BE, kivéve a "Texture Anisontropikus Extension", ezt KI
4. a játékon belül a videó mód OpenGL-re, felbontás 1024x768x32.
Opciók. Excellent mód, Apply, aztán Custom. A Landscape lightening levéve Excellentről High-ra(ez nekem nagyon sokat gyorsított). A többi opcíót is lejjebb lehet venni, de nem sokat számítanak szerintem. A fénnyel kapcsolatos számítások (textúrák árnyalása) ami a régebbi videokártyákat nagyon megöli.
-
nalyib #15381 Ugye nem azt akarod mondani hogy még mindig az félgiga (nemlétező) RAM öl meg naponta?... :) -
Szepy2884 #15380 kényszerleszállok -
Szepy2884 #15379 Igen, és egyébbként teljesen logikus is. Akkor crash, ha saját területen, a reptér körzetén kívül kényszerleszálok. Ha pedig meghalok, mindegy milyen okból az simán died.
Csak azért rohadt kellemetlen mert egyrészt kezd elmenni a kedvem az egésztől, meg mióta újrekezdődött a stat, próbálok nagyon oda figyelni a statisztikámra.
Akárhogy is, memória bővítés lesz a vége :(( -
Richtofen #15378 Azt hiszem, akkor veszi crash-nek, ha megtörted a gépet de nem haltál meg -
A szerver egyelőre áll, annyi szívás volt már vele, lehet hogy a jövő héten kihozom és itthon próbálom megoldani a problémákat. -
Nem tudtam belépni. -
Hyperlobby nélkül próbáljátok, játék indítás után multiplayer, join server, ip cím: 92.43.201.44:21000.
A külföldi sávszélességgel van a gond, úgy tűnik a Hyperlobby húzza le az egészet. -
Nekem hónapok óta megy pack3-mal, de semmi probléma. -
tothgyorgy #15373 Hát Laca most gondolkodóba ejtettél. Nekem sp2 van fönt és műkszik. Lehet nem érdemes sp3-olnom?
Sanyo tegnap hiba nélkül csináltam a lányon 2 fordulót. Se lag se kidobás. A ping változó volt. -
Banyek !! Vinfos 3.szervízpack,oszt rendszer kékhalállal soha többet.
Hogy de milyen mérges voltam,vagyok!!!stb Telepíthetek. -
Ezen a szinten nem ez a megoldás, eredetinek kell lennie. :) -
serials.ws :D -
Nos, az előbb 42 egész másodpercig bent lehettem a gépen. :(
A következőeket teszem:
- vasárnapig a nem túl sok hátramaradt lehetőséget még kipróbáljuk
- hétfőn kijön a gép, a rendszergazdám otthon próbálgatja tovább
- ha ez sem jön be, linux letörölve, kap egy Win2008-at, azt legálisan 3 hónapig lehet trial verzióként használni
- remélem lesz olyan, aki tud egy kicsit támogatni a licenc megvásárlásában -
Nem ígérem, hogy most hibátlan lesz, de próbáljátok ki páran, hogy mi a helyzet. Gida kb. 10 perc után esett ki, a rendszergazda elkapta a hibaüzenetet és javította az okát. -
Szepy2884 #15367 Ma mentem a WC-WF-en. Ma 3x fordult elő velem, hogy belagoltam és a földben tértem magamhoz. A statomon nem az van hogy crashed 3x hanem died 3x 

-
tothgyorgy #15366 Hát az enyém is majd 3 éves. igaz vidikártya kétszer is cserélve lett. Most egy vsúcskategóriás 1650pro van benne.
-
kiskorúbézoltán #15365 Mint ahogy a jelenlegi gépem is! :DDD
Se SoW, se BS (DCS kinek, hogy tetszik) se semmilyen szim, legalább nem kell költeni HW-re... :) -
A 3.03-as patch előtt is káromkodtak aztán semmi nem lett belőle. (a beta patchekben egész korrekt fizikát paszíroztak bele) -
tothgyorgy #15363 Akkor az il-2 hosszú életű lesz. -
Igen. Sajnos...
-
tothgyorgy #15361 Úgy értendő h 2009 nyara ha nem csúszik? -
Ezek szerint szarul fest a helyzet... 
-
Lacusch69 #15359 Oopsz... Szóval BL RapierCanadának válaszolt.
A "wink" egy kacsintó smile volt az eredetiben. -
Lacusch69 #15358 BlueLion írta a WarClouds fórumon:
"RapierCanada wrote:
This implies that SOW is ever going to be released.
Oleg stated last week he is aiming for end of summer 2009. That date seems to match his two weeks Wink
BL"
-
tothgyorgy #15357 Reménykedjünk h hamar megoldják a problémát.
Flíonlány forever !! -
madmanic #15356 Köszönöm, megnyugodtam..
-
Lacusch69 #15355 Nem.
Sanyó írta a flyonline.hu fórumán:
"A gép órája időnként elmászik, a ping is ezért ugrál még egy kicsit. Sajnos "túl új" alaplap van a szerverben, még nincs rendes (hibátlan) linux driver hozzá. Ezért vannak az időnkénti timeout problémák, folyamatosan próbáljuk finomítani a rendszer működését."