91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • panther112
    A bf-109-essel tényleg csak a magassági kormány trimmelehető? A prop pitch-en, mixture-ön, supercharger-en sem tudtam változtatni (CEM-re tettem), és nem találok visszapillantó tükröt sem. Magneto-t miért érdemes változtatni?

(Valaki meg tudja mondani, mit állít a játékban a Feather prop.?)

Előre is köszönöm:)
  • DonZorro
    Még nem LacaBá, de nagyon jó!!!
  • Her Laca
    Ezt az oldalt ismeritek?
    Messer
  • Lacusch69
    Ha nem voltak 30-asok a 110-esen, akkor a 20-asokból elég sok kellett egy négymotoros lelövéséhez. Egyébként az eredeti felvétel kb. fél perccel hamarabb kezdődik, és ott is van néhány találat.
    Az is kérdéses még, hogy a találatok miatt mikor fog besülni 2-3 motor, mikor szakad le a szárnyról egy burkolólemez, mikor folyik el az üzemanyag, vagy éppen ez a Messzer kivált a támadásból, de esetleg a kísérő ért-e el találatot...
  • tothgyorgy
    Az még nem biztos h a gép hazament. A meglőtt gépek jó része kényszerleszállással végezte.
  • kiskorúbézoltán #15470
    Az nem tűnt fel senkinek, hogy a találatok többsége milyen kis kárt okozott?
    Esetleg itt is Oleg keze munkálkodott? :DDD
  • Scottt
    Pl ittis(#15457ben)egyáltalán nem lőttek vissza,itt meg
  • tothgyorgy
    Hát bizony. Azon röhögök, h a pörögve zuhanó gép lövésze is eltalál.
  • Lacusch69
    Szerintem az a "no comment", hogy a valóságos fedélzeti lövészek nem annyira sniperek, mint a játékban.
  • Lacusch69
    Ez egy részlet egy LW oktatófilmből, ami nekem 8'45" változatban van meg.
  • tothgyorgy
    guncamera
  • tothgyorgy
    Mégpedig bal lábbal
  • Lebowski
    hajajaj.vki naonkoránkelt! :D

amúgy én sem értem mi ezen a no comment
  • tothgyorgy
    no comment = megejgyzés (kommentár) nélkül
  • TG Gida
    Nem hiszem,hogy abban a fortressben sok túlélő maradt volna.
  • Bucser
    nem értem mi a no comment??
  • tothgyorgy
    Nagyon sok 4 motorost lőttek le. Ami gép hazament, az is tele volt sérüléssel, sérültekkel, halottakkal. Csak a kísérővadászok megjelenése mentette meg őket.
  • DonZorro
  • Szepy2884
    no coment...
  • bucsher
    :)
  • Her Laca
    És ha gonosz akarok lenni:DDD remélhetőleg az utolsó is:))
    Csak vicc volt ,de nem hagyhattam ki!
  • Lebowski
    :D
  • TG Gida
    Áhhá...!
  • Bucser
    nem. Én vagyok az a Bucser:)
  • bucsher
    első youtube videóm :)
  • panther112
    Ok, köszi, gondoltam, hogy nagy baja nem lehet, de azért inkább megkérdeztem:)
  • Lacusch69
    Igen, az enyém is (X52) állandóan úgy van. Sőt, az asztalra is felcsavaroztam... :)
  • panther112
    Visszaállítottam alapra, és most már minden ok, valamit elrontottam a controls-ban. A joystick maradhat állandóra bedugva?
  • Lacusch69
    Nem, nem normális. A képernyő jobb alsó részén jelenik meg az aktuális info, pl. Flaps, Radiator stb... állapota, ellenséges gép feletti győzelem stb...
    A Radiator az "R" gombbal állítható alaphelyzetben.
    Nem lehet, hogy elkonfiguráltál mindent és azért nem tudod állítgatni?
  • panther112
    Ja és még valami, ezt a pirosan világító gombot nem lehet valahogy lekapcsolni, én speciel utálom (játék közben, és azon kívül is), főleg, ha amúgy sötét van a szobában.
  • panther112
    Ma elkezdtem a full real beállításokkal való repülést (a piros-kék repülőgépjelzést meghagytam), mindent sikerült beállítanom (egyedül a radiator-t nem találom sehol). Viszont nem kapok semmiről visszajelzést, se a prop pitch-ről, se a trimmelésről, és nem is érzem, hogy történne bármi:( ez normális így?
    Ill. lenne egy másik kérdésem is. A joystick usb-n keresztül folyamatosan be van dugva a gépbe, ami szinte folyamatosan be van kapcsolva. Ez árthat neki? Csak azért kérdezem, mert nagyon nehezen megközelíthető az usb csatlakozó, asztalt kell húzogatni, stb. jó lenne, ha maradhatna így. (aviator-om van, és a pirosan világító gomb nem szokott melegedni)
  • bucsher
    nem
  • TG Gida
    Te Bucsher,te az a Bucser vagy?
  • bucsher
    a fegyverzetre is szoktak szabályok lenni, pl 2 tonnás bombát meg mk108at ne rakj fel. na ott ezekért is azonnal kirúgnak. briefingben kell ezeket elolvasni.
  • tothgyorgy
    A jobb felső sarokban van a kijelző. Ha csak zöld akkor jó, ha sárga felvillan az már baj, ha piros röpülsz.
  • i robot
    Ja láttam a szabályokat. Van ahol külön website-ra kell menni olvasni. Én olyanokra gondoltam mint pl. ez a ping. Ami nektek alap, én meg csak most tudtam meg mi az.
  • Sanyix
    vannak ilyen moddolt dgen-ek próbált már valaki olyat? Milyen?
  • Lebowski
    ezeket nem mi tudjuk, hanem amikor belépsz egy szerverre akkor ott a brief résznél általában le vannak írva a szerver szabályai.
  • DonZorro
    Viszont ha nincs felségjelzés, az is egy hibaforrás...
    Engem is kirúgtak, amikor csak a saját festésemmel repültem...
    És volt olyan is amikor egy AAA mod csomag volt fent. Csatlakozás után rögtön kirúgtak! Ha levettem, ment simán minden!
  • Lacusch69
    A ping lesz az, a WarCloudsról nem rúgnak ki a magyar felségjelzés miatt (persze csak Axis oldalon)