91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #15635 Itt volt megtalálható, de most nincs ott. Legalább 7-8 fajta manőver részletes leírása volt, rajzolt képi folyamat ábrákkal együtt. Úgy ahogy a 90 fokos bombázás is le van írva... -
tothgyorgy #15634 Erre gondoltál ?
harcászat -
Solt #15633 No, de, hogy témába vágó dolgot is említsek...
Régebben fent volt a pumák oldalán egy leírás, amely a különböző manőverek végrehajtásának gyakorlati menetét taglalta szájbarágósan. Most nem találom... :(
Valakinek valami ötlet, hogy találhatom meg? -
Solt #15632 Gyönyörű a hangja.... de az a kék füst a látványhoz kell? :)))
Egyébként nekem a Lexus a minőség, a kényelem, a luxus, és a hybrid hajtás miatt favorit... Nincs annál csodálatosabb látvány, amikor egy LS600H hangtalanul (csak a gumik hangját hallod) begördül melléd... :))
De, ha már nyers erő, akkor Toyota Supra! :)
Ezzel az off, off!
-
Szepy2884 #15631 Na, már megint eltérünk, a tárgytól 
De ha már német autók, akkor ez még a jenki izom csodáknak is oda ver:
Audi V8 -
Solt #15630 Ez így van... vannak az autók, vannak a német autók, és van a Lexus!
-
bucsher #15629 én az alapjátékokról beszéltem, de örülnék, ha átküldenéd azt a kisrepülő modellt! -
hát az mb azért sokat vesztett régi fényéből a lexus megjelenése óta 
-
?? Mit kéne indokolni? Számomra a német ipar termékei az etalon.
Lett légyen az ágyú ,autó,mosógép stb.:))
Azé biztos nem lehet rossz az az ágyú ,ha az amik is azt teszik bele a topp harckocsijukba.
OFF
És ha gépjármű akkor BMV!!!!!!!!!!!!!! Na meg MB. -
nalyib #15626 "de hogy az fs flightmodelje jobb lenne, mint az il2? azért ne viccelődjünk már! lehet, hogy nehéz benne leszállni, de a valósághoz kevés köze van."
Hogy kevés köze van az még lehet, de az IL2-ben talán nem nevetségesen könnyű felszállni? Leszállni le tudok bármivel, szétlőtt szárnnyal is, de FS-ben olyan gyakorló-kisgép (!!!!) modellem van - egy magyar pilóta készítette - hogy leizzadok ha akár a Ferihegyi betonra akarom letenni...
Az FS-ből gyakorlatilag meg lehet tanulni Repülni, mert nincs benne Direkt Ferdítés. Pilóták is gyakorolnak rajta ez-azt, il2-n nem, azt nem arra találták ki.
Egy régi FS-est (Mr. Spock néven ír más fórumon, a legelső FS-től játszik állítólag) egyszer egy pilóta barátja felvitt egy Cessnával, hagyta vezetni, majd leszállni.
Nem azt mondta, hogy repmodell így vagy úgy. Hanem azt, hogy a mozgás, a fizikai hatások miatt egész más mint a szim, és igazán baromiramindegy a felkészülésben, hogy nem hibátlan az FS modell - leszállni azért szépen le tudott. -
kiskorúbézoltán #15625 OFF
Sztereotipia rlz... Persze ha bármelyikőtök meg tudja indokolni a dolgot egy arra alkalmas topikban, akkor készségesen el is hiszem a dolgot...
ON -
tothgyorgy #15624 Így volt, de tudtommal az amik megvették a licenszet, és most maguk gyártják. Korábban 105 mm-es ami ágyú volt benne, de a német ágyú sokkal erősebb. -
És csak halkan jegyzem meg!!!! Hogy a Rheinmetal a mai napig fogalom.
Gida jegyezte meg ,hogy normális csöves fegyvert csak ők tudnak gyártani.
Még az M1 hez is ők gyártanak ágyút. -
Ja...Az 108-as tűzgyorsaságát később 850-re emelték. -
1941-es Rheinmetall-Borsig-fejlesztés. Utolsó nagy torkolati sebességű 30 mm-es szabványfegyver 1945. előtt. Elektromos/pneumatikus működés. Tölténytömeg: 980 g, lövedéktömeg: 530 g. Heveder. A fegyver hossza több mint kétszerese az mk108-énak,viszont a tűzgyorsasága csak 420/perc a száznyolcas 660-ával szemben.A lövedék kezdősebessége 720m/s(mk108 540m/s)Jól lehet vele a földi csapatokat meg a B-17-seket aprítani,de légi harcra nem valami jó.A Fóka amúgy is súlyos repülési jellemzőit alaposan lerontja. -
Lacusch69 #15620 Sokkal nagyobb, nehezebb, gyorsabb mint a 108-as. Csak "nagy" vadászokban jó (Ta-152, Do-335) -
Szepy2884 #15619 Fúú bakker! Már repülök egy ideje az IL2-vel, de az MK103 létezéséről eddig semmit sem tudtam 
Állítólag ugyan úgy 30-as mint az MK108, csak nagyobb a tűzgyorsasága és nem olyan feltünő. Valaki tud róla bővebbet? Én kiprobáltam, de túl keveset repültem vele, hogy legyen egy kikristályosodott véleményem. Viszont az eddigi tapasztalatok vele, pozitívak
-
bucsher #15618 az egy mod volt, az alap il2-ben nincs ilyen (crosswind).
de hogy az fs flightmodelje jobb lenne, mint az il2? azért ne viccelődjünk már! lehet, hogy nehéz benne leszállni, de a valósághoz kevés köze van. -
Lebowski #15617 már hogy kéne cd-s játékhoz telepíteni olyat amit nem adnak oda hozzá??? -
Solt #15616 Ennek tudatában most már nyugodtan idegesítem magam!
-
sztem sehogy, nekem is ezért fantasztikus élmény földi célpontokat támadni. -
Solt #15614 Még mielőtt elkezdődik a hajtépés, valaki írja meg nekem, hogy lehet-e állítani az ini fájlban, hogy a tereptárgyak milyen látótávolságon jelenjenek meg? 
A 4.09beta van fent, látótáv a max, viszont a környezetemben a tereptárgyak csak hozzám elég közel rajzolódnak ki... :S -
mi fáj. Nem tudtad hogy általában telepíteni kell a futtatáshoz egy futtatókörnyezetet(jre)? -
Lebowski #15612 nincs a gépemen java :D:D:D
ez egy picit fájt. nem vagyok tudós de ez akkor is tetszett :D -
tudom, kegety volt az, aki az ofp-t is haxolgatta :) -
Richtofen #15610 ... bocs véletlenül elkülddtem. Szóval oroszok törték fel az SFS fájlokat -
Richtofen #15609 SFS fájlokat -
Richtofen #15608 Na szép, nekem nem hiszel ;))
Minden bizonnyal tartalmazza a játék a saját JVM-et, nem kell hozzá külön telepíteni. -
Hát ez szörnyű, és tényleg... És egyben kicsit meglepő is hogy ennyire jól megy. Kegety szövegét találtam meg, neki meg hiszek hiszen az ofp modolásnak is ő adott egy szép löketet anno :D
Egyébként érdekes, mert nincs java a gépemen, és mégis megy az il2.
De mostmár nem lepődöm meg miért is tud belassulni a játék egy mai gépen is... -
Richtofen #15606 Ha visszaolvasol cirka 1 éve Trucker mester nyomozása alapján sikerült visszafejteni a neten talált eszközökkel a forráskódot (tetemes részét), és csináltam egy teszt-modot, amit a kolléga ki is próbált. Trackek is voltak róla. -
Richtofen #15605 A küldetésgenerátor pedig tudtommal nem Java-s, már ha a DGen-re gondolsz. -
ez sem valószínű. Egyébként ezt honnan vetted? -
Richtofen #15603 Egyébként a .dll file nem kapcsolódik a C++-hoz. Szinte bármilyen programnyelvből lehet dll-ekben tárolt függvényeket használni. -
Richtofen #15602 Azt írtam a grafikus motor kívételével java.
flight model, damage model, fegyverzet(célzás, loadout), engine management, AI, hangok, időjárás, stb.
Gyakorlatilag a megjelenítésen kívül minden javaban van benne. -
java??? nane, az kiszárt, akkor meg nem mozdulna mai gépen ilyen grafikával. Mellesleg ottvannak a dll-ek amik nem éppen java, hanem c++-os dolgok. Csak a küldetésgenerátor javas. -
Richtofen #15600 Úgy látom az X-plane C++-ban készült, ami ugyan egy borzalmas nyelv, de futás közben egy-két nagyságrenddel gyorsabbak lehetnek a programok.
Bár nem isemerem az il-2 Java virtuális gépének működési mechanizmusát pontosan, úgyhogy nem fikázom. -
Richtofen #15599 Hát azt nem tudom, hogy az X-Plane milyen programnyelven és milyen eszközökkel készül(t), de az il-2 forráskódjának legnagyobb része (én olyan 90%-ra tippelek) a grafikus motor kivételével Java nyelven íródott.
Ami jó, mert átláthatóan lehet benne fejleszteni, de futási sebességben nem éppen ideális egy komoly szimulációhoz.
Tuti lenne, ha amikor kijön a BOB két hét múlva, az il-2 kódját nyilttá tennék. Lenne mit optimazlizálni rajta -
nalyib #15598 Ebben a feltevésben csak azt nem értem, akkor az X-Plane hogyan fut asztali számítógépen. -
Richtofen #15597 Igen, valószínű nem teljes kapacitással megy a modellezés, így is teljesítménygondok vannak ;) -
Richtofen #15596 Találtam még egy érdekességet, az AI-kal kapcsolatban.
A veterán szintet véve 100%-osnak a Kezdő AI (Rookie) a következő módosítókkal működik:
Magassági kormány hatásfoka 75%
Csűrő és oldalkormány 50%
Átlagos (Average) pilótánál csak a csűrő butítva 75%-ra
Ásznál(Ace): magassági és csűrő 110%, oldalkormány 120%, és minden elem sérülésállósága(?) 150%
Persze lehet még más különbség pl. a manőverezésben