91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lacusch69 #15675 A követendő taktikák:
Póni, Mennydörgés: kb. úgy, mint a késői német gépek (G6-tól, illetve Dora)
Shit: mint bármi, bármelyik StarWars "szimulátorban" -
spitfireről minek? Nemkell vele taktikázni :D -
valóban akkor 3.03. -
Mustang-ról, p-47-ről, spitfire-ről hol lehet jó taktikai leírásokat találni? Olyanokra gondolok, mint amilyenek a 109-esről, fókáról van a pumaszallas.hu-n.
Ja és még valami, a SoW widescreen támogatásáról lehet már valamit tudni? (ahogy elnézem a topikja szinte teljesen meghalt:( ) -
T192 #15671 Sziasztok!
Egy haverommal szeretnénk multizni, pár gépi játékos ellen.
A Multiplayer résznél beállítom a küldetés tipusát, a pályát, mindent amit kell, de a haverom nem tud csatlakozni a megadott IP címen a szerveremhez (timed out-ot ír ki).
Tudna valaki segíteni? -
Lacusch69 #15670 3.04 volt az utolsó 3-as szériás patch. -
Utoljára 3.06-al repültem komolyan. akkor még bőven azzá tette. -
nalyib #15668 Labilissá?.. mármint hogy? Én órákat teszteltem egyszer (messzeren főleg), és arra jutottam, hogy trimmel (magában) bármit Szabad, de fordulni is könnyebb, ha a bottal óvatos vagy.
Egész más fizika érvényes rá, hihetetlen állásszögeket lehet kihozni vele, nekem 120 km/h kitartása a rekordom vele. (4.08m)
LINK - a hardcore zlin-modell FS-hez. Kicsit bugos szegény, ha hibaüzenetek jönnek, el kell nyomni. Jó leszállást:D -
Én folyamatosan trimmelek. -
hátratrimmel az a probléma, hogy labilissá teszi a gépet. -
horthy #15665 Van-e valaki aki ért a Dgen.exe ( misszió generátor ) müködéséhez ? Hol lehet megtalálni mi okozza a Dgen.exe hibát a Campagin müködésénél ? Van-e erről valahol valami leirás ??
-
Köszi. -
Lacusch69 #15663 Messzerrel olyankor szoktam trimmelni, amikor a nagy sebesség miatt lustán reagál a botra, pl. felhúzáskor.
Másik eset az, ha fordulóharcba keveredek. Előfordult már a Grij-en, hogy =2ndSS= oroszok (Jak-3, La-7) próbálták követni 0m-en, kis sebességnél a G2-esem trimmeléssel szűkített fordulóját, és potyogtak le egymás után. Sőt, ugyanezeket meg is lehet verni fordulóharcban, ha nem is 100% biztonsággal. -
Végre a pumás leírás alapján megértettem miről is szólna az energia harc, és nagyjából sikerült is a magyar messeres pályán kivitelezni (3 P-51-es le is jött:) ). Egyedüli dolog, ami még nem tiszta, hogy mikor kell trimmelni. Lecsapás utáni emelkedési szakaszban én mindig trimmelek, de, amikor felülről rácsapok (többnyire s-flippel), akkor sosem, mert félek, hogy nagyon gyorsan elkezdek süllyedni. Ezen érdemes valamit változtatnom? -
Lebowski #15661 és ezértis jobb a heinkel!!!!

-
tegyük hozzá, német vadászokon csak magassági trim van. -
Lysandus #15659 Alapból kb utazósebességre vannak trimmelve a gépek, és az ehhez tartozó motorfordulatszámra.
Egyébként abban nincs igazad, hogy a nyomatékot minden esetben stabilizálják a vezérsíkok. A buffon motoros spanyol meszáknál teljes gáznál pl. teljesen be kellett lépni az oldalkormányt a nyomaték miatt. Később persze áttervezték a légcsavart, és megoldódott a helyzet. -
Ja meg néhány gép sztem alapból trimmelve van az ellenkező irányba, mert ha 0-ra húzod a gáz, akkor meg az ellenkező irányba kezd egy kicsit dőlni. -
Nem is kell, 300 fölött már alig érezhető, stabilizálják a vezérsíkok. -
Lacusch69 #15656 Azt azért tegyük hozzá, hogy a rövid hatótávolságú vadászgépeken többnyire csak magassági trimm van, vagyis egy Messzeren nem lehet a légcsavar nyomatékát trimmeléssel semlegesíteni. -
madmanic #15655 controlsba állíts be billt a trimre ( a gépet a légcsavar a forgásával ellentétes irányba próbálja "tekerni" ) trimmeld az ellenkezó oldalra akkor nem fog billenni.
Hasznos akor is mikor kilyukasztanak valahol
-
Bizony ez így van a repülőkkel.Vezetni kell őket. -
Lebowski #15653 1.ne nyúlj hozzá amíg be nem tölt magától.befog hidd el.ha belenyúl vki akkor annak is csak a startmenüs megoldás lesz a jó nem csak neked.
2.trim-et használsz? -
Bootlegger #15652 Sziasztok!
Kezdő vagyok ebben a játékban és volna pár kérdésem:
1. Az IL 2 1946 van meg, és amikor el akarom indítani, mindig leteszi a windows külön ablakba. Rákattintok a tálcán, feljön, betölt, de utána se egérre se billentyűre nem reagál. Meg kell nyomnom a start menü gombot, és újból rákattintani a tálcán, hogy utána megint reagáljon valamit. Huh, ez elég zavaros lett, de remélem érthető.
2. Csak nálam nem lehet egyenesben tartani a gépet vagy ez alap a játékban? Valahányszor felszállok próbálom a repcsit beigazítani, egy idő után magától el kezd valamelyik oldalra dőlni. Egyfolytában rángatnom kell a botkormányt, ls így nem valami szép a meg kényelmes a repülés. A célkereszt is mindig arrább csúszik. Már patchet is raktam fel, de semmi változás. Valami ötlet?
Válaszotokat előre is köszi. -
Simmers Paint Shop
Canon's IL2 Skins -
Én is mindíg így próbálom levágni a spit meg La fordulókörét.A végén földközelben kötünk ki.Akkor meg aztán vége is a levágásoknak mivel nincs több magasság.Ilyenkor palástorsózással próbálom előreengedni őket.Ritkán sikerül sajnos.Érdekes módon a meredek emelkedés közben is rendre utólér a Spit,pedig abban elvileg a 109 nagyon jó volt.Jó lerázó manőver szokott lenni még a váltakozó irányú meredek emelkedés full gázon.Ezt már tényleg nehezen szokták követni.(Heinz Knoke kedvenc lerázós trükkje volt ha jól emlékszem.) -
I.VH-snak ott a Red Baron.Igaz jó régi de a Hells Angels Patchel még elég jó a grafikája is.A fizikai modellje sem olyan rossz.Vagy ott van a First Eagles aminek szép a grafikája de mivel a Wings Over sorozat az alapja a fizikája rettentő gagyi.RB 3D még van a plázákba néha,a Patchek úgy átalakítják rá sem ismerni.Érdemes kipróbálni. -
Szepy2884 #15648 "Lesz-e még valami kieg uj gépek stb ???"
Na még csak az kéne! Különben is két hét múlva úgy is kijön a BoB
-
horthy #15647 Lesz-e még valami kieg uj gépek stb ??? Meg ki tud jó skins ( repülőgép festés ) oldal linkeket ? -
Szepy2884 #15646 200 -
Hehehehehe:) No comment -
kiskorúbézoltán #15644 "És ha gépjármű akkor BMV!!!!!!!!!!!!!!"
Szóval traktort is gyárt...
-
Ha elküldik Neked a leírásokat, akkor engem is érdekelne.
Más: Az IL-2-ben lévő oktatófilmeket nem lehet valahogy külső programmal megnyitni? Baromi idegesítő, hogy minden alkalommal 8 percig kell néznem a baromságokat, mire elérkezik a videó a lényegi dolgokhoz (109-es training-re gondolok pl.). Persze nem tudok se gyorsítani, se lassítani a lejátszáson, így marad a pause, de ez elég kevés, és ha valamit újra meg akarok nézni, megint 10 perc, mire elér oda újra... -
bucsher #15642 ez legfeljebb a kyotói egyezménynek ver oda :PPP -
Lacusch69 #15641 Messzernél (Jak,La, stb...) gyakorlatilag mindegy.
Fóka: gá.: 100-200m (hangulattól/szervertől függően), gpu.:500m -
Solt #15640 Körkérdés: Ki milyen távolságra állítja a gépfegyverek összetartását, és miért? :) Alapon ugye 500m, nálatok ez mennyi? :) -
nalyib #15639 Feltöltöm majd este, viszonyítási alapnak ráadásul van egy hasonlóan hardcore 109G2 modell is.
Alapjáték?.. FS2004, kérd ki a Spirit of St. Louis első, történelmi útját. Ha elsőre, vagy másodikra fel tudsz szállni, ráadásul úgy hogy az komolyan is nézzen ki kívülről, akkor te igenjó vagy:P -
Solt #15638 Az lesz... azért köszi a fáradozást! :) -
tothgyorgy #15637 Egy csomó dolog tényleg hiányzik. Írj nekik és kérdezz rá. -
nezzel meg par golf 1 es videot youtube on a sok millas autokba hogy sirnak amikor a szar csotrogany golf1 el otthagyjak mint a szar az osszes csodat:)