91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Laca sok. És igen drága. És nem mindenkinek éri meg csak annak aki rászánja a pénzt.
Jobb pilóta nem lesz tőle senki. ellenben a beleélést segíti nagyban. (tudod vannak hülyék akik sisakban repülnek pls:D )
Na ilyeneknek számít:) -
Tehát akkor nem 50 hanem 100 ezer egy használható Cougar .
Akkor már csak azt nem értem,hogy miért nem tudja a gyártó rendesen megcsinálni és adni 100 ezerért ,oszt nincs vele több macera.
Olyan ez mintha veszek egy autót aztán egy év múlva behal de kb ugyan annyiért mint az új ára tökéletes verdát csinálnak nekem.
Persze megértem ha valakinek a műanyag helyett sokkal jobb érzés ha fémet markol:) -
A Beépítéshez nőgyógyász kezek kellenek (tudod, minden kis lyukon befér nagy ellenállás mellett is).
Az ára borsos. Asszem talán 300 Euro volt de már nem emlékszem. de azóta is működik.
POntos infok itt. 2vh-s játékokhoz nem ajánlott miután a joy nem mozog így kicsit más érzés. A Modern szimekben viszont nagyon jó, bár ott is szokni kell.
Cougar hátránya, hogy moddolni kell ha tartósan sokáig akarod használni (ez alatt értem a 10-15 év között vagy éppen örökéletet:)) és pedált kell mellé venni. (javasolt a gameportos, mert akkor nem kell a szimnek tudnia kezelni a több irányító eszközt egyszerre miután ebben az esetben azt hiszi, hogy a cougar egy újabb tengelyét látja).
Drága. Hirtelen fellángolásból élő hobbipilótáknak nem ajánlott. sem azoknak akik inkább polgárival repkednének. Tapasztalt nehézségek elől nem meghátráló hobbyjára sokat szánó embereknek viszont nagyon jó választás. és meghálálja a törődést. nem beszélve az olyan szintű programozhatóságról amit talán még ma sem tud egyik joystick sem.(időzített paraméterezések és egyéb nyalánkságok) -
Solt #16192 Pedál nélkül 100ezer környéke... -
Na igen, ez egy érdekes kérdés LacaBácsi! Mert biza, tuning nélkül nem megy sokáig...
-
Értem. De mondja már meg valaki ,mennyibe is áll meg egy feltuningolt cougar. -
Na kezdődik:))))
Bocsesz ,de ez nem volt korrekt. Mi az ,hogy játszak billentyűzettel,mert az csak kétezer. Nekem van egy véleményem valamiről,neked is, ez eddig oké. De asszem én nem egészítettem ki a magánvéleményem , hozzád intézett (némileg megvető) jó tanácsokkal:) -
Vajon miért? Csak nem Te is gyüssz ellenünk??? -
Lacusch69 #16187 Szét lehet szedni, ahogy Vogel is írta, csak pont annál a stiftnél kell vigyázni, mert csak egyféleképpen megy össze. Ha a másik (nem kúpolt) végével próbáljuk összetenni, annak garantált vezetékszakadás (és forrasztás) lesz a vége. Ez biztos, én is így jártam... -
Először készítsétek fel az idegrendszereteket.:)
-
Hejj!Az enyém forrasztva volt.De megoldottam.
Hétvége jó lesz.Talán Neghwar is jön. -
Szedjük szét azokat az Amcsi popsikat... 

Hétvégén mondjuk egy LOMAC party???
-
Konkrétan elemeire kell robbantani, mind a joy részét mind a talpát szét kell szedni. Az összekötő fémrúdban van egy szegecs szerű fém, amit kiszedni nehéz. Volt egy russian link az x52 szétszedéséről rengeteg képpel de már nem müxik :( Vhol talán még nekem is vannak telefonos képeim, megkeresem őket. -
Nem kell mert lecsatolható az a kábelköteg a nyákról. Lego az egész de okozhat fejfájást összerakni. Én meglepődtem mennyire fapados belülröl. -
Én szétszedtem.De kezdőknek nem ajánlanám ui. ahhoz,hogy le tudd felfelé húzni a rugót ki kell forrasztani a felső nyákból a vezetékeket.Célravezetőbb lehet Laca módszere,vagyis hogy megpróbálja lecsavarni mint egy kulcskarikát.Tegnap kísérletezett vele,de nem tudom sikerült e neki. Ja... Zorró! Meg van a Flaming Cliffs,mehetünk szalonnát sütni:) -
És az x52 rugó kivétel mennyire bonyolult (tehát szét kell-e szedni a fél joyt), és mennyire egyszerűen lehet visszarakni? Mert asszem kipróbálnám ezt a lankadt faszos módszert :D -
Rokkendrollrugója van... 
-
Solt #16178 Szeva!
Van rugója! -
Hali!A force-os cyborgnak van központosító rugója,vagy csak a motor tartja? -
A pixmania-n azt írja egy vásárló,hogy mod nélkül két hónap és kinyúlt neki.Ezt a modot honnan lehet beszerezni és mennyiért? -
Bucser!
ez a mod mennyibe fájt? könnyű beépíteni?
ha jól tudom a valódi f16joy is így működik
-
Cseheknél elvileg kapható (legközelebb)
datart.cz -
Solt #16173 Szerintem körülnézek labancéknál, oszt kimegyek érte... -
Solt #16172 Nekem is ez a nyűgöm... megtapogattam, és olyan ... a kinézete meg...
A cyborgot is 100% FF-n használom
-
Visszavontam mert rájöttem, hogy magyarországra nem szállítanak sajna:( -
Nincs külföldi ismerősöd akihez küldethetnéd? -
Solt #16169 Őőő... Bucser hova lett a hozzászólásod?
-
Én próbáltam mindkettőt. X-52 számomra túl "könnyű" volt. (nem szeretem ha nincs ellenállás a sticken) -
Solt #16167 Ott meg kb 300 usd pedállal együtt...
Na mindegy, még alszom rá párat... köszönöm Urak! -
Solt #16166 A pixmániáról annyi rosszat hallani, hogy nem merem megkockáztatni... a maradék hajam kihullana, ha berendelem, és meghozzák januárban, vagy, ha garis gond van, és eltüntetik 1-2 hónapra... ehhez labilis az idegrendszerem! :D -
bucsher #16165 pixmániáról.
nem ajánlom, mert ha garizni kell, az szopás.
amúgy hamar itt volt korrektül, a feltüntetett áron. -
Solt #16164 Na jó, de neked moddal van... :S
Egyébként én is efelé hajlok, szimpatikusabb mint az X52! (akinek az van nem haragszik, szubjektív vélemény! :D)
Így lenne értelme, és így az ár is jó, no, de amazon nem szállít hozzánk, ráadásul még ott a vám...:S -
Azt csak hiszed.
Falconban első Trigger élesít második elenged.
Vagy éppen pinkievel is lehet játszani mit állít rá.
Én 1000%-ban pozitív vagyok a COugarral.
Ja és hogy honnan vettem? Én az akkor méglétező magyar retailerrel hozattam be. Egyébként Thrustmaster szállít magyarországra ha jól tudom vagy európai szimes boltokban lehet kapni.
Készülj mert a doboz kb 10 kiló:) (a joy és a gázkar egyenként 4 kiló) -
Ha moddolsz akkor a potikat is cseréli az ember Hal Sensorokra.
Én nem Hal sensorra váltottam hanem FCC2-re. Az totál más érzés miután a bot maga nem mozog csak ellenáll a mozgásnak és a kifejtett erő mértékét vizsgálja.
--> nincs mozgó alkatrész soha nem kopik el a drága... -
újítás????
A Thrustmaster F16-ja és F22-je lassan 15 éve tudta ezt. a Cougar megjelenése óta tudja a dual triggert... -
Solt #16160 Te honnan szerezted be? -
bucsher #16159 az én szememben a műanyag kacatok jelentik az átverést. a pénzen meg nem kell ennyit lovagolni, akkor játsszál billentyűzettel, az csak kétezer :) -
Solt #16158 No ige, de ez csaK IL-2 esetén lényeges! :)
#16156: A gázkaráthúzás tényleg mínusz pont, viszont az, hogy felkeményedik az tetszik, úgyis rögzítve lesz... -
A körítésben ,az igaz:)
Én nem istenítek egy joy-t sem de pl a cougar a szememben a legnagyobb átverés. Szép ,meg jó de ha nem mod-olod előbb utóbb használhatatlan.
Na most ha a gyártó nem tud összeeszkábálni kb 50 ezerért egy használható strapabíró portékát akkor az (lett légyen is bármilyen a körítése) a szememben egy kalap ka....a.:) Ha meg mod-olom ,akkor az egekbe szökik az ára. A saitek cuccok legalább kibírnak négy öt évet mégha játékszernek is tünnek ,de ha jobban belegondolok azok is. Játékszerek, játékosoknak. Nem kell ezen annyit agyalni.
Így is nagyon komoly összeget költ az ember még alapból is erre a játékra. -
így van
nekem volt pro-m, de ha rám hallgattok, nem vesztek
a sima x52 sokkal jobb
a kettős tűzgomb nagyon hiányzik, először el sem hittem, hogy kihagyták a gázkart is akadáspontokon kell áthúzni, és nem lehet finoman, rángatni kell
ráadásul kettős rugó van a joyon, ezért ha jobban meghúzod egy irányban, felkeményedik, és felemeled a joyt az asztalról anélkül hogy a max kitérést elérnéd, le kell csavarozni az asztalra
ezek engem nagyonn zavartak, szerintem nagy visszalépés a simax52-höz képest a pro
viszont a ledek 3 színben állíthatóak
waoooo