91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Scottt
    Kár, hogy nincs hozzá egy rendes f-18 szimulátor:)
  • DonZorro
    Aham. Ehhez a mi fizunk sajna kevéske...
  • Her Laca
    Na komám ezt köll megvenni egy megszállottnak. Aszondom ez már valami:)
    Ebbe azé szó nélkül beletelepednék.
  • Bucser
    Az idő biza elkapta a vasfogam:)

Sry:)
  • Bucser
    Ez állat csak mennyibe kerül?? mert ahogy látom kormányzati megrendelésekre dolgoznak.
  • Her Laca
    Most számoltam vissza a Saitek Cyborg még a legelső példányok közül való ,ha jól emlékszem 13000 huf ba került és most visszaszámolva Van az már vagy tíz éves is.
  • Negwar
    Negh x52-je ????? :D mivan? elvből nem veszek olyan szart :) Laca adott kölcsön ínséges időkben (arany szíve :) köszönöm...) egy Sytek Cyborgot ami még a mai napig is jó.
  • Her Laca
    Hát félve,bizonytalanul merem csak leírni(most hogyan közöljem veled tapintatosan),de rosszul tudod. Sose volt neki sajna:) Lehet korodból kifólyólag az emlékezeted már megtréfál.:)
    Kispuma,Kisvadász ,meg Gida vett akkor,legalábbis Gida szerint.
  • DonZorro
    Talán ITT
  • DonZorro
    Vagyis majdnem meg van oldva... :)
  • DonZorro
    Pedig bizony hogy meg van oldva kedves kolléga...
  • Bucser
    tudtommal az első ricsis példányokból vásárolt egyet anno (ha jól emlékszem) amiket a toborzóeseményekre való kitelepüléseknél használtunk.
  • Bucser
    Számomra a Cougar sem elégít ki minden igényt mert egyetlen hatalmas hiányossága van. Nincs megoldva, hogy moddolható legyen rá egy Dual throttle.

Voltak kísérletek, hogy a SUncom Talon F15ének a gázkarját ráaplikálják, de nagyon kevés a Suncom F-15 joy a piacon. és gyenge a minőségük. csinálni egyetlen darabot meg nem éri meg. sajna nem vagyok mérnök így az ötlet fázisban megrekedtem.
  • Her Laca
    Neghnek sose volt x52 je:)))
    De tudod mit. Most ,hogy sokadszorra kitárgyaltuk eme témát eldöntöttem valamit. Van nekem egy X52-őm aminek a gázkarja teljesen rossz(lévén főlrugtam a holdig) de a joy része hibátlan Na most rászánok egy komolyabb összeget és feltuningolom. Vannak ötleteim,sőt várok tanácsokat is . Az biztos ,hogy atyámmal csináltatok egy aluminium markolatot ,lehet hogy több félét is. Meglátjuk mi fog kisűlni belőle, és mennyiből lehet egy tökéletes joy-t csinálni ami minden igényt kielégít.
  • DonZorro
    Ne tedd...
  • Bucser
    Vajon Negh x52-jével mi történt, hogy a tiedre szorult?

Csak kötöszködöm.
  • Balumann
    Ilyen hiba nekem is volt. A motor tengelye be volt állítva a gamepadom jobboldali stick fel/le tengelyére, azt kellett kiállítanom.
  • Redvin
    Sziasztok
    Lenne egy kerdesem.
    Ujra telepitettem az IL-2 1946-ot, Vistara, de mikor belepek a jatekba, es uj kuldetest kezdek, az engine mindig 55%-ra van allitva, es nem tudom átállitani. Hiaba nyomok barmit, hiaba csokkentem novelem az erteket, 1 tized masodpercre atugrik, majd megint vissza all 55%-ra. Talalkozott mar vki ilyennel? Mi lehet a problema?
  • Her Laca
    Hogy mivel repültem? Kérlek szépen egy saitek Gold -al.
    Azt most Negh használta kb két évet és most egy kicsit pontatlan kezd lenni,de még mindig műkszik. Na ezt csinálja bármelyik joy utána. Ja és napi négy-öt órát rángattam szegénykét.
  • Her Laca
    Most ezt miért kaptam?:) Én elfogadom ,hogy vannak meg szállotjai egy dolognak,magam sem vagyok ettől messze. Nekem csak az írdatlan összeggel van bajom,amibe egy moddolt cougar kerül. Nem látom be mitől olyan jó ,ha tönkremegy,ennyi az egész. Akkor azt kénee rá mondani,hogy egy korrekt selejtből komoly összeg ráfordításával egy kiváló valamit lehet csinálni.
    Megjegyzem ha rászánnék egy csöpp időt és pénzt az X52ből is lehetne még jobbat tákolni. Na.:)
  • TG Gida
    Így már jobb:
    kép1
    kép2
  • TG Gida
    Látva a sok joystick moddolós hozzászólást eldöntöttem, hogy én is átalakítom az enyémet.Így már kicsit keményebben áll az a lankadt:)
    kép1
    kép2
    Az alul látható precíziós célszerszámot - mely a rugók finomhangolására szolgál- most reklámáron megrendelheti a www.102vo.hu weboldalon.
  • Scottt
    Nem csak sok "anomáliát" tud csinálni a cucc^^Nagyon-nagyon sokat
  • Solt
    Így már újra erre húz a szívem! :)
  • Bucser
    Az F-16-os FCS-e olyan(FSSB és FCC2 is így működik), hogy nincs benne mozgó alkatrész.

Tehát a bot az egy szilárd talapzaton áll és ahogy nyomod előre nem mozdul el, ellenben érzékeli, hogy mekkora erőt adsz a kitérítésre. Nem igazán lehet jól leírni milyen, ki kell próbálni.

Na most ebből eredően sokkal gyorsabban lehet a bot mozgásának irányát változtatni, hisz nem kell megvárni, hogy egyik irányból átlóduljon a másikba hisz amerre húzod arra érzékel. (thnx to fly by wire)

Ez propelleres gépeknél furcsa lehet és trim hiányában akár kényelmetlen is (ugye a hajtómű forgatónyomatéka miatt ellen kell tartani kicsit folyamatosan).

Az über 2 nxt mod meg a tökéletesen precíz botrángatós megoldás. Ez jó kályhacsöveshez meg kávédaráláshoz is.
  • Solt
    "2vh-s játékokhoz nem ajánlott miután a joy nem mozog így kicsit más érzés"

Ezt kifejtenéd bővebben, nem igazán értem!

Megveszem, használom gyárilag amíg ki nem fingik, aztán vehetem a mod-ot! Ez még belefér, mert ugye utána örök darab! No, de, hogy ezek után játék specifikus lesz a dolog... ez így már egy kicsit "sok(k)"
  • Bucser
    Olcsót? nem nagyon. Az összes olyan 20-30 k között van. Brake nélküli pedál már van 90 eurotól ha jól tudom, de oylan amin van +2 fék is az már asszem 180 euro.

A gimbal cseréje drága. Árban még az FCC2 a legolcsóbb, a másik mod az ÜBer 2 NXT-t egy ausztrál srác csinálja és meg kell hozzá venni a Hall Sensort is (amit egy amcsi srác csinálja és a kit már úgy kerül hozzád, hogy át van alakítva, érdemes így, mert később nem alakítható át erre a verzióra) és így már igencsak borsos ára van a cuccnak. (asszem a végszámláló valahol 560$-nál állna meg.

Ismerek olyan embert akinek van egy FCC-2 és egy Über 2 is.

FCC2 kályhacsövekhez Über 2 Nxt meg kávédarálóhoz.

Esetleg ha van cnc-t marni tudó ismerősöd nekem van még pár tervrajz egy másik modról amit páran összeálltak itthon megcsinálni annó régen. Ez a mod az azóta már nem gyártott evenstrain mod alapján lett csinálva.

Minden mod tesztjét és leírását megtalálod a Cougar World-ön.
  • Cimbi
    Primax Firestorm gamestick a király!!!

Én rendelkezem eme csodával és bátran állíthatom fantasztikus egyszerűen fantasztikus a Cougar(bár ezzel a joyal még nem találkoztam)és x52(ez nekem is van) biztos hogy fele annyit nem tud mint eme technikai csoda.A joy annyira jó hogy képes magától arcad szimulátorokba is repmodelt varázsolni hol tudja ezt ma egy joy?
    Sajnos ma már nem gyártják de azért online árverésen te is boldog tulajdonosa lehetsz kb 1-4 euro kifizetésével.

Végül a kérdezőnek én kipróbáltam 4-5 Logitech joyt, 5-6 Saitek joyt szerintem ha nem akarsz sokat költeni a joyra akkor EVO ha egy kicsit többet sima x52.

• PhantomAss
    és ezt a keresztlengőkart egyszerű moddolni? lehet hozzá venni javítókitet? és mennyibe kerül?
    csak azért kétdem, mert HA valamikor megint elkezdenék repülni, lehet cougart vennék
    tudsz vmi olcsóbb pedált is ajánlani?
  • Bucser
    Enthusiast. Mond neked ez a szó valamit? Tudod azok a megszállott őrültek akik bármennyit hajlandóak kiadni egy eszközre. Na a Cougar tulajok ilyenek. És A Cougar ennek a rétegnek készült.

Lehet hibákat találni. (az x52-ben is lehet hibát találni). MÉgsem érezheted magad átverve hisz mindenhol megmondják neked. a belső keresztlengőkar szar. Modolni kell. ezzel a gonolattal vedd meg a joyt.

Ha mondjuk 2000-ben vagy 2001-ben vetted volna akkor jogos lenne a felháborodásod, hogy miért ilyen szar. de mára minden vásároló tudja mivel jár az ha meg kell venni a joyt.

egyébként ha meg valaki csak 1500 órát tol bele összesen azt még símán bírja. hisz nálam cirka 3 év alatt ment szét heti 25-30 óra repülés után. (azok a régi szép idők)

Laca bácsi megkérdezhetem, hogy 2001-ben te még mivel repültél?
  • Her Laca
    Megkérdezhetem ,neked mióta van meg a joy,és kb mennyi "üzemidő" van benne?
  • Her Laca
    Véleményed mire alapozod?
    PL nekem nem nyekereg a rugótányér!
    Mi több semmi baja ,pedig használva vagyon rendesen elhiheted.
    De alant asszem én is írtm ,hogy az X52 ,sem ér annyit mint amit kérnek érte. Igazság az ,hogy még nem volt a kezembe cougar,így a használatához nem tudok hozzá szólni. Öreg szimulátorosok véleményére hagyatkozva mondom amit mondok ,bár lehet ez nem egészséges.
    No de mindegy ,kinek a pap,kinek a papné.
    A vita abból indult ugyebár,hogy egy lelkes kollega joy kérdésben kért tanácsot. Még mindig azt mondom ,hogy a kapható eszközök közül a Saitek evo -i a legjobb választások. Olcsó ,jó,pontos ,megbízható.
    Ezeket a paramétereket más joy -ok nem igazán tudják.
  • Her Laca
    Na ez így ok:)
  • Lebowski
    lacabácsi. IL-2-vel ugyanez a helyzet:) kijött hozzá kismillió mod, mégse rakják beléje. mer az úgy jó... hánem??:)
  • bucsher
    egyébként rengetegen használnak cougart mod nélkül.
  • bucsher
    lásd nyekergő rugótányér, ami már x45ben is megvolt, aztán x52, aztán a proban már ráadásul fémből van, ami állítólag még szarabb.
  • bucsher
    akkor leírom neked egyszerűbben, megjegyzés nélkül.

"cougar a szememben a legnagyobb átverés"

az én szememben meg az x52.
  • Her Laca
    Félreértések elkerülése végett ,megértem azokat az embereket akik komoly pénzeket ölnek a kedvtelésükbe. Nekem azzal van ellenérzésem,hogy mint alant írtam ,csinálnak valamit amiről pontosan tudják mik a gyengéi,és nem törekszenek kijavítani a hibákat. Holott minden adott a megoldáshoz ,hiszen ugye vannak mod -ok hozzá. És mindemellett igen drága pénzért adják.
    Mondjuk ez jellemző a mai világra,lassan mindennel ez van,lett légyen az tv,hűtő,autó stb.
  • Lacusch69
    "Persze megértem ha valakinek a műanyag helyett sokkal jobb érzés ha fémet markol:)"

Aha... Én napi 8-10 órában markolászok vasat, úgyhogy munkaidőn túl inkább hanyagolom...
  • Bucser
    Mert a gyártó már nem az mint ami valaha volt. Felvásárolta a Guillemot jó pár éve. Azóta sem dobtak a piacra semmi minőségit (talán az új f430-as kormányuk).

Szerencse, hogy legalább a Cougart gyártják még egyáltalán.