91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ez hogy jutott eszedbe :)))? Miket nem tanul az ember
-
bucsher #16794 és ezt a filctoll modot honnan lehet letölteni? :))))))))))))) -
Lacusch69 #16793 Pl. valamelyik este közvetlenül a gépem előtt robbant egy flak, kicsi híján besz@rtam...
Fóka kabin jelentősen feljavítva.
Új térképek, nagyon jók.
Az Új Dorák (D11,D13) nagyon jól mennek, über fegyverzet; a K14 Messzer is b@szott gyors, erős fegyverzet...
Ezen kívül mostanában használom a Vogel-féle X52 modot (rugó kiiktatva), és a saját "célkereszt modomat", vagyis alkoholos filccel egy pötty a monitor közepére, és nem kell váltogatni a nézetet a német gépeknél (a Fókáknál nagyobb lesz a látótér)
-
Ricardo74 #16792 Nekem 2-fél3 körül megfelel csak időben szóljatok,írjatok mert akkor úgy csinálok ( nemcsinálok :)) programot. -
Igen -
bucsher #16790 és ezek előjönnek a csatorna moddal? lehet hogy csatlakozom :) -
Ilyeneket. -
Nem hiszem. -
Ricardo74 #16787 Hello!
Az átmásolt il2-be bemásoltam a csatorna mod-ot. (a 4.08-as változatra másoltam rá)
Kipróbáltam a HL-n tudtam váltani, kell még valami, hogy tudjak játszani az össznépiben? -
A bombák robbanása felvágja a földet.
Tomcsi a fórumukon ezt javasolja .
""A conf ini file [game] szekcióhoz másoljátok be ezt: HakenAllowed=1 "" -
BOB 1940_by_LW1
Ez a neve a lobbyn. -
Teljesen más táj. Bombák robbanása,meg még isten tudja mennyi újdonság. -
Lebowski #16783 felhő, légvédelem robbanása + füstpamacs, meg ilyen kis fincsi apróságok :) -
bucsher #16782 milyen látványelemeket? -
Lysandus #16781 Oké, Kollégák, de hol is lehet fellelni ezt a mod szivert? -
Tegnap érdekes véleményt hallottam. Drebil kollega említette, hogy annó amikor készűlt a játék a motor tökéletesen tudta ezeket a látványelemeket,de mivel az akkori hardverek nem igen tudták megjeleníteni így abban a formában lett megcsinálva. Most a modderek egyszerűen felszabadították ezeket a lehetőségeket. Azért ez nem semmi.
Kiváncsian várom mi lesz ennek a vége,remélem további fejlődés is várható. -
Meg is válaszolom a saját kérdésemet. A hiba a követlezö volt. Készitettem egy másolatot az Il-2 mappából és ugy döntöttem, mivel ez tul sok helyre ugy sem fog fel csatlakozni, így a játékon belül állitottam be az IP cimet és onnan csatlakoztam. Nos ez a hiba. A statisztikához szükség van a hyperlobbyra. A lobby átállitása után ( ugye tudja mindenki, SHIFT+CTRL+Connect) átirtam az utvonalat és ugy inditottam a lobbybol a szimet. Próbalképp beültem egy gépbe majd kilépve, máris rögzitésre került a statisztika. Ami ugye jelenleg 0.
Ha valakit érdekel a stat, vigyázzon, ne essen ebbe a hibába.
A hyperlobby angol nyelvü útmutatója, ha valaki épp nem találná: HyperLobby manual -
Nos a MOD-t letöltöttem, single modban nem találam semmi map-ot.
Kipróbáltam az emlitett linken található szervert. Néhány kört repültem is. Szépen megcsinálták a készitöi. Csak gratulálni tudok hozzá.
Löttem néhány gépet, meg jól le is löttek néhányszor.
A statisztikát megnéztem, az oldalon, illetve csak néztem volna, de nem találtam, hol kell regisztrálni az oldalra. A repülési statisztikám meg igy nem jelent meg. Ha valaki tudja, ossza már meg velem is.
-
Gondolom ,letöltesz hozzá skin és bemásolod .
Itt talán akad. Skin -
Igen kell . Egyszerű csak be kell másolni a főkönyvtárba és felül kell iratni amit felül kell iratni:)Kicsomagolod,majd a 22 mindenfélét bemásolod. -
Természetesen csatorna modról van szó.
Valaki belekukkanthatna csak egy sec:)
Herr Laca beraktalak haverok közé lobbyn,de már lusta voltam pagerelni:D -
tothgyorgy #16774 bug -
Ez a közös röppenés jól hangzik! A csatorna mod kell majd hozzá? Nem értek ezekhez a moddolásokhoz csak azért parázok előre.
-
FW-190
Most már tényleg mennie kell (nem vagyok egy PC guru... -
http://www.youtube.com/watch?v=IQw2tVW6dMA most remélem jó a link. -
FW-190Ez egy jó videó,gondolom egy utángyártott Fóka látható rajta.Egyszer egy ilyet vezetni... -
Na az érdeklődésre való tekintettel mondok én egy időpontot .Szombat azaz holnap kora délután,úgy 2 fele?Jelezzétek ha megfelel,vagy nyugodtan lehet más időpont is,de gondoltam a szieszta idején az asszonyok is pihegnek inkább mint a vérünket szívják:) -
Fürtös #16768 Gyerekek ebben a csatorna modban van hadjárat vagy single mission?
Mert én is csináltam neki mégegy IL2-öt el is indul A csatorna map is megy de se campaign se single... illetve singleben van pár missio de egyik sem csatorna felett van:D
Ha csak online megy az se gond csak szoljatok,hogy mikor.
Már ki is néztem Dovertöl nyugatra egy Rommábombázando radarállomást:D -
Lebowski #16767 tomcsiféle modot is váltogatja. -
Lacusch69 #16766 Ha sokat tökörészel a másolgatással a megfelelő mappákba, akkor szerintem a switcher váltogatja. Én inkább csináltam egy másik Il-2-t. -
Mi lenne ha megkérdeznéd Gidát mert Ő TUDJA: Asszem:) -
Honnan tudnám:)))))))) Nem én csináltam én csak használom:D Ezt Tomcsi csak összegyurta egybe ,hogy ne kelljen több helyről levadászni. 4.09 béta meg a mittudomén milyen mod. -
olvasd el a hozzászólást. Mit keres benne balaton kampány, meg a fél il2? -
Lebowski #16762 tudom amatőr meg minden, de soha nem használtam ilyet. : szóval a mod szviccser a csatorna modot is váltogatja? (mert nem nyalnám fel addig a modot amíg eztetet nem tudom biztosan.) -
Lebowski #16761 kösz már konstatáltam a szómenésed. node ki bánja?:) -
Ebből (mivel hideg van és nem tok dolgozni) 25 az enyém:DD -
ott van 4.09 csatorna mod zip. Mi az értetlenség tárgya??? -
Lebowski #16758 úúúúútálom hogy most kell vizsgáznom. de nembaj mert csak február 16ikán kezdpdik a suli. muha. remélem addig kitart ez a nagy harci láz :) (fura minden nap 40-50 új hozzászólást olvasni :) ) -
ez miféle? Van egy bazinagy valami, de nem teljes il mert túl kicsi. Viszont ilyen balaton kampány meg ilyesmik vannak benne, amiknek nem sok köze van a csatornához. -
Lesz lesz!!