91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lebowski
    ejjejj. most látom h valamiért nem lehet letölteni őket. Lacabácsi miért van ez???
  • Lebowski
    ja bocs. itt állítsd, be a track kategóriájánál, hogy 'a század trackjei (nem bevetések)'. és utána szedegesd. de a 'bombázó' kategóriában is vannak még okosságok!
  • Lebowski
    Trackek

töltsd le Kispuma és Inferno trackjeit. sztem biztos tudsz tanulni belőle.
  • Lebowski
    a banner (kép, amin egy repülő van a célkeresztben) van egy piros csík, amiben vannak olyan feliratok, hogy Register-Serach-FAQ.... itt rákatt a registerre, majd a
    'I Agree to these terms and am over or exactly 13 years of age'
    feliratra, megadod a felhasználói neved (Username), emailcímed (email address), kitalálsz egy kódot (password), mégeccer beírod (confirm), majd azt a betű-szám kombinációt amit a szürke téglalapban látsz. ezután lemész a legaljára és rákatt a Submit gombra. ezután kapsz egy emailt, arra a címre amit megadtál. ebben lesz egy aktivációs link, amit ha megnyitsz, akkor be tudsz lépni a felhasználói neveddel és jelszavaddal (ha nem dobja ki automatikusan, akkor ugyanabban a sorban, ahol a register gomb van, ott megtalálod a 'Log in'-t is!).ezután bezárod azt a lapot, amin ez az oldal van, majd rákattintasz arra a linkre amit én küldtem MOD Switcher néven, így automatikusan be leszel jelentkezve, és nem kell böngészned.
    hajrá!
  • Balumann
    Valaki tudna felrakni 1 (vagy több) olyan felvételt (tracket), amiben bombáz valamilyen földi célpontot? (zuhanóbombázás, vagy közeli)? Mert én azt próbálom gyakorolni, de eltalálni még nem sikerült semmit :D A tutorialban bemutatott dolgok mennek, csak nem találom el a célt sosem :) De a tutorial is érdekes, így zuhan szinte 100 méterig aztán meg szinte aztán simán felhúzza...
  • Scottt
    Látom jó sokan repkedtetek tegnap,lesz új vas meg miki beszállok egy ilyen össznépi hentelésbe mostmár:)
    Multkor próbálkoztam de így moddal kevés a gépem az online játékhoz:/
  • i robot
    Huuu köszi szépen!
    Próbáltam letölteni de ahhoz regisztrálni kellene, viszont én olyan amatőr vagyok hogy egyszerüen nem megy.
    Esetleg tudnál ajánlani egy közvetlenebb elérést?
  • Her Laca
    Srácok! Köszi ,hogy sokan eljöttetek a tegnapi kis összereppenésre.
    Remélem legközelebb még többen összejövünk . Kicsit össze kell rázódni ,aztán mehet a SAS napja:)
    Volt egy jó kis szituációm. Kergetek egy spit et ,behúz a felhőbe.Én utána ,de megzavart egy messer így szem elől tévesztettem .A lényeg a srác meglő ,én nyomom lefele a repterünkig. Jön utánam ,lő is becsülettel
    ki is gyullad a madaram. Nosza ugrok,pont a pálya felett. "Innen egy kis fantázia" Kiabálok a szerelőknek ,indítsanak be egy gépet,beleugrok,start. A spitet éppen foglalkoztatják a part felett. Szemem előtt vörös köd ráborítok ,lövés majd esik le a szárnya. Szegény ki se tudott ugrani. Olyan életszerű volt:D
  • Richtofen
    a moszkvics, meg a dugóspuska is megvolt :) Na meg a papír-hevederes patronos pisztoly és a háromkerekű bicaj.
  • Solt
    Ne viccelj... há hogyne emlékeznénk... dugós puska vállra, bepattanás a taposós moszkvicsba, és irány a park, ahol a haverok indiánként ránk támadnak! Teljesen korrekt képlet! :D :D
  • Ricardo74
    megnéztem a stat oldalt köszi.
    Lőttem egy Hurricane-t, meg egyp-36-ot (plusz 1 40mm-est az "englishek"nél.
    Örültem mint gyerekkoromban a dugóspuskának!
    ha egyáltalán még valaki emlékszik rá mi az!
  • Lebowski

MOD Switcher IL2

na itten van a mod switcher IL2höz.
    az a lényeg hogy telepítsd fel. miután feltelepítetted látni fogsz egy mappát, amiben 4 .exe van. MODS ON 408,MODS ON 409,MODS OFF 408,MODS OFF 409. mint nevükből is látható itt a 408 és 409 közötti verziót tudod cserélgetni, moddolt és nem moddolt változatok között. a lényeg az, hogy indítsd el azt az exe-t amelyik nevében az a végeredmény van, amit te szeretnél, és add meg neki elérési útként a te il2 gyökérkönyvtárat. ezután lobby és reszkess ellen. értelem szerűen, ha a tomcsi féle 4.09 van fenn, akkor már tartalmazza a csatorna modot, így azzal együtt váltogatja a 4.09et mods on/mods off között!
  • i robot
    Jó volt ez a mai kis repülés! Igaz néha kidobott pont mikor a kellős közepén voltam a bevetésnek
    Bombázóval elég nehéz átverekedni a légvédelmen, na de majd holnap!
  • jocking
    Hali
    Kiváncsi lennék valamire az IL2 singleplayer kampányaival kapcsolatban.
    A kitüntetések osztása és az előléptetés mihez van rendelve? Repülések számához, lelőtt gépek számához, vagy esetleg csa úgy random szórja?
    Nincs valami táblázat, amiből kiderül, hogy mikor milyen érem/előléptetés jár?
    Előre is thx.
  • bucsher
    conf.ini -ben tudod átírni
  • Balumann
    Jó volt ez a mai játék, remélem legközelebb több sikerrel járok, mert ma nem lőttem semmit :-) Még sokat kell gyakorolnom.
  • Proview
    A stat oldal
    Voltunk sokan magyarok a felhívásra :)
  • Ricardo74
    Srácok hol lehet megnézni a HL-n, hogy mi volt az eredményem?

• i robot
    Ja, ezért kellett volna a másolat?
    Egyébb módszer?
  • Lacusch69
    De igen... az a baj, hogy 1-1.5 hónapig nem repültem, és az ikon nélküli azonosítási tudományom "elkopott". Tegnap egy Henschelt lőttem sz@rrá...
  • Her Laca
    Ugyan nehogy a szivedre vedd:)
  • Lacusch69
    Épp most akartam írni, hogy remélem nem magyart lőttem le...
    Annyira Hawk festésed volt... valahogy nekem az Emilről mindig a sárga orrú jut az eszembe...
    (Ég a pofám, de nagyon
  • leonforce
    Koszi Herr Baron..!
    Jaa..meg 1 kerdes..
    Hol tudom beallitani a felbontast 1280 X 1024-re..?
    Koszi..
    Csako...!
  • leonforce
    Haat nem tudom...de Adolf Galland(mint a Luftwaffe fo szemleloje,amugy asszem nem kell bemutatni.),Goering szemebe vagta:
    "..ha meg akarja nyerni a legi-haborut,szerezzen Spitfire-eket.."
    Hogy mire gondolt nem tudom....
    Nekem szimpibb a nemet gep....
  • Her Laca
    Lacusch:))) nézek hátra ,mondom csak egy messer erre pk:D Megjegyzem én is összekeverem néha az 1 es emilt már a festése miatt.
  • bucsher
    elvileg csak az eredeti il2fb.exe-t és a files.sfs-t kell visszatenned.
    ez így kikapcsolja a 4.09bétát és a modokat is.
  • i robot
    Azt hogyan tudom megcsinálni hogy más szerverekre is beengedjen?
  • Lacusch69
    Igazság szerint azért nem szeretjük a Shiteket (Lavór, Jakab), mert olyan manőverekre képesek a játékban, mint az életben soha. Magyarul eléggé "feltápolták" őket az igaziakhoz képest.
    Másik dolog, hogy minél újabb a játék verziója, annál sz@rabbak a német gépek adatai (sok esetben még a valóságosnál is gyengébb)
  • i robot
    Köszi a segítséget! Nem is olyan bonyolult, viszont nagggggyon feldobja a játékot. Eddig tetszik, na de most lássuk neten.
  • Proview
    Csinálj egy másolatot az il2-dről, és pl. Total Commanderben csomagold ki a 4.09b1 Csatorna mod.zip\4.09b1 Csatorna mod\ tartalmát a másolat főkönyvtárába (ha a missions és paintshemes könyvtárat látod mindkét panelen, akkor jó lesz) mindent felülíratva. Az il2fb.exe-nek csinálj külön ikont.
    85.25.139.20:21010 a szerver címe. Tegnap kihajítottak, mert kellett a hely, 50 fő közelében nyilván a külföldieket, bénábbakat (2 óra alatt 0 pont)dobják ki. Azért jót repültem :)
  • i robot
    Segítség!
    Letöltöttem a csatorna modot de nem találok semmi manualt hogyan is kell telepíteni.
    Valaki lenne oly kedves és részletezné nekem, hogy mit hova?
    Köszönöm szépen!
  • Csanjedi
    tudom, a pilóta 50%, eben még van mit potolnom, vita nincs;)
  • Her Laca
    Ne legyen már vita:) Jó a spit sőtt a valóságban is jó hanem jobb volt mint a messer. DE Baszhatja a spit ha ügyesebb pilóta ül a német gépben:)) Meg fordítva is igaz.
  • Csanjedi
    szerintem nem rosz gép a spit, és nem szeretem a messeresek arrogáns hozzáálását hogy nincs ijob gép csak a messer. miért ne lenne jo a spit, és miért kel azt hinni hogy ez valalmiféle közös llenség szinben tüntet fel.. no nem érdekes, :D én szeretem, nekem tetszik a gép, minden hibájával együtt.
  • Lacusch69
    Rohadtul idegesített, hogy milyen jó gépek a Fókák, csak éppen kilátni nem lehet belőlük normálisan.
  • Lacusch69
    Ezt kár volt leírnod, mert innentől kezdve mindenki rád fog vadászni...
  • Csanjedi
    ok beléptem, akor 3 körül jövök. ha van spit, akor azal, ha nincs akor egyéb szövetséges gép.
  • Her Laca
    Ricsi ts
    A server címe:92.43.201.25:8767
    jelszó:tspass

Gyertek sokan szerintem olyan 3 óra fele már leszünk páran.
  • Fürtös
    Értesitsetek ha kezdödik Légyszives!
    Vagy ha adtok TS cimet akkor felköltözök oda és hallani fogom ha kezdés van 2 en jönnénk.
    Bombázo vagy foka amit vállalni tudunk.
    Végsö esetben lehet messer is de a Bombázok repülésében vagyunk jok.
  • Solt
    Az FPS csíterek alkalmazzák szeretettel! :D