91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • zsoltfireman
    Érdekelne......
    A Demo megvan!

4.09b
    ezeket az object-eket honnan tudnám megszerezni??????

• istikovacs76
    Vagy egyáltalán kiírja, hogy connection is succesfull?
    Vagy mit ír ki?
    Más szerver megy?
  • istikovacs76
    Más szerverre beenged? Mikor csatlakozol a bob szerverre, a kezdő lapon, mi jelenik meg, és mit ír ki neked?
    nekem egy spit és egy 109-es van, jobb oldalon 4.08m, mod enabled, bal oldalon 4.09bm1. ezzel tudok csatlakozni a bob szerverre. Ez 4.09-es szerver.
    a többi szerverre meg a mod switcherrel, kell váltogatni. Értelem szerűen jobb oldalon 4.08m, mod enabled, bal oldalt 4.08m.
    Ahová, meg az "alap" kell, ott mindekttőt kikapcsolni. (4.08m, 4.09bm1)
  • Richtofen
    Első körben kapcsold ki a tűzfalat és megtudod az okozza é a problematikát.
  • Richtofen
    Milyen tűzfalad van, és pontosan mit állítottál be?
  • Richtofen
    "még belépni sem sikerült mert rögtön a program betöltődése után mikor csatlakozna a szerverhez kidob a lenti üzenettel."

A kitiltásnak is ugyanezek a tünetei lehetnek, és nem csak szabálytalanság miatt lehet. Automatikusan is tilthat, ha nem azonos állapotú megpiszkált játékkal próbálkozol.
  • Lacusch69
    Demo letölthető INNEN, csak most nem megy...
  • Lacusch69
    Szilikonzsír, marhafaggyú, étolaj, testápoló... Szabadon választott, csak ne agresszív, maró hatású kenőanyag legyen. Csodákra képes.
  • pervajakróv
    Nekem megvan eredeti 1c kiadásban még anno Kijevben vettem, ha érdekel?
    A folytatást is megvettem az elfelejtett csatákat, az is jó.
    Már nemigen játszom velük.
  • zsoltfireman
    A dobozos 46' megvan,nekem a legelső (klasszikus)IL2 kellene!!!
    "Minden megoldás érdekelne"
  • Willenbrock
    Két napja vacakolok és nem értem mi lehet a gond.
  • Willenbrock
    Lehet hogy a portot nem jól engedtem ki a tűzfalon?Az csak annyi hogy a tűzfal beállításnál megnyomom a port hozzáadását,beírom a számát és elnevezem?Én így csináltam de így se megy a szerver.
  • kamaszaki
    Hello!
    Van egy cyborg evo joyom és elég nehéz vele kormányozni. Mintha túl erősen nyomná le ez a rúgó itt a bot tövében ezt a kis műanyag gyűrűt, ami a ''szervót'' ,vagy mit szolgálná.
    Mit csináljak én ezzel ,hogy ne darabosan tudjam mozgati, de ne is tegyek kárt a joyban.
  • Willenbrock
    Ha az kizárást jelent akkor nem hiszem.Csak szabálysértések vagy illetlenség miatt csinálnak olyat úgytudom.Nekem viszont még belépni sem sikerült mert rögtön a program betöltődése után mikor csatlakozna a szerverhez kidob a lenti üzenettel.
  • Neoncsoves
    Ja még valami: 409m-es szerverek vannak vagy 408as?
  • Neoncsoves
    úhh -1db felrakni... késő van fáradt vok :D
  • Neoncsoves
    Sajna kénytelen leszek felrakni az IL-2 Sturmovik 1946 tört verziót felrakni, mivel nincs kedvem a Forgotten Battles + Magyar kiadású Pacific Fighterssel szórakozni, STEAMen meg ha moddolod a játékot, akkor a steam újra letölti azt a fájlt és nem igazán működik... 4.09m a legújabb patch ugye? Meg mi ez a csatorna mod?:D
  • Richtofen
    nem vagy véletlenül bannolva arról a szerverről?
  • Willenbrock
    Újratelepítettem a csat.modot de ugyanaz a helyzet-offlineban simán megy és a WT_MOD_409-en is,de a BoB szerveren nem.Már arra gondolok hogy talán a csatornamodból hiányozhat valami fájl.
  • SgtChris
    Múlt héten Szolnokon a Plazaban vett a tesóm nekem egyet! :-)
  • Her Laca
    Cora ,Auchan. Múltkor láttam még pár példányt a Kistarcsai akármiben.
  • Willenbrock
    Akkor újratelepítem a modot hátha jó lesz.
  • TG Gida
    Ja...Steam-en 10€ a '46.Lehet valahol a DVD verziót kapni?
  • TG Gida
    A Steam-es vásárlás jó dolog,csak azt nem tudom,hogy a Steam mit csinál,ha moddolod a játékot.
  • tothgyorgy
    Sajnos nap mint nap van ilyen. Azon meg kínomban röhögök, amikor az égő vörös gép (más szerveren volt) ugyan úgy harcol, mintha sértetlen lenne. Ha én égek, pár másodperc múlva megsülök v fölrobbanok.
  • Lacusch69
    Ja, én is jártam már úgy ezen a szerveren, hogy a Shit szárnyán felülről ült a 20-as sorozat, és nem esett le...
  • Lacusch69
    Én ugyan még sosem vásároltam Steam-en (jobban szeretem, ha a kezemben van a CD/DVD), de nem tudom, hogy miért ne lehetne patchelni.
  • Neoncsoves
    Gondolom STEAM-en hülyeség lenne megvenni az 1946ot, mivel ott még patchelni se lehet manuálisan. (vagy igen?)
  • tothgyorgy
    Multkor a bobon úgy kiakadtam, hogy még Laca is csodálkozott. Eszméletlen dolgok vannak. A spitik úgy nyelik a golyót hogy na. Szakadnak le a darabok és semmi. Én meg kapok 1 azaz egy találatot és kontrol, motor vagy pk. Esetleg felrobban az egész. És laggol. Beállok az ipse mögé és eltünik, majd egész máshol megjelenik. Még öröm ha nem mögöttem. Azért tegnap lőttem egy shitet. Szembe repült velem a bohó. Szépen felrobant aztán meg én. Az aki azt hiszi majd elfordulok, téved.
  • Willenbrock
    Na kipróbáltam pl a WT_MOD_409 szervert és ott működött ez a könyvtár,bár néha megjelent a ping skálán a sárga jel.Akkor most a mod telepítéssel lehet gond?Ubisofton belül csináltam egy BoB mappát amibe átmásoltam az 1946 4.08 verzióját és ezt írattam felül a csatorna moddal.Ezután még hozzáadtam a 109-esekhez való cockpit repaintokat(3do mappába kellett másolni őket)Offline módban rendesen működik is-csak a BoB szerverhez nem tudok vele csatlakozni.
  • SgtChris
    Egy 1946-om van fenn, 4.08-ra peccsellve, mit és milyen sorrendben kellene feltennem, hogy ezt a Csatorna modot ki tudjam próbálni?
  • Willenbrock
    Ugyanezzel az Il-2 könyvtárral még nem próbáltam másik szervert ez a 4.09-es csatorna mod.Soundmod van benne és nem tudom melyiken lehet még kipróbálni.
  • Richtofen
    Ha más szervereken működik (ugyanaz az il-2 könyvtár), akkor nem hinném, hogy internet probléma.
  • Willenbrock
    Nincs ötlete senkinek miért nem tudok én BoB szerverhez csatlakozni?
  • Richtofen
    Könnyen lehet, hogy a kliens oldali ellenőrzés működik ott is (azaz egyeznie kell a kliens SFS fájlainak a szerveréivel). Próbáld ki, hogy kizárólag azokat a modokat teszed fel, amit kérnek, semmi pluszt.
  • Richtofen
    Meggyőződésem, hogy vannak ilyen nem túl gyakran kibukó hibák a programban. Amióta meg modolni lehet, fokozottan x-aktás az egész.

Nekem volt olyan, hogy nalyib kollégával reppentünk, ott ovlt előttem, közben megpillonatottam belőle még egy példányt a reptéren álldogálni ;). Körberepültem, még a tracken is látszik, azt hiszem ő maga is látta a másik gépet. :)

Nekem rendszeresen előfordul, hogy olyan helyeken hallom gépek hangját, ahol senki nincs, forgolódok körbe körbe, mint egy hülye, de nincs ott senki. Mintha a lelőtt gépeket nem mindig "takarítaná ki" megfelelően a program, azok poltergeistként továbbra is ott kolbászolnak az éterben, amikor a valódi játékos lő, a klónok is hangot adnak, stb...
  • Willenbrock
    Az internetbeállítások közt mik azok a sarkallatos pontok amik gyakran okozhatnak ilyen kapcsolódási problémát?
  • Willenbrock
    A BoB szerver hibaüzenete nálam:The Communication with the Remote host is lost.Reason:Connection lost.Nem tudom mi lehet a gond.Ha lobbyt használok akkor is kell portengedélyezés,meg IP cím megadás?Szélessávú ADSL netem van D-Linkes modemmel.
  • PhantomAss
    fogalmam sincs
    de asszem nem lőtt rám senki, egyedül voltam
  • zsoltfireman
    Sziasztok,
    Érdeklődnék,hogy honnan tudnám megszerezni a legelső IL2 Sturmovik progit???