91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • SgtChris
    Miután leszedtem az eredeti telepítést, feldobtam az 1946-ot+4.08 patchet és ennyi. Semmi mod, vagy egyéb okosítás. Tehát másodikre egy szűz install volt, annyira, hogy csináltam egy registry cleaninget is.
  • VO101 tvr
    "Hűtés és kenés nélkül működő erőforrás."
    És a Prolong? Az smafu?
  • nalyib
    emlékszem mikor junkersből tejködben összetévesztettem a kifutót egy hangársorral..... hát az rossz volt:D
  • Sanyix
    nemkell ahoz olaj, elég nappal szemben, völgyben lévő reptérre kora reggel leszállni :D (tejköd)
  • Richtofen
    Hát, nem vagyok sem Spit fan sem Spit gyűlölő. A repülési tulajdonságait nem tudom hová tenni, biztos, hogy jó gép volt.

Amire a nyakam tenném, hogy, egyik korabeli motor sem volt olyan, hogy WEP-pel örök ideig mehette volna túlhevülés nélkül (akkor minek a WEP, berakhatták volna 100%-ra ugynanzt a teljesítményt).

És az is biztos, hogy a Spit9 egyike azon kevés gépeknek a játékban, ami fél órányi füstölés és olajfolyatás után is változatlan potenciállal harcol.
  • Richtofen
    Hopszi. Ezt odaejtette szegény.
  • nalyib
    hát azokat a hispanokat nem a lézer vezérli, hanem az Erő...:D

Múltkor vmi őspró szidta Oleget, hogy mennyire szar a Spitfire a játékban (!!!!!!!!!!!), igaz ha belekérdeztem ilyet pl, hogy mi van a főzhetetlen motorral akkor az nem Hallódott meg, aztán mikor megkérdeztem lőtt-e már le valakit német géppel akkor: "hát 4x20mm jobb mint 4x12!". Értjük, köszönjük.
  • Richtofen
    Ja, kihagytam: a botkormány szervót (csak hátrafelé gyárilag).
    :)
  • Richtofen
    Raktál rá modokat, vagy szűz install?

A reinstall hogy történt, letörölted a játék könyvtárát előtte?

Patcheket rátetted?
  • bucsher
  • Richtofen
    "dúmhárom" és "popcorn" :)

Eladó alig használt Supermarine Spitfire Mark IX, évjárat 1944, repült órák 200, kitűnő állapotban.

Extrák: kukorica-pattogtatógép és kólagép a kabinban.
    Lézervezetésű Hispano gépágyú.
    Hűtés és kenés nélkül működő erőforrás.
    Átesésgátló.
  • SgtChris
    Vazz, nem tudom mi történhetett, egyik napról a másikra megadta magát az Il-2 telepítésem. A játék elindul, a menüben tudok választani is, tovább is lép, de a konkrét betöltésnél 20-30%-os állapotnál hibát ír ki, valami .ini fájlt nem tud betölteni.
    Mindig másikat, úgynézem a map-okal lehet valami gáz. Most épp a 'landscape okinawa/load.ini' a szöveg, mert épp Okinawa mapot indítottam volna.
    Reinstall volt már, de ugyanaz a helyzet a friss telepítésnél is... Eredeti dobozos verzija, úgyhogy passsz...
  • nalyib
    nemértem, olyan dolgokról beszéltem, amik a térképben vannak, és semmi közük a szerverbeállításhoz.
    Egyébként egy ilyen szerveren valószínűleg a (térképben szereplő) repülhető gépekkel van gond, márminthogy nincsenek köztük az örökdivat dúmhárom-repülők, amikkel csak húzod a botot és falod a popkornt.

És emiatt mondtam, hogy mégiscsak fontos, milyen térkép megy a szerveren, mert nem csak a táj változik vele.
  • Lacusch69
    Ment egy mail.
  • Lacusch69
    Az elérési utat megfelelően adtad meg?
  • Lacusch69
    Milyet szeretnél? Leginkább az érdekel, hogy milyen évjárat, milyen és mennyi földi célpont, ill. milyen "körítés" kellene hozzá.
  • Lacusch69
    Várj, Frenkynek írtam egy egyszerű dogfight mapot, nem valamelyik flyonline-ost adtam oda.
  • Chazz76
    Általánosságban válaszoltam neked.De a szervebeállítások is változnak vele?Bármikor nézem,ugyanazok a gagyi beállításokat látom.Lehet nem így van,cáfolj meg
  • nalyib
    De itt Lacusch térképéről van szó, ami mindezt magában foglalja:)
    Így már nem mindegy, "milyen térkép felett repülsz".

Amúgy meg szállj le olajos szélvédővel nappal szembe:P
    (nem mindig mered mégegyszer megkerülni a pályát)
  • bazza
    Üdv!

Problémám akadt az ACE telepítésénél, ugyanis azt írja, hogy nem találja a FB-t. Fogalmam sincs miért nem találja, hiszen előtte telepítettem fel. Vistán vagyok. Tud vki segíteni?
  • Chazz76
    1. Egyáltalán nem mindegy.
    2.A repterek ne legyenek 5 km-re egymás mellett,mint ahogy a valóságban se voltak.
    3.Szerintem mindegy,bár ha te bomber vagy,akkor neked nem.Nekem igen.
    4.Nem mindegy,de "A" se csak egyenesen repül,ha van esze,úgyhogy ezt a magad javára is fordíthatod
  • nalyib
    Mindegy milyen gépek vannak? Mindegy hol vannak a repterek? Mindegy hogy "B" hadseregnek hegytetőn vannak a célpontjai?
    Mindegy, hogy "A" hadseregnek szembe süt a nap?
  • Chazz76
    A kutyát se érdekli,hogy milyen térkép felett repül!Aki azt nézegeti,az menjen sétarepülni léghajóval.Az számít,mi van a föld felett 10m-10000m,oszt jónapot.
  • Sanyo
    Kitettem egy donate/támogatás gombot a flyhura, aki úgy gondolja, hogy támogatni szeretne, csak nyomjon rá bátran (paypal account szükséges). Aki más módon (átutalás, hardver, stb) segítene, az keressen meg az email címemen: sanyo kukac infostyle pont hu

Jövő hét vasárnapig tudom futtatni a gépet, utána sajnos csak a támogatások függvényében.
  • nalyib
    belőled kiindulva lehet, hogy néha "reality-napot" (vagy órákat) tarthatnál a szerveren, hátha:)
  • Frenky
    Hello! Mióta Lacus térképe megy a szerveren kevesebb a pléjer, vajon miért? Nincsenek übergépek? Akik viszont gammáznak azok szerintem már nem ovisok :D Kellene még pár térkép, mert most nincs mapforgatás.....
    Őöö felszálltam már párszor "csak" fülkenézetből, hát más az érzés - jobb! Sok gyakorlás azt 1×csak +tanulok leszállni is :P
    üdv.
  • Ricardo74
    Köszönöm. nekem is az lett volna az első, de akitől vettem a joyt azt mondta, hogy a hivatalos weboldalon lévő nem működik.Azért megpróbállom köszi :)

• Willenbrock
    Kösz hogy meló után még szakítottál időt válaszra,én bizony általában úgy kidöglök tőle hogy be sem kapcsolom a gépet aznap.Majd kipróbálom ezt a ricsi ts-t.
  • nalyib
    Ebből azt vonnám le, hogy 6DoF mellett máris nem olyan szar az a fóka-fülke, csak a "nyakmerevítő" teszi azzá.
  • Her Laca
    Megnyitod a ts-t. Connection,majd connect.
    Nos ezután Jobb clik a servers feliratra majd add servers.
    Ezután adsz valami nevet mondjuk 102. Bal clikkel rákattintasz és megjelenik egy csomó dolog a jobb oldalt. Na a Label alá beírod hogy ricsi. A server adres alá,hogy www.twilek.hu. A nickname alá a neved.
    Anonimust jelöld be. Majd a server pasvord alá azt hogy tspass.
    Utána connect.
    Ennél jobban nem tudom leírni,sőtt asszem így este felé meló után ez is szép tőlem:)
  • Richtofen
    Már ha XP-re kell.
  • Richtofen
    Ilyenkor a gyártó weboldala elég nyilvánvaló kiindulási pont :) (Download/Drivers&Software/Joysticks/AV8R).

Azt hiszem ez lesz az.
  • Lacusch69
    Hmmm... A TS-en keress ilyen nevű szobát, csak "www" nélkül...
  • Willenbrock
    Ezen az oldalon csak egy csávóról lehet képeket látni meg valami programot vagy mit lehet letölteni róla,de innen nem látom hogy lehet játékhoz csatlakozni.
  • Ricardo74
    Sziasztok!
    Szükségem lenne egy saitek aviator telepítőlemezre a netről tudna valaki segíteni?
  • Vogel
    6DOF-ot használok amikor csak tudok. Sose agyaltam annyit hogyan lehet kilátni a fókából. Ott van és kész. G-2es mesza jól repül de nem látsz hátra. Ez is a legritkább esetben hátrány (nekem). Legyen elötted a cél és kész :D
  • tothgyorgy
    Tényleg. Hiszen csak 2 füled van.
  • nalyib
    Chazz!
    A saitek is kiadott egy fülest (lehet hogy már eddig is volt, most láttam), tartósnak és kényelmesnek tűnik.. nálunk MediaM 2200 Ft akciósan, ha nem volna 2 fülesem is, megvettem volna:)
  • Chazz76
    Na sikerült végre,átnézem majd.Egyébként mi a gond vele szerinted?
  • Chazz76
    Extract here?Hmm most megfogtál,passz.A word megnyitja,de az értelmezhetettlen számomra.