91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Miután leszedtem az eredeti telepítést, feldobtam az 1946-ot+4.08 patchet és ennyi. Semmi mod, vagy egyéb okosítás. Tehát másodikre egy szűz install volt, annyira, hogy csináltam egy registry cleaninget is. -
VO101 tvr #17794 "Hűtés és kenés nélkül működő erőforrás."
És a Prolong? Az smafu?
-
nalyib #17793 emlékszem mikor junkersből tejködben összetévesztettem a kifutót egy hangársorral..... hát az rossz volt:D -
nemkell ahoz olaj, elég nappal szemben, völgyben lévő reptérre kora reggel leszállni :D (tejköd) -
Richtofen #17791 Hát, nem vagyok sem Spit fan sem Spit gyűlölő. A repülési tulajdonságait nem tudom hová tenni, biztos, hogy jó gép volt.
Amire a nyakam tenném, hogy, egyik korabeli motor sem volt olyan, hogy WEP-pel örök ideig mehette volna túlhevülés nélkül (akkor minek a WEP, berakhatták volna 100%-ra ugynanzt a teljesítményt).
És az is biztos, hogy a Spit9 egyike azon kevés gépeknek a játékban, ami fél órányi füstölés és olajfolyatás után is változatlan potenciállal harcol. -
Richtofen #17790 Hopszi. Ezt odaejtette szegény. -
nalyib #17789 hát azokat a hispanokat nem a lézer vezérli, hanem az Erő...:D
Múltkor vmi őspró szidta Oleget, hogy mennyire szar a Spitfire a játékban (!!!!!!!!!!!), igaz ha belekérdeztem ilyet pl, hogy mi van a főzhetetlen motorral akkor az nem Hallódott meg, aztán mikor megkérdeztem lőtt-e már le valakit német géppel akkor: "hát 4x20mm jobb mint 4x12!". Értjük, köszönjük. -
Richtofen #17788 Ja, kihagytam: a botkormány szervót (csak hátrafelé gyárilag).
:) -
Richtofen #17787 Raktál rá modokat, vagy szűz install?
A reinstall hogy történt, letörölted a játék könyvtárát előtte?
Patcheket rátetted? -
bucsher #17786 

-
Richtofen #17785 "dúmhárom" és "popcorn" :)
Eladó alig használt Supermarine Spitfire Mark IX, évjárat 1944, repült órák 200, kitűnő állapotban.
Extrák: kukorica-pattogtatógép és kólagép a kabinban.
Lézervezetésű Hispano gépágyú.
Hűtés és kenés nélkül működő erőforrás.
Átesésgátló.
-
Vazz, nem tudom mi történhetett, egyik napról a másikra megadta magát az Il-2 telepítésem. A játék elindul, a menüben tudok választani is, tovább is lép, de a konkrét betöltésnél 20-30%-os állapotnál hibát ír ki, valami .ini fájlt nem tud betölteni.
Mindig másikat, úgynézem a map-okal lehet valami gáz. Most épp a 'landscape okinawa/load.ini' a szöveg, mert épp Okinawa mapot indítottam volna.
Reinstall volt már, de ugyanaz a helyzet a friss telepítésnél is... Eredeti dobozos verzija, úgyhogy passsz... -
nalyib #17783 nemértem, olyan dolgokról beszéltem, amik a térképben vannak, és semmi közük a szerverbeállításhoz.
Egyébként egy ilyen szerveren valószínűleg a (térképben szereplő) repülhető gépekkel van gond, márminthogy nincsenek köztük az örökdivat dúmhárom-repülők, amikkel csak húzod a botot és falod a popkornt.
És emiatt mondtam, hogy mégiscsak fontos, milyen térkép megy a szerveren, mert nem csak a táj változik vele. -
Lacusch69 #17782 Ment egy mail. -
Lacusch69 #17781 Az elérési utat megfelelően adtad meg? -
Lacusch69 #17780 Milyet szeretnél? Leginkább az érdekel, hogy milyen évjárat, milyen és mennyi földi célpont, ill. milyen "körítés" kellene hozzá. -
Lacusch69 #17779 Várj, Frenkynek írtam egy egyszerű dogfight mapot, nem valamelyik flyonline-ost adtam oda. -
Általánosságban válaszoltam neked.De a szervebeállítások is változnak vele?Bármikor nézem,ugyanazok a gagyi beállításokat látom.Lehet nem így van,cáfolj meg -
nalyib #17777 De itt Lacusch térképéről van szó, ami mindezt magában foglalja:)
Így már nem mindegy, "milyen térkép felett repülsz".
Amúgy meg szállj le olajos szélvédővel nappal szembe:P
(nem mindig mered mégegyszer megkerülni a pályát) -
Üdv!
Problémám akadt az ACE telepítésénél, ugyanis azt írja, hogy nem találja a FB-t. Fogalmam sincs miért nem találja, hiszen előtte telepítettem fel. Vistán vagyok. Tud vki segíteni? -
1. Egyáltalán nem mindegy.
2.A repterek ne legyenek 5 km-re egymás mellett,mint ahogy a valóságban se voltak.
3.Szerintem mindegy,bár ha te bomber vagy,akkor neked nem.Nekem igen.
4.Nem mindegy,de "A" se csak egyenesen repül,ha van esze,úgyhogy ezt a magad javára is fordíthatod -
nalyib #17774 Mindegy milyen gépek vannak? Mindegy hol vannak a repterek? Mindegy hogy "B" hadseregnek hegytetőn vannak a célpontjai?
Mindegy, hogy "A" hadseregnek szembe süt a nap? -
A kutyát se érdekli,hogy milyen térkép felett repül!Aki azt nézegeti,az menjen sétarepülni léghajóval.Az számít,mi van a föld felett 10m-10000m,oszt jónapot.
-
Kitettem egy donate/támogatás gombot a flyhura, aki úgy gondolja, hogy támogatni szeretne, csak nyomjon rá bátran (paypal account szükséges). Aki más módon (átutalás, hardver, stb) segítene, az keressen meg az email címemen: sanyo kukac infostyle pont hu
Jövő hét vasárnapig tudom futtatni a gépet, utána sajnos csak a támogatások függvényében. -
nalyib #17771 belőled kiindulva lehet, hogy néha "reality-napot" (vagy órákat) tarthatnál a szerveren, hátha:) -
Frenky #17770 Hello! Mióta Lacus térképe megy a szerveren kevesebb a pléjer, vajon miért? Nincsenek übergépek? Akik viszont gammáznak azok szerintem már nem ovisok :D Kellene még pár térkép, mert most nincs mapforgatás.....
Őöö felszálltam már párszor "csak" fülkenézetből, hát más az érzés - jobb! Sok gyakorlás azt 1×csak +tanulok leszállni is :P
üdv. -
Ricardo74 #17769 Köszönöm. nekem is az lett volna az első, de akitől vettem a joyt azt mondta, hogy a hivatalos weboldalon lévő nem működik.Azért megpróbállom köszi :)
-
Kösz hogy meló után még szakítottál időt válaszra,én bizony általában úgy kidöglök tőle hogy be sem kapcsolom a gépet aznap.Majd kipróbálom ezt a ricsi ts-t. -
nalyib #17767 Ebből azt vonnám le, hogy 6DoF mellett máris nem olyan szar az a fóka-fülke, csak a "nyakmerevítő" teszi azzá. -
Megnyitod a ts-t. Connection,majd connect.
Nos ezután Jobb clik a servers feliratra majd add servers.
Ezután adsz valami nevet mondjuk 102. Bal clikkel rákattintasz és megjelenik egy csomó dolog a jobb oldalt. Na a Label alá beírod hogy ricsi. A server adres alá,hogy www.twilek.hu. A nickname alá a neved.
Anonimust jelöld be. Majd a server pasvord alá azt hogy tspass.
Utána connect.
Ennél jobban nem tudom leírni,sőtt asszem így este felé meló után ez is szép tőlem:) -
Richtofen #17765 Már ha XP-re kell. -
Richtofen #17764 Ilyenkor a gyártó weboldala elég nyilvánvaló kiindulási pont :) (Download/Drivers&Software/Joysticks/AV8R).
Azt hiszem ez lesz az. -
Lacusch69 #17763 Hmmm... A TS-en keress ilyen nevű szobát, csak "www" nélkül... -
Ezen az oldalon csak egy csávóról lehet képeket látni meg valami programot vagy mit lehet letölteni róla,de innen nem látom hogy lehet játékhoz csatlakozni. -
Ricardo74 #17761 Sziasztok!
Szükségem lenne egy saitek aviator telepítőlemezre a netről tudna valaki segíteni? -
6DOF-ot használok amikor csak tudok. Sose agyaltam annyit hogyan lehet kilátni a fókából. Ott van és kész. G-2es mesza jól repül de nem látsz hátra. Ez is a legritkább esetben hátrány (nekem). Legyen elötted a cél és kész :D -
tothgyorgy #17759 Tényleg. Hiszen csak 2 füled van.
-
nalyib #17758 Chazz!
A saitek is kiadott egy fülest (lehet hogy már eddig is volt, most láttam), tartósnak és kényelmesnek tűnik.. nálunk MediaM 2200 Ft akciósan, ha nem volna 2 fülesem is, megvettem volna:) -
Na sikerült végre,átnézem majd.Egyébként mi a gond vele szerinted? -
Extract here?Hmm most megfogtál,passz.A word megnyitja,de az értelmezhetettlen számomra.