91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Richtofen
    "Egyébként ha páran összejönnénk néha 4.0-ban dogolni, engem nagyon érdekelne."

Engem is! Sőt bármilyen verzióval, kezdve a 2001-es alapművel! :)

Ha valakit érdekel még régebbi verziókkal való kötetlen online szórakozás, az jelezze!
  • bucsher
    köszönöm a kimerítő válaszokat, neked és nalyibnak!
    igen, egyrészt a szlovák map miatt kellett volna, másrészt nekem csak az 1946 van meg hivatalosan. persze megoldható a többi is :)
  • Richtofen
    és files.sfs-en kívül számtalan sfs fájl van. Ezek között oda vissza rengeteg hivatkozás, nem lehet egykönnyen összerőltetni egy ennyivel régebbi verziót.

A 4.08-4.09 váltás azért megy, mert nem sok különbség van (1-2 plusz térkép külön xymaps.sfs-ben, amit a 4.08 nem vesz figyelembe, egy két grafikai tuning, ami külön dll-ben van talán, meg a il2fb.exe-ben levő változások, védelem, stb)
  • Richtofen
    Gondolom az lenne a cél, hogy minden új gép és térkép benne legyen, de 4.0-ás repmodellel. ?

Sajnos nem ilyen egyszerű. Az il2fb.exe-ben semmi nincs ami a repmodellhez, vagy tartalomhoz kapcsolódik (csak ezek verzióját ellenőrzi esetleg). Csak az indításhoz, másolásvédelemhez szükséges dolgokat tartalmaz.

Minden tartalom (modellezés, térképek, gépek) sfs fájlokban van. Ami nem az meg külön van és nem titok. (skinek, mission-ök, stb)
  • nalyib
    Először kéri az rts.dll-t is (ami 4.08-ban nincs), azzal meg végül hibára fut.

A 4.0 még láthatóan a "régi rendszerrel" működik, a merged exe-n is a régi FB ikon van.

Egyébként ha páran összejönnénk néha 4.0-ban dogolni, engem nagyon érdekelne.
  • highlander15
    Köszi!
  • Lebowski
    faq
  • highlander15
    Valami honosítás van hozzá?
  • bucsher
    olyat nem próbáltatok, hogy 4.09 és rá 4.0 il2fb.exe és files.sfs?
    mert a modswitcher ilyen kombóval tud váltogatni 4.08_mods_off és 4.09_mods_on között, és működik.
    szóval keresek 4.0-hoz való il2fb.exét és files.sfs-t :)
  • Scottt
    Na ja,20évente?!
  • Willenbrock
    Úgy tudom ugyanúgy kiegészítőket fognak később kiadni hozzá mint az Il-hez.A Storm of War-t sorozatnak szánják aminek első része az Angliai Csata.Ebbe a sorozatban lesz a koreai háborús szim is aminek most Project Galba a neve.A múltkori Oleg interjúban volt hogy a SOW amolyan sorozat lesz,ezért remélem az Emil után majd későbbi Messzerek is lesznek-csak jelenne már meg.
  • Scottt
    Huh,max 20oldalt kell visszaolvasni linkhez,vagy a kereső lap alján.
    Nem,Il-2FB,AEP,PF 3.04m(talán ez az első merged patch,de ha nem akkor pedig megnézed melyik a legkisebb verzió számú merged patch azt rá az 1 mappába telepített FB-AEP-PF kombóra)aztán rá a 4.0^^
  • bucsher
    tudsz linket adni a 4.0hoz? 1946ra ráerőszakolható valahogy? köszi!
  • Lysandus
    Itt a másik videója:

http://www.youtube.com/watch?v=_3puI0xvvgk&feature=related

Tulajdonképpen nem a mozi a lényeg. A srácról, aki csinálta, annyit kell tudni, hogy azon kevesek egyike, akinek +100-as streak-je van online waron. (Ebben a kevesebb, mint 10 fős elit klubban természetesen vannak magyarok is! :-)))
  • Lebowski
    nme muszáj, de ha lobbyn szeretnél repülni, akkor ildomos :)
  • Richtofen
    +1

Én pl ős-Sturmovikban meg FB 1.22-ben kampányokat játszok. ;)
  • Scottt
    Nem muszáj minden patchet felrakni/elfogadni^^
    pl 4.0,nekem az a jó,meg egyébként sem játszok online.
  • Lacusch69
    Aztán jön a nyavalygás a vörös oldalról, hogy az eddig megszokott, buziknak való Shitfire lehal a negatív G-s manővereknél. Erre Olegék javítanak rajta...
  • Scottt
    Szerintem elfelejtheted.A SoW az Angliai csata időszakát dolgozza fel,szóval Emil,Mk I-es Spit,Mk I-II-s Hurri,Berta Stuka.
    Mire a SoW megjelenik(ha-ha-ha)az évek kérdése,és az Il-2 kódját se 2 nap alatt törték fel...
  • bucsher
    az nem kifejezés :)
    akinek nincs ilyen élménye, az még soha nem játszott online :)
  • Nohab
    Picit bealázott.
  • bucsher
    jézusmária :) köszi!
  • istikovacs76
    Azért, a sow-ban szívesen látnék már egy griffon motoros spitet is. Vagy egy XIV-est (igaz, már az is griffon).
    Kíváncsi lennék rá, mit emelkedik. De a másik oldalról meg Fw-190 d11-et vagy d13-at.
  • Richtofen
    lbs=pounds(font) tömeg mértékegysége (az lb a mérleg latin nevére utal->libra)
    psi=pounds per square inch (font/négyzetincs), nyomás mértékegysége
  • bucsher
    és ezek közül melyik a lbs?
  • Lacusch69
    Ezt használjuk paintballban is. 1 bar = 14.5 PSI
  • istikovacs76
    Akkor ez végül egy emelt töltési nyomású motorról van szó. (azt nem tudom, hogy az turbos, vagy kompresszoros)
    Már gondolom az alap IX-eshez képest.
  • PhantomAss
    szép englis mértékegységek:) lehet hogy ők sem tudják
  • Lacusch69
    Úgy tudom, hogy 25 font/inch2 töltőnyomást jelent. (szűk 1.8 bar)
  • istikovacs76
    Srácok, a spit IX 25lbs-nél, a "25lbs" mit takar? Könnyebb? Erősebb motor? Vagy mit jelent? Nem találtam meg, hiába néztem a googlet.
  • Lebowski
    hátha ez a funkciója akkor megint valaki nagyot kaszált vele, dehogy az emberi hülyeség határtalan az újra egyértelmű ^^
  • Fürtös
    Köszönöm ez szebbé tette a napom:D
    Azért kár,hogy nem látszik rendesen az a laptop kiváncsi lennék mit használnak...

Az a bördarab az autók elején pedig a kavicsfelverödéstöl óvja a géptetöt,de én soha fel nem raknám olyan ronda,inkább lefényezem 2 évente.
  • Lacusch69
    És ehhez?
  • Kferro
    Ezt láttátok már?

http://www.vatera.hu/repulogeproncs_135560175.html

Mit szóltok hozzá?
  • Her Laca
    Persze ,hogy az asszony:D Mindenről ő tehet.
    Most lopom a netet,a lányom laptopjával kalózkodom a környék nem biztonságos vezeték nélküli hálózatain:D
  • Lacusch69
    ...és persze az asszony az oka... :D
  • Lacusch69
    Én is nemrég váltottam: 10k helyett 6k lett, és még a feltöltési sebesség is megnőtt...
  • Lacusch69
    Off

Fürtös és Sanyo kívánságára (bár talán már volt korábban is)

Honlap

Video (A blow off szelep hangja fenomenális...)
  • Lebowski
    off

régóta figyelem, és gondolkodok azon a dolgon, hogy mi a rák fenét keres a motorháztetőn az a bőrborítás. de max 25 centi. szoval nemértem, de amint látom te szaki vagy :)
  • Her Laca
    Bocsi ,hogy ide írok nem ide való dolgot. Mocsok T felmondta a szerződésem mert a nejem elfelejtette befizetni az egyik számlát.
    Kikapcsolták a netem ,mire berohantam kifizetni de közölték,hogy már leszerelés alatt van a dolog.Úgyhogy új előfizetést kellett kötnöm ami elvileg a héten már működni fog. Vicces mert előzőleg 10 huf volt most meg 7 ezer.:) na majd jövök ha lesz netem.