91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Van a lobbyn Spit vs.109 4.08 és 4.09MOD-hoz is.Próbálok a 4.09MOD szerverhez csatlakozni 4.08-ra rátelepítettem a 4.09b1m-et,elindul de aztán kidob a szerver.(remote host connection lost stb.)Nem tudja valaki mi lehet a gond?Kell még a 4.09 mellé valamit rátelepíteni? -
Ott van az:Ctrl+föl-le nyilak. -
aki195 #18633 Köszi, és hol tudnám ezt a magassági kormány trimet beáálítani, a beállítások közöztt nincsen. am. bocs az ilyeneket kérdezek de még nagyon kezdő vagyok:D -
Nem szerveren(egyenlőre),hanem a magyar kampányban. -
Lacusch69 #18631 Gratulálok! :)
Melyik szerveren? -
Megszereztem életem első két légigyőzelmét:-)Két szovjet színekben repülő P-40-est szedtem le Messzerrel. -
Eddig nem volt semmi gondja, működött szépen. Jó a 4.09 de nem értem a szerverek miért nem használják? -
Kösz,csak tegnap nem láttam a listában a Spit vs. 109-et csak egy olyat hogy Spit vs. 109 MOD és oda a 4.09 kellett volna.Azt hittem ez a régi szerver csak átálltak az új patchre. -
Egyébként a spit server-re csak 4.08-al és csak mod nélkül lehet felmenni. -
4.09 -
Tud valaki egy olyan linket adni ahonnan letölthető a 4.09b1m patch ami biztos hogy nem hibás?Jó lenne ha egyklikkes változat is lenne mert már azt hiszem valamit rossz helyre másolhattam be.(Spit vs. 109-hez kéne) -
Magassági kormány trim. -
Solt #18623 Igaz, hogy nekem ATI kártyám van, de nekem egy driver csere után csinálta ezt... disable catalyst AI, aztán jó lett... nem tudom NV-n van-e ilyen funkció manapság... hátha -
Richtofen #18622 - Valamit elszúrtál a patchelésnél vagy modolásnál, hiányos vagy sérült patchet/modot tettél fel
- valamit letöröltél
- valamelyik mod amit feltettél hibát okoz futás közben
Javaslom az letöröl-újratelepít kombót ha sehova nem enged be. -
aki195 #18621 Nekem is azzal van bajom hogy a gép orra felemelkedik. Magyarított verzióban mi az elevator trim beállítás? azt hallottam hogy ez megoldja a problémát. Előre is kösz. -
Jaj bocsánat elnéztem (már üt a délutáni sör) Most azt írja hogy: java.lang.failed EZ MI? -
Ma azt hogy 4.08-at kell hogy használjak. 
-
Nálad is térképet hiányol-vagy mit ír ki a Spit vs. 109? -
Ezért kérdezem, mert akárhova próbálok belépni mindíg hiányol valamit. Már azon a BOB serveren se jó.
-
Elvileg ez kell a Spit vs.109-hez is.A csatlakozás sikerült is de a betöltéskor hiba derült ki:térképeket hiányol,pedig a letöltött patch egészét bemásoltam.És mi az a TS MODS mert úgy látom az is kell hozzá. -
Sziasztok!
Nekem a 4.09b1m mod van fenn, de nem tudok sehol játszani vele.
Van egyáltalán még olyan szerver ahol lehet ezzel játszani? -
Nagy megtiszteltetés volt számomra kezet fogni Pintér Öcsivel, Michna Gyuri bácsival, Frankó Bandi bácsival és Lapossal. Nem érdekel, hogy az egyorrú tudatlan mit vél tudni, akkor is csak a Hazát védték. A mai napig nem kapják meg a kellő tiszteletet a veteránok és nem csak a repülőkről van szó. :( -
Látom hogy a Spit vs.109 átállt 4.09b1m verzióra.Letöltöttem ezt a patchet és bemásolgattam a mappákba.Csatlakozáskor azonban azt írta ki hogy hiba van mert a Líbia térképet nem találja.Na most akkor ezt a patch önmagában nem tartalmazza?És honnan lehet ezt letölteni hozzá?Ezenkívül úgy írják hogy kell a 4.09 + TS MODS.A TS MODS az micsoda?És vajon a Soundmodot is elfogadná a szerver? -
Én letöltöttem piratebayről és mininováról őket.History Channel Dogfights a sorozat címe. -
mano1111 #18611
Hellosztok!En leginkabb segitseget szeretnek kerni...szoval megvettem nemreg a IL-2 1946-s game-t az UbiSoft oldalon.kifizettem , letoltottem,feltelepitettem, tokeletesen ment amig elinditom a game-t es ker valami Production Activation micsit...haat leirja hogy meg tudom nezni a download listan ezt a szamot vagy betut de nem adtak hozza semmit csak a letoltesi segitseget de nem mentem vele sokra =-DDD...erre a problemara szeretnek segitseget kerni!koszonom! -
Győztesek írják a történelmet.
Nekem meg olyan érzésem van, hogy neonáciknak néznek minket többször amiért német oldalon repülünk. Akivel beszéltem az il-2ről és hogy mi melyik oldalon repülünk éreztem az ellenszenvet. "hogy merészelek horogkeresztet tenni a gépre". Sztem a magyar és német 2.vh-s pilótákat nem hősként nézi a többség, hanem beállították őket a "rosszaknak". Számomra ők a lovagiasság netovábbja. Több FixTV-s szereplés után ebben megerősítettnek érzem magam, "mondjunk valamit azért az il-2esekről is"-szinten folytak a beszélgetések.
(ez kikivánkozott belőlem) -
Lacusch69 #18609 Összesen 5 igazolt és 1 nyilvántartott győzelme volt, ebből 2+1db P38. De ezt a hármat egyetlen bevetésen (élete harmadik harci bevetésén) érte el.
Nem őt lőtték le ernyőn, neki megsérült a gépe, egy mezőn kerékre akarta letenni, de egy árokban fejre állt a gép és elégett. -
nalyib #18608 Aztán ki a bánat nézné meg ezeket Kólaföldön, ha másról szólnának?:D -
GorduinT #18607 Szia Willenbrock
Tudnál valami segítséget adni; honnan lehet megszerezni a sorozat epizódjait ???
Kerestem már sok felé. Torretet nem igazán preferálom. Általában FTP- szervereket látogatok.
Lehet pont ez a gond; eddig nem találtam sehol.
Előre is köszi -
Vietnámos részeket is beszereztem-hát ott is sorban hullanak a Mig-ek a Sidewinderek mindíg célba találnak és Phantom sosem válik áldozattá természetesen.Azért mindíg megnézem ezeket de néha tényleg bosszantó az elfogultságuk. -
Gondolom jópár ilyen kéttörzsű csodával végzett.
-
Nem őt lőtték le ernyőn lógva?Nagy primitívség volt az USA pilótáktól ez a gyakorlat.Az Angliai Csata alatt a német pilóták Göring ilyen irányú terveit egyöntetűen elutasították. -
Hat ezekrol a Dogfightos videokrol reg lemondtam, csak az uber szuper amerikai pilotakrol szol es a gonosz naci noob pilotakrol kiket nyulak modjara lodoznek le az egbol -
nem ilyen egyszerű
nálam is egy csomótt szórakoztunk, aztán
itt
találtunk segítséget
-
Szia!
A routerben be kell állítani a gépére, hogy a 21000-es portot oda/vissza engedje (port forward). Utána már menni fog. -
Sziasztok!
az a probjémám hogy hyperlobbyn hostolni szeretne egy ismerős!
én már megoldottam 1x magamnak de neki rúter van és nemtudjuk hogy mit kell beállitani a hostoláshoz a rúteren!
-
Lacusch69 #18599 Sajnos nem lehet hozzászólni a videóhoz, pedig szívesen felvilágosítottam volna őket Lőrincz Matyiról... -
VO101 tvr #18598 Valahogy úgy. Az utánaforduláshoz túl nagy sebességet emelkedéssel "elkoptatod", ugyanakkor az energiaszint megmarad a gyűjtött magasság révén. Nem kell azért átesésig lassulni, corner speed vagy kevéssel lassabban. Az enyhén döntött gépből emelkedés közben folyamatosan követhető a támadott gép. Aztán ráborítani és hajrá...
http://www.combataircraft.com/tactics/high_speed_yoyo.aspx -
Mi volt a legnagyobb magasság,amit Heinkel-111-el elértetek?Én 7750m-re felvittem a kicsikét.Amúgy tudtok olyan csapatot,ahol Heinkel-el is repülnek? -
a high yoyo az az amikor utánakanyarodás helyett meredeken elkezd emelkedni, majd mivel a vízszintes sebesség közel 0 lesz ezért az ellenfél mögött marad magasabban?