91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • PhantomAss
    itt meg egy d9-es :)
    fw190d9
    csak annyira teccik :O)
  • PhantomAss
    itt egy kép az új me 109g2 fülkéről, remélem látszik
    sztem sokkal igényesebb mint az alap
    me109
  • kamaszaki
    Hamachi volt a gond mostmá télleg.
    Jó.
  • kamaszaki
    Hát mégse...
    Most a pingek rendben vannak, de így sem enged föl ugyan úgy, mint előtte:(
  • kamaszaki
    Sikerült!
    Megnyitottam a nem tudom mit és megy.
    Kösz!
  • kamaszaki
    Nekem már 1hete ezt játsza
  • Lacusch69
    Nekem tré-kábelem van, és időnként játszik olyat, hogy pár percre megszűnik a kapcsolatom.
  • kamaszaki
    Van routerem, de még 1 hónapja simán ment ezzel is. Win tűzfalam ki van kapcsolva. Mindjárt megnézem a router beállításait.
  • Richtofen
    A router beállításaiban a saját géped IP címe legyen kiengedve.
  • Richtofen
    Használsz szoftveres tűzfalat (win XP-ben alapból van), vagy routert (amiben szintén van tűzfal)?
    Ezekben nézd meg engedélyezve van e a játéknak, hogy kapcsolódjon bárhová (xp tűzfalan kivételek közzé tenni pl). Kicsit visszább téma volt.

Ha újratelepítetted a játékot ezt újra meg kell tenni valószínüleg, főleg ha más elérési útja van az il2fb.exe-nek.
  • kamaszaki
    Áhh. Megvan a probléma szerintem, csak nem tudom megoldani. Mindegyik szervernél a ping timeouton van.
    Valami ötlet a megoldásra?
    4mb-os DSL-em van.
  • SgtChris
    Eddig minden lejött rendben, csak ezeknél a fájloknál volt gond, így a géphiba lehetőségét elvetem. Közben le kellett szednem az egész game-t, de majd estére feltolom frissen és úgy is megnézem. Ja az 1. és 2. fájlt leszedtem én is másik mirror-ról, hátha...
  • kamaszaki
    Én nem tudom mi lehet a probléma. 1-2 hónapja még simán ment a multi, de most sehogy nem akar.
  • PhantomAss
    nem, már régóta fent van a gépemen az alapjáték
    csak nem az aaa oldaláról szedtem le a 8 fájlt, hanem a kettes vagy hármas mirror-ról, mert onnan max sebességgel jött
    a crc hibánál az is lehet hogy a te gépeddel van a gond, talán egy kábel meg van törve, vagy a hdd hibás (én már jártam így)
  • SgtChris
    Friss installra? Én egy meglévő telepítésre szerettem volna, de CRC hibával elszállt a telepítésnél. az 1. és a 2. rar fájlnál van valami gebasz.
  • PhantomAss
    na én felraktamm ezt a "minden mod egyben" modot, hát valami elképesztő, hogy mit kihoztak ebből a játékból
    a 6dof is simán megy, még grafikai bugot sem láttam (persze szokni kell)
    a dora kebinja eszméletlen jó lett, a többi gépet nem próbáltam
    a beépített modkapcsolóval meg pofonegyszerű a váltás a verziók között
    gyak. az összes szerverre ugyanúgy be tudtam lépni
  • kamaszaki
    Mindenhol csak a Please wait-ig jutok.:S Pár másodpercig próbálkozik és annyi.
  • TG Gida
    Sok szerveren fut már valamilyen mod.Előfordulhat,hogy csak akkor enged be,ha a megfelelőt feltelepíted.Nézd meg a server info-ját!
  • Zsolt7411
    Oké köszönöm!
  • kamaszaki
    Hmm...
    Visszaraktam 4.08-ra és semeik szerverhez nem akar csatlakozni... Semmit nem ír ki csak nem kapcsolódik.
  • TG Gida
    Saitek Cyborg Evo vagy Cyborg X.
  • Zsolt7411
    Sziasztok.Én most fórumozok először csak azt szeretném megkérdezni hogy tudnátok e valami nem túl drága max 15000ft-ért ajánlani valami jobb fajta joystickot il-2-höz.Ha lehet ne logitechet mert azt valami oknál fogva sehogy nem ismeri fel a gépem(még lemezzel sem!)
  • kamaszaki
    A spit mod szerverhez nem akar csatlakozni, pedig rajta van a jó patch. Csak annyit ír, hogy várjak, de nem lép be...
    Tűzfal nincs, nem tudom mi lehet a probléma.
  • i robot
    Örülök hogy neked még megy 4.08-as verzióval!
    Tegnap szenvedtem, gondoltam nekiállok és újra teszem.
    Letörlök mindent berakom a lemezt, és pörgeti, pörgeti, már majdnem szétesik az olvasó, de nem csinál semmit. Beraktam a laptopba is de ugyanez. Erre mi a megoldás? Hajlítsam a lemezt 270 fokban?
  • Scottt
    Ebbenminden létező,és működő "normális" mod benne van elvileg,és itt le is írják a telepítés menetét:)
  • Her Laca
    Gida az #18626 hozzászólásban belinkelte azt amivel biztosan működnek ezek a serverek.
  • Willenbrock
    Köszi,én merészeltem elégedetlenkedni a korai Emil-tetők miatt.
    Most meg olyan gondom van hogy a Spit vs.109MOD szerverhez még mindíg nem tudok csatlakozni.Az alap 1946-ot először 4.08-ra peccseltem,aztán arra rá a 4.09b1m-et,de kidob a szerver mégis.A 4.08-al a másik szerverhez viszont tudok csatlakozni simán.Mi lehet a gond?Valamit még rá kell telepíteni a progira?(T-online ADSL netem van,modemes szélessávú)
  • Scottt
    Valaki még régebben mondta, hogy a korai E szériás messzereknek más alakú volt a kabintetejük,és, hogy van-e olyan mód ami ezt javítja[URL=http://allaircraftarcade.com/forum/viewtopic.php?t=14226]Most találtam^^[/URL]
  • TG Gida
    Az irányítások menüben majdnem a legfelül(11.-13.sor)találod.Magassági kormány trimmelése felfelé,középre,lefelé.
  • highlander15
    Felpeccseltem, most el se indul a game.Fasza.
  • Trucker39
    Ajánlom figyelmedbe a F.A.Q. 8-ik, valamint 9-ik pontjának áttanulmányozását.
    Úgy egyébként az egészet javaslom átolvasgatni. Egész sok, gyakran feleslegesen feltett kérdésre ott egyböl megtalálod a választ.
  • highlander15
    Nem kell,köszi
  • highlander15
    Tudsz linkelni patcheket az FB-hez és az AEP-hez?Megköszönném!
  • Vogel
    nincsenek gép-packek. Minél későbbi verziójú Il-2-t használsz annál több géppel tudsz repülni.
  • highlander15
    Láttam pár videóban P-38-ast,JU-88-ast,meg más különleges gépeket,az FB-ben meg az AEP-ben ezek nincsenek benn,honnan lehet őket letölteni?Vagy csak multiban használhatóak ezek a gépek?
  • aki195
    Nem, fogalmam sincs be van e konfigurálva:D Amúgy nagyon kösz az infót a Bf-ről! Egy gonddal kevesebb.
  • bucsher
    nem fogja a joy megoldani, úgyhogy szedd össze magad és konfiguráld be rendesen.
  • Lacusch69
    BIZTOS, hogy be van konfigurálva a játékban a trimmelés?
    Melyik 109-es nem reagál a "W"-re? Csak a G6/AS-től van, és csak 2500 1/min fordulat alatt lehet ráadni, különben hazavágja a motort. (Valamelyik Emilnél is van, de az 6000m magasság alatt teszi tönkre a motort)
  • aki195
    Köszi, de nekem ezekre semmit nem reagál, nem ír ki semmit meg semmi nem is történik, de mondjuk néha tényleg felidegesít mert mondjuk a Bf-109-mél ezt a 'W'-vel való plusz sebességes valamit sem csinálja meg. Jövő héten megjön a joystickom, szerintetek megoldja ezt a 'Gép orra felemelkedik' problémát?
  • Willenbrock
    A 4.08 as szerverhez tudok csatlakozni.