91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Richtofen #18755 Kúgel vagy ixötvenkettő a picsát!
Cyborg Evo, Mazda 3, oszt jóccakát... -
bucsher #18754 miért nem moddolják az x52őt? mert annak a váza is fos. nem érdemes megtartani belőle semmit. kontakthiba -> kuka -
már párszor meg lett beszélve: mert alapból fos. Végülis csak a vázát tartják meg :D -
És az jó kör? Olyan elit? -
De miért moddolják????
-
A hatezer forintos három évet használt kontaktos szarját!!!!!!
Hogy pontosítsunk! -
bucsher #18749 mert olyan kör veszi, aki nem 3évenként földhöz vagdalja a kontaktos szarját, aztán eldobja, hanem szereti, gondozza és örök életre megtartja. -
Solt #18748 Dehogynem, mert összefossa magát! :D A Cougar moddolva érték, és akkor van értelme is! ( szerintem )
A kérdés az, megér-e ez valakinek 100000 forint feletti összeget, vagy sem... :)
Az lenne a korrekt, ha az ember kipróbálhatná az összes verziót vásárlás előtt... :) -
Erre valószínű sose kapsz választ:D -
Lacusch69 #18746 Miért is moddolják a Cougarokat? :) -
bucsher #18745 jaj kontaktos volt! tehát egy meghibásodott x52!!! ezt kérem jegyzőkönyvbe venni :) -
Solt #18744 Ha tényleg vásárlásra kerül a sor, akkor az nem lesz egyszerű döntés nálam! :D Most még összefoltoztam a Cyborg Evo Force-t, ha végkép meghal, akkor majd az akkori anyagi helyzetem dönti el, hogy mi legyen... :)
Majd akkor "felgyújtom" megint a topikot! :D -
Mellesleg nekem aztán tök mindegy ki mire költi a pénzét.
De szeretem az olyan arcokat mint te ,akik Mercis hasonlatokkal jönnek ,mert hú meg há,de azért Cougar ide vagy oda csak lepottyannak ha összeakadunk.:) -
Kollega:) A tíz pénzt csak jelképesen írtam ,mivel pontosan hat azaz hatezer forintomba fájt!!!!!!!!! hatezerért három év szerintem tökéletes.
És a tulaj hibásan adta de egy pici kontakt és jó lett .Csak tulzásba vittem és emiatt behalt. A mostanit már vagy négy éve nyúzom és semmi baja.
És azt mondtam hogy ötöt!!! de négyszer öt az húsz! Figyelj oda ha már olvasol. -
bucsher #18741 na tessék az előbb még 20 évet bírt az x52 most meg már jó ha 3at... -
Na egy jó tanács.
Nézz körül a neten eladó X52 ért.Sokan megveszik ,használják egy két hétig ,megunják és eladják. Én mindkét joy omat így vettem, a mostanin volt még egy év gari is és húsz pénzért odaadták. Az elsőért vagy tizet fizettem az három évig jó volt de a bot része a mai napig tökéletes,csak a gázkar lett bibis lévén a földhöz vágtam:) -
bucsher #18739 a következő két hétben míg megjön a bob még párszor le is fog futni :) -
Párszor lefutott már ez a kör:) -
bucsher #18737 "ha vigyázz rá, és karban tartja, biztos sokáig ellesz vele"
megnyugtatlak, ez így ebben a formában a cougarra is igaz :) -
Solt #18736 A Bucser-re gondolok, nem a Bucsher-re! :)) -
Lacusch69 #18735 Off: akkor én szólok, nem is egyet...
LINK -
senki sem mondta hogy rossz, sőt a világ legjobb joystick-ja, szerintem is
de: vedd meg, aztán moddold, aztán gariztasd ahol tudod ha baja van
biztos jó érzés a 4 kilós vasat fogdozni, de engem hidegen hagy
ha milliomos lennék se vennék, mert számomra nem ér meg meg plusz egy forintot sem, hogy a műanyag helyett vasat fogdozzak, engem nem ez érdekel
gyakorlatilag viszont a cougar nem tud sokkal többet mint az x52
ha 50ezerért adnák úgy, hogy nem házilag megcsinálni, akkor vennék
a mercit meg ne a tháliához, hanem mondjuk egy mazdához hasonlítsuk, sztem így korrektebb
lehet, hogy egy s600-as merci árából kapok három fullos mazda6-ost, de akkor is a mazát választanám, és boldog is lennék, akár hiszitek, akár nem
na mindegy
-
Solt #18733 Én kívülálló vagyok, mert nekem egyik sincs! Egy biztos, mindkét fél érvei ülnek, tehát, ha egyszer odajutok, hogy döntenem kell, akkor nyakig ülök a kakiban! :D
Ha valakinek nem gond több mint 50000.-Ft kifizetése egy joy-ért, amit pár év használat után újabb több mint 50000.-Ft ráfordítással moddolni kell, annak megéri. Szebb, jobb ( állítólag ), és így már örök darab...
Aki azt a 30000.-Forintot is nehezen szedi össze, annak egyértelműen X52... ha vigyázz rá, és karban tartja, biztos sokáig ellesz vele.
Nekem egyszer volt a kezemben X52, de valahogy az volt az érzésem, hogy menten szétesik! :) Valahogy nem volt bizalomgerjesztő, főleg az a sok világító kék led rajta... engem azzal ki lehetne kergetni a világból! :D A Pro verzió már sokkal biztatóbb ránézésre, de az sem sokkal masszívabb, ahogy megmarkolásztam... és ugye az már, 40 ezer felett van... egy Cougar meg kb 55000.-forintból itthon van... abban pedig azért mégiscsak bőven van anyag, Bucser érvei elég meggyőzőek voltak anno! :)
Ha lenne családom, tuti X52-t vennék, mert akkor anyagilag meg sem fordulhatna a fejemben egy Cougar... így, hogy se kutyám, se macskám... nehezedik a döntés... nekem a külső is sokat számít! :) Hiába finom, ha ronda valami... :))
Szóval, összegezve az aszú gőzös mondandóm... szívük szerint biztos sokkal többen nyúznának egy Cougart, viszont a pénztárca nagy úr, 30000 Forintért pedig igenis kiváló ár/érték arányú joy az X52... :)) -
bucsher #18732 mi ez gyépés klub? :) r5-re senki nem szólt egy rossz szót. -
Lacusch69 #18731 Tisztázzuk le:
-Olvasgass Totalcart...
-Volt Renault-m, utáltam, és soha többet...
-Volt Mercim, nagyon szerettem, de soha többet...
De annyit hozzáteszek, hogy a R5-ösömben cirka 400.000km volt, egy rakás sz@r, de a váltójával semmi probléma sem volt... -
De mit tud a Cougar amit az X52 nem?? Csak kérdem. A programozhatóságot hadjuk ,mert még a X52 ét sem használom ki maradéktalanul. -
Lacusch69 #18729 Mint műszaki végzettségű (szak)ember(ke) mondom: BÁRMIT szét lehet barmolni. X52-őt is, Cougart is, Logitechet is, noname-et is... -
bucsher #18728 ó igen, a legendás rönó váltó bezzeg az egymillió kilométert fut. hátpersze. -
Na ezek jók,csak nem lehet megvenni. -
Mi a tévhit?
-
Lacusch69 #18725 Az új Merciket tekintve lassan már jobban jár az ember egy Thalicskával...
Laca: pont ezért Merci kategória, az újakból 100-120ezrenként dobáljál ki a váltót...
-
bucsher #18724 tévhit -
Na most tisztázzuk. Te az a Bucser vagy akit van szerencsém régebb óta ismerni (mondjuk csak így a neten)vagy másik?
Másrészt mitől merci kategória a Cougar??
Megveszed egy raklap pénzért oszt cserélheted a komplett belsejét. Megint csak egy raklap pénzért.
-
bucsher #18722 magyarázd már el egy mercisnek hogy hány tháliát/logant veszel belőle és milyen boldog vagy :)) -
:D
De most tényleg. Dicsérik a cougart de kb két embert ismerek akinek van ,és bevallottan bőven 100 ezer fölött állt meg a dolog. Azon veszek 4db X52-őt. Öt éves használatot véve alapul az húsz év ,akkor már hatvan fölött leszek :) és valószínű akár seprűnyelet is adhatnának a kezembe:D -
Solt #18720 Ez vitathatatlan! Szopatni tényleg JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! :D -
Mert JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! -
bucsher #18718 miért kell minden kezdőt megszopatni az x52 csodával? :) -
Apa kezdődik... -
Neked az van???