91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
-
A csizmákra hívnám fel a szíves figyelmeteket. -
-
Sziasztok!
A hyperlobby újra telepíése után ezt a hibaüzenetet kapom indításkor! :Run time error '52'
Bad file name or number.
Mi lehet a probléma? -
A felirat a gépen német szóval tuti van valami logikus indok,a németek semmit se csinálnak fölöslegesen^^:) -
Gondolom ez valami világháborús über magassági-szkafander-g ruha.Vagy csak fázós a pilóta? -
-
Köszönöm a gyors választ! :D -
kiskorúbézoltán #18987 Hyperlobby, gondolom a következő ez lenne, hogy honnan lehet letölteni, szóval csak klatty a linkre... :)
408, igen kell. -
Helo, elfelejtettem annak a programnak a nevét, amivel lehet játszano Online a sturmovik 1946-ot jó lenne ha valaki megmondaná :) és 4.08 az patch kell hozzá? -
2 repülhető gép-a többi fizetős kiegészítő?Értelmetlen single kampány,Egyedi sérülésmodell nincs?Ezek nem hangzanak valami jól.De legyen kellemes csalódás. -
Köszi, tényleg jók. És nemsokára itt a RoF :) -
Lacusch69 #18983 Ha már eluralkodott az I.vh-s hangulat, néhány eredeti kép
ITT -
Ez is jó -
Csemege -
Nos én már beszereztem egy kötött hálósapkát, egy prémes bundát ,kerek napszemüveget.Asszem veszek valami egyszerű joy -t is hozzá,mert egy hotas rendszer azért kicsit túlzás lesz ezekhez a gépekhez.
Van valakinek Saitek Aviátor? Ezzel kacérkodok. -
Ez a folyamatos netkapcsolat tényleg baromság, mert igy aki megveszi eredetibe, de csak adatkorlátos netje van akkor lehet hogy egy elég szép adatmennyiségrol kell lemondania azért mert szinglében szeretne egyedül játszani egyet. -
Rise of Flight béta, csak ami nyilvánosan is elérhető infó... (ugye megértitek) -
Lefordítottam Tim Stone cikkét magyarra. Nem volt könnyű, akinek esetleg feltűnik egy félrefordítás, kérem szóljon. ;) -
Na ugye:)))))) Ha nagy gondolatok találkoznak:D
Hazudnék ha állítanám ,hogy nem tudtam erről az idézetről. -
Lebowski #18975 hát kipróbáltam ezt a gyorskötözős lottyadtfaszos módszert és télleg sokkal pontosabban lehet vele célozni. csal fura úgy repülni jó párév után hogy nincs semmilyen ellentartása a joynak :) de amúgy tetszik. ja és tudom hogy nincs benne poti de úgy fáj a szívem ilyen kókadtan itthagyni szegényt mert akaratlanul is arra gondolok hogy tönkremegy benne valami :) -
Lacusch69 #18974 "Soha ne hátrálj meg a küzdelemtől. Támadj akkor is, ha kedvezőtlen helyzetből kell, ezzel megzavarod az ellenséget."
Adolf Galland -
"Csak addig tartsunk ki,míg megérkeznek a csodafegyverek..."
A csodafegyver mi magunk vagyunk ! Ezt ne feledje Herr Chazz76! Ne feledje. -
:D
De komolyan. Azt vettem észre,hogy a legtöbb ,(persze nem mindegyik) spites kollega megzavarodik ha teljesen előnytelen helyzetből támad az ember. Szerintem az agresszivitásnak nagy szerepe van . -
Ja,mein Führer!
E lelkesítő szózattól fellelkesülvén hű lövészemmel felszállva egy Gólyával leseprünk az égről egy lavór gárdaezredet.Csak addig tartsunk ki,míg megérkeznek a csodafegyverek... -
Ezt vitatom:D Erkölcsi fölényünk biztos tudatában ,képesek vagyunk leküzdeni az olyan bagatel szituációkat is ,mint pl a magasság hiánya.

-
Lényeg a magassági fölény,az erkölcsi csak utána jöhet.
-
A gonosz Vörös hordák ,Spithuszárok ,megelégelték,hogy állandóan lelőjük őket és fondorlatos módon programozói tudásukat latba vetve morálisan akarnak megtörni minket. De nem hagyjuk magunkat . Majd megint az élre törünk Gidám ,mert mienk az erkölcsi és mindenfajta fölény:D -
Tudja valaki,hogy mi történt a Bob1940_by_lw10 server statjával? -
zev #18966 Tegnap kipróbáltam IE-n belül letötletni, nem MF használatával.
Így a rar-fileok is elindultak. Estére leszedem az magyar linken való fileokat és azzal újratelepítem. Hátha! -
De még hogy!:) -
Végre működik. :) -
Leszedtem a flyonline.hu-ról és telepítettem én is a modot.Tökéletesen működik a switcher is.
Nagyon durvák a hangok és a fülkék,élmény hallgatni és nézni,respect az alkotóknak.
-
Lehet, hogy érdemes lenne egy ujratelepítés. persze a config file-t azért biztonságba helyezni nem árt elötte. -
zev #18961 Az általad megadott linkről szedtem le regisztráció után.
Először a mirror1-el próbálkoztam, de ott vmi gáz volt, utána egy másikról (már nem tudom), de onnan simán leszedte. Tudtommal a korábbi verzióm nem orosz volt (legalábbis az 1946ig), az utána feltelepült dolgok vmelyike kavarta be.
4.08
4.09b1 skins
vagy AAA
lehet választani!
telepítsem újra? -
"A nyugati vásárlóknak szánt változatról nem tesznek említést"Remélem ez nem azt jelenti hogy itt nem is akarják forgalmazni.(ejnye hát mi is a nagy béketáborba tartoztunk-adhatnák ide is első körben:-)) -
Az volt a baj, hogy én is csak a part1-et próbálgattam, eszembe sem jutott, hogy a rarokat nem kezeli rendesen. :( -
Igen, május 7. Egyelőre csak Oroszország és a FÁK, mi csak később kerülünk sorra. -
Nem volt beállítva, kösz. Most úgy tűnik jó, próbáljátok ki. Hálás köszönet Richtofen kollégának. :)
-
Oroszországban május 7.-én jelenik meg.