91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
  • Her Laca
    A csizmákra hívnám fel a szíves figyelmeteket.
  • Her Laca
  • Gab920926
    Sziasztok!
    A hyperlobby újra telepíése után ezt a hibaüzenetet kapom indításkor! :Run time error '52'
    Bad file name or number.
    Mi lehet a probléma?
  • Scottt
    A felirat a gépen német szóval tuti van valami logikus indok,a németek semmit se csinálnak fölöslegesen^^:)
  • TG Gida
    Gondolom ez valami világháborús über magassági-szkafander-g ruha.Vagy csak fázós a pilóta?
  • Her Laca
  • Figliar
    Köszönöm a gyors választ! :D
  • kiskorúbézoltán #18987
    Hyperlobby, gondolom a következő ez lenne, hogy honnan lehet letölteni, szóval csak klatty a linkre... :)
    408, igen kell.
  • Figliar
    Helo, elfelejtettem annak a programnak a nevét, amivel lehet játszano Online a sturmovik 1946-ot jó lenne ha valaki megmondaná :) és 4.08 az patch kell hozzá?
  • Willenbrock
    2 repülhető gép-a többi fizetős kiegészítő?Értelmetlen single kampány,Egyedi sérülésmodell nincs?Ezek nem hangzanak valami jól.De legyen kellemes csalódás.
  • Gundark 1 1
    Köszi, tényleg jók. És nemsokára itt a RoF :)
  • Lacusch69
    Ha már eluralkodott az I.vh-s hangulat, néhány eredeti kép

ITT
  • Her Laca
    Ez is jó
  • Her Laca
    Csemege
  • Her Laca
    Nos én már beszereztem egy kötött hálósapkát, egy prémes bundát ,kerek napszemüveget.Asszem veszek valami egyszerű joy -t is hozzá,mert egy hotas rendszer azért kicsit túlzás lesz ezekhez a gépekhez.
    Van valakinek Saitek Aviátor? Ezzel kacérkodok.
  • repvez
    Ez a folyamatos netkapcsolat tényleg baromság, mert igy aki megveszi eredetibe, de csak adatkorlátos netje van akkor lehet hogy egy elég szép adatmennyiségrol kell lemondania azért mert szinglében szeretne egyedül játszani egyet.
  • Sanyo
    Rise of Flight béta, csak ami nyilvánosan is elérhető infó... (ugye megértitek)
  • Sanyo
    Lefordítottam Tim Stone cikkét magyarra. Nem volt könnyű, akinek esetleg feltűnik egy félrefordítás, kérem szóljon. ;)
  • Her Laca
    Na ugye:)))))) Ha nagy gondolatok találkoznak:D
    Hazudnék ha állítanám ,hogy nem tudtam erről az idézetről.
  • Lebowski
    hát kipróbáltam ezt a gyorskötözős lottyadtfaszos módszert és télleg sokkal pontosabban lehet vele célozni. csal fura úgy repülni jó párév után hogy nincs semmilyen ellentartása a joynak :) de amúgy tetszik. ja és tudom hogy nincs benne poti de úgy fáj a szívem ilyen kókadtan itthagyni szegényt mert akaratlanul is arra gondolok hogy tönkremegy benne valami :)
  • Lacusch69
    "Soha ne hátrálj meg a küzdelemtől. Támadj akkor is, ha kedvezőtlen helyzetből kell, ezzel megzavarod az ellenséget."

Adolf Galland
  • Her Laca
    "Csak addig tartsunk ki,míg megérkeznek a csodafegyverek..."
    A csodafegyver mi magunk vagyunk ! Ezt ne feledje Herr Chazz76! Ne feledje.
  • Her Laca
    :D
    De komolyan. Azt vettem észre,hogy a legtöbb ,(persze nem mindegyik) spites kollega megzavarodik ha teljesen előnytelen helyzetből támad az ember. Szerintem az agresszivitásnak nagy szerepe van .
  • Chazz76
    Ja,mein Führer!
    E lelkesítő szózattól fellelkesülvén hű lövészemmel felszállva egy Gólyával leseprünk az égről egy lavór gárdaezredet.Csak addig tartsunk ki,míg megérkeznek a csodafegyverek...
  • Her Laca
    Ezt vitatom:D Erkölcsi fölényünk biztos tudatában ,képesek vagyunk leküzdeni az olyan bagatel szituációkat is ,mint pl a magasság hiánya.
  • Chazz76
    Lényeg a magassági fölény,az erkölcsi csak utána jöhet.
  • Her Laca
    A gonosz Vörös hordák ,Spithuszárok ,megelégelték,hogy állandóan lelőjük őket és fondorlatos módon programozói tudásukat latba vetve morálisan akarnak megtörni minket. De nem hagyjuk magunkat . Majd megint az élre törünk Gidám ,mert mienk az erkölcsi és mindenfajta fölény:D
  • TG Gida
    Tudja valaki,hogy mi történt a Bob1940_by_lw10 server statjával?
  • zev
    Tegnap kipróbáltam IE-n belül letötletni, nem MF használatával.
    Így a rar-fileok is elindultak. Estére leszedem az magyar linken való fileokat és azzal újratelepítem. Hátha!
  • Chazz76
    De még hogy!:)
  • Sanyo
    Végre működik. :)
  • Chazz76
    Leszedtem a flyonline.hu-ról és telepítettem én is a modot.Tökéletesen működik a switcher is.
    Nagyon durvák a hangok és a fülkék,élmény hallgatni és nézni,respect az alkotóknak.
  • Trucker39
    Lehet, hogy érdemes lenne egy ujratelepítés. persze a config file-t azért biztonságba helyezni nem árt elötte.
  • zev
    Az általad megadott linkről szedtem le regisztráció után.
    Először a mirror1-el próbálkoztam, de ott vmi gáz volt, utána egy másikról (már nem tudom), de onnan simán leszedte. Tudtommal a korábbi verzióm nem orosz volt (legalábbis az 1946ig), az utána feltelepült dolgok vmelyike kavarta be.
    4.08
    4.09b1 skins
    vagy AAA

lehet választani!
    telepítsem újra?
  • Willenbrock
    "A nyugati vásárlóknak szánt változatról nem tesznek említést"Remélem ez nem azt jelenti hogy itt nem is akarják forgalmazni.(ejnye hát mi is a nagy béketáborba tartoztunk-adhatnák ide is első körben:-))
  • Sanyo
    Az volt a baj, hogy én is csak a part1-et próbálgattam, eszembe sem jutott, hogy a rarokat nem kezeli rendesen. :(
  • Sanyo
    Igen, május 7. Egyelőre csak Oroszország és a FÁK, mi csak később kerülünk sorra.
  • Sanyo
    Nem volt beállítva, kösz. Most úgy tűnik jó, próbáljátok ki. Hálás köszönet Richtofen kollégának. :)

• TG Gida
    Oroszországban május 7.-én jelenik meg.